Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Labofa kontorstol i turkis

1.243,75 kr.

Den brugte Labofa kontorstol er en klassiker i kontorlandskabet. Labofa kontorstolen har alle de sædvanlige indstillingsmuligheder: højdejustering af sædet samt vip i ryglænet. Derudover kan sædet vippes i en vinkel fremover, så du kommer til at sidde en smule skråt. Det er en klassisk stol, der egner sig til personer, der ikke bruger hele arbejdsdagen siddende ved computeren eller skrivebordet. Det er en stol, der er rigtig god, hvis man går til og fra det siddende arbejde. Labofa kontorstolen vil også være en god stol på børneværelset eller ved den studerendes skrivebord. Mærke: Labofa Stand: BrugtUdførelse: Turkis polstret sæde og ryg, blankt metalstel Mål: Ryg H:27 x B:38 cm. Sæde B:45 x D:46 x H min./max.:42,5/56,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren