Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/3
8762 Flemming

Can am ds 450mx

45.000 kr.

Godt kørende ds mx. Har fået ny krumtap for 4 timer siden, samtidig med motor blev gennemgået led nye lejer. Er gjort ved kyndigt værksted. Vi troede krumtap var røget, men det vidste sig at være et tandhjul der var flækket. Så det er muligt at tilkøbe den gamle krumtap som absolut intet fejler. Div dele kan også tilkøbes. Har lige fået nyt kædekit. Der medfølger 3 str bagtandhjul. Tfx dæmper Presicion styrdæmper Flex styr Komplet doma afgangs system. Ecu har været sendt til Canada ved Can am specialist, og fået slettet div styre programmer og sensorer som maskinen har ry for at drille med. Høj kompression stempel. Altid kørt på racefuel. Houser slicast a arme. Timetal ukendt Olie og filter skiftet for hver 5 time. Sælges da jeg har fået en skade så kan ikke køre længere. En maskine der ligger i front, super køre egenskaber.

Flere detaljer

Motorstr.
450
Årgang
2015 årg.
Varens stand
God, men brugt
Forsendelse
Ja - køber betaler

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til lienhøft skal du logge ind.