Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Campingbord med 6 stole og hynder

Kr. 1.200,-

Sælgers annoncer Annoncer fra G.Bjerrum (3)


Campingbord

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Campingbord"

Opret favoritsøgning

Find et brugt campingbord på tilbud på GulogGratis.dk: Her er billigt campingudstyr til salg


Brugte campingborde i alu eller træ sælges til en billig pris på GulogGratis.dk

Et godt campingbord er en vigtig del af en vellykket campingferie. Der er brugte campingborde til salg til billige priser på GulogGratis.dk, hvor udvalget tæller såvel små som store borde i forskellige materialer som træ og alu. Blandt annoncerne med brugte camping borde på udsalg finder du såvel retro campingborde som campingborde med stole samt sammenklappelige borde og borde med ben der kan foldes sammen eller justeres i højden. Der er naturligvis også andet tilbehør og udstyr til camping til salg på GulogGratis.dk, ligesom du kan købe brugte campingvogne, autocampere, teltvogne og reservedele online.

Læs mere
Salg af brugte campingborde på GulogGratis.dk: Køb et billigt campingbord online

På GulogGratis.dk kan du finde netop det campingbord, som passer til dine ønsker og behov, Når du skal vælge det rette camping bord for dig, skal du tage bordets størrelse, vægt, stabilitet og pris med i dine overvejelser. Hvis du er fastligger, er et stort, stabilt bord med god plads til spisende gæster, avislæsning, løsning af kryds og tværs, et spil kort eller yatzy det bedste valg. Er du i stedet rejsecampist, har du brug for et bord, som i opslået stand har god bordplads, men som under transporten hverken fylder eller vejer for meget.

På udkig efter et billigt campingbord? På GulogGratis.dk er der brugte campingborde til salg

Find et billigt, brugt campingbord online på GulogGratis.dk, hvor der er camping borde i flere forskellige størrelser til salg. Når du skal vælge et bord til din campingvogn, skal du selvfølgelig sikre dig, at der er bordplads til alle, som er med på campingferien. Det er også afgørende at vælge et bord, som har den rette balance mellem at være stabilt og let at slå op og ned. Endelig er det vigtigt, at bordet passer til dine campingstoles bredde og siddehøjde.
Læs mindre