Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Havemøbler

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Havehynder
  I dag 125,-
  Vintage cafesæt
  I dag 1.800,-
  Cafe bord m/ glasplade
  I dag 75,-
  Fede, gamle havemøbler
  I dag 300,-
  Ny Lækker træ lænestol
  I dag 150,-
  Bakkebord
  I dag 100,-
  Bambus klap bord og 3 stole
  I dag 300,-
  Solstol der kan vippes bagover
  I dag 125,-
  6 havestole m. Hynde meget velholdte
  I dag 1.200,-
  Solseng
  I dag 1.299,-
  Trip trap I dag 1.500,-
  Dækstol, massiv teaktræ
  I dag 1.199,-
  2 solvogne
  I dag 400,-
  Rundt bord og 4 stole
  I dag 500,-
  Havebord med 8 stole
  I dag 1.500,-
  Havemøbelsæt inkl. hynder
  I dag 500,-
  havemøbler
  I dag 350,-
  Havesofa + Havestol + Sofabord.
  I dag 4.000,-
  Polyrattan havemøbler
  I dag 5.700,-
  Havemøbler
  I dag 3.500,-
  Havemøbler i Polyrattan
  I dag 5.999,-
  Liggestole
  I dag 150,-
  Billigt 2 stk borde -8 hvide plast stole
  I dag 200,-
  Flot havebord
  I dag 1.800,-
  Flote men brugt
  I dag 50,-
  Hynder til Relaxstole
  I går 25,-
  Lounge-sæt
  I går 500,-
  Havemøbler HALV pris NY
  I går 4.000,-
  Hvidlakeret havesæt
  I går 375,-
  Ikea café-sæt
  I går 325,-
  Havemøbler
  I går 200,-
  Bordovertræk
  I går 100,-
  hynder til positionsstole
  I går 200,-
  Europa Paller som nye
  I går 50,-
  Bord bænksæt
  I går 3.500,-
  Dobbelt hængekøje grøn
  I går 645,-
  Hvide havemøbler
  I går 800,-
  Luksus Polyrattan Loungesæt Aluminium brun-sort +
  Luksus Polyrattan Loungesæt Aluminium brun-sort +, Polyrattan Loungesæt, Brun-Sort   Elementerne er lavet af aluminium og betrukket med polyrattan. Herved opnås den lave vægt, uden at det går ud over stabiliteten. Bordpladen af glas ser yderst fornem ud, og er fantastisk let at rengøre. De creme-farvede siddepuder af polyester matcher møblernes farve, og leveres med en lynlås på bagsiden, så puderne nemt kan rengøres. For at beskytte fyldet mod fugt, er overfladen imprægneret. Snavs og vanddråber løber simpelthen bare af (se billede). Ved hjælp af de forskellige elementer i sættet, kan det sættes sammen helt efter behag.     Beskrivelse:   * Polyrattan-lounge af høj kvalitet og i moderne design * Perfekt til haven, altanen, terrassen, opholdsstuen eller udestuen * Bløde, aftagelige hynder giver optimal siddekomfort, tykkelse: 10 cm * Bord med glasplade * Inkl. 4 ekstra puder (grøn) * Vandfast og UV-bestandigt * Meget nemt at vedligeholde     Tekniske data og dimensioner:   Sofa: * (BxDxH): ca. 138cm x 67cm x 75cm * Siddeflade: ca. 114cm x 50cm * Vægt: ca. 14,5kg   Siddeelement: * (BxDxH): ca. 80cm x 67cm x 75cm * Siddeflade: ca. 58cm x 48cm * Vægt: ca. 10kg       Bord inkl. glasplade:   * (BxDxH): ca. 100cm x 49cm x 32cm * Vægt bord med glasplade: ca. 10kg * Vægt glasplade: ca. 5,4kg      Ekstra puder (grøn): 42x42x15     Leveringsomfang: * 2 sidde-elementer med hynder * 1 sofa med hynde   * 1 bord med glasplade * 6 hyndebetræk beige * 6 hyndebetrækgrå  * 4 ekstra puder * Montagesæt og montagevejledning m/billeder
  I går 3.345,-
  4 flotte stole puder
  I dag 200,-
  Bord- og bænkesæt til børn - Lærk
  I går 699,-
  Cafésæt med 2 stole - Frida
  I går 449,-
  Havemøbelsæt med 4 stabelbare stole - Matilda
  I går 4.999,-
  Bord- og bænkesæt med ryglæn - Alma
  I går 4.299,-
  Bord- og bænkesæt med 2 ryglæn - Classic
  I går 8.499,-
  Loungesæt med sofa, chaiselong og bord - Selma
  I går 3.999,-
  Loungesæt med 2 sofamoduler, hjørnebord, 2 sideborde og puf - Nadia
  Loungesæt med 2 sofamoduler, hjørnebord, 2 sideborde og puf - Nadia, Loungesæt i polyrattan Skab et lækkert uderum, hvor der er god plads til at slænge sig og hygge med familie og venner på en lun og solrig sommerdag. Sættet består af to sofamoduler, et hjørnebord, en puf og 2 sideborde. Lavet i sort polyrattan Inkl. sort/grå hynder Nem vedligeholdelse Havemøbler i polyrattan Loungesættet er fremstillet i polyrattan, som er et materiale, der er nemt at vedligeholde. Polyrattan er et godt valg, hvis du gerne vil have flotte og stilfulde havemøbler hele året rundt uden at skulle slibe eller oliere. Det eneste, du behøver at gøre, er at holde sættet fri for snavs ved jævnlig aftøring med en våd klud. Møblerne holder farven i solen og skal ikke bæres ind, hvis det regner. Det bliver ikke meget nemmere. Sid blødt og behageligt Til longesættet medfølger nogle lækre hynder i sort/grå polyester, så du og dine gæster kan sidde blødt og behageligt. Loungesættet har masser af bordplads, da der både er et hjørnebord og to sideborde. Alle borde er med en bordplade i glas - det ser let og elegant ud og kræver ingen vedligeholdelse. Mål: - Sofamodul: H 77 x D 88 x L 215 cm - Sofamodul: H 77 x D 88 x L 152 cm - Hjørnebord: H 57 x B 88 x D 88 cm - Puf: H 35 x B 77 X D 77 cm - Sideborde: H 67 x B 40 X D 40 cm Loungesættet leveres i 4 kasser. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I går 7.999,-
  Hyndeboks - Max - Grå
  I går 699,-
  Havemøbelsæt med 4 stole - Valencia S
  I går 1.499,-
  Bord- og bænkesæt - Basic
  I går 3.199,-
  Havemøbelsæt med 4 stole - Augusta
  I går 2.499,-
  Bakke T201 ? Natur teak
  Bakke T201 ? Natur teak, T201 bakke ? Sammen havemøbelserie fra FDB Møbler Unik detalje med mange nyttige funktioner. Bakken indgår i Sammen havemøbelserie ? designet for FDB Møbler af Thomas E. Alken mDD. Let og funktionel Designet i 2014 Naturolieret teaktræ Bakken kan bruges som serveringsbakke, som sidebord på fodskamlen eller som samlingsbord på armlænene af to lounge- eller spisebordsstole. H 5 x B 53,5 x D 30 cm. Sammen ? en helt unik havemøbelserie Klassiske, enkle og funktionelle. Det er nøgleordene bag Sammen havemøbler. Møblerne er en moderne nyudvikling af den grundlæggende tankegang fra FDB tegnestuen, der i 1950?erne gjorde dansk møbeldesign verdenskendt for smukke, funktionelle møbler - tilgængelige for menigmand. Klassisk og moderne sat sammen Sammen-serien består af klassiske og komfortable siddemøbler, der kan sættes sammen med små bakkeborde, samt af spiseborde med unikke mellemplader, der tillader en udvidelse i det uendelige. Havemøblerne rummer flere raffinerede og innovative funktioner og er på samme tid enkle og ligetil i brug. Der er fokus på de håndværksmæssige detaljer og på ønsket om altid at kunne byde endnu en gæst velkommen. En serie med mange muligheder Sammen-serien består af en spisebordsstol, loungestol, fodskammel, bakke, bænk, bænk med ryg/armlæn, et spisebord og mellemplader i to størrelser. Møblerne kan sammensættes, så de passer til dine og din families behov. Vedligeholdelse Sammen havemøbler er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ. Som alle andre træmøbler, der bliver udsat for vind og vejr, forlænger du levetiden, når du vedligeholder dem. Ved normal brug af havemøbler, der ikke står ude om vinteren, anbefaler vi oliering 1-2 gange om året. Læs mere i vedligeholdelsesguiden . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I går 300,-
  Havemøbelsæt med 6 stole - Valencia XL
  I går 2.499,-
  Havesofa med bord - Rita
  I går 999,-
  Havemøbelsæt med 6 stole - Valencia L
  I går 1.999,-
  Loungesæt med sofa, chaiselong og puf - Nina
  I går 7.999,-
  Norlic by Cane-line havemøbelsæt med 4 stole - Marsk
  Norlic by Cane-line havemøbelsæt med 4 stole - Marsk, Marsk havemøbelsæt med 4 stole fra Norlic by Cane-line Flot havemøbelsæt til terrassen. De lækre runde former indbyder alle til hyggeligt samvær udenfor, og det romantiske look passer perfekt ind til både sommerhuset, patriciavillaen og bindingsværkshuset. Bord med stentøjsbordplade 4 stole i fiberflet Inkl. sorte hynder Vedligeholdelse og opbevaring Dette havemøbelsæt er fremstillet i kvalitetsmaterialer, der sparer dig for at bruge en masse tid på vedligeholdelse. Du kan nøjes med at rengøre havemøblerne med vand og en blød børste efter behov. Ved mere genstridig snavs anbefales det at bruge vand og almindelige milde rengøringsmidler. Brug aldrig stærke opløsningsmidler såsom acetone, rensebenzin eller lignende. Hynderne kan håndvaskes ved 30 grader (betrækket må ikke fjernes) og tørres i lodret position. Placer ikke hynderne i direkte sollys, mens de tørrer, da dette kan ødelægge hyndernes skumkerne. Havemøblerne tåler at stå udenfor i vinterhalvåret, men det anbefales at benytte et kraftigt overtræk, som kan skåne møblerne i dårligt vejr. Bemærk venligst, at der er en fejl i brugsvejledningen, som medfølger til dette bord. Det er ikke nødvendigt at impregnere bordpladen, og impregneringsmiddel medfølger derfor ikke. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I går 8.999,-
  Norlic by Cane-line loungesæt - Marsk
  Norlic by Cane-line loungesæt - Marsk, Marsk loungesæt fra Norlic by Cane-line Marsk loungesættet skaber med sine runde former og romantiske look et hyggeligt og indbydende rum på terrassen. Med 6 siddepladser er der god plads til selskab. Sættet består af en 2-personers sofa, en 3-personers sofa, en lænestol og et sofabord Dansk design Lavet i praktisk fiberflet Inkl. sorte hynder Vedligeholdelse og opbevaring Dette loungesæt er fremstillet i kvalitetsmaterialer, der sparer dig for at bruge en masse tid på vedligeholdelse. Du kan nøjes med at rengøre havemøblerne med vand og en blød børste efter behov. Ved mere genstridig snavs anbefales det at bruge vand og almindelige milde rengøringsmidler. Brug aldrig stærke opløsningsmidler såsom acetone, rensebenzin eller lignende. Hynderne kan håndvaskes ved 30 grader (betrækket må ikke fjernes) og tørres i lodret position. Placer ikke hynderne i direkte sollys, mens de tørrer, da dette kan ødelægge hyndernes skumkerne. Havemøblerne tåler at stå udenfor i vinterhalvåret, men det anbefales at benytte et kraftigt overtræk, som kan skåne møblerne i dårligt vejr. Mål: - 2-pers. sofa: H 82 x B 141 x D 80 cm - 3-pers. sofa: H 82 x B 193 x D 80 cm - Lænestol: H 81 x B 77 x D 83 cm - Sofabord: H 40 x B 118 x D 60 cm Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I går 12.999,-
  Hyndeboks og bænk - Elliot - Hvidlakeret
  I går 1.799,-
  Loungesæt med 2 lænestole og rundt bord
  I går 4.799,-
  Bord- og bænkesæt - Nellie
  I går 3.299,-