Jolle med påhængsmotor

Jolle med påhængsmotor

12.500 kr.

Nydam Fisk410 incl 6HK Mercury påhængsmotor. Sælges da jeg kun har brugt båden i 2 sæsoner. Motor er købt som ny hos Bøges Både i ca 2014/15 og har faktura for sidste service. Motor har været skyllet igennem hvert år selvom den ikke har været i brug og er opbevaret indendørs. Motor har ikke sejlet mange timer. Jollen er købt som ny i september 2017 og har kun været i brug i 2 sæsoner. Jollen ligger udenfor på land med presenning på top. Min bådtrailer er ikke til salg - da den er i brug til en større jolle som jeg købte for ca 4 år siden. Både båd og motor er tip top i stand og super velholdt. Motor og jolle sælges samlet. Ring til mig hvis du er interesseret.

Sønderborg·5. apr.

Træjolle m. sprydstagsrig

Træjolle m. sprydstagsrig

50.000 kr.

Træjolle med smakkerig sælges. Jollen er i en rigtigt fin stand. Flere planker og ringdækket er skiftet fornyeligt. Rig og sejl er i brugbar stand. Kan sejles med og uden riggen på. Indeholder Albin O21 indenbordsmotor. Det meste træværk er smurt med linolie og trætjære. Lakken er epifanes og ringdækket er belagt med hvid glasfiber. Der medfølger nyere bådtrailer som er indregistreret og som kan trækkes efter personbil.

Frederikshavn·11. mar.·

Rügen kombijolle

Rügen kombijolle

14.500 kr.

Kombijolle, Rügen, 15 fod Dejlig jolle med plads til 5 personer. Sejler godt med både sejl, motor og årer. Klar til at sejle! Jollen er selvlænsende. Sælges med Yamaha Malta med 3 heste. Sælges uden trailer, men trailer kan lånes til afhentningen, eller båden kan leveres mod betaling. Jollen er blevet malet på et tidspunkt og malingen skaller af. Det ser ikke så godt ud, men der er intet i vejen med glasfiberen. Længde: 4,75 m Bredde: 1,92 m Fribord: 0,5 m Dybdegang: 0,15 / 1,00 m Mastehøjde: 6 m Storsejl: 7 m2 Fock: 4,5 m2 Vægt: 220 kg Det sidste billede har jeg lånt fra Wikipedia, da jeg ikke har et billede med sejl sat. Det er dog samme type.

Harrislee, Tyskland·7. jan.

OK jolle

OK jolle

14.500 kr.

OK jolle, Hylander, årg. 2004 God OK jolle, bygget af bådebygger Jørgen Jeppesen, Hellerup i 2004. Glasfiber skrog med trædæk - jollevægt på 72 kg (tilladt minimumsvægt). Stærk mastefod. Pressenning og jollevogn medfølger. Dækket blev sat i stand i 2020 med slibning i bund og 15 lag lak - trænger nu til en let slibning og nyt lag toplak. 1. gen. kulfibermast (Super spars) og ældre sejl som dog stadig trækker godt, særligt i let vind. Båden står uden ridser og meget velholdt.

Birkerød·29. nov. 2023

Ronæs jolle 19 Fod m sejl og motor

Ronæs jolle 19 Fod m sejl og motor

123.456 kr.

19 fods Ronæs jolle i fin stand. Fremstillet i glasfiber med mast og sejl, 13 hk indenbordsmotor, vandkølet udstødning, ny rorholder i rustfast stål, havnepressenning. Hvis man vil kan der sættes en lille diesel motor i som erstatning for benzinmotor Blå bundmaling er fra 2022. Lige til at sætte i vandet SÆLGES ELLER BYTTES med motorcykel, ATV, veteranbil eller jolle med påhængsmotor og trailer Jolle og trailer kan købes samlet eller hver for sig

Brovst·4. sep. 2023

Få beskedNår der er nye resultater i Sejljolle

Lup med søgeord i