Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Fabriksvej 16, 9690 Fjerritslev

Dauphin stol med fodstøtte

3.118,75 kr.

Den brugte Dauphin stol er med gråt polster på sæde og ryg og sort plast på bagsiden af ryggen. Den brugte Dauphin stol har flere indstillings muligheder: højdeindstilling, ryggen kan vippe og sædet kan vinkles. Stolens fodstøtte er med til at give dig bedre siddekomfort i løbet af dagen, og den kan også højdejusteres, så den passer til lige netop dig. Stolen her har ingen hjul, så den kan bruges som stå støtte stol ved et hæve-/sænkebord. Er du på udkig efter en stol med hjul? Så tag et kig på vores store udvalg af kontorstole. Mærke: Dauphin Stand: Brugt Udførelse: Gråt polster på sæde og ryg, sort plastbagside på ryggen og blankt stel og fodstøtte. Mål: Ryg H:35 x B:40 cm. Sæde B:47 x D:45 x H min./max.:57,5/83 cm. OBS: Mindre brugsspor bagpå ryglænet og på stellet - se billedeksempler.

Se annoncen hos forhandleren