Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Pool & tilbehør

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Svømmebassin Pump Electric 600W Blå
  I dag 959,-
  Vildmarksbad
  I dag 8.500,-
  Badebassin Vintertilbud
  I dag 1.750,-
  Oppustelig Spa
  I dag Sælges
  vidaXL Svømmebassin Pump Electric 600W Blå
  I går 759,-
  Udendørs soldrevet bruser med brusehoved og vandhane 35 L
  I går 1.249,-
  Buffer tanke / Vandforbedrings tanke
  I går 6.000,-
  Pumpe ny til pool
  I går 75,-
  Intex aluframe Pool 20 ltr
  I går 5.000,-
  Sandfiltersystem - ClearWater Compact
  I går 2.199,-
  Rustfri Ovn f. vildmarksbad
  I går 350,-
  Pool - Dream Atlantis - 11.250 liter
  Pool - Dream Atlantis - 11.250 liter, Pool til nedgravning med plads til vandleg Dream Atlantis er en komplet familiepool på 11 m3 til nedgravning. Der er masser af plads at svømme på og hele familien kan tage en dukkert samtidig. Poolen leveres inklusiv stor tilbehørspakke. Kan rumme 11.250 liter vand Stabilt udformet i stål Inklusiv stor tilbehørspakke Stabil nedgravningspool Poolen er en nedgravningspool og kan også integreres i fx en terrasse. Dream Atlantis er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for at opnå en optimal levetid. Den brede topkant på 12 cm og de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Pool med Delux tilbehør Dream Atlantis poolen kommer med en stor Delux tilbehørspakke: - Hvid stålpool: Dream pool Atlantis - PCV liner 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - Spændebånd i rustfrit stål - 3-trins stålstige til nedgravet pool - Teleskopstang: 1,2 - 3,6 meter - Overfladenet - Bundsuger Delux - EVA sugeslange: 9 meter - Poolslange: 9 meter, Ø38 - Manual på nordiske sprog Hold nemt din pool ren Poolvæggen er klargjort så du nemt kan montere skimmerpumpe og returventil og dermed nemt montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde vandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 12.999,-
  Poolcover - Ø 440 cm
  d. 22.10 599,-
  Pool - Dream Haiti - 24.944 liter
  Pool - Dream Haiti - 24.944 liter, Stor pool til haven Dream Haiti er en komplet oval Omega familiepool på 23 m3 med stor tilbehørspakke til fritstående montering. Så kan der holdes poolparty i haven eller ved sommerhuset. Kan rumme 23.281 liter vand Udformet med stærkt stålskelet Inklusiv tilbehørspakke Komplet og robust poolpakke Poolpakke med alt hvad du behøver til den store fritstående havepool. Swimmingpoolen kan indeholde hele 23.281 liter vand, så der er plads nok til masser af vandleg. Poolen er af typen Omega, hvilket betyder at sidestøtterne er integreret i selve stålskelettet og poolen derfor fylder mindre i haven. Fastkantspoolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for optimal levetid. Den 12 cm brede topkant samt de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Pool med tilbehør Dream Haiti leveres inklusiv en stor tilbehørspakke indeholdende: - Hvid stålpool: Dream pool Haiti - PCV liner: 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem: Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - 3-trins sikkerhedsstige Hold nemt poolen ren Poolvæggen er klargjort til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er nemt at montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde vandet rent og indbydende. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 14.999,-
  Pool - Dream Atlantis - 11.250 liter
  Pool - Dream Atlantis - 11.250 liter, Pool med plads til vandleg Dream Atlantis er en komplet fastkantspool på 11 m3, hvor der er masser af plads til sjov vandleg. Poolen er til fritstående montering og leveres inklusiv stor tilbehørspakke. Kan rumme 11.250 liter vand Stabilt udformet i stål Inklusiv stor tilbehørspakke Stabil fastkantspool Poolen er beregnet til brug som en fritstående havepool og kan bruges i haven eller måske ved sommerhuset. Dream Atlantis er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for at opnå en optimal levetid. Den brede topkant på 12 cm og de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Pool med tilbehør Dream Atlantis poolen kommer med en stor tilbehørspakke til fritstående montering: - Hvid stålpool: Dream pool Atlantis - PCV liner 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - 3-trins sikkerhedsstige Hold nemt din pool ren Poolvæggen er klargjort så du nemt kan montere skimmerpumpe og returventil og dermed nemt montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde vandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 11.999,-
  Sandfilteranlæg - ClearWater
  Sandfilteranlæg - ClearWater, Sandfilteranlæg til pools op til 35.000 liter ClearWater sandfilteranlægget monteres let direkte på fritstående pools op til 35.000 liter med almindeligt pumpeudtag. Pumpen har en rensekapacitet på hele 7000 liter pr. time ved et normalt drifttryk på 0,4 bar. Mulighed for montering af UV-lys Passer til fritstående pools op til 35.000 liter Effektivt rensning af poolvand Mulighed for montering af UV-lys Du kan uden problemer montere UV-lys til sandfilteranlægget og dermed minimere risikoen for at få alger og sporer i dit poolvand. ClearWater specifikationer: - Forfilter - 7-vejs topventil - Manometer - Filterplatform - Mulighed for montering af UV-lys - Pumpe på 3/4 HP/550 W - Filtertank: H 70 x Ø 49 cm (bruger ca. 25 kg sand) - Slangetilslutning: Ø32 og 38 mm - Intex adapter (til brug ved større pools med specialslanger) Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 2.799,-
  Pool - Dream Pacific - 20.893 liter
  Pool - Dream Pacific - 20.893 liter, Stor oval pool med trælook Dream Pacific er en stor oval swimmingpool med trælook, hvor der er plads til hele familien. Tag en dejlig svømmetur i den stabile pool, der kan monteres som fritstående havepool eller kan nedgraves eller integreres. Kan rumme 20.893 liter vand Stabilt udformet med stålvægge Inklusiv tilbehørspakke Komplet og robust poolpakke Her kan du købe en komplet poolpakke i robust materiale. Dream Pacific har en bred topkant og en vertikalt sektioneret opbygning, der gør den ekstra solid. Den kraftige PVC inderdug på 40 my er anti UVC-behandlet, hvilket sikrer at inderdugen ikke bleges og slides af solens stråler og forlænger PVC'ens levetid. De galvaniserede stålvægge er multibehandlede, galvaniserede, primet, fosfaterede og lakeret, hvilket gør at den kan modstå det nordiske klima. Pool med tilbehørspakke Den store pool til haven kommer inklusiv en tilbehørspakke, der indeholder: - Sandfiltersystem: Pro Classic Ø400 - Pumpe: 450W selvsugende 0,6 hp med forfilter - Topmonteret 7-vejs ventil med manometer - Slangetilslutning: Ø32/38 mm - Filtersand - Liner på 40 my - Slanger - Skimmer - Returventil - Tretrins sikkerhedsstige - Manualer på nordiske sprog Den medfølgende manual er meget udførlig og kan med fordel anvendes. For nem montage er stålvæggen udskåret til skimmer og returløb. Det anbefales at bruge bunddækken under poolen (købes separat). Dream Pacific pool specifikationer: - Rensningskapacitet i drift: 5500 liter/time - Pumpekapacitet: 8000 liter/time - Filtertank: Ø 400 x H 330 mm - Bruger ca. 25 kg sand Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 14.999,-
  Pool - Dream Pacific - 25.323 liter
  Pool - Dream Pacific - 25.323 liter, Stor oval pool med trælook Dream Pacific er en stor oval swimmingpool med trælook, hvor der er plads til hele familien. Tag en dejlig svømmetur i den stabile pool, der kan monteres som fritstående havepool eller kan nedgraves eller integreres. Kan rumme 25.323 liter vand Stabilt udformet med stålvægge Inklusiv tilbehørspakke Komplet og robust poolpakke Her kan du købe en komplet poolpakke i robust materiale. Dream Pacific har en bred topkant og en vertikalt sektioneret opbygning, der gør den ekstra solid. Den kraftige PVC inderdug på 40 my er anti UVC-behandlet, hvilket sikrer at inderdugen ikke bleges og slides af solens stråler og forlænger PVC'ens levetid. De galvaniserede stålvægge er multibehandlede, galvaniserede, primet, fosfaterede og lakeret, hvilket gør at den kan modstå det nordiske klima. Pool med tilbehørspakke Den store pool til haven kommer inklusiv en tilbehørspakke, der indeholder: - Sandfiltersystem: Pro Classic Ø400 - Pumpe: 450W selvsugende 0,6 hp med forfilter - Topmonteret 7-vejs ventil med manometer - Slangetilslutning: Ø32/38 mm - Filtersand - Liner på 40 my - Slanger - Skimmer - Returventil - Tretrins sikkerhedsstige - Manualer på nordiske sprog Den medfølgende manual er meget udførlig og kan med fordel anvendes. For nem montage er stålvæggen udskåret til skimmer og returløb. Det anbefales at bruge bunddækken under poolen (købes separat). Dream Pacific pool specifikationer: - Rensningskapacitet i drift: 5500 liter/time - Pumpekapacitet: 8000 liter/time - Filtertank: Ø 400 x H 330 mm - Bruger ca. 25 kg sand Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 17.599,-
  Pool - Dream Pacific - 10.102 liter
  Pool - Dream Pacific - 10.102 liter, Pool med trælook og plads til vandleg Dream Pacific er en stor swimmingpool med trælook, hvor der er plads til masser af sjov vandleg. Tag en dejlig svømmetur i den stabile pool, der kan monteres som fritstående havepool eller kan nedgraves eller integreres. Kan rumme 10.102 liter vand Stabilt udformet med stålvægge Inklusiv tilbehørspakke Komplet og robust poolpakke Her kan du købe en komplet poolpakke i robust materiale. Dream Pacific har en bred topkant og en vertikalt sektioneret opbygning, der gør den ekstra solid. Den kraftige PVC inderdug på 30 my er anti UVC-behandlet, hvilket sikrer at inderdugen ikke bleges og slides af solens stråler og forlænger PVC'ens levetid. De galvaniserede stålvægge er multibehandlede, galvaniserede, primet, fosfaterede og lakeret, hvilket gør at den kan modstå det nordiske klima. Pool med tilbehørspakke Den store pool til haven kommer inklusiv en tilbehørspakke, der indeholder: - Sandfiltersystem: Pro Classic Ø400 - Pumpe: 450W selvsugende 0,6 hp med forfilter - Topmonteret 7-vejs ventil med manometer - Slangetilslutning: Ø32/38 mm - Filtersand - Liner på 30 my - Slanger - Skimmer - Returventil - Tretrins sikkerhedsstige - Manualer på nordiske sprog Den medfølgende manual er meget udførlig og kan med fordel anvendes. For nem montage er stålvæggen udskåret til skimmer og returløb. Det anbefales at bruge bunddækken under poolen (købes separat). Dream Pacific pool specifikationer: - Rensningskapacitet i drift: 5500 liter/time - Pumpekapacitet: 8000 liter/time - Filtertank: Ø 400 x H 330 mm - Bruger ca. 25 kg sand Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 7.999,-
  Cirkulationspumpe til sandfilteranlæg - 450 W
  d. 22.10 1.159,-
  Bunddækken - Ø 4,6 m
  d. 22.10 769,-
  Poolliner - 0,3 mm
  d. 22.10 999,-
  Pool - Dream Haiti - 43.595 liter
  Pool - Dream Haiti - 43.595 liter, Kæmpe pool til haven Dream Haiti er en komplet oval Omega familiepool på 43,5 m3 med stor Delux tilbehørspakke til nedgravning eller integrering i terrasse.Så kan der holdes poolparty i haven eller ved sommerhuset. Kan rumme 43.595 liter vand Udformet i stærkt stål Inklusiv Delux tilbehørspakke Komplet og robust poolpakke Poolpakke med alt hvad du behøver til din nedgravningspool. Poolen kan indeholde hele 43.595 liter vand, så der er plads nok poolparty og plaskende vandhunde. Poolen er af typen Omega, hvilket betyder at sidestøtterne er integreret i selve stålskelettet og poolen er derfor perfekt til nedgravning eller integrering. Fastkantspoolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for optimal levetid. Den 12 cm brede topkant samt de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Pool med tilbehør Dream Haiti leveres inklusiv en stor Delux tilbehørspakke indeholdende: - Hvid stålpool: Dream pool Haiti - PCV liner: 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem: Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - Spændebånd i rustfrit stål - 3-trins stålstige til nedgravet pool - Teleskopstang: 1,2 - 3,6 meter - Overfladenet - Bundsuger Delux - EVA sugeslange: 9 meter - Poolslange: 9 meter, Ø38 - Manual på nordiske sprog Hold nemt poolen ren Poolvæggen er klargjort til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er nemt at montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde vandet rent og indbydende. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 26.999,-
  Cubic udendørs brusekabine
  d. 22.10 8.599,-
  Tigerboard skumbræt
  d. 22.10 270,-
  Poolliner - 0,3 mm
  d. 22.10 1.049,-
  Varmepumpe - Xpress4+
  d. 22.10 8.999,-
  Intex babypool - Royal castle - 68 liter
  d. 22.10 129,-
  Pool - Dream Pacific - 17.450 liter
  Pool - Dream Pacific - 17.450 liter, Stor pool med trælook Dream Pacific er en stor swimmingpool med trælook, hvor der er plads til hele familien. Tag en dejlig svømmetur i den stabile pool, der kan monteres som fritstående havepool eller kan nedgraves eller integreres. Kan rumme 17.450 liter vand Stabilt udformet med stålvægge Inklusiv tilbehørspakke Komplet og robust poolpakke Her kan du købe en komplet poolpakke i robust materiale. Dream Pacific har en bred topkant og en vertikalt sektioneret opbygning, der gør den ekstra solid. Den kraftige PVC inderdug på 30 my er anti UVC-behandlet, hvilket sikrer at inderdugen ikke bleges og slides af solens stråler og forlænger PVC'ens levetid. De galvaniserede stålvægge er multibehandlede, galvaniserede, primet, fosfaterede og lakeret, hvilket gør at den kan modstå det nordiske klima. Pool med tilbehørspakke Den store pool til haven kommer inklusiv en tilbehørspakke, der indeholder: - Sandfiltersystem: Pro Classic Ø400 - Pumpe: 450W selvsugende 0,6 hp med forfilter - Topmonteret 7-vejs ventil med manometer - Slangetilslutning: Ø32/38 mm - Filtersand - Liner på 30 my - Slanger - Skimmer - Returventil - Tretrins sikkerhedsstige - Manualer på nordiske sprog Den medfølgende manual er meget udførlig og kan med fordel anvendes. For nem montage er stålvæggen udskåret til skimmer og returløb. Det anbefales at bruge bunddækken under poolen (købes separat). Dream Pacific pool specifikationer: - Rensningskapacitet i drift: 5500 liter/time - Pumpekapacitet: 8000 liter/time - Filtertank: Ø 400 x H 330 mm - Bruger ca. 25 kg sand Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 9.999,-
  Bunddækken - Ø 3,5 m
  d. 22.10 629,-
  Poolcover - Ø 350 cm
  d. 22.10 529,-
  Bunddækken - 500 x 300 cm
  d. 22.10 1.419,-
  Pool - Dream Fidji - 20.893 liter
  Pool - Dream Fidji - 20.893 liter, Komplet familiepool til masser af vandleg Dream Fidji poolen er en stor oval pool med plads til hele familien. Med en højde på 1,20 meter er der også dybde nok til en svømmetur. Leveres inklusiv stor tilbehørspakke, så du nemt kan montere den fritstående i haven. Kan rumme 20.893 liter Galvaniseret og lakeret stål Inklusiv stige og tilbehør Stabil pool med tilbehør Tag en dejlig dukkert i den store familiepool på 21 m3. Poolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, der er primet og lakeret, så den optimale levetid opnås. De lodrette stålprofiler og den 12 cm brede topkant sikrer en høj stabilitet i poolen. Dream Fidji leveres med en stor tilbehørspakke bestående af: - Hvid stålpool - PCV liner 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Classic 300, 250W med slanger - 40 kg filtersand - 3-trins sikkerhedsstigee til fritstående montering. Hold vandet rent i din fritstående pool Poolvæggen er gjort klar til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er så nemt som muligt, at montere det medfølgende sandfilteranlæg, der sørger for at holde vandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 13.999,-
  Intex elektrisk pumpe - Inklusiv 3 mundstykker
  d. 22.10 100,-
  Bestway wave board - WaveEdge SUP
  Bestway wave board - WaveEdge SUP, Oppusteligt surfbræt til stående og siddende padling Få mange timers sjov på vandet med dette seje wave board, der kan bruges til både stående og siddende padling. Den smarte transporttaske gør det nemt at have boardet med på stranden. Inklusiv tilbehør og reparationskit Solidt materiale Til sjov leg på vandet Surfbræt til sjov vandleg Hydro-Force WaveEdge SUP er et oppusteligt surfbræt der kan bruges både til siddende og stående padling. Brættet er hurtigt at puste op med den medfølgende pumpe og det er tilmed hurtigt at lukke luften ud igen. Tag transporttasken med boardet på ryggen og tag en tur på stranden til masser af sjov vandleg. Wave board med tilbehør WaveEdge SUP er udstyret med non-slip måtte, elastisk fodlænke og justerbar aluminiumsåre. Derudover kommer surfbrættet med et komfortabelt sæde med ryglæn, der stabiliserer godt når du sidder ned på boardet. Boardet har to sidefinner og en aftagelig mellemfinne. Materialet er det ultrastærke DROP STICK, som også bliver benyttet til flyvinger og redningsflåder. Udover at det er stærkt er det også let. WaveEdge SUP specifikationer: - Mål: 310 x 68 x 10 cm - Max bæreevne: 100 kg - To sidefinner og en mellemfinne - Non-slip måtte - Elastisk fodlænke - Spoilere - Luftpumpe: "Air Hammer" - Justerbar aluminiumsåre: 2,1 meter - Transportabel rejsetaske - Sæde med aftagelig ryglæn - Fodstøtte - Reparationskit - Elastikrem til ekstra bagage - Vægt 13,5 kg Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 3.999,-
  Pool - Dream Fidji - 10.102 liter
  Pool - Dream Fidji - 10.102 liter, Komplet familiepool til masser af vandleg Dream Fidji poolen er en rund pool med plads til flere vandhunde på een gang. Tag en svømmetur og bliv kølet ned. Leveres inklusiv stor tilbehørspakke, så du nemt kan montere den fritstående i haven. Kan rumme 10.102 liter Galvaniseret og lakeret stål Inklusiv stige og tilbehør Stabil pool med tilbehør Tag en dejlig dukkert i familiepoolen på 10 m3. Poolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, der er primet og lakeret, så den optimale levetid opnås. De lodrette stålprofiler og den 12 cm brede topkant sikrer en høj stabilitet i poolen. Dream Fidji leveres med en stor tilbehørspakke bestående af: - Hvid stålpool - PCV liner 0,30 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Classic 300, 250W med slanger - 40 kg filtersand - 3-trins sikkerhedsstigee til fritstående montering. Hold vandet rent i din fritstående pool Poolvæggen er gjort klar til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er så nemt som muligt, at montere det medfølgende sandfilteranlæg, der sørger for at holde vandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 8.499,-
  Sættet bypass for pool med solpaneler
  d. 22.10 469,-
  Cubic udendørs brusekabine
  d. 22.10 8.299,-
  Pool - Kreta - 13.500 liter
  Pool - Kreta - 13.500 liter, Pool med stige til hele familien Er det varmt og trænger I til en tur i vandet? Så er Kreta poolen løsningen. Den klassiske havepool er lavet i en god stålkvalitet, der er galvaniseret, multibehandlet og lakeret til at kunne modstå det nordiske klima. Galvaniseret og lakeret stål Let at samle Inklusiv stige Pool med tilbehør Kreta havepoolen er let at samle på ethvert jævnt underlag og kommer med følgende tilbehør: - Bund- og topskinner, som sikrer stabilitet - Poolvæg - UV resistent liner (0,30 mm) - Stige - Elektrisk skimmerpumpe Forlæng levetiden på din pool Swim & Fun anbefaler at bruge et bundækken for at sikre poolens liner, og derved opnå en længere levetid på din poolliner. På denne pool er det også muligt at montere skimmer, sandfilteranlæg eller solfangeranlæg. Vi anbefaler desuden at tilkøbe et poolcover eller sommercover, da det holder vandet rent og lunt i løbet af badesæsonen. Mål: Ø 4,60 x 0,90 m Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 3.499,-
  Pool Blanket blå rund Ø 381 cm
  d. 22.10 539,-
  Pool - Dream Haiti - 28.217 liter
  Pool - Dream Haiti - 28.217 liter, 28 m3 stor pool til haven Med Dream Haiti Omega familiepoolen kan hele familien nyde en dukkert samtidig. Den 28 m3 store pool leveres med en Delux tilbehørspakke, så du nemt kan komme igang med at nedgrave eller integrere poolen. Stabilt udformet med stålskelet Til nedgravning eller integrering Kan rumme 28.217 liter Komplet og robust poolpakke Poolpakke med alt hvad du behøver til din nedgravningspool. Poolen kan indeholde hele 28.217 liter vand, så der er plads nok til poolparty og masser af sjov vandleg. Poolen er af typen Omega, hvilket betyder at sidestøtterne er integreret i selve stålskelettet og poolen er derfor perfekt til nedgravning eller integrering. Fastkantspoolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for optimal levetid. Den 12 cm brede topkant samt de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Pool med tilbehør Dream Haiti leveres inklusiv en stor Delux tilbehørspakke indeholdende: - Hvid stålpool: Dream pool Haiti - PCV liner: 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem: Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - Spændebånd i rustfrit stål - 3-trins stålstige til nedgravet pool - Teleskopstang: 1,2 - 3,6 meter - Overfladenet - Bundsuger Delux - EVA sugeslange: 9 meter - Poolslange: 9 meter, Ø38 - Manual på nordiske sprog Hold nemt poolen ren Poolvæggen er klargjort til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er nemt at montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde vandet rent og indbydende. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 19.999,-
  Poolcover - 915 x 470 cm
  d. 22.10 1.499,-
  Poolcover - 605 x 370 cm
  d. 22.10 879,-
  Bestway poolstol - Rapid Rider X4 Island
  d. 22.10 496,-
  Pool - Dream Haiti - 24.944 liter
  Pool - Dream Haiti - 24.944 liter, 23 m3 stor pool med varmepumpe Med Dream Haiti swimmingpoolen kan hele familien tage en dejlig svømmetur sammen. Den 23 m3 store pool kommer med varmepumpe og en eksklusiv Delux Plus tilbehørspakke, så du nemt kan nedgrave eller integrere poolen. Forlæng badesæsonen med varmepumpe Til nedgravning eller integrering Kan rumme 23.281 liter Forlæng badesæsonen Dream Haiti med varmepumpe forlænger badesæsonen. I denne poolpakke får du alt hvad du behøver til din nedgravede havepool. Den medfølgende Xpress9+ varmepumpe er nem at installere og er tilmed meget lydsvag. Nyd badeturen i det dejligt opvarmede poolvand, som har en minimumstemperatur på +8°C. Robust pool Poolen er af typen Omega, hvilket betyder at sidestøtterne er integreret i selve stålskelettet og poolen er derfor perfekt til nedgravning eller integrering. Fastkantspoolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for optimal levetid. Den 12 cm brede topkant samt de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Familiepool med Delux tilbehør Den komplette ovale pool på 23 m3 leveres med en eksklusiv Delux Plus tilbehørspakke bestående af: - Hvid stålpool: Dream pool Haiti - Varmepumpe: Xpress9+ - PCV liner 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - Spændebånd i rustfrit stål - 3-trins stålstige til nedgravet pool - Teleskopstang 1,2 - 3,6 meter - Overfladenet - Bundsuger Delux - EVA sugeslange: 9 meter - Poolslange: 9 meter, Ø38 - Manual på nordiske sprog Hold nemt vandet rent i din pool Poolvæggen er gjort klar til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er så nemt som muligt, at montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde poolvandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 25.999,-
  Pool - Dream Haiti - 43.595 liter
  Pool - Dream Haiti - 43.595 liter, Kæmpe pool til haven Dream Haiti er en komplet oval Omega familiepool på 43,5 m3 med stor tilbehørspakke til fritstående montering. Så kan der holdes poolparty i haven eller ved sommerhuset. Kan rumme 43.595 liter vand Udformet i stærkt stål Inklusiv tilbehørspakke Komplet og robust poolpakke Poolpakke med alt hvad du behøver til den kæmpe fritstående havepool. Poolen kan indeholde hele 43.595 liter vand, så der er plads nok til vandhundene. Poolen er af typen Omega, hvilket betyder at sidestøtterne er integreret i selve stålskelettet og poolen derfor fylder mindre i haven. Fastkantspoolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for optimal levetid. Den 12 cm brede topkant samt de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Pool med tilbehør Dream Haiti leveres inklusiv en stor tilbehørspakke indeholdende: - Hvid stålpool: Dream pool Haiti - PCV liner: 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem: Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - 3-trins sikkerhedsstige Hold nemt poolen ren Poolvæggen er klargjort til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er nemt at montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde vandet rent og indbydende. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 25.999,-
  Poolcover - 730 x 375 cm
  d. 22.10 1.099,-
  Varmepumpe - Xpress6+
  Varmepumpe - Xpress6+, Lydsvag varmepumpe til din pool Nu kan du købe en varmepumpe til din fritstående havepool, som du nemt selv kan installere. Med høj energieffektivitet samt besparelse på både montage og bypass kit, er Xpress6+ varmepumpen en attraktiv opvarmningsløsning til dig der har pool. Lydsvag Nem at installere Passer til pools op til 20.000 liter/20 m3 Effektiv og lydsvag opvarmning til poolen Xpress6+ varmepumpen er meget lydsvag, så du kan nyde din svømmetur i poolen, selvom pumpen kører. Pumpen er nem at betjene via det meget logisk opbyggede digitale kontrolpanel. Varmepumpen er vedligeholdelsesfri og beklædt med UV resistent, rustfrit polymer materiale af høj kvalitet. Heat exchangeren er produceret i titanium, som er resistent overfor tæring fra fx klor og salt. Pumpe til pools op til 20.000 liter Du kan bruge Xpress6+ til alle fritstående swimmingpools op til 20.000 liter/20 m3. Pumpen fungerer både med sandfiltersystem og cirkulationspumpe og leveres med RCD integreret netstik, 4 meter langt kabel samt slangekoblinger (32, 38 og 50 mm). Pumpen virker fra +8 grader. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 11.999,-
  Solbruser med varmtvandsbeholder - 16 l
  Solbruser med varmtvandsbeholder - 16 l, Solbruser med varmtvandsbeholder Undgå for mange bakterier i poolen og skyl dig inden du hopper i vandet. Du tilfører poolvandet op til 200 gange flere bakterier, hvis du hopper direkte i poolen kontra lige at skylle dig først. Med varmtvandsbeholder på 16 liter Rustfrit materiale Vandet opvarmes af solens energi Lunt brusebad i haven Nyd et dejlig lunt brusebad i haven efter strandturen, havearbejdet eller før turen går i swimmingpoolen. Vandet opvarmes inde i havebruseren af solens gratis energi og reguleringen mellem det kolde og varme vand sker via det indbyggede blandingsbatteri. Nem installering og opbevaring Den to-delte solbruser kan opsættes på ethvert fladt underlag og tilkobles blot til en haveslange. Havebruseren er lavet i rustfrit materiale og er meget nem at håndtere samt opbevare udenfor sæsonen. Solbruser-sættet indeholder: - Monteringsbolte i rustfrit stål - Brusehoved - Bruserrør - 4 stk. ekspansionsbolte - Pakningstape - Udførlig dansk manual Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 1.329,-
  Pool - Dream Atlantis - 19.444 liter
  Pool - Dream Atlantis - 19.444 liter, Pool med plads til masser af vandleg Dream Atlantis er en komplet rund familiepool på 19,5 m3, så der er masser af plads til sjov vandleg for store og små. Poolen har en højde på 1,32 meter, så der er dybt nok til at tage en svømmetur. Leveres inklusiv stor tilbehørspakke. Kan rumme 19.444 liter vand Stabilt udformet i stål Inklusiv stor tilbehørspakke Stabil familiepool Poolen er beregnet til brug som en fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Den store pool er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, som er primet og lakeret for at opnå en optimal levetid. Den brede topkant på 12 cm og de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet. Pool med tilbehør Dream Atlantis poolen kommer med en stor tilbehørspakke til fritstående montering: - Hvid stålpool: Dream pool Atlantis - PCV liner 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - 3-trins sikkerhedsstige Hold nemt poolen ren Poolvæggen er klargjort så du nemt kan montere skimmerpumpe og returventil og dermed nemt montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde vandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 12.999,-
  Bestway pool - 556 liter
  d. 22.10 400,-
  Bunddækken - Ø 3,5 m
  d. 22.10 470,-
  Poolcover - 500 x 300 cm
  d. 22.10 500,-
  Disney badebassin - The Good Dinosaur
  d. 22.10 100,-
  Pool - Dream Fidji - 17.450 liter
  Pool - Dream Fidji - 17.450 liter, Komplet familiepool til masser af vandleg Dream Fidji poolen er en stor rund pool med plads til hele familien. Med en højde på 1,20 meter er der også dybde nok til en svømmetur. Leveres inklusiv stor tilbehørspakke, så du nemt kan montere den fritstående i haven. Kan rumme 17.450 liter Galvaniseret og lakeret stål Inklusiv stige og tilbehør Stabil pool med tilbehør Tag en dejlig dukkert i den store familiepool på 17,5 m3. Poolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, der er primet og lakeret, så den optimale levetid opnås. De lodrette stålprofiler og den 12 cm brede topkant sikrer en høj stabiliteten i poolen. Dream Fidji leveres med en stor tilbehørspakke bestående af: - Hvid stålpool - PCV liner 0,30 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Classic 300, 250W med slanger - 40 kg filtersand - 3-trins sikkerhedsstigee til fritstående montering. Hold vandet rent i din fritstående pool Poolvæggen er gjort klar til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er så nemt som muligt, at montere det medfølgende sandfilteranlæg, der sørger for at holde vandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 8.999,-
  Sandfiltersystem - Pro Classic 500
  Sandfiltersystem - Pro Classic 500, Rent poolvand med Pro Classic 500 sandfiltersystem Få renere og mere klart poolvand med et sandfiltersystem. Dette system passer til pools op til 35.000 liter og det er tilmed muligt, at tilkoble UV-lys, så algevækst minimeres. Rensekapacitet på 7000 liter pr. time ved drifttryk på 0,4 bar. Mulighed for montering af UV-lys Passer til fritstående pools op til 35.000 liter Effektiv rensning af poolvand Mulighed for montering af UV-lys Du kan uden problemer montere UV-lys til sandfilteranlægget og dermed minimere risikoen for at få alger og sporer i dit poolvand. Pro Classic 500 specifikationer: - Forfilter - 7-vejs topventil - Manometer - Filterplatform - Mulighed for montering af UV-lys - Pumpe: 0,75 Hk/ 550 W (kan benyttes med saltvand) - Filtertank: H 87 (bruger ca. 70 kg sand) - Slangetilslutning: Ø32 og 38 mm - Forberedt til integreret UV-belysning samt vandvarmer - Driftsovertryk: 1,5 bar - Spænding: 230 V 1N-AC/50Hz - Ledningslængde med stik: 1,5 m - Max omgivende temperatur: 35° C - Min omgivende temperatur: -4° C - Vægt uden sand: 15,5 kg Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 2.849,-
  Skimmerpumpe
  d. 22.10 659,-
  Pool - Dream Atlantis - 27.798 liter
  Pool - Dream Atlantis - 27.798 liter, 28 m3 stor pool med varmepumpe Med Dream Atlantis kan hele familien nyde en dukkert samtidig. Den 28 m3 store pool kommer med varmepumpe og en eksklusiv Delux Plus tilbehørspakke. Du kan nemt nedgrave eller integrere poolen. Forlæng badesæsonen med varmepumpe Til nedgravning eller integrering Kan rumme 27.798 liter Forlæng badesæsonen Dream Atlantis med varmepumpe forlænger badesæsonen. I denne poolpakke får du alt hvad du behøver til din nedgravede havepool. Den medfølgende Xpress9+ varmepumpe er nem at installere og er tilmed meget lydsvag. Nyd badeturen i det dejligt opvarmede poolvand, som har en minimumstemperatur på +8°C. Familiepool med Delux tilbehør Den komplette runde pool på 28 m3 leveres med en eksklusiv Delux Plus tilbehørspakke bestående af: - Hvid stålpool: Dream pool Atlantis - Varmepumpe: Xpress9+ - PCV liner 0,40 mm - Skimmersæt - Sandfiltersystem Pro Classic 500, 550W med slanger - 40 kg filtersand - Spændebånd i rustfrit stål - 3-trins stålstige til nedgravet pool - Teleskopstang 1,2 - 3,6 meter - Overfladenet - Bundsuger Delux - EVA sugeslange: 9 meter - Poolslange: 9 meter, Ø38 - Manual på nordiske sprog Stabil pool med rent vand Poolen er udformet i galvaniseret hvidlakeret stål, der er primet og lakeret for at opnå en optimal levetid. Den brede topkant på 12 cm samt de lodrette stålprofiler sikrer en høj stabilitet i poolen. Poolvæggen er gjort klar til montering af skimmerpumpe og returventil, så det er så nemt som muligt, at montere det medfølgende sandfilteranlæg, som sørger for at holde poolvandet rent. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 22.999,-
  Solfanger - XP2
  Solfanger - XP2, Varm din pool op med XP2 solvarmeren Solvarmer XP2 forlænger badesæsonen ved at hæve vandtemperaturen 3-5°. Den prisrigtige solvarmer er egnet til opvarmning af mindre fritstående pools. Passer til pools op til 10.000 liter. Hæver vandtemperatur 3-5° Let at montere Passer til pools med pumpeeffekt mindre end 4000 l/time Få en lun pool med en solvarmer Installér nemt XP2 til din havepool og oplev en stigning i vandtemperaturen på 3-5° afhængig af vandmængde, lufttemperatur og placering. Solvarmeren sørger for at koncentrere solvarmen i poolen via gratis og miljøvenlig varmeenergi. Kombinér solvarmeren med et poolcover med termofunktio, så du minimerer varmetabet i løbet af natten. Kobl nemt flere solvarmere sammen Du kan nemt koble flere solvarmere sammen, hvis du ønsker det. Der medfølger en forbindelsesslange, så det er muligt. Ved sammenkobling af flere solvarmere skal du huske at købe et by-pass-kit. Solvarmeren passer til alle standard-poolslanger (Ø32/38 mm) og kan bruges til mindre pools. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 599,-
  Solbruser - Hexagon - Med varmtvandsbeholder - 20 l
  Solbruser - Hexagon - Med varmtvandsbeholder - 20 l, Solbruser med varmtvandsbeholder Undgå for mange bakterier i poolen og skyl dig inden du hopper i vandet. Du tilfører poolvandet op til 200 gange flere bakterier, hvis du hopper direkte i poolen kontra lige at skylle dig først. Med varmtvandsbeholder på 20 liter Rustfrit materiale Vandet opvarmes af solens energi Lunt brusebad i haven Nyd et dejlig lunt brusebad i haven efter strandturen, havearbejdet eller før turen går i swimmingpoolen. Vandet opvarmes inde i havebruseren af solens gratis energi og reguleringen mellem det kolde og varme vand sker via det indbyggede blandingsbatteri. Nem installering og opbevaring Den to-delte solbruser kan opsættes på ethvert fladt underlag og tilkobles blot til en haveslange. Havebruseren er lavet i rustfrit materiale og er meget nem at håndtere samt opbevare udenfor sæsonen. Den måler 220 cm i højden, når den er slået ud. Solbruser-sættet indeholder: - Monteringsbolte i rustfrit stål - Brusehoved - Bruserrør - 4 stk. ekspansionsbolte - Pakningstape - Udførlig dansk manual Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 22.10 1.499,-