Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Hæve-/sænkebord med mavebue og kabelbakke, 200 cm.

4.618,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er et godt stort bord, hvor der er plads til alle de ting, der er nødvendige at have på sit skrivebord. Bordpladen er med mavebue, der gør det let at nå alle tingene på bordet. Udover mavebuen har bordpladen også en kabelbakke monteret, så ledninger og kabler ikke behøver at ligge på gulvet. Du får her et helt enkelt og flot hæve-/sænkebord med hvid laminat på bordpladen, fasede sortmalede kanter og alugråt stel. Bordet her er til dig, der sætter pris på flot design i kombination med funktionalitet. Stand: Brugt Udførsel: Bordplade med mavebue og hvis laminat samt fasede, sortmalede kanter. Alugråt stel med tværgående afstiver mellem søjlebenene. Alugrå kabelbakke. Mål: L:200 x D:91,5/110 x H min./max:65,5/121,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer på stellet og kanten af bordpladen - se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren