Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Bondo aura serie 900 hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med ahornfiner, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have mulighed for skiftende arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Bordpladen er med mavebue, så du lettere kan komme helt ind til bordet og nå alle dine ting. Mærke: Bondo, Aura Serie 900 Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med ahornfiner, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:180 x D:75/90 x H min./max.:63/129,5 cm. OBS: Bordet har brugsspor i form af ridser på bordpladen og en skade på det ene hjørne, der er blevet repareret - se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren