Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Pigecykel

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Pigecykel 16" - Mustang Lucca - Rød
  Pigecykel 16" - Mustang Lucca - Rød, Mustang Lucca - Cyklen til de mindste Mustang Lucca er en solid hverdagscykel til børn i alderen 4-6 år, som skal lære at cykle. Med Lucca, bliver livets første cykelture en leg. Alle børn kan få glæde af cyklen, da den har et solidt stålstel uden gear. Denne cykel er en 16" pigecykel i rød til børn 4-6 år. Solid børnecykel Med Mustang Lucca får dit barn en funktionel cykel, der er god til prisen. Solidt stålstel Designet til dit aktive barn Uden gear Du får håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul, cykelkurv og bagagebærer. Sikkerhed og garanti Cyklen overholder EN-14765 standarden for kvalitet og sikkerhed - og derfor får du 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Dit barn kan hurtigt komme ud på eventyr med denne børnecykel, da den leveres 95% samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage cyklen ud af kassen, montere sadel, styr, pedaler, reflekser og kurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Samlingen af cyklen er hurtigt klaret og dit barn kan nu udforske den store verden. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 1.199,-
  Pigecykel 26" - Mustang Dagmar - Creme
  I dag 2.099,-
  Pigecykel 12" - Disney Prinsesse - Lyserød/hvid
  Pigecykel 12" - Disney Prinsesse - Lyserød/hvid, Disney Prinsesse cyklen til de mindste Sød pigecykel til ægte prinsesser i alderen 2-4 år. Der medfølger støttehjul, ringeklokke, bagagebærer, kvaster og en fin lille kurv. Det er en rigtig god begyndercykel, hvor støttehjulene medfølger. Dit barn får en god oplevelse med sin første cykel. Børnecyklen er dekoreret med flotte Disney prinsesser. Selv støttehjul, kædeskærm og sadel er dekoreret. Denne cykel er en 12 " pigecykel i lyserød og hvid med motiver af prinsesser. God børnecykel med støttehjul Med børnecyklen får dit barn en funktionel begyndercykel, der er god til prisen. Uden gear Designet til dit aktive barn Medfølgende støttehjul Du får håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul og støttehjul der matcher stel, kædeskærm, sadel og greb. Sikkerhed og garanti Cyklen overholder alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed. Cyklen leveres 85 % samlet, og du skal derfor montere forhjul, forskærm, styr, pedaler, saddel, støttehjul, ringeklokke og reflekser. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv ikke-brofaste øer, dog undtaget Færøerne og Grønland. Bor du på Færøerne eller Grønland, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 999,-
  Pigecykel 20" - Mustang Isabella - Perlehvid
  Pigecykel 20" - Mustang Isabella - Perlehvid, Mustang Isabella pigecykel med 3 gear Dette er en klassisk pigecykel med solidt stålstel, som får alle piger i alderen 6-8 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Denne cykel er en 20" pigecykel i perlehvid med 3 gear. Klassisk børnecykel Isabella er en funktionel pigecykel, der er bygget til at holde. Cyklen har 3 gear, der gør det nemt at komme op og ned ad bakkerne. Shimano Nexus DX/SRAM I-Motion gear Solidt stålstel God kvalitet og fine detaljer Cyklen har håndbremse på forhjul og fodbremse på baghjul, forseglet krankboks, bagagebærer, cykelkurv og justerbart støtteben. Sikkerhed og garanti Mustang Isabella overholder naturligvis alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser og cykelkurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Nu er du klar til en cykeltur. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 1.899,-
  Pigecykel 26" - Mustang Dagmar - Sort
  I dag 2.399,-
  Pigecykel 26" - Mustang Dagmar - Creme
  Pigecykel 26" - Mustang Dagmar - Creme, Mustang Dagmar - En klassiker til hverdagen Modellen Dagmar er Mustang-klassikeren over dem alle og passer perfekt til hverdagens mange cykelture. Cyklen er både let, praktisk og smart. Den passer til alle piger i alderen 10-13 år, som sætter pris på god kvalitet og et enkelt design. Cyklen er lavet af aluminium, hvilket gør den ekstra holdbar og let at cykle på. Mustang Dagmar findes i tre størrelser og i flere farver. Denne cykel er en 26" pigecykel i creme med 7 gear. Klassisk pigecykel i god kvalitet Med Mustang Dagmar får du en god hverdagscykel. De 7 gear klarer nemt bakkerne og passer perfekt til bykørsel eller lidt længere ture. Denne model kommer med et cremefarvet stel. Shimano Nexus-gear Letvægtscykel Fastmonteret cykelkurv og bagagebærer Den fastmonterede cykelkurv og bagagebæreren gør det nemt at have skoletasken og sportstøjet med. Aluminiumsstellet gør cykelturen til skole, venner og sport nem og komfortabel. med Mustang Dagmar får du V-bremse på forhjulet, fodbremse på baghjulet, fastmonteret cykelkurv, antirust kæde, forseglet krankboks, bagagebærer, bremsegreb, stabilisator fjeder og rustfri stål eger. Desuden er kranksæt og justerbart støtteben i aluminium. Sikkerhed og garanti Mustang Dagmar overholder EN/ISO-4210-2 standarden for kvalitet og sikkerhed - og derfor får du 20 års stelgaranti. Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste, du skal gøre, er at montere styr, sadel, pedaler og kurv. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.399,-
  Ghost pige/dame MTB
  I dag 8.499,-
  Pigecykel 12" - Disney Frost - Turkis
  Pigecykel 12" - Disney Frost - Turkis, Frost cyklen til de mindste Flot cykel til frostfans i alderen 2-4 år. Der medfølger støttehjul, ringeklokke, dukkestol og cykelkurv. Frost cyklen er en flot og sjov børnecykel til dit barn, som får en god oplevelse på cyklen med støttehjul. Cyklen er dekoreret med fine ismotiver samt billeder af Anna og Elsa i seje farver. Denne cykel er en 12 " cykel i lyseblå og lilla med Frozen figurer på. God begyndercykel Med cyklen får dit barn en funktionel begyndercykel, som er god til prisen. 1 gear Designet til dit aktive barn Medfølgende støtteben og ringeklokke Med denne løbecykel træner dit barn balancen og forbereder sig på sin første cykeltur. Sikkerhed og garanti Børnecyklen overholder standarden EN/ISO 8098. Cyklen leveres 85 % samlet, og du skal derfor montere forhjul, forskærm, styr, pedaler, saddel, støttehjul, ringeklokke og reflekser. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv ikke-brofaste øer, dog undtaget Færøerne og Grønland. Bor du på Færøerne eller Grønland, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 999,-
  Pigecykel 24" - Mustang Isabella - Dark pink
  Pigecykel 24" - Mustang Isabella - Dark pink, Mustang Isabella pigecykel med 3 gear Denne klassiske pigecykel med fine detaljer og solidt stålstel får alle piger i alderen 8-10 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Denne cykel er en 24" pigecykel i dark pink med guldskrift 3 gear. Klassisk børnecykel Isabella er en funktionel pigecykel, der er bygget til at holde. Den har 3 gear, der gør det nemt at komme op og ned ad bakkerne. Shimano Nexus DX/SRAM I-Motion gear Solidt stålstel Fine detaljer Cyklen har håndbremse på forhjul og fodbremse på baghjul, forseglet krankboks, bagagebærer, cykelkurv og justerbart støtteben. Denne cykel har et stel i mørk pink med guldskrift, som gør cyklen lidt anderledes og mere pyntet. Sikkerhed og garanti Mustang Isabella overholder naturligvis alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser og cykelkurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Nu er du klar til en cykeltur. Bemærk venligst Denne cykel leveres assorteret med Shimano Nexus DX gear eller SRAM I-Motion gear. Vi gør opmærksom på, at kvaliteten er den samme, om man modtager en cykel med den ene eller den anden gear-type. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 1.399,-
  Pigecykel 12" - Mustang Lucca - Rød
  Pigecykel 12" - Mustang Lucca - Rød, Mustang Lucca - Smart begyndercykel Mustang Lucca er en solid begyndercykel til børn i alderen 2-4 år, som skal lære at cykle. Med Lucca, bliver livets første cykelture som en leg. Cyklen har stålstel og er uden gear. Denne cykel er en 12" pigecykel i rød til børn 2-4 år. Solid børnecykel Med Mustang Lucca får dit barn en funktionel cykel, der er god til prisen. Støttehjul medfølger Solidt stålstel Uden gear Du får håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul og cykelkurv. Sikkerhed og garanti Børnecyklen overholder EN-14765 standarden for kvalitet og sikkerhed - og derfor får du 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Børnecyklen leveres 95% samlet, så dit barn hurtigt kan komme ud og afprøve cyklen. Det eneste du skal gøre, er at tage cyklen ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser, støttehjul og kurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Samlingen af cyklen er hurtigt klaret og dit barn kan nu begive sig ud på eventyr. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 999,-
  Pigecykel 16" - Disney Frost - Turkis
  Pigecykel 16" - Disney Frost - Turkis, Frost cyklen til de mindste Flot cykel til frostfans i alderen 4-6 år. Der medfølger støttehjul, ringeklokke, dukkestol og cykelkurv. Frost cyklen er en flot og sjov børnecykel til dit barn, som får en god oplevelse på cyklen med støttehjul. Cyklen er dekoreret med fine ismotiver samt billeder af Anna og Elsa i seje farver. Denne cykel er en 16 " cykel i lyseblå og lilla med Frozen figurer på. God begyndercykel Med cyklen får dit barn en funktionel begyndercykel, som er god til prisen. 1 gear Designet til dit aktive barn Medfølgende støtteben og ringeklokke Med denne løbecykel træner dit barn balancen og forbereder sig på sin første cykeltur. Sikkerhed og garanti Børnecyklen overholder standarden EN/ISO 8098. Cyklen leveres 85 % samlet, og du skal derfor montere forhjul, forskærm, styr, pedaler, saddel, støttehjul, ringeklokke og reflekser. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv ikke-brofaste øer, dog undtaget Færøerne og Grønland. Bor du på Færøerne eller Grønland, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 1.199,-
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Blå
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Blå, Mustang Augusta - Elegant hverdagscykel Augusta pigecykel er en let og elegant aluminiumscykel. Den har mange fine detaljer som fx de praktiske stropper på bagagebæreren, der gør det nemt at fæstne din taske eller pose. Cyklen fås i 2 farver, og du vælger selv, om det skal være med tre eller syv gear. Denne cykel er en 26" pigecykel i blå og med 3 gear. Klassisk børnecykel En klassisk cykel i god kvalitet og med mange fine detaljer. Den har 3 gear, så den kan bruges til bykørsel eller lidt bakker. Cyklen får alle piger i alderen 10-13 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Kurv medfølger Punkteringsbeskyttede dæk Bagagebærer med stropper Mustang Augusta er en funktionel og flot designet pigecykel, der er bygget til at holde i mange år. Cyklen har aluminiumsstel og slagfast pulverlakering. Cyklen har V-bremse på forhjul, fodbremse på baghjul, antirustkæde, forseglet krankboks, justerbart støtteben, ergonomiske greb, bagagebærer med stropper og kultur-kæde skærm. Sikkerhed og garanti Mustang Augusta overholder naturligvis EN/ISO 4210-2 for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 25 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, dreje styret på plads og skrue pedalerne på. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  d. 15.10 2.199,-
  Pigecykel 20" - Mustang Isabella - Dark Pink
  Pigecykel 20" - Mustang Isabella - Dark Pink, Mustang Isabella pigecykel med 3 gear Denne klassiske pigecykel med fine detaljer og solidt stålstel får alle piger i alderen 6-8 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Denne cykel er en 20" pigecykel i pink med guldskrift og 3 gear. Klassisk børnecykel Isabella er en funktionel pigecykel, der er bygget til at holde. Den har 3 gear, der gør det nemt at komme op og ned af bakkerne. Shimano Nexus DX/SRAM I-Motion gear Solidt stålstel Fine detaljer Cyklen har håndbremse på forhjul og fodbremse på baghjul, forseglet krankboks, bagagebærer, cykelkurv og justerbart støtteben. Denne cykel har et stel i mørk pink med guldskrift, som gør cyklen lidt anderledes og mere pyntet. Sikkerhed og garanti Mustang Isabella overholder naturligvis alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser og cykelkurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Nu er du klar til en cykeltur. Bemærk venligst Denne cykel leveres assorteret med Shimano Nexus DX gear eller SRAM I-Motion gear. Vi gør opmærksom på, at kvaliteten er den samme, om man modtager en cykel med den ene eller den anden type gear. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 1.299,-
  Pigecykel 26" - Mustang Isabella - Perlehvid
  Pigecykel 26" - Mustang Isabella - Perlehvid, Mustang Isabella pigecykel med 3 gear Denne klassiske pigecykel med solidt stålstel får alle piger i alderen 10-13 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Denne cykel er en 26" pigecykel i perlehvid med 3 gear. Klassisk børnecykel Isabella er en funktionel pigecykel, der er bygget til at holde. Den har 3 gear, der gør det nemt at komme op og ned ad bakkerne. Shimano Nexus DX/SRAM I-Motion gear Solidt stålstel God kvalitet og fine detaljer Cyklen har håndbremse på forhjul og fodbremse på baghjul, forseglet krankboks, bagagebærer, cykelkurv og justerbart støtteben. Sikkerhed og garanti Mustang Isabella overholder naturligvis alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser og cykelkurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Nu er du klar til en cykeltur. Bemærk venligst Denne cykel leveres assorteret med Shimano Nexus DX gear eller SRAM I-Motion gear. Vi gør opmærksom på, at kvaliteten er den samme, om man modtager en cykel med den ene eller den anden gear-type. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 2.099,-
  Stærk nedsat 24"
  I dag 1.199,-
  Pigecykel 24" - Mustang Dagmar - Blå
  Pigecykel 24" - Mustang Dagmar - Blå, Mustang Dagmar - en klassiker til hverdagen Modellen Dagmar er Mustang-klassikeren over dem alle og passer perfekt til hverdagens mange cykelture. Cyklen er både let, praktisk og smart. Den passer til alle piger i alderen 8-10 år, som sætter pris på god kvalitet og et enkelt design. Cyklen er lavet af aluminium, hvilket gør den ekstra holdbar og let at cykle på. Mustang Dagmar findes i tre størrelser og i flere farver. Denne cykel er en 24" pigecykel i blå med 3 gear. En miniudgave af mors cykel Mustang Dagmar er en gennemført børnecykel, der ligner den populære damecykel-udgave. Nu kan mor og datter nemt følges ad gennem byen på de klassiske Dagmar cykler. De 3 gear passer perfekt til bykørsel eller korte og flade strækninger. Denne model har en flot blå farve. Fastmonteret kurv og bagagebærer Shimano Nexus-gear Aluminiumsstel Plads til skole- og sportstaske Den fastmonterede cykelkurv og bagagebæreren gør det nemt at have både skoletaske og gymnastik- eller sportstaske med. Aluminiumsstellet gør cykelturen til skole, fritidsaktiviteter og venner nem og komfortabel. På denne model får du V-bremse på forhjulet, fodbremse på baghjulet, antirust-kæde, bremsegreb, forseglet krankboks, fastmonteret cykelkurv og bagagebærer. Kranksæt og justerbart støtteben i aluminium samt rustfri stål-eger. Sikkerhed og garanti Mustang Dagmar overholder EN/ISO-4210-2 standarden for kvalitet og sikkerhed - og derfor får du 20 års stelgaranti. Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre er at montere styr, sadel, pedaler og kurv. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.299,-
  Pigecykel 16" - Disney Prinsesse - Lyserød/hvid
  Pigecykel 16" - Disney Prinsesse - Lyserød/hvid, Disney Prinsesse cyklen til de mindste Sød pigecykel til ægte prinsesser i alderen 4-6 år. Der medfølger støttehjul, ringeklokke, bagagebærer og en fin lille kurv. Det er en rigtig god begyndercykel, hvor støttehjulene medfølger. Dit barn får en god oplevelse med sin første cykel. Børnecyklen er dekoreret med flotte Disney prinsesser. Selv støttehjul, kædeskærm og sadel er dekoreret. Denne cykel er en 16 " pigecykel i lyserød og hvid med motiver af prinsesser. God børnecykel med støttehjul Med børnecyklen får dit barn en funktionel begyndercykel, der er god til prisen. Uden gear Designet til dit aktive barn Medfølgende støttehjul Du får håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul og støttehjul der matcher stel, kædeskærm, sadel og greb. Sikkerhed og garanti Cyklen overholder alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed. Cyklen leveres 85 % samlet, og du skal derfor montere forhjul, forskærm, styr, pedaler, saddel, støttehjul, ringeklokke og reflekser. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv ikke-brofaste øer, dog undtaget Færøerne og Grønland. Bor du på Færøerne eller Grønland, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 1.199,-
  Pigecykel 12" - Mustang Lucca - Lyserød
  Pigecykel 12" - Mustang Lucca - Lyserød, Mustang Lucca - Smart begyndercykel Mustang Lucca er en solid begyndercykel til børn i alderen 2-4 år, som skal lære at cykle. Med Lucca, bliver livets første cykelture som en leg. Cyklen har stålstel og er uden gear. Denne cykel er en 12" pigecykel i lyserød til børn 2-4 år. Solid børnecykel Med Mustang Lucca får dit barn en funktionel cykel, der er god til prisen. Støttehjul medfølger Solidt stålstel Uden gear Du får håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul og cykelkurv. Sikkerhed og garanti Børnecyklen overholder EN-14765 standarden for kvalitet og sikkerhed - og derfor får du 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Børnecyklen leveres 95% samlet, så dit barn hurtigt kan komme ud og afprøve cyklen. Det eneste du skal gøre, er at tage cyklen ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser, støttehjul og kurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Samlingen af cyklen er hurtigt klaret og dit barn kan nu begive sig ud på eventyr. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 999,-
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Grøn
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Grøn, Mustang Augusta ? Elegant hverdagscykel Mustang Augusta passer til piger i alderen 10-13 år. Den har en yderst behagelig kørestilling og mange fine detaljer som kulturskærm, fastmonteret cykelkurv og smarte, praktiske stropper på bagagebæreren, som er nemme at sætte om din taske eller pose. Denne cykel er en 26" pigecykel i grøn med 3 gear. Kvalitet i alle detaljer og tilbehør Mustang Augusta er en kvalitetscykel, der er bygget til at blive brugt hver dag ? både til skole, sport og i fritiden. Shimano Nexus-gear Slagfast pulverlakering Punkteringsbeskyttede dæk Den har et let aluminiumsstel med slagfast pulverlakering og dobbeltbundede aluminiumsfælge. De 3 Shimano Nexus-gear passer perfekt til dig, der cykler i byen eller på korte, flade strækninger. Du får håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul, antirustkæde, forseglet krankboks, justerbart støtteben og kvalitetsdæk. Der er tænkt på design, holdbarhed og kvalitet hele vejen rundt. Sikkerhed og garanti Mustang Augusta overholder naturligvis alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed - og derfor tør vi godt give dig 25 års stelgaranti oveni. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, dreje styret på plads og skrue pedalerne på - så er du kørende. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop-butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.199,-
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Grøn
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Grøn, Mustang Augusta - Elegant hverdagscykel Augusta pigecykel er en let og elegant aluminiumscykel. Den har mange fine detaljer som fx de praktiske stropper på bagagebæreren, der gør det nemt at fæstne din taske eller pose. Cyklen fås i 2 farver, og du vælger selv, om det skal være med tre eller syv gear. Denne cykel er en 26" pigecykel i grøn og med 7 gear. Klassisk børnecykel En klassisk cykel i god kvalitet og med mange fine detaljer. Den har 7 gear, så den kan bruges både til bykørsel eller mere bakkede områder. Cyklen får alle piger i alderen 10-13 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Kurv medfølger Punkteringsbeskyttede dæk Bagagebærer med stropper Mustang Augusta er en funktionel og flot designet pigecykel, der er bygget til at holde i mange år. Cyklen har aluminiumsstel og slagfast pulverlakering. Cyklen har V-bremse på forhjul, fodbremse på baghjul, antirustkæde, forseglet krankboks, justerbart støtteben, ergonomiske greb, bagagebærer med stropper og kultur-kæde skærm. Sikkerhed og garanti Mustang Augusta overholder naturligvis EN/ISO 4210-2 for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 25 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, dreje styret på plads og skrue pedalerne på. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  d. 15.10 2.399,-
  Pigecykel 24" - Mustang Dagmar - Rød
  I dag 1.699,-
  Ghost Miss MTB
  I dag 5.699,-
  Pigecykel 16" - Mustang Lucca - Lyserød
  Pigecykel 16" - Mustang Lucca - Lyserød, Mustang Lucca - Cyklen til de mindste Mustang Lucca er en solid hverdagscykel til børn i alderen 4-6 år, som skal lære at cykle. Med Lucca, bliver livets første cykelture en leg. Alle børn kan få glæde af cyklen, da den har et solidt stålstel uden gear. Denne cykel er en 16" pigecykel i lyserød til børn 4-6 år. Solid børnecykel Med Mustang Lucca får dit barn en funktionel cykel, der er god til prisen. Solidt stålstel Designet til dit aktive barn Uden gear Du får håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul, cykelkurv og bagagebærer. Sikkerhed og garanti Cyklen overholder EN-14765 standarden for kvalitet og sikkerhed - og derfor får du 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Dit barn kan hurtigt komme ud på eventyr med denne børnecykel, da den leveres 95% samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage cyklen ud af kassen, montere sadel, styr, pedaler, reflekser og kurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Samlingen af cyklen er hurtigt klaret og dit barn kan nu udforske den store verden. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 1.199,-
  Pigecykel 20" - Mustang Dagmar - Blå
  Pigecykel 20" - Mustang Dagmar - Blå, Mustang Dagmar - En klassiker til hverdagen Modellen Dagmar er Mustang-klassikeren over dem alle og passer perfekt til hverdagens mange cykelture. Cyklen er både let, praktisk og smart. Den passer til alle piger i alderen 6-8 år, som sætter pris på god kvalitet og et enkelt design. Cyklen er lavet af aluminium, hvilket gør den ekstra holdbar og let at cykle på. Mustang Dagmar findes i tre størrelser og i flere farver. Denne cykel er en 20" pigecykel i blå med 3 gear. En miniudgave af mors cykel Mustang Dagmar er en gennemført børnecykel, der ligner den populære damecykel-udgave. Nu kan mor og datter nemt følges ad gennem byen på de klassiske Dagmar cykler. De 3 gear passer perfekt til bykørsel eller korte og flade strækninger. Denne model har en flot blå farve. Fastmonteret kurv og bagagebærer Shimano Nexus-gear Aluminiumsstel Plads til skole- og sportstaske Den fastmonterede cykelkurv og bagagebæreren gør det nemt at have både skoletaske og gymnastik- eller sportstaske med. Aluminiumsstellet gør cykelturen til skole, fritidsaktiviteter og venner nem og komfortabel. På denne model får du V-bremse på forhjulet, fodbremse på baghjulet, antirust-kæde, bremsegreb, forseglet krankboks, fastmonteret cykelkurv og bagagebærer. Kranksæt og justerbart støtteben i aluminium samt rustfri stål-eger. Sikkerhed og garanti Mustang Dagmar overholder EN/ISO-4210-2 standarden for kvalitet og sikkerhed - og derfor får du 20 års stelgaranti. Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste, du skal gøre, er at montere styr, sadel, pedaler og kurv. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  I dag 2.199,-
  Pigecykel 26" - Mustang Dagmar - Sort
  I dag 2.099,-
  Pigecykel 24" - Mustang Isabella - Perlehvid
  Pigecykel 24" - Mustang Isabella - Perlehvid, Mustang Isabella pigecykel med 3 gear Denne klassiske pigecykel med solidt stålstel får alle piger i alderen 8-10 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Denne cykel er en 24" pigecykel i perlehvid med 3 gear. Klassisk børnecykel Isabella er en funktionel pigecykel, der er bygget til at holde. Den har 3 gear, der gør det nemt at komme op og ned af bakkerne. Shimano Nexus DX/SRAM I-Motion gear Solidt stålstel God kvalitet og fine detaljer Cyklen har håndbremse på forhjul og fodbremse på baghjul, forseglet krankboks, bagagebærer, cykelkurv og justerbart støtteben. Sikkerhed og garanti Mustang Isabella overholder naturligvis alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser og cykelkurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Nu er du klar til en cykeltur. Bemærk venligst Denne cykel leveres assorteret med Shimano Nexus DX gear eller SRAM I-Motion gear. Vi gør opmærksom på, at kvaliteten er den samme, om man modtager en cykel med den ene eller den anden gear-type. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 1.999,-
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Blå
  Pigecykel 26" - Mustang Augusta - Blå, Mustang Augusta - Elegant hverdagscykel Augusta pigecykel er en let og elegant aluminiumscykel. Den har mange fine detaljer som fx de praktiske stropper på bagagebæreren, der gør det nemt at fæstne din taske eller pose. Cyklen fås i 2 farver, og du vælger selv, om det skal være med tre eller syv gear. Denne cykel er en 26" pigecykel i blå og med 7 gear. Klassisk børnecykel En klassisk cykel i god kvalitet og med mange fine detaljer. Den har 7 gear, så den kan bruges både til bykørsel eller mere bakkede områder. Cyklen får alle piger i alderen 10-13 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Kurv medfølger Punkteringsbeskyttede dæk Bagagebærer med stropper Mustang Augusta er en funktionel og flot designet pigecykel, der er bygget til at holde i mange år. Cyklen har aluminiumsstel og slagfast pulverlakering. Cyklen har V-bremse på forhjul, fodbremse på baghjul, antirustkæde, forseglet krankboks, justerbart støtteben, ergonomiske greb, bagagebærer med stropper og kultur-kæde skærm. Sikkerhed og garanti Mustang Augusta overholder naturligvis EN/ISO 4210-2 for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 25 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, dreje styret på plads og skrue pedalerne på. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  d. 15.10 2.399,-
  Pigecykel 26" - Mustang Isabella - Dark Pink
  Pigecykel 26" - Mustang Isabella - Dark Pink, Mustang Isabella pigecykel med 3 gear Denne klassiske pigecykel med fine detaljer og solidt stålstel får alle piger i alderen 10-13 år til og fra skole, sport og vennerne - nemt og hurtigt. Denne cykel er en 26" pigecykel i dark pink med guldskrift og 3 gear. Klassisk børnecykel Isabella er en funktionel pigecykel, der er bygget til at holde. Den har 3 gear, der gør det nemt at komme op og ned ad bakkerne. Shimano Nexus DX/SRAM I-Motion gear Solidt stålstel Fine detaljer Cyklen har håndbremse på forhjul og fodbremse på baghjul, forseglet krankboks, bagagebærer, cykelkurv og justerbart støtteben. Denne cykel har et stel i mørk pink med guldskrift, som gør cyklen lidt anderledes og mere pyntet. Sikkerhed og garanti Mustang Isabella overholder naturligvis alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed - og derfor giver vi dig 10 års stelgaranti. Envidere har Coop siden 2007 samarbejdet med ForbrugerLab i Danmark om at kvalitetssikre vores cykelfabrikker. Cyklen leveres 95 % samlet. Det eneste du skal gøre, er at tage den ud af kassen, montere styr, sadel, pedaler, reflekser og cykelkurv samt efterspænde alle skruer på cyklen. Nu er du og cyklen klar til en cykeltur. Bemærk venligst Denne cykel leveres assorteret med Shimano Nexus DX gear eller SRAM I-Motion gear. Vi gør opmærksom på, at kvaliteten er den samme, om man modtager en cykel med den ene eller den anden gear-type. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 1.499,-
  Raam 29" pige MTB
  I dag 5.299,-
  Cykel
  I dag 400,-
  Kildemoes Bikerz, 3 gear. 43 cm.
  I dag 1.299,-
  X-Zite
  I dag 125,-
  Pige
  I går 250,-
  barne cykel
  I går 450,-
  Fin pigecykel, Hello Kitty
  I dag 250,-
  Kildemoes Bikerz 26 " - retro - NEDSAT!
  I dag 1.300,-
  Pigecykel med støttehjul
  I dag 500,-
  Pigecykel
  I dag 200,-
  20" alu Mustang pigecykel
  I dag 750,-
  Pigecykel size 460
  I dag 1.000,-
  Pigecykel
  I dag 600,-
  pigecykel 18"rød som ny
  I dag 250,-
  Winther pigecykel
  I dag 500,-
  Fin og velholdt pigecykel 4-6 år
  I dag 350,-
  Pigecykel 24" 3 gear
  I dag 450,-
  Pigecykel med 3 gear
  I dag 250,-
  Pigecykel med 7 gear. Fin stand.
  I dag 500,-
  Pige cykel
  I dag 500,-
  Pige cykel
  I dag 100,-
   Kitty 10"
  I dag 250,-
  Kildemoes pigecykel
  I dag 750,-
  Winther pigecykel
  I dag 150,-
  Mosquito
  I går 550,-
  Kildemoes
  I går 750,-
  Kildemoes pigecykel sælges
  I dag 1.500,-
  Fin Kvalitets Cykel
  I dag 500,-
  Kildemoes Bikerz Retro 3 Gear
  I dag 1.300,-
  Pigecykel Kildemoes-Bikerz
  I dag 650,-
  Pigecykel Winther hvid
  I dag 400,-
  26" alu pige / drengecykel
  I dag 850,-