Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Scan office hæve-/sænkebord med lysegrå laminat og kabelbakke, 160 cm.

3.243,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med lysegrå laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordets størrelse gør, at der er god plads til alle de nødvendige ting såsom computer, tastatur, skriveredskaber, mapper osv. Hvis du gerne vil udnytte pladsen på kontoret, kan du have en skuffekassette under bordet til opbevaring af diverse kontorartikler. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke så let kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i lysegrå laminat med fasede, lakerede kanter. Bordet har lysegråt stel. Mål: L:160 x D:80 x H min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren