Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Baby´s sikkerhed under badet

Sælges

Sælgers annoncer Annoncer fra John U Hansen (27)


Badestol

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Børneartikler / Badestol"

Opret favoritsøgning

Køb en billig badestol til baby online: På GulogGratis.dk sælges brugte baby badestole


På udkig efter en billig baby badestol? Brugte babybadestole kan købes billigt på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe en brugt baby badestol til en billig pris. Her er nemlig et fint udvalg af brugte baby badestole til salg. Så hvis du er på jagt efter en babybadestol, som er indstillelig i længden og har skridsikre sugekopper i bunden, kan du finde den billigt på GulogGratis.dk. Her er også masser af andet babyudstyr til salg fra babystole og babyalarmer til bæreseler og ammepuder.

Læs mere
Find en brugt badestol til din baby på GulogGratis.dk: Her er badestole på tilbud og babyudstyr på udsalg

Klik dig ind på GulogGratis.dk og find en billig baby badestol, som kan hjælpe med at gøre babybadet nemmere og sjovere for både dig og din baby. Når baby endnu ikke selv kan sidde oprejst, er badestolen en praktisk løsning; baby kan nemlig sidde selv og plaske, mens du har begge hænder fri til at vaske baby, fordi stolen holder barnet, så du ikke skal håndtere baby og vaskeklud på en og samme tid.

Mangler du en badestol til badekar? På GulogGratis.dk kan brugte badestole købes til billige priser

Tag et kig på udvalget af brugte babybadestole til salg på GulogGratis.dk, hvis du leder en billig badestol til dit barn. Det er en god idé, at vælge en babybadestol med skridsikker overflade og sugekopper i bunden, så du kan være helt sikker på at stolen står godt fast i badekarret, mens du bruger begge hænder til at vaske baby. Det er desuden praktisk, hvis badestolen kan justeres i længden, så stolen kan vokse med baby.
Læs mindre