Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Amazonas Smart Carrier bæresele

Kr. 100,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Domenic Breitbart Nielsen (10)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børneartikler / Bæresele"

Opret favoritsøgning

Køb en Babybjörn bæresele til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er brugt babyudstyr til salg


Find en billig baby bæresele online: På GulogGratis.dk sælges brugte bæreseler fra Babybjörn og Chicco

Leder du efter en ergonomisk bæresele til din baby? På GulogGratis.dk kan du finde den billigt - her er nemlig Cybex, Chicco, Babysam og Babybjörn bæreseler på udsalg. Babyselerne fås i mange forskellige modeller og farver, så der er gode muligheder for at finde en sele, som passer begge forældre. Er du mere til en babyslynge end til en bære sele? På GulogGratis.dk er der også salg af brugte Huggababy og Mei Tai babyslynger, ligesom du kan købe masser af andet babyudstyr som ammepuder, babyalarmer, aktivitetsstativer og pusleborde online.

Læs mere
På udkig efter en bæresele til baby? På GulogGratis.dk er der Chicco, Babysam og Babybjörn bæreseler på tilbud

Vil du gerne bære din baby i en babysele? På GulogGratis.dk kan du købe en brugt bæresele til en billig pris. Bæreselen har den fordel, at du kan have din baby tæt på dig og samtidig have hænderne fri. Bæreselen er desuden med til at styrke den nære kontakt mellem barnet og bæreren. Du kan bære din baby i bæreselen fra barnet er 3 uger gammelt; mens babyen endnu er helt lille er det bedst at bære baby med ansigtet vendt mod dig - en lidt større baby, som selv kan holde sit hoved, kan få lov at sidde og kigge ud på omgivelserne.

Den bedste bæresele til baby kan købes på GulogGratis.dk: Her er et fint udvalg af billige bæreseler til salg

Det kan være svært at finde den helt rigtige model blandt de mange fine bæreseler, som er til salg på GulogGratis.dk. Når du skal vælge en bæresele til din baby, skal du tænke på at selen skal fordele babyens vægt ligeligt, så den er rar at have på for bæreren, og det er også vigtigt at den har god støtte til babyens hoved og ryg, så det er behageligt for babyen at sidde i den. Det er praktisk at bæreselen er indstillelig, så den kan passe begge forældre, ligesom en vendbar sele giver mulighed for at barnet kan sidde med ansigtet vendt indad eller udad.
Læs mindre