Populært

Härkila Jagtvest, flot og praktisk

Härkila Jagtvest, flot og praktisk

450 kr.

Super kvalitet vest med mange lommer og flotte skinddetaljer på ryg, skulder og bryst og ved lommerne. Størrelse 50, men stor i størrelsen, svarer nærmere til en XL eller str. 54. Let brugt, men med mange gode år tilbage - ingen fejl eller huller, alle lynlåse fungerer, virkeligt flot foret. 2 udvendige brystlommer med lynlås, 2 åbne lommer og knivlomme med klap og burrelukke. Indvendigt er der 2 brystlommer med lynlås, og på bagsiden er der en rummelig harelomme med lynlås i begge sider. Nypris 1.600 kr.

Haderslev·i dag·

Ny
Deer Hunter Explore jagtsæt

Deer Hunter Explore jagtsæt

800 kr.

Jakke: Ideel til jagt Perfekt både efterår og sommer YKK-lynlås foran En brystlomme med lynlås To hvilelommer med lynlås To forlommer med lynlås Formsyede ærmer Justerbare ærmer med strop og trykknap Harelomme bagpå Bukser: Justerbar talje med elastik To forlommer 1 baglomme med lynlås 1 lomme på benet med ergonomisk lynlåsåbning Formsyede knæ Strop og velcro nederst på benet Str. 52 Har haft det på en gang, passer desværre ikke Sælges under ½ pris. Derfor fast pris.

Grindsted·tir.

Ny

Få beskedNår der er nye resultater i Beklædning

Lup med søgeord i
Chiruca dogo Boa læderstøvler

Chiruca dogo Boa læderstøvler

1.650 kr.

Brugte Chiruca dogo Boa i str. 43 sælges. Brugt meget lidt, da jeg må erkende jeg skal have dem i et nummer større. Passet og plejet og netop fået frisk læderfedt. Brugte støvler med Brugsmærker, men en kvalitetsstøvle med mange år tilbage. 3 år gamle , nyprisen var 3600,- Produktinfo: Chiruca Dogo BOA enestående støvle Denne enestående støvle fra Chiruca, er simpelthen det mest lækre dine fødder nogensinde har prøvet at have på. Man kan klare sig igennem det mest ujævne og udfordrende terræn med Dogo BOA. Støvlen er utrolig nem at regulere på foden og tage af og på, da den er udstyret med BOA wiresystem. Dogo BOA er designet til den aktive jæger, som færdes i varieret og kupperet terræn, og har behov for højt skaft til stabilisering af anklerne, samt klare sig i mudret eller vådt terræn. Dogo BOA er udstyret med Gore-Tex® membran, gummiforstærkning, Boa snøresystem, TPU sideforstærkninger og Vibram® sål.

Nørre Nebel·19. mar.·

Hârkila Pro Hunter jagtsæt som nyt

Hârkila Pro Hunter jagtsæt som nyt

5.000 kr.

Pro Hunter jagtsæt i størrelse 52 sælges. Har kun været brugt én gang, hvorefter jeg fandt ud af at jeg ville gå en anden vej, med hensyn til jagttøj. Sættet er derfor som nyt, og har ingen fejl eller mangler. Du får derfor et uopslideligt jagtsæt der er fremstillet i top-kvalitet, til en meget fordelagtig pris. Jakken er Pro Hunter modellen og bukserne er Pro Hunter Endure modellen, til en samlet nypris på over DKK 8.500,00 Pro Hunter serien er en af Härkilas absolut mest slidstærke jagtsæt. Alle dele af jakken – lige fra GORE-TEX®-membranen til det kraftige kanvasstof, jakken er lavet i – er valgt ud fra deres robusthed og evne til at holde til mange års hårdt slid. Jakken er blandt andet udstyret med refleksbind i lomme på ærmet, radiolomme, harelomme, hætte, indbygget partonholder i lomme og en kraftig 2 vejs lynlås. Bukserne er fremstillet i et slidstærkt Airtech materiale samt GORE-TEX®-membran, der er skabt til aktivt brug. Materialet er vindafvisende, åndbart og smudsafvisende. For ekstra luftcirkulation har bukserne ventilationslynlåse bag på lårene. Der er mulighed for justering bag på knæene og forneden i benafslutningerne (snelås.) Der er 2 store åbne og lettilgængelige forlommer samt 2 store lårlommer (den ene kan deles i 2 med velcro og den anden er udstyret med patronholder.) Bukserne har både bæltestropper og seleknapper. Indvendigt i linningen sidder et silikonebelagt bånd, som minimerer risikoen for at skjorten eller trøjen glider op af bukserne. Linningen er forhøjet i ryggen. Sættet er velegnet til et højt aktivitetsniveau, for eksempel en lang jagttur i krævende terræn. Porto er inkluderet i prisen.

Løgstrup·2. mar.·

Side:
af 6