Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Häg creed kontorstol med sort læder polster og grå stel

1.993,75 kr.

Denne brugte HÄG Creed kontorstol er kontorstolen til dig, der lægger vægt på balance, også når du sidder. Kontorstolen har alle de klassiske indstillingsmuligheder, herunder sæde- og rygjustering samt vip. Med andre ord så er HÄG Creed kontorstolen en stol med rigtig god siddekomfort. Stolen egner sig godt til personer, der bruger meget tid siddende ved computeren eller skrivebordet. Denne brugte HÄG Creed kontorstol er med sort læder polster på sæde og ryg, og den står på et gråt stel. Mærke: HÄG Creed Stand: Brugt Udførelse: Sort læder polster på sæde og ryg, på gråt stel. Mål: Ryg: H:47 x B:38 cm. Sæde: B:49 x D:43  Sædehøjde min./max.:60/86 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af pletter på sæde og ryg. Stolen er blevet renset og kan sagtens bruges. Se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren