Galleri annoncer
Nordkapp Enduro 805 - 250 HK Yamaha/Udstyr

Nordkapp Enduro 805 - 250 HK Yamaha/Udstyr

899.900 kr.

Stor fleksibilitet Enduro 805 dækker alle behovene på en gang – det store cockpit er indrettet med tanke på alt fra dykning, til sportsfiskeri og til solskindsture med venner og familie. Der er mulighed for at bestille båden med en rå sortlakeret targabøjle, hvor vandsportsgrejet kan spændes i. Targabøjlen er placeret så man problemfrit kan bevæge sig rundt på dækket, uden at bøjlen kommer i vejen for nogen. Rummelig kabine – Enduro har klassens nok mest rummelige kabine, med mulighed for at 2 personer nemt kan overnatte. Her eog kopholderer også plads til at man kan tilkøbe og montere et elektrisk toilet med holdingtank, hvis ikke standart porta potti er nok. Der er desuden en lille håndvask med ferskvandshane – alt sammen udført i en lækker kvalitet. Kalechen skjules samme sted foran styrepulten, som i de andre Enduro modeller og tager derfor kun et øjeblik at slå op eller ned - virkelig god og brugervenlig løsning. Båden er rigtig godt indrettet med højt fribord og og masser af plads til rigtig mange mennesker - der er foruden kaptajnstol en ekstra stol ved pulten, en bænk lige bag pultstolene med ryg imod hinanden og agter finder man en lækker L- lounge, der bliver adskilt af cockpitbordet, hvor der også kan sidde en håndfuld mennesker. Oven på kabinen er der mulighed for at sole sig og lytte til lidt musik eller se på at venner og familie hygger sig i og omkring båden. Gode sejlegenskaber – skroget der er nyudviklet, med moderne linjer, har også et stort fartpotentiale og stor alsidighed når det kommer til valget af motor eller motorer – her starter udvalget ved 200 hk på en motor og op til 400 hk fordelt på to. Udgangspunktet i denne Enduro 805, der er godkendt til 8 personer, er en topmotiveret Yamaha F250 DEC, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Yamaha F6 hk

Yamaha F6 hk

10.700 kr.

Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F4, F5 og F6 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F4, F5 og F6 den smarte løsning. Detaljer Tre nye modeller med smarte, grå motorhætter Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten AUTOMATISK DEKOMPRESSION FOR LETTERE START Fås i kort og lang model Opstart: 249,-

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
SUZUKI DF 15 og 20 HK. Fødselsdagstilbud. Nye.

SUZUKI DF 15 og 20 HK. Fødselsdagstilbud. Nye.

18.495 kr.

Fødselsdags tilbud 30 år. NYE. SUZUKI HAR PÅ ALLE DERS DF15 0G DF20 HK. EFI, DET BETYDER AT PÅHÆNGS MOTORERNE KUN BRUGER MEGET LIDT BENZIN. Vi har flere varianter, alle med tank, slange og propel. 15AL. Langt ben ca. 50 cm. agterspejl med gashåndtag på motor. West pris kr. 18.495,- 20AS. Kort ben 40 - 45 cm. agterspejl med gashåndtag på motor. West Pris kr. 21.245,- 20AL. Langt ben ca. 50 cm. agterspejl med gashåndtag på motor. West Pris kr. 21.495,- 20ARL. Langt ben med fj.betjening boks man. og El-start. West pris kr. 24.495,- 20ARS. Kort ben med fj. betjening boks man. og El-start West pris kr. 24.495,- 20ATS. Kort ben med fj.betjengs boks, man. og El-start, power-tilt. West Pris kr. 28.995,- 20ATL. Langt ben med fj.betjengs boks, man. og El.start, power-tilt. West Pris kr. 28.995,- Pris: Så længe lager haves. Få også tilbud på styretøj m.m. Vi har også Honda og Mercury. samt brugte på lager, kan ses i butikken. Vi leverer gerne efter aftale, med værksted sæt op. Mere info på tlf. 56 63 40 80.

Køge·i går·West Bådudstyr·

Fremhævet
MERCURY F15MLH. NY. FØDSELSDAGS TILBUD 30 ÅR.

MERCURY F15MLH. NY. FØDSELSDAGS TILBUD 30 ÅR.

18.498 kr.

Fødselsdags tilbud30 år. Så længe lager haves. Mercury F15MLH Manuel, langt ben, tank, slange og med gashåndtag/fremført gear på arm. Denne påhængsmotor er med, tank og slange 351cc (samme som 20Hk.) Ring gerne for Info tlf. 56 63 40 80. Er egnet til joller sejlbåde kabinebåde motorbåde. Kan ses i butikken hos West Bådudstyr, sammen med ca, 25 nye og brugte, samt masser af bådudstyr. Værkstedet tilbyder montering af motor og udstyr, til rimelige priser.

Køge·i går·West Bådudstyr·

Fremhævet
HONDA BF40/50 HK. Fødselsdagstilbud. Ny.

HONDA BF40/50 HK. Fødselsdagstilbud. Ny.

48.995 kr.

Fødselsdags tilbud 30 år. Nye. HONDA 40 HK. kr. 48.995,- og 50 HK. kr. 52.995, - BF40 / 50. EFI. NY MODEL. Denne flotte påhængsmotor har det sidste nye design, uden at gå på krompromis med den velkendte kvalitet som kendetegner Honda - 5 års garanti. Vi har kun få stk. til denne pris, (først til mølle) inc. propel, tank, slange, monteringsbolte, omd-tæller og trimmåler m.m.. Kan ses i butikken sammen andre Honda, mercury og Suzuki, samt brugte bådmotor. Vi hjælper med at finde den rette påhængsmotor til din båd, jolle, kabinebåd eller sejlbåd. Vi tilbyder også montering til en god pris, kan også leveres efter aftale, med værksted sæt op. hy-styring oma., til gode priser. Info på tlf. 56 63 40 80.

Køge·i går·West Bådudstyr·

Fremhævet
SUZUKI 40/50/60 ATL. Fødselsdagstilbud. NYE.

SUZUKI 40/50/60 ATL. Fødselsdagstilbud. NYE.

48.995 kr.

Fødselsdags tilbud 30 år. NYE. SUZUKI 40/50/60 HK. ER MED MULTIFUNKTIONSUR, TANK, SLANGE, PROPEL, GAS/GEAR BOKS SAMT ALLE MONTERINGSDELE. SÅ LÆNGE LAGER HAVES. De to bådmotor er byget over samme motorblok, og med samme cylinder CC. og vægt. 40 Hk. TILBUD - pris kr. 48.995,- 50 Hk. TILBUD - pris kr. 52.995,- 60 Hk. TILBUD - pris kr. 59.995,- Montering tilbydes til en god pris. Kan også leveres efter aftale. Med værksted bag op. Kan ses i butikken sammen med mange nye og brugte påhængsmotor. Vi vejleder gerne med motorvalg til din båd. Ring gerne for mere info Tlf. 56 63 40 80.

Køge·i går·West Bådudstyr·

Fremhævet
MERCURY 6 HK. Fødselsdagstilbud. Nye.

MERCURY 6 HK. Fødselsdagstilbud. Nye.

8.995 kr.

Fødselsdags tilbud 30 år. Nye. MERCURY 6 HK. KORT OG LANGT BEN SAMT 5 HK. SAIL POWER. Tilbuds-WEST-PRIS, SÅ LÆNGE LAGER HAVES. Motorerne er alle meget lydsvage pga. 4 taktsystemet, bruger meget lidt benzin som kommer fra en lille tank under motorhætten, er også forsynet med et tank- stik for evn.t. løs tank. (Er pt. til en lav West-pris) Alle modellerne har fremført gearvælger foran motoren for let gearskift. 6 Hk. kort Udsalgs-West-pris Kr. 8.995,- 6 Hk. Lang Udsalgs- West-pris kr. 8.995,- 5 Hk. (6) Lang Sail Power, lader 12v. Udsalgs-pris Kr. 9.995,- Denne motor er den samme som 6 Hk., men udviklet til tunge både pga. lav- gearing og højere moment på propellen, lader også rigeligt strøm til batteriet, som både sejlbåde og motorbåde har brug for. Ring gerne for info, Tlf. 56 63 40 80. Kan ses i butikken blandt mange andre modeller, også fra Honda og Suzuki. SIDSTE NYT: VI HAR IGEN FÅET 6 HK.SUZUKI HJEM, KORT OG LANG TIL GO` PRIS: KR. 8.998,-

Køge·i går·West Bådudstyr·

Fremhævet
SUZUKI 25 OG 30 HK. Fødselsdagstilbud. NYE.

SUZUKI 25 OG 30 HK. Fødselsdagstilbud. NYE.

29.995 kr.

Fødselsdags tilbud 30 år. DF 25 OG DF 30 HAR ET GODT MOMENT PÅ HELE 490 CC. DE ER PÅ 3 CYL. DER GØR AT MOTOREN FÅR EN MEGET JÆVN MOTORGANG. ER EFI. MODELLER MED ET MEGET LAVT BENZINFORBRUG. DF25AS. Med gashåndtag, kort ben, inc. tank, propel og slange. DF30ATL. Med el-start, powertilt, betjeningsboks, slange og tank. Pris: DF25AS. West - pris kr. 29.995,- DF30ATL. West - pris kr. 39.995,- Prisen gælder kun så længe lager haves. Vi tilbyder montering til en god pris, eller evn.t. levering med værksted sæt op, efter aftale.

Køge·i går·West Bådudstyr·

Fremhævet
Nordkapp Enduro 705 - 150 HK Yamaha/Udstyr

Nordkapp Enduro 705 - 150 HK Yamaha/Udstyr

569.900 kr.

ENDURO 705 Nordkapp bliver ikke fornærmet, hvis nogen skulle komme til at kalde deres nyeste Enduro model for en hybrid. Den dække nemlig over flere behov imellem den typiske vandsportsbåd og storbroderen Enduro 805. Modellen bygger på samme ide som den prisvindende Enduro 605, hvor også sejlegenskaberne er i højsædet. Den seje Enduro 705 er en spændstig vandmaskine, takkevære det 23,5 gr V-formede skrog. Du får en båd med et meget sportslig præg og skroget tager bølgerne på en meget blød og behagelig måde – man får næsten følelsen af at sidde bag rattet i en sports-bil. Gelænderet ret forude er gjort tilstrækkelig bred, for at man let kan komme sikkert til og fra borde, ad trinene man skaber ved at vippe midterste pude op. Man kan selvfølgelig også anvende de små trin, der findes på hver side af agter bænken, hvor puderne også vippes op inden man træder på trinnet – der er i øvrigt også her, man som på Enduro 605 finder det rum, hvor fortøjnings-reb kan ligges. Enduro 705 har en bred styrepult, der beskytter kaptajn og side-passager godt mod vind og vejr. Pulten er placeret således du nemt kan komme forbi på begge sider og inde i konsollen er et lille rum, hvor man udmærket kan montere et lille elektrisk toilet med holdning-tank – dette hjælpe vi naturligvis også gerne med. Foran i pulten er der som på de andre Enduro- modeller, et rum hvor tilkøbte kaleche kan ligge i, når det ikke bruges. Med det smarte kaleche system, tager det ikke mange sekunder at slå kalechen op, hvis vejret ændre sig mens man er ude. Derudover er der i bænken foran styrepulten et stort stuverum, der indeholder delene der gør solsengen, således hele området foran pulten bliver til en stor solseng – genialt! Agter finder man i bænkens ryglæn et regnslag, der nemt rækkes ud, hvilket gør brugen af båden nem og enkelt. Som på alle de andre Nordkapp modeller, er udstyrs-niveauet højt og vi har spækket båden med en hel del af det, fra start af. Alligevel er liste lang – kan bl.a. nævne Garmin plotter, Fusion integreret musik/lydanlæg, gennemført ankerspil, bovpropel og aluminiumsnet som beskytter passagerer på agterbænken imod turbulens, under høj fart. Denne Enduro 705 er godkendt til 7 personer. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Båden kan leveres med motor helt op til 200 HK. Kontakt os for attraktiv finansiering.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Yamaha 4 HK

Yamaha 4 HK

8.900 kr.

Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F4 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F6 den smarte løsning. Ny model med smart, grå motorhætte Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten Automatisk dekompression for lettere start VÆGT: 27 kg. Denne model fåes både med kort ben (F4BMHS) og langt ben (F4BMHL) OPSTART 250 kr. NORMALPRIS 9.600 kr. + opstart FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Ny
Yamaha 5 HK

Yamaha 5 HK

9.900 kr.

Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F5 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F6 den smarte løsning. Ny model med smart, grå motorhætte Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten Automatisk dekompression for lettere start Denne model fåes både med kort ben (F5AMHS) og langt ben (F5AMHL) OPSTART 250 kr. NORMALPRIS 10.700 kr. + opstart FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Ny
Corsiva 625 Tender 25 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 625 Tender 25 HK Yamaha/Udstyr

254.900 kr.

Corsiva 625 Tender - nyt og mere eksklusivt design Velkommen ombord på denne raffinerede og ikke mindst smukke Tender fra Corsiva. Designet er helt nyt og hvilket resultat - den er blevet bred hvor der er brug for pladsen og agter afsluttes alle bådens linjer rigtig flot. Hvad er så nyt - udover den velkendte kvalitet som Corsiva normalt tilbyder? Designet er det første øjet fanger, men ombord ligger man især mærke til det høje fribord, der straks få forældre til mindre børn, til at føles sig sikre ombord, men også det faktum at der er blevet rigtig meget plads midtskibs. Rummene under sæderne er blevet meget mere regulære end på foregående modeller både i større og mindre modeller. Cockpittets solseng, der i udslået version minder om storbroderen Corsiva 650, er nu lavet i mindre faste hynder, der nu kan stues væk i båden rum - det er virkelig smart tænkt. Derudover er der helt nye og super eksklusive fortøjningsklamper og motorrumsblæseren er flyttet helt ud agter, for at give højere komfort i cockpittet. Centerkonsollen er lavet i et smukt design og er blevet tippet imod førerpladsen, således der kan monteres en stor kortplotter, som er nem aflæselig fra kaptajnens plads. Cockpittet består af den velkendte hestesko med bord centreret imellem langsiderne - helt i front er der monteret et rummeligt skuffekøleskab. uanset hver du befinder dig i cockpittet er der en kopholder og et godt hjørne at sidde sig til rette i. De ekstra pyntepuder er lækre og puffede og kan naturligvis flyttes til hvor det måtte ønskes. Over motorhjelmen er der yderlig en solplads, eller bare et sted at chille. Båden kommer med en god sprayhood, hvor der sagtens kan sidde en person på 185-190 cm under, uden at skulle bukke hovedet. Som en ekstra lækker detalje leveres denne introduktionsbåd med en komplet camperkaleche, der er i fuld ståhøjde. Denne giver adgang fra bagenden, når båden er fuld aflukket og lukker helt ud bag hynden på motorhjelmen - det skaber et utroligt stort rum under tag. Er I afsted på de helt varme sommerdage, så kan siderne helt eller delvist afmonteres for så at have virkning som en Bimini. Denne model kan finansieres fra lige over 2.800,- månedlig - det er virkelig værd at kaste en tanke efter. Inkl i dette tilbud er en 25 hk maskine, men hvis du fx ønsker dig lidt mere power, så lad os anbefale dig at opgradere til en 40 hk Yamaha for kun kr. 10.000,- - det giver bedre brændstoføkonomi og selvfølgelig bedre manøvredygtighed. Bemærk kampagnen er kun gældende til vores åbent hus arrangement den 4. og 5. maj 2024.

Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Påhængsmotor

Lup med søgeord i
Yamaha 6 HK

Yamaha 6 HK

10.900 kr.

Nemme at bære – og derfor også nemme at nyde Disse motorer har fået et nyt look og er så lette og nemme at håndtere, at det er en leg at transportere dem fra land til dækket på din sejlbåd. F6 er også nemme at opbevare og anvende og har al den kraft, du skal bruge for at gå på vandet med selvtillid. Den kompakte størrelse, de store bærehåndtag og de indbyggede brændstoftanke gør dem mere mobile, og takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med lavt brændstofforbrug, enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. For familier, der vil på vandet hurtigt – eller en yachtejer, der ønsker en praktisk hjælpemotor – er F6 den smarte løsning. Ny model med smart, grå motorhætte Ny generation af Yamaha-design og -grafik Enestående 3-trins lækagefri oliesump Let og transportabel med store bærehåndtag 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Lettilgængelig spædepumpe i motorhætten Automatisk dekompression for lettere start VÆGT: 27 kg. Denne model fåes både med kort ben (F6CMHS) og langt ben (F6CMHL) OPSTART 250 kr. NORMALPRIS: 11.900 kr. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha F4

Yamaha F4

8.600 kr.

Let og nem at håndtere, transportere fra land til din sejlbåd/ gummibåd. F4 har al den kraft, du skal bruge tillige med lav brændstof forbrug. Den kompakte størrelse, det store bærehåndtag og den indbyggede brændstoftank gør den super mobile og let at håndtere. Takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. -Let og transportabel med store bærehåndtag -180º styring til komfortabel manøvrering -Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) -Indbygget 1,1 liters brændstoftank -Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land -Automatisk dekompression for lettere start -Tankstuds med mulighed tilkobling af ekstern tank. Udstillings/ Demo model: Drift timer: 0 Årgang: Ny Opstart: 249,-

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha F5

Yamaha F5

9.600 kr.

påhængsmotor, 5, benzin, 4-takts, langt ben Let og nem at håndtere, transportere fra land til din sejlbåd/ gummibåd. F5 har al den kraft, du skal bruge tillige med lav brændstof forbrug. Den kompakte størrelse, det store bærehåndtag og den indbyggede brændstoftank gør den super mobile og let at håndtere. Takket være Yamahas CDI-tændingssystem er de også lette at starte. Motorerne leveres som standard med enkle styreanordninger og lavt støj- og vibrationsniveau samt Yamahas driftssikkerhed. -Let og transportabel med store bærehåndtag -180º styring til komfortabel manøvrering -Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) -Indbygget 1,1 liters brændstoftank -Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land -Automatisk dekompression for lettere start -Tankstuds med mulighed tilkobling af ekstern tank. Udstillings/ Demo model: Drift timer: 0 Årgang: Ny Opstart: 249,-

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Ny Honda BF2,3 luftkølet

Ny Honda BF2,3 luftkølet

6.295 kr.

Honda BF2.3 har en lav vægt, er let at transportere og er ideel til små både, gummibåde og kanoer. Med slyngkobling, 360 graders styring og den indbyggede tank får du en let påhængsmotor, med det bedste vægt-/ydelsesforhold, som er meget let at betjene. Ja, og så er den luftkølet, så du slipper for at skylle den igennem efter brug! Motor: OHV - 1 cylinder, 57 cm3, , 1 karburator, Elektronisk, omdrejningsinterval 5000 - 6000 omdr./min, Ydelse 2,3 hk (1,7 kW), tomgang , udstødning under vandet Transmission: Frem - Neutral - 360° drej, udveksling 2,42 Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 418 mm (S) Ydelse: 2.3 HK Mål: 410 mm x 280 mm x 945 mm Vægt: 12,4 kg Udsalgspris: 6.295,- inkl. moms (fås som langbenet for 6.295,- inkl. moms) Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·17. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

NY Honda BF6

NY Honda BF6

10.695 kr.

Nyudviklet Honda BF6 påhængsmotorer er kompakte, transportable og nemme at bruge og samtidig er de spækket med den nyeste Honda innovation, som fx rekylstart med dekompressionssystem, 1,5L intern tank, oliealarm der begrænser omdr. til 2300 o/min og ekstremt lave vibrationer. Motor: OHV - 1 cyl., 127 cm3, 1 karburator, Digital CDI tænding, omdrejningsinterval 5000 - 6000 omdr./min, Ydelse 6 hk (4,4 kW), udstødning under vandet. Mulighed for tilvalg af 12V / 6A ladespole. Transmission: Frem - Neutral - Bak Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 434mm (S) og 561mm (L) Ydelse: 6 HK Tank: Intern 1,5L og mulighed for ekstern. Vægt: S: 27,0kg / L: 27,5kg Honda BF6 SHNU kortbenet, Pris: 10.695,- Honda BF6 LHNU langbenet, Pris: 10.695,- Honda BF6 SHU kortbenet med ladespole, Pris: 11.395,- Honda BF6 LHU langbenet med ladespole, Pris: 11.395,- Priser inkl. moms Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·14. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

NYHED Honda BF4

NYHED Honda BF4

9.695 kr.

Nyudviklet Honda BF4 påhængsmotorer er kompakte, transportable og nemme at bruge og samtidig er de spækket med den nyeste Honda innovation, som fx rekylstart med dekompressionssystem, 1,5L intern tank, oliealarm der begrænser omdr. til 2300 o/min og ekstremt lave vibrationer. Honda BF4 egner sig særlig godt, som hjælpemotor til sejlbåde og til joller. Motor: OHV - 1 cylinder, 127 cm3, , 1 karburator, Digital CDI tænding, omdrejningsinterval 4500 - 5500 omdr./min, Ydelse 4 hk (2,9 kW), udstødning under vandet Transmission: Frem - Neutral - Bak Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 434mm (S) og 561mm (L) Ydelse: 4 HK Tank: Intern 1,5L og mulighed for ekstern. Vægt: S: 27,0 kg / L: 27,5 kg Honda BF4 SHNU kortbenet, Pris: 9.695,- inkl. moms Honda BF4 LHNU langbenet, Pris: 9.695,- inkl. moms Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·9. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

NYHED Honda BF5

NYHED Honda BF5

10.595 kr.

Nyudviklet Honda BF5 påhængsmotorer er kompakte, transportable og nemme at bruge og samtidig er de spækket med den nyeste Honda innovation, som fx rekylstart med dekompressionssystem, 1,5L intern tank, oliealarm der begrænser omdr. til 2300 o/min og ekstremt lave vibrationer. Honda BF5 egner sig særlig godt, som hjælpemotor til sejlbåde og til joller. Motor: OHV - 1 cylinder, 127 cm3, , 1 karburator, Digital CDI tænding, omdrejningsinterval 4500 - 5500 omdr./min, Ydelse 5 hk (3,7 kW), udstødning under vandet. Mulighed for tilvalg af 12V / 6A ladespole. Transmission: Frem - Neutral - Bak Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 434mm (S) og 561mm (L) Ydelse: 5 HK Tank: Intern 1,5L og mulighed for ekstern. Vægt: S: 27,0 kg / L: 27,5 kg Honda BF5 SHNU kortbenet, Pris: 10.595,- Honda BF5 LHNU langbenet, Pris: 10.595,- Priser er inkl. moms Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·9. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Honda BF50 LRTU Udstillingsmodel

Honda BF50 LRTU Udstillingsmodel

47.995 kr.

SPAR 10-15% på vores 2023 udstillingsmodeller. Se bl.a. 1 stk. 2023 udstillingsmodel BF50LRTU, Før Pris 57.995,-.....NU KUN: 47.995,- Fjernbetjent og langbenet med el-start, powertrim, omdr. tæller, trimur, 25L tank og slange Sælges med 3 års fabriksgaranti og helt op til 5 år hvis serviceprogrammet følges hos autoriseret forhandler. Motoren kan evt. finansieres via Santander - se mere på vores hjemmeside. Eller Ring til Henrik på 20820783 og bestil din nye motor

Nyborg·8. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Evinrude/Johnson påhængsmotorer

Evinrude/Johnson påhængsmotorer

6.000 kr.

Hej Jeg har en del (ca.10) af disse vintage bådmotorer og dele, men skal flytte og har ikke plads til dem, der er en del nye reservedele med til dem (tændspoler, platiner, impeller, tændrør, seperate tanke, startsnore, toppakninger og rep sæt til kaburator ) der medfølger også specialværktøj til indstilling af tændingen Disse motorer med skrå ben og 2 bladet skrue er næsten den eneste motor, som kan køre i grøde/tang/ålegræs, så den er velegnet til boblejagt👍 De viste motorer er modelfoto Tænker i omegnen af 6000kr for det hele ( bare i nye dele og specialværktøj, er der for ca.3500kr) Og spørg IKKE, om det stadig er til salg! Sletter annoncen når det er solgt! Svindlere, spørger hele tiden om det er til salg endnu !

Gistrup·12. jun. 2023·