Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Legetæppe

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børneartikler / Legetæppe"

Opret favoritsøgning

Shop babyudstyr online: Køb et billigt legetæppe i flotte farver på GulogGratis.dk


Brugte legetæpper til baby sælges til billige priser på GulogGratis.dk: Her er lækkert babyudstyr på udsalg

På GulogGratis.dk kan du finde det helt rigtige legetæppe til din baby – og endda til en rigtig god pris! Her er nemlig en masse forskellige brugte legetæpper til salg, så du kan gøre et kup på et second hand legetæppe med flotte farver, søde motiver og spændende detaljer. Hvis det er et puslespilstæppe i skumgummi du leder efter, kan du naturligvis også købe det på GulogGratis.dk. Tjek desuden alle annoncerne med brugt babyudstyr og gør en god handel på et aktivitetstæppe, en baby dyne, en puslehynde eller en ammepude online.

Læs mere
På GulogGratis.dk kan du købe et brugt baby legetæppe til en billig pris: Her er salg af legetæpper i skum

Du har mange muligheder at vælge imellem, når du klikker dig ind på GulogGratis.dk for at købe et legetæppe til din baby. Her er legetæpper med stativer til at hænge legetøj på og legetæpper i skum med tal, bogstaver eller dyremotiver. Et farverigt tæppe med sjove former og forskellige teksturer er hyggeligt for barnet at ligge og lege på samtidig med at det stimulerer din babys sanser.

Find et skum legetæppe på tilbud online: På GulogGratis.dk sælges billige legetæpper til børn

Er du på udkig efter et legetæppe fra Babysam, Babydan eller Tiny Love? Så skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er et fint udvalg af brugte legetæpper fra de populære mærker til salg. Legetæpper i skumgummi eller et andet blødt og tykt materiale er en god løsning, hvis I har flise- eller trægulv i hjemmet, så baby får et behageligt underlag at ligge på. Et vatteret tæppe er et praktisk valg til kravlegården og barnevognen, ligesom det kan bruges til at pakke baby ind i, når det er koldt.
Læs mindre