Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Legehus

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Legehus til afhentning
  I dag Sælges
  Fint legehus I dag 950,-
  Oscar Legehus
  I dag 3.998,-
  Legehus
  I dag 3.498,-
  PIRATSKIB
  I dag 7.298,-
  stort Legehus
  I dag 5.998,-
  Legehus / sandkasse
  I dag 3.498,-
  legehus I går 2.000,-
  Velholdt legehus
  d. 27.08 1.000,-
  Træhus
  I går 1.425,-
  Legehus
  d. 27.08 4.900,-
  Lækker kvalitets legehus / redskabsrum
  I går 3.500,-
  Spændende legehus på pæle
  d. 27.08 4.500,-
  Legehus plastik
  I går 1.000,-
  Super flot legehus /havehus
  I går 5.000,-
  STEP2 og Little Tikes SHOP Billige prise
  d. 26.08 Sælges
  Havemøbelsæt til børn
  d. 26.08 1.099,-
  Plus tagpap - Passer til Leonora legehus
  d. 26.08 649,-
  Tagpap til Freja bjælkelegehus
  d. 26.08 250,-
  Plus tagpap - Passer til Selma legehus
  d. 26.08 400,-
  Little Tikes legehus - Endless adventure
  Little Tikes legehus - Endless adventure, Legehus med flere funktioner fra Little Tikes Legehus med mange funktioner, så dit barn kan hygge sig med at lege rollelege som skoleelev, brandmand, fodboldspiller, tankpasser og ekspedient i supermarkedet. Med Little Tikes legehuset kan man ikke undgå at få mange sjove timers udendørsleg i haven. Legehus med temavægge Med dør, brevsprække, benzinpumpe m.m. Skaber sjov udendørs rolleleg Legehus med temavægge der opfordrer til rolleleg Så er det tid til at komme i skole. Åbn halvdøren med bogstaver og skynd dig ind til første time inden klokken ringer ind. Har du et brev med til din lærer, kan du putte det ind ad brevsprækken. Måske er der opstået brand et sted i haven? Skynd dig ud fra brandstationen og afsted for at slukke ilden. Tid til idræt og den lille krop skal bevæges. Find en bold og øv dig i at ramme basketkurven eller få bolden placeret lige i fodboldnettet. Mål! Bilen er ved at løbe tør og heldigvis er der hjælp forude. Tankstationen er lige i nærheden med fyldt benzinstander og telefon, hvis der bliver behov for at tilkalde assistance. Tankpasseren kommer susende ud af den runde kravleåbning, klar til at hjælpe. Afsted til supermarkedet for at handle ind til aftensmaden. Har du ikke flere penge i pungen, kan du hæve nogle i ATM-maskinen. Little Tikes legehuset har 4 temavægge: - Brandstation/skole med halvdør - Sportsvæg med fodboldnet og basketkurv - Benzinstation med pumpehåndtag - Bank/supermarked Plast legehuset er lavet med mange realistiske detaljer og giver uendelig mange muligheder for sjov og kreativ rolleleg. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 26.08 2.484,-
  Smoby legehus - Jura Lodge
  d. 26.08 1.304,-
  Plus legehus med overdækket terrasse - Selma
  Plus legehus med overdækket terrasse - Selma, Selma legehus med overdækket terrasse Nu kan dit barn få sit helt eget hus i haven, hvor der kan hygges, inviteres på teselskab og leges med vennerne. Med hyggelig overdækket terrasse Kan males og dekoreres efter eget ønske Lavet i solidt, FSC-certificeret træ Barnets personlige hus i haven Dette flotte legehus er fremstillet i ubehandlet træ, så det kan males i præcis de farver som dit barn ønsker - fx rød beklædning og hvide vinduer, eller måske brædder i alle regnbuens farver - du bestemmer. Du kan desuden indrette legehuset med søde børnemøbler og måske et par puder og tæpper - så bliver det hurtigt et hyggeligt sted at være. Den lille overdækkede terrasse udenfor husets hoveddør er også et hyggeligt sted at opholde sig. Sæt et par små havestole derud, og nyd en ispind eller et glas saftevand. Gedigne materialer Selma legehuset har faste vinduer med plexiglas, så barnet kan sidde indenfor i læ og kigge ud på haven. Legehusets beklædning er 18 mm blokhusbrædder, så det holder til det danske vejr. Det er lavet i FSC-certificeret træ. Legehuset fra Plus leveres umalet, og skal efterbehandles straks efter montage. Det anbefales desuden at beklæde taget med tagpap (medfølger ikke) for en øget holdbarhed. Tag og gulv leveres delvist samlet, resten usamlet. Se i samlevejledningen hvordan huset samles. Udvendigt totalmål: H 153 x B 162 x L 198 cm Udvendigt grundmål: 134 x 134 cm + 58 cm terrasse Indvendigt grundmål: 117 x 117 cm Denne vare leveres til hele landet, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 26.08 3.395,-
  Jungle Gym legehus - Jungle
  d. 26.08 3.299,-
  Jungle Gym legehus - Crazy
  d. 26.08 3.999,-
  Elite Toys legehus - Mega Villa
  d. 26.08 2.299,-
  Legehus med overdækket terrasse - Freja
  Legehus med overdækket terrasse - Freja, Freja bjælkelegehus med overdækket terrasse Skab et hyggeligt hjem til dit barn i haven med dette gedigne trælegehus. Inviter til teselskab, slap af på terrassen eller hyg jer indenfor, i læ for vinden, med tæpper og kakao. Med overdækket terrasse Kan males efter eget ønske Lavet af gedigne materialer Hyggeligt legehus i solide materialer Med dette gedigne trælegehus er der mulighed for at dit barn kan hygge sig med vennerne i haven. Det er lavet i ubehandlet fyrretræ, så det kan males og indrettes præcis efter dit barns ønske. Du bestemmer selv om væggene skal være røde og vindue og dør hvide, eller om det skal males i alle regnbuens farver. Der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på dette rå legehus. Indret det desuden med fine børnemøbler eller et lille legekøkken som prikken over i'et. Fin størrelse og gedigne materialer Bjælkelegehuset Freja har en perfekt størrelse, som passer ind i de fleste haver, og det har både dør, vindue (kan ikke åbnes) og veranda, som giver anledning til mange timers leg. Huset er fremstillet i 19 mm ubehandlet fyrretræ. Det anbefales at lægge tagpap på taget for øget holdbarhed. Skal tilkøbes. Huset er CE godkendt. Der medfølger en udførlig samlevejledning. Arealmål: 146 x 181 cm Veranda: 118 x 70 cm Husets mål: 94 x 118 cm svarende til 1,1 m2. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 26.08 3.499,-
  Tagpap til Odin bjælkelegehushus
  d. 26.08 300,-
  Smoby legehus i 2 etager - Maison Duplex
  Smoby legehus i 2 etager - Maison Duplex, Legehus i 2 etager fra Smoby I dette flotte legehus fra Smoby kan børnene hygge sig i timevis. Der er nemlig hele 2 etager i legehuset, så der er plads til at mange børn kan lege sammen. God plads til flere børn Elektronisk ringklokke 2 døre og 4 vinduer Stort legehus i flere etager Med dette fine legehus fra Smoby får dit barn masser af plads til at invitere venner på besøg. Huset har 2 etager og mange fine detaljer i indretningen. I stueetagen er der køkken med håndvask og udenfor kan man sidde og nyde maden ved det lille bord med 2 stole. Stigen midt i huset fører op til 1. sal (Max vægt 100 kg). På 1. sal kan barnet indrette et lille soveværelse eller en dejlig hyggekrog, og der er vindue, så der kommer lys ind, og man kan kigge ud i haven. Vinduet på 1. sal kan, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke åbnes. Solid kvalitet og godt lys Legehuset har i alt 4 vinduer med skodder, og flere åbne vinduer, så der kommer masser af lys ind i huset. Det har desuden 2 døre - en i fuld højde med dørklokke på forsiden og en svinglåge på bagsiden. Der medfølger desuden 2 små hegn, så man kan indramme terrassen på en hyggelig måde. Legehuset har en robust ramme og der medfølger et fastgørings-kit. Huset er UV-resistent, så det bibeholder farven over tid. Denne vare leveres til hele landet, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 26.08 3.279,-
  Legehus med terrasse - Odin
  Legehus med terrasse - Odin, Odin bjælkelegehus med terrasse Skab et hyggeligt hjem til dit barn i haven med dette gedigne trælegehus. Inviter til teselskab, slap af på terrassen eller hyg jer indenfor, i læ for vinden, med tæpper og kakao. Med hyggelig terrasse Kan males efter eget ønske Lavet af gedigne materialer Hyggeligt legehus i solide materialer Med dette gedigne trælegehus er der mulighed for at dit barn kan hygge sig med vennerne i haven. Det er lavet i ubehandlet fyrretræ, så det kan males og indrettes præcis efter dit barns ønske. Du bestemmer selv om væggene skal være røde og vindue og dør hvide, eller om det skal males i alle regnbuens farver. Der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på dette rå legehus. Indret det desuden med fine børnemøbler eller et lille legekøkken som prikken over i'et. God størrelse og gedigne materialer Bjælkelegehuset Odin har en god størrelse, så der er plads til flere børn, og det har både dør, vindue (kan ikke åbnes) og veranda, som giver anledning til mange timers leg. Huset er fremstillet i 19 mm ubehandlet fyrretræ. Det anbefales at lægge tagpap på taget for øget holdbarhed. Skal tilkøbes. Huset er CE godkendt. Der medfølger en udførlig samlevejledning. Arealmål 178 x 241 cm Terrasse: 118 x 45 cm Husets mål: 114 x 219 cm svarende til 2,5 m2. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 26.08 4.499,-
  hobbit legehus
  d. 25.08 3.900,-
  Legehus
  d. 25.08 6.900,-
  Legehus
  d. 25.08 6.900,-
  Legehus
  d. 25.08 6.900,-
  Legehus med garage
  d. 24.08 1.500,-
  nyhed i danmark
  d. 24.08 3.498,-
  Dream House Plast Legehus
  d. 24.08 699,-
  Sommerhuset Legehus
  d. 24.08 999,-
  Legehus Trekanten
  d. 24.08 895,-
  Aktivitets Tårn med Rutsjebane - ny model
  d. 24.08 999,-
  Stort legehus
  d. 23.08 500,-
  legehus
  d. 23.08 1.150,-
  Bamse legehus
  d. 23.08 380,-
  Indianertelt
  d. 23.08 271,-
  Legehus
  d. 23.08 600,-
  Legehuse søges . d. 23.08 42.949.673,-
  Købes
  Legehus, nyt
  d. 22.08 2.750,-
  Halvvalm /Svendeprøve
  d. 22.08 550,-
  Halvvalm /Svendeprøve
  d. 22.08 550,-
  Træ legehus
  d. 22.08 500,-
  western Legehus
  d. 22.08 4.799,-
  Legehus
  d. 21.08 15.000,-
  Legehus
  d. 21.08 2.000,-
  Legehus med fine detaljer
  d. 21.08 1.500,-
  Lille hyggeligt legehus
  d. 21.08 100,-
  Legehus A-hus
  d. 21.08 500,-
  Legehus
  d. 20.08 200,-
  2 stk legehuse
  d. 20.08 2.500,-
  Lækre ting til haven
  d. 19.08 3.500,-
  Plastik legehus
  d. 18.08 175,-