Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/20
7100 Vejle

Saga 27

39.995 kr.
Bud modtages

NY PRIS! Danmarks billigste Saga 27, 1981. Bemærk: Alu. vinduer, der er tætte. Sund og sødygtig båd sælges som projekt uden motor. Alle reak lister slebet og nylakeret. Beklædning i begge kahytter er fjernet og der er slebet i bund, således ingen skjulte overraskelser - klar til ny vinyl beklædning. Vinduerne er renoveret, hvorfor alle er tætte. Dieselfyr, mekanisk styrring, originale hynder medfølger, badestige, holdingtank (40 L). NB. Der er sundt og tørt krydsfiner i ringdæk, hvilket er et stort problem på tidligere modeller med spånplade. Det grundlæggende er godt opstartet men skal færdiggøres. Bådstativ i 4x4 medfølger. Kabinebåd, motorbåd, snekke. Her har du mulighed for at blive godt sejlende for rimelige penge.

Flere detaljer

Lokation
Vejle
Brændstof
Andet
Dybdegang
0.8 meter
Vægt
2400 kg
Størrelse (fod)
27 fod
Byggeår
1981
Antal køjepladser
5
Mærke
Saga
Varens stand
God, men brugt

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Valdemar skal du logge ind.