Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL cykelanhænger sort og gul 65 kg

Kr. 629,-


Cykeltrailer

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Cykler og tilbehør / Cykeltrailer"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt cykeltrailer til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er cykelanhængere til salg


En billig cykeltrailer finder du på GulogGratis.dk: Køb en Winther Dolphin cykelanhænger på tilbud online

Find en Croozer Kid eller Winther cykelanhænger på tilbud på GulogGratis.dk, hvor der er et fint udvalg af brugte cykeltrailere til salg. Blandt annoncerne med brugte cykelanhængere kan du også gøre et kup på en cykeltrailer til hund eller en Croozer 1 med babyindsats. Her er naturligvis også salg af brugte cykler og tilbehør til cykler, så du kan finde en billig elcykel, damecykel eller herrecykel, som passer til cykeltraileren, ligesom du kan købe drengecykler og pigecykler til dine børn, når de bliver store nok til at forlade cykeltraileren og cykle selv.

Læs mere
Brugte cykeltrailere er på udsalg på GulogGratis.dk: Find en Croozer Kid 2 til salg i Vejle, Kolding eller Herning

Køb en Croozer 2 eller Winther cykeltrailer på GulogGratis.dk, når du vil have en praktisk måde at transportere dine små børn rundt i trafikken på. Udover den praktiske transportform er der også andre fordele ved en cykel trailer: Dine børn sidder lunt og tørt, når de bliver transporteret i cykeltraileren, og i cykeltraileren kan du også få plads til skoletasker, gymnastiktøj, skiftesko og andet bagage. Så skynd dig ind på GulogGratis.dk, hvor det er gratis at oprette dig som bruger, og tag et kig på annoncerne med brugte cykelanhængere, som er til salg til billige priser.

På udkig efter en billig Croozer Kid 1 eller Winther Dolphin cykeltrailer? Køb den brugt på GulogGratis.dk!

Hvilke overvejelser skal du gøre dig, inden du køber en cykelanhænger? Først og fremmest skal du tænke over jeres behov; hvor mange børn skal transporteres og skal der være plads til bagage? Det er også værd at tage højde for, hvem der skal bruge cykelanhængeren og hvordan den daglige rute ser ud; du skal føle dig sikker, når du cykler rundt med anhængeren, ligesom du skal kunne klare stejle bakker og smalle cykelstier med anhængeren bagpå. Klik dig ind på GulogGratis.dk og find den helt rette cykeltrailer på tilbud.
Læs mindre