Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Skrivebord, rullecontainer, kontorstol

Kr. 1.250,-


Skrivebord

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børnemøbler / Skrivebord"

Opret favoritsøgning

Skolepult
image_search_result
Skolepult
495,-
Opdateret d. 27.11 kl. 19:11

Et billigt skrivebord til børneværelset finder du på GulogGratis.dk: Køb brugte møbler til børn online


Køb et brugt skrivebord til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er salg af billige skriveborde til børneværelset

Læs mere
Mangler der et skrivebord på børnenes værelse? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og tag et kig på udvalget af brugte skriveborde som egner sig til børneværelset. Blandt annoncerne med skriveborde til salg, kan du finde et godt tilbud på skrivebordet der i størrelse og design passer perfekt ind på såvel drenge- som pigeværelset. På GulogGratis.dk kan du også finde andre ting til børneværelset; køb en smart stol til skrivebordet, en praktisk reol til opbevaring af alle legesagerne eller en god seng med skuffer og hjul under.

Find et hvidt skrivebord på tilbud online: Køb skrivebordet til børneværelset på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk er der mange forskellige skriveborde til salg, så her kan du gøre en god handel på et skrivebord til børneværelset. Ved skrivebordet kan der tegnes, males, klippes og klistres, mens de lidt større børn kan læse lektier ved skrivebordet, som også har plads til den bærbare computer, bøger, blade, skrivegrej og en masse andre småting.

Leder du efter et smalt skrivebord til børneværelset? Find det på udsalg på GulogGratis.dk

Når du skal vælge et skrivebord til børneværelset blandt de mange forskellige brugte skriveborde, som er til salg på GulogGratis.dk, skal du selvfølgelig tænke på om bordets design passer ind i stilen på børneværelset, men det er også værd at overveje om bordet skal kunne indstilles i højden, have skuffer med plads til opbevaring eller kunne stå i et hjørne på værelset.
Læs mindre