Crescent 465 jolle med 15 hk Yamaha

Crescent 465 jolle med 15 hk Yamaha

34.900 kr.

Yderst fin Crescent 465 Jolle med 15 hk Yamaha sælges. Båden er støbt i år 2007, men står stadig i enormt velholdt! Godkendt til 7 personer / 525 kg! Båden har en super indretning, med mange gode opbevaringsrum, som kan låses af. Toften i midten, kan vippes op så man nemt kan bevæge sig rundt i båden. Båden er bundmalet, så den kan ligge fast i vandet. Derudover, er der mange gode gribehåndtag i båden. Motoren er den kraftige 15 hk, med 362 cc. (Samme motorblok som en 20 hk). Den er langbenet med manuel start, som gir en lav vægt på kun: 53 kg. Trailen kan tilkøbes for 9.800 kr. inkl. nummerplade. Det er en sprit ny Variant Ocean 750. Kan ses hos Saildirect i Kolding. Ring for yderligere information / fremvisning. NY PRIS! FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Jolle

Jolle

13.500 kr.

Sælger denne fine jolle, da jeg har købet en større, motor er under 2 år gammel og har kun kørt ca 20-25 timer, trailer er ca 2,5 år gammel og har kun været i vandet få gnag, der medfølger et lille ekkolod der kan kobles til telefon, samt 2 årer og en 20L benzin tank. I båden er der mulighed for at sætte bænk i så kan kan være 3 mand der i, og der er en lille opbevarings kasse indbygget, der er også mulighed for at overdækken jollen så den kan stå ude. Ved køb omreg. trailer ved afhentning.

Hirtshals·ons.·

Fremhævet
Båd Junker med trailer

Båd Junker med trailer

Sælges

------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps

Tølløse·ons.·Klaravik.dk

Fremhævet
Ronæs jolle 19 Fod m sejl og motor

Ronæs jolle 19 Fod m sejl og motor

45.000 kr.

Sjælden 19 fods Ronæs jolle i rigtig god stand. Fremstillet i glasfiber med mast og sejl, 13 hk benzin indenbordsmotor, vandkølet udstødning, ny rorholder i rustfast stål, havnepressenning. Hvis man vil kan der sættes en lille diesel motor i som erstatning for benzinmotor Blå bundmaling er fra 2022. Lige til at sætte i vandet SÆLGES ELLER BYTTES med motorcykel, ATV, veteranbil eller jolle med påhængsmotor og trailer Jolle og trailer kan købes samlet eller hver for sig

Brovst·tir.

LATREX 355

LATREX 355

28.000 kr.

LATEX 355 båd sælges. Fint lille sæt til en tur på fjorden eller søen. Nem at trække op og ned fra traileren, så også velegnet til strand søsætning ved sommerhuset. Sjov lille speedbåd / Motorbåd / følgebåd. Båden er med en Suzuki DF 15 hk. fra år 2015 med indsprøjtning. En stærk motor. Til sættet medfølger der trailer 550 kg. Båden er udstyret med: Gulvtæppe Gribehåndtag Havnekaleche Hynder Trækøjer 12 liters tank med slangeslæt Båden er godkendt til 4 personer Lasteævne inkl. motor: 450 kg. Max antal hk: 25 Båden er CE mærket.   Kan ses hos Saildirect i Kolding. RING I FORVEJEN står på fjernlager. FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·22. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
TERHI NORDIC 6020 med 25 HK Suzuki

TERHI NORDIC 6020 med 25 HK Suzuki

44.800 kr.

TERHI NORDIC 6020 sælges. Her udbydes en fin TERHI med 25 hk Suzuki påhængsmotor. God størrelse jolle, med gode opbevaringsmuligheder og mindre kaleche i front.  Motoren er en 25 hk. kraftig 2 cylindret 4 takt med el-start. Serviceret i foråret 2023. Båden er bundmalet. Sælges inkl. trailer. MAX antal hk: 30 hk Godkendt til: 5 passagerer Max load inkl. motor: 405 kg CE godkendt. Sælges i formidlingssalg for kunde. Kan ses hos Saildirect i Kolding. STÅR PÅ FJERNLAGER. Ring i forvejen. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·22. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Askeladden 14 sejljolle sælges

Askeladden 14 sejljolle sælges

20.500 kr.

Da jeg har købt en båd, sælger jeg min jolle der er velholdt og ikke en ”altertavle” Der medfølger. * Alumast og bom * nye Resen sail fra 2023 brugt få gange, nye fald * ”bundbrædder” udskiftet april 2024, se foto * trailer 2003, nysynet 19 april 2024 * trailer lås * påhængsmotor Hidea 5 hk fra 2019 + ekstern tank + sækkevogn * strandvogn, * årer, * anker * vinter presenning Pris 20.500 kr (bud modtages)

Fredericia·21. apr.

Fremhævet
Sejlbåd til salg.

Sejlbåd til salg.

7.000 kr.

Sejlbåd sælges. Har arvet båden efter min bror og kommer ikke til at bruge den. Den trænger til en kærlig hånd. Prisen kan forhandles. Der er gamle hynder til cockpit, storsejl og forsejl (2020) stormfok af ældre dato, bompresenning, bådstativ til opbevaring, 6 hk Mercury påhængsmotor (firtakt) med benzintank, driftstimer Ca 50. Båden er en Dubigeon - Normandie Model Jouet - Sheriff Længde 6,33 m Bredde 2,36 m Dybdegang 0,92 m Årgang 1970 Materiale glasfiber. Ligger i Præstø Havn.

Præstø·1. apr.

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Sejljolle

Lup med søgeord i
Træjolle m. sprydstagsrig

Træjolle m. sprydstagsrig

50.000 kr.

Træjolle med smakkerig sælges. Jollen er i en rigtigt fin stand. Flere planker og ringdækket er skiftet fornyeligt. Rig og sejl er i brugbar stand. Kan sejles med og uden riggen på. Indeholder Albin O21 indenbordsmotor. Det meste træværk er smurt med linolie og trætjære. Lakken er epifanes og ringdækket er belagt med hvid glasfiber. Der medfølger nyere bådtrailer som er indregistreret og som kan trækkes efter personbil.

Frederikshavn·11. mar.·

Rügen kombijolle

Rügen kombijolle

14.500 kr.

Kombijolle, Rügen, 15 fod Dejlig jolle med plads til 5 personer. Sejler godt med både sejl, motor og årer. Klar til at sejle! Jollen er selvlænsende. Sælges med Yamaha Malta med 3 heste. Sælges uden trailer, men trailer kan lånes til afhentningen, eller båden kan leveres mod betaling. Jollen er blevet malet på et tidspunkt og malingen skaller af. Det ser ikke så godt ud, men der er intet i vejen med glasfiberen. Længde: 4,75 m Bredde: 1,92 m Fribord: 0,5 m Dybdegang: 0,15 / 1,00 m Mastehøjde: 6 m Storsejl: 7 m2 Fock: 4,5 m2 Vægt: 220 kg Det sidste billede har jeg lånt fra Wikipedia, da jeg ikke har et billede med sejl sat. Det er dog samme type.

Harrislee, Tyskland·7. jan.

Albin 79

Albin 79

28.800 kr.

Velsejlende Albin 79, 26 fod sælges, da jeg ikke får den brugt så meget som jeg gerne ville og den bare ligger . Båden ligger i vandet i Augustenborg Sælges UDEN havneplads. Pga. motorens placering forrest i båden, er der et meget lavt støjniveau i cockpittet når man går for motor. Båden er klar til sensommereventyr som den er. Dejlig turbåd med god ståhøjde. 4 sovepladser. Motoren (Volvo Penta MD5A), fik stort service på værft i september 2021, af gamle ejer og er stabil og driftsikker. Motoren er serviceret i foråret 23 med nye filtre, oile og impeller Nye fald og skøder medfølger. Spiler fald og forsejls flad er skiftet i 23 Alle fald og skøder er ført til cockpittet Stor sejl gardarobe med: 2x Storsejl, rullegenua rullefok og en næsten ubrugt Elvstrøm genakker knitre stadig og en spiler af ældre dato. Selvstyrer, masser af søkort, sprayhood osv. Stort anker med kæde + tovværk, så du roligt kan sove for svaj. Og drivanker. Båden var på bedding og fik en stor tur med bundskrab/slib og ny bundmaling i i foråret 23. Båden har også fået et nyt seldan furlex 50 s rulleforstage i foråret kun sejlet få ture Samlet af en professionel rigger Båden er sejlklar som den er, og alt i alt en rigtig fin begynder båd med det hele Obs. stativ kan medfølge under aftalte omstændigheder Kontakt Tobias på 26128228 for en fremvisning eller prøvetur. Eller send mig en besked

Nordborg·16. aug. 2023

hobie cat 16

hobie cat 16

12.000 kr.

den perfekte båd til at have liggende ved sommerhuset eller bare ude på en strand. den er fra 1980 og skrogene, masten og sejlene er originale. den er lige blevet sat i stand for 1 år siden. jeg sælger den da jeg ikke får den brugt og interesserne har ændret sig. båden er 100% sejlklar men ligger adskilt der hjemme. sejlene er gamle (1980) men der er ingen huller eller revner i så de virker fint til hygge sejlands. trampolinen ligner at den er noget nyere end resten af båden men jeg ved ik hvornår den er fra. Der medfølger. mast Storsejl og forsejl Kulfiber rorpind Næsten ny jollevogn kun brugt 1 år har den interesse så skriv til mig på 23-35-14-76

Skanderborg·15. aug. 2023

jolle med påhængsmotor/ kan også sælges separat

jolle med påhængsmotor/ kan også sælges separat

8.000 kr.

cirka 4 meter glasfiber jolle til minimum 5 voksne , dobbelt skroget synkefri , med båden tilbehøre 2 åre og 2 redningsveste. med køb af båden følger der en hidea påhængsmotor med , det er en 4 heste 4takt moter med kort ben , har kørt max 20 timer så den er stort set ny . Til båden og motor følger en ekstern tank på 12 liter med i købet prisen er 8000 og er ikke til forhandling / motor køb alene 4300kr / båd køb alene 3700 kr båden/motor skal afhentes! sms hvis jeg ikke tager opkaldet .

Bjerringbro·2. jul. 2023

Båd med 20 hk motor og trailer

Båd med 20 hk motor og trailer

18.000 kr.

16 fod med 20 hk Sælger denne fine båd med en 20 hk Mercury motor. Trænger til en omgang forårsrengøring, men så går tiden med det. Traileren, 5 redningsveste, anker, rebstige og overdækken medfølger i handlen. Der er papir på trailer og den står på plader. Der er tilsluttet en pumpe som fjerner regnvand, så man ikke selv skal ned og gøre det hvis den ligger fast i vandet. Eneste defekt er motorens bak-gear, det virker for det meste, men det mest optimale vil være at sætte et nyt tandhjul i. En båd som vi har været utrolig glade for, og som lægger rigtig godt i vandet. Sælges KUN grundet huskøb og familieforøgelse. Vi har haft den til at lægge fast i Viborg søerne hvor vi har brugt den til hyggeture og vi har haft spændt badedyr/andet efter. Videoer hvor vi sejler kan sendes.

Viborg·13. dec. 2022

Berg spidsgatter

Berg spidsgatter

12.000 kr.

Hej allesammen Jeg sælger min berg spidsgatter da jeg ikke får prioteret tiden til den. Den er tæt i bunden men har krattet fugen ud i rufkanten så den skal lige have en ny. Dækket op ved stævning skal skiftes. Hun er 7,5 lang 2,40 bred og stikker 1,25m Der er ingen motor i men har sejl til, som ikke fejler noget. Inde i båden skal hun have lidt kærlighed men ellers meget fin, og har selv boet i den sidste sommer. Hun ligger i Gilleleje og har ikke mulighed for at blive liggende. Jeg havde hende op sidste sæson og slebet hende helt ned og malet op igen. Hun er bygget af lærk og gran i 1941 og har en køl af 1 tons støbejern Har en hel mappe med hendes historie, som er værd at kigge i. Kom gerne med spørgsmål Mvh Niklas Horsbøl

Gilleleje·10. dec. 2022