Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/12
6240 Løgumkloster

Mercedes cabriolet SLK 350 AMG Line

285.000 kr.

Hej sælger denne cabriolet. Den har alt i udstyr og en masse oveni. Dobbelt Remus udstødning med fantastisk lyd. Sportsundervogn sænket. AMG spøjler og skørter. Amg fælge med nye dæk. Led lyspakke. mørke lygter foran og bag led. Amg sportsrat med F1 padle shift. Alt dyrt udstyr der har kostet mange penge. Bare kopholdere 1000kr. Varme til nakke i sæder. Pioneer med håndfri og Dab radio. El lædersæder med memori også rat. tektylbehandlet. Kørelys. Dyr AMG instrumentering til 320 km/t også omdrejningstæller. Amg dørtrinbeskytter i rustfri. Bagagerumsgummimåtte.Tonede ruder. Den har også de store ventilerede skiver med dobbelt kaliber. El foldetag som også virker på fjernbetjening. Parkeringssensor for og bag. Elspejle der klapper ind ved parkering. Rigtig god varme i sæder og nakke. Man kan køre med taget nede i koldt vejr. Intregeret ladekabel. Bilen kan leveres nysynet. Den kører som en gocart. Jeg ville gerne beholde den; da den bestemt bliver en classiker, men har desværre brug for 4 sæder. Der er ekstra udstyr for mange penge. Ved seriøs henvendelse kan der sendes flere billeder. Seriøs bud modtages også.

Flere detaljer

Detaljer

Modelårgang
2004
Brændstof
benzin
Variant
Cabriolet
Motorstørrelse
3,5l v6
HK
272 HK
Tophastighed
250 km/t
Farve
sortmetal
Kilometer
140.000 Km
Plader
m/plader
Registreringsafgift
m/afgift
Varens stand
næsten som ny

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til jimmi2005 skal du logge ind.