Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/2
2500 Valby

Olivenolie

120 kr.

Rie Boberg. Hardback, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om olivenolie - fra olivenoliens historie, produktion og kvalitetsbedømmelse til lækre opskrifter med de gyldne dråber. Olivenoliens popularitet breder sig. Ikke blot har man konstateret oliens væsentlige rolle for vores sundhed, men også gastronomisk er olivenolien ved at erobre en plads på det kulinariske verdenskort. "Olivenolie" giver en grundig introduktion til oliventræet, årets gang i olivenlunden, pressemetoder og kvalitetsbedømmelse. Lær hvordan man smager på olie, hvad der skal stå på etiketten, og hvordan man vælger sin favorit. Bagerst i bogen findes en guide over de bedste italienske ekstrajomfruolier i Danmark. Forfatteren Rie Boberg er dansker og har boet i mere end 20 år i Italien, hvor hun ejer en lille olivengård i Toscana. Bogens 60 opskrifter stammer fra forfatterens eget køkken, hvor olivenolien har sin naturlige plads. Her er ideer til snacks, aromatiske olier, hovedretter, brød, desserter og grøntsager konserveret i olie.

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Steen.H.Jørgensen skal du logge ind.