Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Haveredskaber

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  hækklippe
  I dag 1.000,-
  Stihl buskryder
  I dag 1.000,-
  Slange
  I dag 39,-
  Mælkebøtte fjerner
  I dag 100,-
  Gardena vandspreder
  I dag 140,-
  Tækkemand søges I dag 600,-
  Købes
  55 SÆT NY HAVEREDSKABER til haven
  I dag 25,-
  Ryddehakke
  I dag 100,-
  Mælkebøttefjerner
  I dag 100,-
  Hånd såmaskine
  I dag 950,-
  Gardena greb Terraline
  I dag 299,-
  Gardena amboltbeskæresaks Comfort
  I dag 269,-
  Gardena slangetromle Classic 10 sæt
  I dag 349,-
  Gardena grensaks Classic 680B
  I dag 219,-
  Hozelock slangeboks - Auto Reel 25 m
  d. 15.10 1.049,-
  Hozelock sprinkler Pro 314 m² - Rund
  d. 15.10 200,-
  AL-KO sneslynge - Snowline 46 E
  I dag 1.499,-
  Gardena grensaks Comfort 780B
  I dag 379,-
  Hozelock ukrudtsbrænder Green Power
  d. 15.10 799,-
  Stiga sneslynge - Prisma Basic
  Stiga sneslynge - Prisma Basic, Sneslynge fra Stiga - Prisma Basic Er du træt af at rydde sne ved håndkraft? Med en Stiga sneslynge får du den hjælp, du har brug for. Den er kraftig, effektiv og flytter problemfrit store mængder sne. Prisma Basic er benzindrevet og har: Et-trins system 1-12 meter kastelængde Briggs & Stratton motor Sneslynge til lettere snerydningsarbejde Prisma Basic har et-trins system. Det vil sige, at maskinen opsamler og blæser sneen ud på én gang. En sneslynge med et-trins system egner sig bedst til lettere snerydningsarbejde. Prisma Basic er derfor den helt rigtige hjælp til rydning af sne i indkørslen eller på terrassen. Denne et-trins model skal skubbes, men du får god hjælp fra skruen, når den arbejder sig igennem sneen. Afhængig af sneens masse slynger Prisma Basic sneen 1-12 meter væk. Du bestemmer selv, hvor sneen skal slynges hen ved at justere udkastet. Sneslyngen skraber helt i bund og fjerner alt sne, så du ikke behøver at gå efter med sneskovlen. Det bliver ikke meget nemmere at rydde sne. Arbejd i mørke Sneslyngen er udstyret med lys, der gør det muligt for dig at arbejde, når mørket er faldet på. Specifikationer: - Motoreffekt: 3,4 kW / 3400 RPM - Tank kapicitet: 2,8 L - Sneskruehus højde: 32 cm - Med lys Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 4.999,-
  AL-KO sneslynge - Snowline 560 II
  I dag 5.599,-
  Stiga sneslynge - ST 4851 AE
  d. 15.10 2.095,-
  Stiga sneslynge - ST 3255 P
  Stiga sneslynge - ST 3255 P, Sneslynge fra Stiga - ST 3255 P Er du træt af at rydde sne ved håndkraft? Med en Stiga sneslynge får du den hjælp, du har brug for. Den er kraftig, effektiv og flytter problemfrit store mængder sne. ST 3255 P er benzindrevet og har: To-trins system Variabel kørehastighed 55 cm arbejdsbredde Sneslynge til større snerydningsarbejde ST 3255 P har to-trins system. Det vil sige, at sneen føres ind i huset via sneglen og blæses ud igen via udkasteren. En sneslynge med to-trins system egner sig godt til større snerydningsprojekter. ST 3255 P er derfor den helt rigtige hjælp, hvis du skal have ryddet en lang indkørsel eller et fortorv for sne. ST 3255 P fungerer på alle underlag. Du kan endda bruge den på områder med fliser, der har forskudt sig. For at udligne niveauforskellen justerer du på skridskoene, så det passer med den højeste niveauforskel på underlaget. Du undgår dermed også at sneslyngen graver dig ned i underlaget. Afhængig af sneens masse slynger ST 3255 P sneen 1-8 meter væk. Du bestemmer selv, hvor sneen skal slynges hen ved at justere udkastet manuelt. Sneslyngen skraber helt i bund og fjerner alt sne og is. Det bliver ikke meget nemmere at rydde sne. Specifikationer: - Motoreffekt: 3,4 kW / 3400 rpm - Tankkapacitet: 2,8 L - Sneskruehus højde: 40 cm Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 4.999,-
  Stiga sneslynge - ST 3256 P
  d. 15.10 5.999,-
  Gardena grensaks Comfort 760A
  d. 15.10 359,-
  Hozelock sprinkler Pro 230 m² - Firkantet
  I dag 259,-
  Gardena slangeboks Comfort 35
  Gardena slangeboks Comfort 35, Slangeboks fra Gardena Den vægmonterede slangeboks Gardena Comfort 35 med automatisk oprulning gør det nemt og bekvemt at vande haven. Slangeboks i Gardenas kendte design Høj brugervenlighed Perfekt til den store have Nem og hurtig slangeoprul Slangeboksen klarer oprulningen for dig. Den praktiske slangeboks monteres på væggen og kan drejes 180°. Slangen kan nemt trækkes ud med et minimum af anstrengelse og stoppes med korte intervaller à max 50 cm. Høj vandgennemstrømning Vandslangen har en diameter på 13 mm (½"), hvilket sikrer høj vandgennemstrømning og optimal havevanderfunktion. Med et kort træk i slangen deaktiveres låsen, og takket være oprulleautomatikken trækkes slangen uden videre ind i boksen, uden at du behøver at bukke dig og dreje selv. Intelligent styring af slangen En integreret stålfjeder, som er tilpasset perfekt til slangens længde, sikrer et ensartet og kraftfuldt tilbagetræk. Det integrerede slangestyr forhindrer snoning og sammenfiltring af slangen. Når slangeboksen har været i brug, kan slangen forbindes med drypstoppet, så du undgår dryp fra slangen. Praktisk at opbevare Dyser, sprøjter og brusere kan opbevares på vægbeslaget, så de er klar til brug. Om vinteren kan slangeboksen løftes i det ergonomisk formede håndtag og helt ubesværet fjernes fra vægbeslaget, så den kan opbevares et frostsikret sted. Brugervenlige features Den vægmonterede slangeboks er udstyret med en 35 meter lang kvalitetsslange, en 2 meter lang forbindelsesslange, en strålespids med trinløs justering samt de nødvendige originale dele til Gardens Systemet: Tre hanekoblinger, en standard slangekobling og et vandstop. Nem at montere Takket være det medfølgende vægbeslag med tilhørende skruer og rawplugs kan montagen faktisk ikke være enklere. Vanding kan være som en leg - med den vægmonterede slangeboks Comfort 35 med automatisk oprulning.
  I dag 1.199,-
  Gardena slangetromle 2691
  I dag 329,-
  Gardena slangeboks Comfort 35 Li
  Gardena slangeboks Comfort 35 Li, Slangeboks med 35 m vandslange fra Gardena Gør havevandingen til en leg med den vægmonterede slangeboks med automatisk oprulning fra Gardena. Denne model er ustyret med et kraftfult genopladeligt lithium-ion batteri, der gør havearbejdet endnu mere bekvemt. Diskret og brugervenligt design Automatisk slangeoprul Inkl. praktisk vægbeslag Nem og hurtig slangeoprul Den praktiske slangeboks monteres på væggen og kan drejes 180°.Vandslangen kan nemt og bekvemt trækkes ud med et minimum af anstrengelse. En integreret stålfjeder sikrer et ensartet og kraftfuldt tilbagetræk og forhindrer snoning og sammenfiltring af vandslangen. Du skal ikke ikke anstrenge dig med at samle vandslangen op og rulle den sammen. Ved Gardena Comfort 35 har du også mulighed for at aktivere oprulningen af vandslangen ved et tryk på en knap på slangeboksen. Nem at montere Takket være det medfølgende vægbeslag med tilhørende skruer og rawplugs kan montagen faktisk ikke være enklere. Om vinteren kan slangeboksen løftes i det ergonomisk formede håndtag og helt ubesværet fjernes fra vægbeslaget, så den kan opbevares et frostsikret sted. Haveslange i høj kvalitet Kvalitetsslangen med en diameter på 13 mm (½") sikrer høj vandgennemstrømning og optimal havevanderfunktion. Med et kort træk i slangen deaktiveres låsen, og takket være oprulleautomatikken trækkes slangen uden videre ind i boksen. Når du er færdig med havevandingen, kan forbindelsesslangen uden videre forbindes med drypstoppet, så du undgår dryp fra slangen. Dyser, sprøjter og brusere kan opbevares på vægbeslaget, så de er klar til brug. Der medfølger: - 35 meter lang kvalitetsslange - 2 meter lang forbindelsesslange - 1 strålespids med trinløs justering - 3 hanekoblinger, 1 standard slangekobling og 1 vandstop
  d. 15.10 1.699,-
  AL-KO sneslynge - Snowline 620 E II
  d. 15.10 6.799,-
  Gardena hækkesaks Comfort 600
  I dag 299,-
  Hozelock vandslange - Ultimate - 19 mm x 25 m
  I dag 549,-
  Hozelock sprøjtepistol Multi Spray
  I dag 150,-
  Hozelock slangeboks Pico Reel - Lilla
  I dag 290,-
  McCulloch sneslynge - PM55
  McCulloch sneslynge - PM55, Sneslynge fra McCulloch - PM55 En McCulloch sneslynge er din noble redningsmand, når sneen falder og lægger sig i et tykt lag uden for hjemmets døre. PM55 er benzindrevet og har: To-trins system Variabel kørehastighed 61 cm arbejdsbredde Stærk sneslynge til store arealer Det er ingen sag at gøre hjemmet fremkommeligt med denne sneslynge. PM55 er en højtydende model, der egner sig godt til større indkørsler eller større områder. To-trins systemet er enkelt, men meget effektivt. Sneen føres ind i huset via sneglen og blæses ud igen via udkasteren. Du bestemmer selv, hvor sneen skal slynges hen ved at justere udkasteren. Det gøres fra håndtaget på instrumentbrættet, hvilket gør det let at ændre udkasterens retning undervejs. Du også mulighed for at indstille, hvilken højde udkasteren slynger sneen ud i. Du bestemmer hastigheden Sneslyngen har variabel kørehastighed, som du indstiller ved hjælp betjeningshåndtaget på instrumentbrættet. Du får 6 gear frem og 2 gear bak, hvilket gør arbejdet mere fleksibelt. PM55 trækkes af begge hjul. Sammen med de kraftige dæk, får du derfor en imponerende trækkraft. Specifikationer: - Motorproducent: Briggs & Stratton - Motortype: Snow Serien - Motor: 800 Serien - Cylindervolumen: 205 cm³ - Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal: 3,5 kW @ 3600 omdr./min. - Brændstoftank: 3 liter - Transmissionstype: Kæde/manuel - Gear: 6 frem og 2 bak - Udkastersystem: To-trinssystem - Arbejdsbredde: 60,96 cm - Indføringshøjde: 58,5 cm - Snegl diameter: 30,5 cm / 12,01" - Vægt: 90,45 kg - Lydniveau ved brugerens øre: 86 dB(A) - Lydniveau: 100 dB Der leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det forbliver chaufførens beslutning, hvor aflæsning kan foregå.
  I dag 9.999,-
  AL-KO sneslynge - Snowline 760 TE
  I dag 11.995,-
  Gardena slangevogn 60 HG sæt
  I dag 699,-
  Gardena grensaks Comfort 500 BL
  I dag 279,-
  Alpina sneslynge - AS 5148 Li
  d. 15.10 1.795,-
  Hozelock slangeboks Pico Reel - Lime
  I dag 350,-
  Gardena beskærersaks Premium BP 30
  I dag 259,-
  Hozelock slangeboks Pico Reel - Rosa
  I dag 350,-
  McCulloch sneslynge - MSB 121
  I dag 4.299,-
  AL-KO sneslynge - Snowline 700 E
  I dag 10.999,-
  Gardena universalskovl Terraline
  d. 15.10 289,-
  Muldvarpefælde 1 sæt
  I dag 199,-
  Gardena beskærersaks Comfort
  I dag 199,-
  Hozelock slangevogn Compact
  I dag 859,-
  Hozelock vandslange - Ultimate - 12,5 mm x 50 m
  I dag 789,-
  Stiga sneslynge - ST 1151 P
  Stiga sneslynge - ST 1151 P, Snerydder fra Stiga - ST 1151 P Er du træt af at rydde sne ved håndkraft? Med en Stiga sneslynge får du den hjælp, du har brug for. Den er kraftig, effektiv og flytter problemfrit store mængder sne. ST 1151 P er benzindrevet og har: Et-trins system 1-6 meter kastelængde 51 cm ryddebredde Sneslynge til lettere snerydningsarbejde ST 1151 P har et-trins system. Det vil sige, at maskinen opsamler og blæser sneen ud på én gang. En sneslynge med et-trins system egner sig bedst til lettere snerydningsarbejde. ST 1151 P er derfor den helt rigtige hjælp til rydning af sne i indkørslen eller på terrassen. Denne et-trins model skal skubbes, men du får god hjælp fra skruen, når den arbejder sig igennem sneen. Afhængig af sneens masse slynger ST 1151 P sneen 1-6 meter væk. Du bestemmer selv, hvor sneen skal slynges hen ved at justere udkastet. Sneslyngen skraber helt i bund og fjerner alt sne, så du ikke behøver at gå efter med sneskovlen. Det bliver ikke meget nemmere at rydde sne. Specifikationer: - Effekt: 1,8 kW / 4400 rpm - Motoreffekt: 87 Cc - Udkast rotation: 180 gr. - Sneskruehus højde: 26 cm - Vægt: 27 kg Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 2.999,-
  Gardena slangeboks Comfort 25
  Gardena slangeboks Comfort 25, Slangeboks med 25 m vandslange fra Gardena Gør havevandingen til en leg med den vægmonterede slangeboks med automatisk oprulning fra Gardena. Den praktiske slangeboks monteres på væggen og kan drejes 180°. Diskret og brugervenligt design Automatisk slangeoprul Inkl. praktisk vægbeslag Vandslangen kan nemt og bekvemt trækkes ud med et minimum af anstrengelse og stoppes med korte intervaller à maks. 50 cm. Haveslange i høj kvalitet Kvalitetsslangen med en diameter på 13 mm (½") sikrer høj vandgennemstrømning og optimal havevanderfunktion. Med et kort træk i slangen deaktiveres låsen, og takket være oprulleautomatikken trækkes slangen uden videre ind i boksen. Du skal ikke ikke anstrenge dig med at samle vandslangen op og rulle den sammen. Nem og hurtig slangeoprul En integreret stålfjeder sikrer et ensartet og kraftfuldt tilbagetræk og forhindrer snoning og sammenfiltring af vandslangen. Når du er færdig med havevandingen, kan forbindelsesslangen uden videre forbindes med drypstoppet, så du undgår dryp fra slangen. Nem at montere Dyser, sprøjter og brusere kan opbevares på vægbeslaget, så de er klar til brug. Takket være det medfølgende vægbeslag med tilhørende skruer og rawplugs kan montagen faktisk ikke være enklere. Om vinteren kan slangeboksen løftes i det ergonomisk formede håndtag og helt ubesværet fjernes fra vægbeslaget, så den kan opbevares et frostsikret sted. Der medfølger: - 25 meter lang kvalitetsslange - 2 meter lang forbindelsesslange - 1 strålespids med trinløs justering - 3 hanekoblinger, 1 standard slangekobling og 1 vandstop
  d. 15.10 1.499,-
  McCulloch sneslynge - PM105
  McCulloch sneslynge - PM105, Sneslynge fra McCulloch - PM105 En McCulloch sneslynge er din noble redningsmand, når sneen falder og lægger sig i et tykt lag uden for hjemmets døre. PM105 er benzinvdrevet og en af McCullochs største og kraftigste sneslynger. Den har: To-trins system Variabel kørehastighed El-start Stærk sneslynge til meget store arealer Det er ingen sag at rydde udenomsarealerne for sne med denne sneslynge. PM105 er en ultrahøjtydende model, der egner sig godt til større områder såsom parkeringspladser. To-trins systemet er enkelt, men meget effektivt. Sneen føres ind i huset via sneglen og blæses ud igen via udkasteren. Du bestemmer selv, hvor sneen skal slynges hen ved at justere udkasteren. Det gøres fra håndtaget på instrumentbrættet, hvilket gør det let at ændre udkasterens retning undervejs. Du har også mulighed for at indstille, hvilken højde udkasteren slynger sneen ud i. Du bestemmer hastigheden Sneslyngen har variabel kørehastighed, som du indstiller ved hjælp betjeningshåndtaget på instrumentbrættet. Du får 6 gear frem og 2 gear bak, hvilket gør arbejdet mere fleksibelt. Sneslyngen er desuden nem at starte, da den har el-start. PM105 trækkes af begge hjul. Sammen med de kraftige dæk får du derfor en imponerende trækkraft. Hvis du vil, kan du slå differentialspærren fra og vælge hvilket hjul, der skal trække. Det gør det nemmere at vende sneslyngen. Arbejd i mørke Sneslyngen er udstyret med halogen forlygter, der gør det muligt for dig at arbejde, når mørket er faldet på. Specifikationer - Motorproducent: Briggs & Stratton - Motortype: Snow Serien - Motor: 1650 Series - Cylindervolumen: 342 cm³ - Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal: 7,3 kW @ 3600 omdr./min. - Udstyret med power-steering - Brændstoftank: 3 liter - Transmissionstype: Kæde/tandhjul - Gear: 6 frem 2 tilbage - Udkastersystem: To-trinssystem - Arbejdsbredde: 76,2 cm - Indføringshøjde: 58,5 cm - Snegl diameter: 30,5 cm / 12,01" - Vægt: 107 kg - Lydniveau ved brugerens øre: 87 dB - Lydniveau: 102 dB Der leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det forbliver chaufførens beslutning, hvor aflæsning kan foregå.
  I dag 16.999,-
  Gardena spidsspade Terraline
  Gardena spidsspade Terraline, Terraline spidsspade fra Gardena Reddot Design Award 2012 Gardena Terraline(tm) spidsspade er spaden, der garanterer komfortabelt og sikkert arbejde ved gravning, fjernelse, løsnen og flytning af især hård og tung jord. 10 års garanti Softec-støddæmper skåner dine led Behagelig og skridsikker håndtering Skånsom håndtering Det ekstra brede og ergonomisk formede D-håndtag med bløde plastickomponenter er ergonomisk komfortabelt og kan holdes med begge hænder. Gravearbejdet bliver langt lettere. En yderligere fordel ved Terraline(tm) Spids Spade er Softec(tm)-støddæmpningen, som er meget skånsom over for leddene, og som er patentanmeldt. Tilbageslag under gravearbejdet reduceres, f.eks. hvis spaden rammer en sten, eller hvis der skal hugges kraftige rødder over. Ergonomisk og brugervenlig En ekstra bred fodstøtte-beskyttelse med robust profil muliggør effektiv kraftoverførsel og reducerer risikoen for at glide og komme til skade. Den dråbeformede håndtagsprofil gør, at håndtaget ligger godt i hånden og forhindrer utilsigtet deformation. Det kuldeisolerende plasticbetræk omkring håndtaget gør håndteringen behagelig og skridsikker og er blid mod hænderne. Den optimale vinkel imellem håndtaget og bladet garanterer ergonomisk arbejde. Kvalitet hele vejen rundt Selve spadebladet er fremstillet i robust, hærdet kvalitetsstål med en belægning af højeste kvalitet. Spadens samlede længde er 117 cm. Høj kvalitet er ensbetydende med lang levetid.
  d. 15.10 299,-
  Gardena frugtplukker
  d. 15.10 160,-
  Pocket Hose vandslange 7,5 m
  I dag 150,-
  Hozelock vandslange - Ultimate - 19 mm x 50 m
  I dag 999,-
  Gardena græssaks Comfort
  I dag 229,-
  Gardena spade Terraline
  d. 15.10 299,-
  Børne haveredskaber fra Reisenthel, nyt
  I går 60,-
  Børne haveredskaber fra Reisenthel, nyt
  I går 60,-