Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/13
8585 Glesborg

Betal kun 70% for din ferie*

Udlejes

Betal kun 70% for din ferie!!!* Sommerhus, på Djursland, beliggende i roligt område med plads til 6 personer. Huset indeholder udendørs pool, spa og sauna. På naturgrunden er der også en god græsplæne til boldspil. Området byder på store skove og slotte, og i de nærliggende havnebyer Grenaa, Fjellerup og Bønnerup er der dejlige og børnevenlige badestrande. I Grenaa er der en hyggelig bymidte med muligheder for shopping. Af udflugtsmuligheder i nærheden kan bl.a. nævnes Djurs Sommerland, Kattegat Centeret, Ree Park og Skandinavisk Dyrepark. I huset findes der opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Fri WIFI samt google Chromecast som gør det nemt at streame f.eks Netflix og Spotify. Kan kun lejes i hele uger efter først til mølle-princippet! Følgende uger er ledig: Uge 26 24/6-1/7 kr. 6500.- Uge 27 1/7-8/7 kr. 6500.- Uge 32 5/8-12/8 kr. 6500.- Prisen er inkl. rengøring efter afrejse Prisen er uden forbrug (betales ved afrejse) * prisen er ikke inkl. forbrug samt slutrengøring. Prisen er beregnet på baggrund af min normale bureaus priser.

Flere detaljer

Maks. antal personer
6
Antal soverum
3
Antal badeværelser
1
Antal husdyr tilladt
2
Udsigt til vand
nej
Ikke-ryger
ja
Handicapvenligt
nej
Aktivitetsrum
ja
Opvaskemaskine
ja
Vaskemaskine
ja
Tørretumbler
ja
Internet
ja
Aircondition
ja
Swimmingpool
ja
Sauna
ja
Spa
ja
Brændeovn
ja
Indhegnet område
nej

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Nissen77 skal du logge ind.