Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL racerbilseng til børn 90 x 200 cm blå

Kr. 1.199,-


Seng

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børnemøbler / Seng"

Opret favoritsøgning

Køb en billig seng til børneværelset på GulogGratis.dk: Her sælges brugte senge til børn og unge


Skal dit barn have en ny seng? Tjek udvalget af billige junior- og barnesenge på GulogGratis.dk

Læs mere
Find en rigtig god seng til børneværelset blandt annoncerne med brugte og billige senge til salg på GulogGratis.dk. Uanset om det er en babyseng eller juniorseng, du skal bruge, kan du finde den til en god pris blandt annoncerne med Junosenge, tremmesenge, højsenge, køjesenge og senge med skuffer til opbevaring. Du kan også købe andre møbler til børneværelset på GulogGratis.dk, hvor de farverige møbler fra Color 4 Kids og den klassiske Tripp Trapp stol sælges til gode priser.

En brugt seng med opbevaring finder du til en billig pris på GulogGratis.dk: Billige børnesenge er til salg online

Der er et stort udvalg af billige børnesenge til salg på GulogGratis.dk, så I har noget at vælge imellem, når I skal finde en seng til baby eller junior. Det kan være et svært valg, så det er en god idé at overveje hvilke ønsker og krav I har til sengen. Uanset hvilke ønsker I har til sengens design og funktionalitet, skal I vægte sikkerheden og vælge en seng, hvor barnet hverken kan falde ud eller få noget i klemme.

Find en Stokke barneseng på tilbud online: Brugte senge til børneværelset sælges billigt på GulogGratis.dk

Gå på jagt efter en god barne- eller juniorseng online og find den helt rigtige seng på tilbud på GulogGratis.dk. Inden I slår til på et af de mange gode tilbud på GulogGratis.dk, er det en fordel at I ved præcis, hvilke krav og ønsker I har til sengen. Hvis den skal kunne flyttes mellem forskellige rum, er det en fordel at vælge en letvægtsseng eller en med hjul under. Hvis sengen har justerbar bund og kan trækkes ud, kan den vokse med barnet og bruges i mange år. En køjeseng eller en seng med indbygget opbevaringsplads er en smart og pladsbesparende løsning til det lille børneværelse.
Læs mindre