Populært

CRAFT - Sportsbukser/ tights

CRAFT - Sportsbukser/ tights

99 kr.

Super behagelige bukser/ tights. Uåbnet. (Til mænd) Har selv et par magen til og er meget tilfreds med dem! De har lynlåse ved benene så man kan åbne op hvis det bliver for varmt, lomme ved bagdelen med lynlås til mobil f.eks. og en lomme ved højre ben. De er perfekte til cykling da de tørre enormt hurtigt, og så behøver man nemlig ikke frygte regnen. Sælger dem da jeg købte dem med henblik på at kunne bruge dem mens det andet par var til vask, men da jeg ikke træner hver dag længere er der ingen grund til at beholde dem for mig selv. Kontakt mig for adresse ved afhentning. Ellers sender jeg dem gerne med posten.

Aabenraa·søn.·

CRAFT - Baselayer/ ski undertrøje *Uåbnet*

CRAFT - Baselayer/ ski undertrøje *Uåbnet*

90 kr.

Vildt lækker baselayer/ ski undertrøje. *Uåbnet* Stoffet er af 100% polyester, så det tørre på ingen tid, hvilket er fantastisk rart så man aldrig fryser med sved der ikke vil fordampe, ligesom med bomuld. Grunden til at jeg sælger jeg den, er fordi jeg selv har to stk. i forvejen som jeg bruger mens jeg cykler, løber osv, og fordi de tørre så hurtigt har jeg ikke brug for tre. Kontakt mig for adresse ved afhentning. Ellers sender jeg den gerne med posten.

Aabenraa·søn.·

Få beskedNår der er nye resultater i Træningstøj

Lup med søgeord i
NY Hummel træningsbluse

NY Hummel træningsbluse

125 kr.

Sportstøj. Træningstrøje. Super flot Hummel pullover bluse. Str M. Mærket sidder stadig i. Mørkeblå, gul og hvid. Lynlås i den ene side af halsen. Herremodel. Jeg sælger også et helt nyt træningssæt til dame str 44/46. Se foto. Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender med GLS/DAO. Modtager betaler porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 570

Søndersø·4. mar.·

Side:
af 6