Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/5
Nordre Strandvej 119 G, 3150 Hellebæk

Væksttunnel, 0,8x2,5x0,8m, Transparent

950 kr.

Produktspecifikationer: Bredde: 0,80 m. Længde: 2,50 m. Højde: 0,80 m. Materiale: Polyethylen, 100 My Ramme: Galvaniseret stålramme Rør / fittings: Ø18x1,0mm Farve: Transparent UV: UV-modstandsdygtig Vægt: 12,7 kg. : C Hjælper dig med at dyrke planter fra det tidlige forår Beskytter mod skadedyr m.m. Skaber optimale vækstbetingelser Rustfri og galvaniserede stålbuer UV-modstandsdygtigt cover i holdbart PE 95% lysgennemgang Vandtæt cover så husk at vande planterne Nemt at samle og flytte Væksttunnel til at dyrke planter fra det tidlige forår på friland i haven. Begynd at forspire indendørs og flyt planterne ud i den beskyttende væksttunnel, så snart de er klar til det. Den transparente tunnel skaber de optimale vækstbetingelser for dine planter og beskytter desuden de unge planter mod en lang række sygdomme og skadedyr. Væksttunnellen har en rustfri, galvaniserede stålbuer og et transparent 100 My cover i holdbart PE. Det transparente cover har en lysgennemgang på 95% og lader sollyset slippe ind og opvarme jorden, så dine planter kan vokse sig store. Coveret er vandtæt, så du skal huske at vande planterne efter behov. Tunnelen er nem at samle og anvende. Dancover ekspert tip: Væksttunneller er skabt til dyrkning af en lang række forskellige planter helt fra det tidligste forår og frem. Husk at vande regelmæssigt, luft ud og fjern coveret, når vejret bliver varmt nok og når planterne er store nok til at klare sig selv. Det er vigtigt altid at holde coveret på din væksttunnel udspændt og stramt. Ellers risikerer man, at der kan samle sig vand oven på tunnelen, som kan få konstruktionen til at kollapse.

Se annoncen hos forhandleren
Dancover Denmark ApS Nordre Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark DK
Dancover

Dancover