Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/8
2630 Taastrup

Hundehvalpe til salg (Bishon Frisé)

12.000 kr.
Bud modtages

Vi har nogle vidunderlige Bichon Frisé hvalpe, som søger kærlige og ansvarlige hjem! Der er 3 tæver og 1 han til salg. Disse charmerende hvalpe har let krøllet hvid pels og er fulde af liv og leg. Selvom vores hvalpe ikke har en stamtavle (faren har) kan du stadig forvente at få en loyal og hengiven følgesvend. De er opvokset i vores kærlige hjem, hvor de har fået masser af kærlighed og opmærksomhed. Vores hvalpe vil også været vaccineret og sundhedstjekket af en dyrlæge, så du kan være sikker på, at de er sunde og raske (sundhedsbog medfølger). Bichon Frisé hvalpe er kendt for deres venlige og intelligente personligheder, og de er også allergivenlige og fælder derfor ikke. Hvis du vil give en af vores skønne hvalpe et nyt hjem, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rette hvalp til dig og din familie.

Flere detaljer

Chippet
Ja
Vaccineret
Ja
Ormekur
Ja
Antal
4 stk.

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Henriette Birkedal Hansen skal du logge ind.