Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Sæder

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Reservedele og tilbehør / Sæder"

Opret favoritsøgning

Billige sæder til bilen sælges på GulogGratis.dk: Køb et brugt forsæde eller bagsæde online


Find et brugt sæde til bilen på GulogGratis.dk, hvor forsæder og bagsæder er på tilbud

Hvis din bil skal have nye sæder, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk og tjekke udvalget af originale bilsæder til VW, Ford, Citroën, BMW og alle de andre bilmærker. På GulogGratis.dk kan du både købe enkelte bilsæder og komplette kabiner, og blandt annoncerne finder du såvel indstillelige forsæder, bagsæder og midtersæder som sportssæder og Recaro bilsæder i læder eller stof. Her er også salg af andre reservedele til biler som bagagerumsbakker, hundegitre, tagbokse og viskerblade, ligesom du kan finde gode tilbud på styling, autostereo, trailere, personbiler og erhvervsbiler.

Læs mere
Tjek de gode priser på sæder til bilen på GulogGratis.dk – her er second hand bagsæder og forsæder til salg

Køb billige, brugte bilsæder på GulogGratis.dk og få god sædekomfort i bilen. Det er vigtigt, at du sidder i en ergonomisk god kørestilling, så du ikke belaster ryg, skuldre og arme under kørslen. Når du står og skal vælge nye for- og bagsæder til din bil, skal du gå efter bløde sæder med hård lændestøtte – og det er også vigtigt, at sæderne er med til at sikre, at såvel føreren som passagererne kan komme nemt ind og ud af bilen.

Brugte sæder til bilen kan købes til billige priser på GulogGratis.dk

Uanset om du har købt helt nye eller brugte sæder til bilen på GulogGratis.dk, skal du sikre dig at sæderne bliver korrekt indstillet efter monteringen. Bilsæderne skal understøtte lårene så blodcirkulationen ikke blokeres under kørslen. Indstillingen af førersædet skal understøtte en ergonomisk korrekt rækkeafstand til instrumenterne, så ryg og nakke ikke belastes på køreturen.
Læs mindre