Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

1996 - Tabbert Diadem 560 TE FLOT VOGN

Kr. 49.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Brønderslev Caravan (92)


Tabbert

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Campingvogne / Tabbert"

Opret favoritsøgning

Brugte Tabbert campingvogne er til salg til en billig pris på GulogGratis.dk


På GulogGratis.dk kan du finde en brugt Tabbert Comtesse eller Baronesse på tilbud

En velholdt brugt Tabbert campingvogn til en billig pris er kun et par klik væk på GulogGratis.dk. Du finder Tabbert-modeller som Baronesse, Comtesse, Vivaldi og Puccini blandt udvalget af brugte campingvogne på udsalg online. Hvis du mangler en teltvogn, reservedele til din campingvogn eller andet tilbehør og udstyr for at blive helt klar til årets campingferie, finder du også alt dette på GulogGratis.dk. Her sælges ligeledes nye og brugte campingvogne og autocampere fra alle de kendte producenter som Hobby, Knaus, Caravelair, Eifelland og LMC, ligesom du kan tage et kig på annoncerne med udlejning og opbevaring af campingvogne.

Læs mere
Vil du have en brugt Tabbert campingvogn billigt? Så skal du købe den på GulogGratis.dk!

Giv et bud på en af de brugte Tabbert campingvogne, som er til salg på GulogGratis.dk og få en Vivaldi eller Puccini til en billig pris. Tabbert har mange års erfaring med at konstruere campingvogne, hvilket giver sig udslag i gennemtænkte detaljer og innovative løsninger i de enkelte campingvognsmodeller. Frostsikrede vandslanger samt kraftige, isolerede sidevægge gør vognene egnet til vintercamping, mens overskabe med luftgennemstrømning bagved sikrer god ventilering. Forstærkede støtteben og oplyste, nedsænkede indgangstrin er med til at give større stabilitet og sikkerhed.

Få fat i en brugt Tabbert Puccini eller Vivaldi til en billig pris på GulogGratis.dk

Klik dig ind på GulogGratis.dk og tjek udvalget af brugte Tabbert campingvognsmodeller til salg; her finder du såvel Comtesse og Baronesse som Puccini og Vivaldi til attraktive priser. Vivaldi-modellen har et tidløst design og er udført i kvalitetsmaterialer med termisk og lydisoleret tag, Tabbert komfort senge i soveværelset, strømbesparende LED spots og et veludrustet køkken samt omfattende standardudstyr. Puccini er en klassisk og alsidig rejse-campingvogn med stor arbejdsflade og masser af aflægningsplads i køkkenet, dæmpbare spots, SAT antennekabel og USB stik. Hertil kommer siddegruppen med ekstra polstring og forhøjede ryghynder samt store enkeltsenge med komfortable madrasser.
Læs mindre