Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Lisbeth Dahl bordlampe

Kr. 150,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Brix5450 (30)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børnemøbler / Andet"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk kan du finde billige møbler til børneværelset: Køb brugte børnemøbler online


Indret børneværelset med børnemøbler købt brugt og billigt på GulogGratis.dk

Er du på udkig efter billige møbler til børneværelset? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og tjek udvalget af brugte børnemøbler, som sælges til gode priser. Blandt annoncerne finder du gode tilbud på højstole, skriveborde, reoler, junior- og babysenge. Mangler du også andre ting til ungerne? På GulogGratis.dk kan du også købe legetøj, børnetøj og en masse andet baby- og børneudstyr til en billig pris. Du kan også lave dine egne annoncer og sælge de møbler og det legetøj, som ungerne er vokset fra, på GulogGratis.dk.

Læs mere
Køb second hand børnemøbler til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er Color 4 Kids møbler på tilbud

Indret et fint og praktisk børneværelse med brugte børnemøbler købt til en billig pris på GulogGratis.dk. Det er en god idé at indrette børneværelset i barnets øjenhøjde; placer for eksempel opbevaringskasser og reoler i en højde, hvor det er nemt for barnet at få fat i legetøjet. På GulogGratis.dk kan du købe en billig køjeseng, så der altid er plads til en overnattende legekammerat, fætter eller kusine på børneværelset.

På GulogGratis.dk er brugte børnemøbler fra Tripp Trapp og Color 4 Kids på udsalg

Skab orden, plads og hygge på børneværelset med second hand børnemøbler købt billigt på GulogGratis.dk. Køb f.eks. et brugt skab eller en brugt reol og mal den i friske farver eller pift den op med tapetrester, gavepapir og stickers. Flotte opbevaringsmøbler, hvor alt har sin faste plads, gør det nemmere at rydde op og sjovere at holde orden på børneværelset.
Læs mindre