Galleri annoncer
Panthera vildsvinefælde multitrap

Panthera vildsvinefælde multitrap

15.031 kr.

Har du et problem med vildsvin? Panthera har løsningen! Vi har 3 størrelsesmodeller af Multitrap - 7,5, 14 og 30 kvadratmeter og alle 3 er typegodkendt af det svenske miljøstyrelse til fangst af vildsvin. Disse fælder bruges også i Danmark med meget succesfulde resultater. Panthera vildsvinefælden Multitrap er stor og kan fange et stort antal vildsvin på én gang. Fangster på op til 20 vildsvin er ikke usædvanlige. Men på trods af sin store størrelse er multifælden meget nem at skille ad og samle, da den består af 8 sektioner, der let skubbes ind i hinanden. På disse er der placeret en overdel, der hælder ca. 30 grader indad. De er meget nemme at flytte og placere i skov og land og det skal helst placeres så der er træer/buske/stubbe etc. inde i vildsvinefælden så det ser så naturligt ud som muligt. Vi har en række smarte tilbehør til vores fælder! • Lukning via SMS - Overvåg din vildsvinefælde med et roach-kamera og bestem selv, hvornår du vil lukke den ved at sende en SMS-kommando. Meget effektiv, da du kan vente til hele flokken af ​​vildsvin er inde i fælden, før den lukker, og du bestemmer, hvornår du vil have fælden lukket. • Minkpolitiets SMS-alarm - Er en SMS-alarm, der kobles til en af ​​portene, når fælden lukker, sendes SMS, e-mail og push til dig. • Grønt lys - Tænder, når fælden lukker, så hele fælden lyser grønt, når du kommer til kalkning. Faciliterer meget! Link til produktfilm, når vi samler en multitrap 30 kvm - https://www.youtube.com/watch?v=uMQJdfWhDr0 Nu er en stigning i vores multitrap-fælder også godkendt og kan købes som færdiglavet eller som byggesæt. Læs mere om vores vildsvinefælder og se videoer på vores hjemmeside: www.vildsvinsfalla.se Kommunikation kan også foregå direkte via e-mail. [email protected]

Alunda, Sverige·i dag

Ny
Burris Oracle Buesigte med rangefinder

Burris Oracle Buesigte med rangefinder

2.999 kr.

Burris Oracle Buesigte med rangefinder! Lækkert og gennemtænkt buesigte til compoundskytten med indbygget rangefinder! Med Burris Oracle er det nu slut med at skulle sigte imellem 2 pinde! Dette smarte sigte har en indbygget rangefinder der blot skal have et tryk med en finger i fuldt optræk. Når rangefinderen aktiveres, så tændes der en diode i sigtet som passer PRÆCIST til den afstand du skal skyde på. Der indskydes nemt på 3 afstande. Derefter udregner Oracle selv din balistik! Der kan gemmes 2 indskydninger på sigtet - f.eks. til 25 og 33grams pile.   Et hammer lækkert sigte fra amerikanske Burris der skal opleves!

Thisted·i dag·Thy Outdoor

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Alt til havjagt

Alt til havjagt

5.000 kr.

Randers bobbel, som fungere som den skal med låg, og som er tæt. Der medfølger hjemmelavet motor beslag med. Medfølger ydermere hvid anorak i XL, svømmevest 90 kg+, 2-delt pagaj, 3xAnkre , Anker-Line, mobil etui, stød/vandtæt kasse, samt en øse. Båden vejer 38 kg. Helt nye og ubrugte magnum, skum hvinande lokkere fra Tanglefree, samt gråænder fra Sportsplast. Der er 12x hvinænder og 10x gråænder. Medfølger 12x rig på 2 m længde, som kan tages af og på. Nypris 2500. Der er alt til personen som vil starte på havjagt til billige penge!

Brørup·i går·

Ny
Rævefælde/ Mårhund fælde. Fælden til "alt" (-ulv)

Rævefælde/ Mårhund fælde. Fælden til "alt" (-ulv)

950 kr.

"KAPUT - SLUT". Mårhund /Rævefælde fremstillet i trykimprægneret træ Længde 150cm Bredde ca 50cm (indv) Højde ca 47cm (indv) ØNSKER DU ANDRE MÅL (LÆNGDE) EVT. SÅ KAN VI SE OM DET ER NOGET DER KAN LAVES Højde og bredde kan variere lidt pga. brædder ne svinger lidt i målene. Udvendig mål ca 10-12 cm mere . Fremstillet i 16 og 19x100 mm trykimprægneret brædder (gran) og lægter med lås på faldlem så man kan forfodre det man ønsker at fange inden dommedag. Der er tale om solid fælde. Kan også laves i trykimprægneret 19x100 brædder (fyrtræ), men så er prisen +200 kr.

Viborg·i går·

Levende fælde med 1 dør

Levende fælde med 1 dør

578 kr.

Med sin praktiske størrelse kan denne levende fælde nemt betjenes af en person. Små maskehuller (2,54 x 2,54 cm) er designet til at forhindre flugt og stjålet lokkemad. Denne levende fælde er perfekt til at slippe af med uønskede gæster. Den levende fælde har ingen skarpe kanter, der kan forårsage skade på de fangede dyr. Den levende fælde er lavet af robust trådnet med en ekstra forstærket ramme. Den har et foldbart håndtag til nem transport både med og uden indhold. - Mål: 80 x 25 x 25 cm (L x B x H) - 1 dør - Jerntråd, diameter: 2,4 mm - Maskestørrelse: 2,54 x 2,54 cm - Materiale: Stål

i går·Boligcenter.dk

CZ Shadow2 OR 9mm m Venom optik

CZ Shadow2 OR 9mm m Venom optik

16.500 kr.

CZ Shadow2 OR (Optics Ready) 9mm med Vortex Venom 3MOA optik. 6st magasiner (nickle plated m bundplade) Fuldt opgraderet og tuned til IPSC Production / Prod. Optics. Alle pins og fjedre er skiftet ud og tilpasset. Disconnector og aftrækker skiftet ud. Alle interne dele er afgratet, tilpasset og med friktionsflader poleret (efter reglerne). Double Action aftræk (ikke opspænt hammer): 2320g og Single Action (opspænt hammer) : 1036g og har en meget distinkt reset-point til hurtige follow-up skud. Opskriften, alle orginal dele plus lidt ekstra er inkluderet. Forladt fabrikken i Dec 2018 (nye fræsning) og har kun 5000 skud igennem i alt. Opgraderinger lavet efter 2000 skud. Den er brugt men i MEGET godt stand. Sælger kun fordi jeg brækket min hånd og ikke ser den type af skydning igen i et godt stykke tid. En skyder der kan tage dig hele vejen fra begynder til top i IPSC her i DK. Jeg har mange ting der kan købes oveni til godt pris. * Ekstra dele og special værktøj till CZ S2. * Double Alpha Academy (DAA) IPSC rig med Alpha X hylster og 4x Racer MagPouches * Mantis X10 Elite * Matchende Airsoft til at træne hjemme i haven (kun 18 års grænse) * Pistolskab (80x55x42) m digital lås (EN 1143-1 grad 0 / SSF3492).

Horsens·tir.·

Side:
af 24