Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Transporter

Køb et brugt folkevognsrugbrød på GulogGratis.dk: Her er VW Transporter til salg


På GulogGratis.dk sælges både person- og erhvervsbiler: Du kan f.eks. købe en brugt VW Transporter til en billig pris

Hvis du har brug for en rummelig minibus, kasse- eller ladvogn, skal du tage et kig på GulogGratis.dk og give et bud på en brugt VW Transporter. Her er flere forskellige varianter af Volkswagens folkevognsrugbrød til salg. Du kan f.eks. få fat i en brugt Transporter T3, T4, pickup eller 10 personers bus. På GulogGratis.dk er der også et varieret udbud af Volkswagens andre bilmodeller til salg fra Golf, Passat og Polo til Touran og Tiguan.

Læs mere
En brugt VW Transporter 2,5 TDi eller T4 finder du til en billig pris på GulogGratis.dk

I et folkevognsrugbrød har du plads til hvem som helst og lidt af hvert: Brugte VW Transportere er til salg på GulogGratis.dk, hvor udvalget både tæller minibusser, kassevogne og pickups. Volkswagens Transporter er en rummelig og fleksibel vogn, der egner sig til såvel privat som erhvervsmæssigt brug. Den nyeste model fås i 8 varianter, hvor taghøjden varierer, så man kan vælge en vogn med højt tag og dermed en varerumshøjde, som giver ekstra plads til opbevaring. Også akselafstanden på de nye modeller varierer – når du har brug for at kunne transportere lange genstande, skal du derfor vælge en variant med lang akselafstand.

Det er på GulogGratis.dk, at du finder et brugt folkevognsrugbrød til en billig pris – her er nemlig brugte VW Transportere til salg

Giv dit bud på en brugt VW Transporter på GulogGratis.dk, hvor der både sælges minibusser og kassevogne. Skal din VW Transporter være klar til vinterens strabadser? Så er det nu, du skal tømme vognen for gamle aviser og skrald, sikre dig at viskerbladene er hele, tjekke for fejl på lygter, smøre gummilister og hængsler. Husk også at anskaffe vinterudstyr som en isskraber, skovl, tæppe, slæbetov, nødhjælpskasse, advarselstrekant og startkabler. Kig også på bilens batteri, olie, bremse- og kølervæske.
Læs mindre