Deepblu cosmiq+ dykkercomputer

Deepblu cosmiq+ dykkercomputer

1.500 kr.

DEEPBLU Cosmiq sort/rød dykkercomputer. Ny/aldrig pakket ud. Stadig i folie-indpakning. Normalpris omkring 2500 kr. Se bl.a. 5 billeder med yderligere info. Nedenstående beskrivelse er lånt fra internettet: Måler alle vitale dykkedata. Deepblu-dekompressionsalgoritme. Tre sikkerhedsfaktorindstillinger: Konservativ, Normal eller Progressiv. Justerbare indstillinger for Nitrox-dykning mellem 21 % og 40 %. Dykkeplanfunktion til planlægning af dyk på forhånd. Frihedstilstand bygget specifikt til apnø/fridykning. Indstilling af bundtimer med aktuel dybdemåler og samlet køretid og nulstillelig trintid og gennemsnitlig dybde. Lyd og visuelle alarmadvarsler; Dykkerlogbog - gemmer dykkedata for op til 25 dyk. Trådløs synkronisering via Blue-tooth for at uploade og gemme dykkedata til Deepblu-mobilappen for at oprette digitale dykkerlogfiler. Gratis over-the-air (OTA) firmwareopgraderinger; Mulighed for at justere indstillinger ved at synkronisere COSMIQ+ med Deepblu-mobilappen. BESKRIVELSE  Deepblu Cosmiq+ er en opdatering af den originale Cosmiq model, der introducerer en avanceret bundtimerfunktion til tekniske dykkere og en række flotte nye farvemuligheder. Med tilstande til fridykning, rekreativ og teknisk dykning vil Cosmiq+ appellere til dykkere på alle gåture og alle niveauer. Med et tryk på en knap kan du synkronisere med Deepblu-appen, så du nemt kan oprette en interaktiv dykkerlog og genopleve dit dyk efter du er kommet op til overfladen. Søgeord: Svømning Dykker Dykning Vandsport Sport Fridykning

Aarup·16. mar.·

Dykkerens Håndbog

Dykkerens Håndbog

100 kr.

Alan Mountain. Indbundet, 160 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Har MobilePay. Har man engang prøvet at dykke, må man prøve det igen! Det er simpelthen fantastisk. Men at dykke er ikke kun at lade sig glide ned i vandet - der hører mange forberedelser til. Grundig undervisning af en dygtig instruktør, anskaffelse eller lån af det rigtige udstyr, godt kendskab til havmiljøet og vejrets indflydelse på, om man overhovedet kan dykke, sikkerhed og førstehjælp. I DYKKERENS HÅNDBOG er det hele med, ledsaget af mere end 300 flotte fotos og instruktive tegninger. DYKKERENS HÅNDBOG henvender sig både til begynderdykkeren og til den mere trænede. • Dykningens historie • Udstyr og undervisning • Havet og miljøet • Sikkerhed og førstehjælp • Koralrevet og dets liv Også: • Sportsdykkerhåndbog, 75 kr. • Aschehougs Bog om Dykning, 120 kr.

Valby·28. nov. 2023·

Aschehougs Bog om Dykning

Aschehougs Bog om Dykning

120 kr.

Monty Halls & Miranda Krestovnikoff. Softcover, 344 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Dykketeknik: Læs om alle de vigtigste teknikker fra træning i et bassin til udforskning af verdenshavene. Vælg det rigtige udstyr: Her er tips om alt fra finner og masker til dykkkerflasker og dykkercomputere. Dykkesteder: Tag med til verdens bedste dykkesteder, fra koralrevene i Stillehavet til skibs-vragene i Det Røde Hav. Livet i havet: Få fuldt udbytte af din dykketur med denne guide til havets økosystemer og spændende dyr. Også: • Dykkerens Håndbog, 120 kr. • Sportsdykkerhåndbog, 75 kr.

Valby·28. nov. 2023·