Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/11
7830 Vinderup

Suzuki RM 125 1989 klassisk crosser

19.000 kr.
Bud modtages

Nyrenoveret crosser hvor du kan komme til at køre som da du var knægt eller bare classisk race. Stellet er professionelt lakeret, og motor er gennemrenoveret, hvor krumtap har været ved tyske Weber Metallfanufactur og blevet renoveret, samt cylinder fik en nikisil behandling dernede. Stort set alt andet som kobling, lejer m.m. er skiftet. Der er hovedsagelig brugt originale del. Bagsvinger har fået skiftet bøsninger, lejer og hovedaksel. Udstødning er en MFM gold series, tuning. Nye Michelin dæk Bremse kalibrer er renoveret. Ny kæde og tandhjul. Den har fået nyt plastickit, men ikke decal så køber selv kan bestemme hvordan den skal se ud, tank har brugtspor men vil blive dækket af decal. Sæde har et par hak, men vi kan ombetrække den efter købers ønske, originalt er den blå. På billedet har den originale kølere, men disse er skiftet til performance kølere i ren aluminium, men originale reneverede følger med men desværre med lille utæthed. Her får du klassiske 36 hk og 88 kg og sjov for alle pengene, eller hvis du må kan den stå i stuen og se godt ud med nyt sædebetræk og decals. Er åben for bud, men skambyd ikke for der er brugt mange penge på den.

Flere detaljer

Motorstørrelse
125 ccm
Varens stand
Næsten som ny
Forsendelse
Nej

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til mortenbinderup skal du logge ind.