Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/8
Kejlstrupvej 241, 8600 Silkeborg

Glastron GTDW 205

579.900 kr.

Velkommen til Glastron GTDW 205 - W for Wake! Denne styrbord styret dækbåd, har så mange ekstra features og faciliteter, som du vil komme til at holde af, ud over dem der er at finde i søsterbåden GTD 205. Denne båd har dobbelt pult med vindskærm på hver side, men indbyder i øvrigt til at du sammensætter din nye GTDW 205, ligesom su kunne ønske dig den. Rummelige platforme, smukke linjer hen over instrumenteringen, U-formede sæder og det speciel designede havne trin på bagbord side, er sammen med den udvidede badeplatform, "surf & Fish" strafferingerne alt sammen standart på den ny-tænkte GTDW serie. Den ekstra plads der er på agter soldæk, kan rejses i ryggen for optimal liggekomfort, eller helt slås til side, for lettere at komme til og fra bord ad agter platform, via den skridesikre passage. Her er virkelig tænkt i optimal pladsudnyttelse, man ellers kun finder ombord på pontonbåde, blot med et meget lækre og mere sporty S.S.V skrog, der indbyder til mange hyggelige timer på vandet, med masser af action og spænding. GTDW kommer fra værft, monteret med Wake Enhancement Taps, der skal sikre at bølgerne bag båden er optimale til leg på wakeboards og andet vand underholdning. Glastron GTDW 205 kommer frem i vandet, ved hjælp af den supersmidige og driftøkonomiske Volvo V6C med 200 hk, som er super stærk. Derudover leveres den med et FWD Drev, hvor skruen sidder forrest, hvilket sikre en øjeblikkelig respons når der drejes på rattet - utrolig sporty og præcis.

Se annoncen hos forhandleren

Flere detaljer

Motorpower
Mercruser 4.5 hk.
Brændstof
benzin
Byggeår
2023

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Bluebay Marine A/S skal du logge ind.