Galleri annoncer
Crescent 525 kabinebåd

Crescent 525 kabinebåd

49.900 kr.

Crescent 525 HT med 1500 kg Brenderup (2015) og 25 hk Suzuki firetakt fra 2007😊 Sættet er utrolig velholdt og nuværende ejer købte ny motor i 2007 og ny 1500 kg Brenderuptrailer med superruller i 2015. Båden er ombygget med ekstra vindspejl, så der er ståhøjde i kahytten. Forende kan laves om til seng, og der følger gardiner mv med, hvis man vil overnatte ugenert Der er mange gode stuverum rundt omkring i båden. Båden er monteret med velholdt pressenningskahyt. Utrolig stabil og velsejlende sæt, som kan bruges til det meste😎 Der er monteret dørkplader på det meste af trailer, som gør søsætningen utrolig nem. Sættet sælges for kunde og koster 49900,- med trailer og 39900,- uden trailer.

Brande·i dag

Crescent 610 HT m. Yamaha 60HK 4takt indsprøjtning

Crescent 610 HT m. Yamaha 60HK 4takt indsprøjtning

147.000 kr.

Crescent 610 Hardtop m. 60hk Yamaha 4-takt/indsprøjtning - velsejlende og pålidelig familiebåd. Sættet er søsat 2008. Længde er 6.16 og bredde er 2.35. Sejlet 298 timer. Vi er 2. ejer siden 2020 og har sejlet ca. 50 timer. Båden er velholdt og sejler fantastisk. Brændstofforbrug er ca. 16ltr/time ved marchfart på 25knob. Der er opredning i stevn til 1 voksen og 2 børn og opredning bagerst til 1 voksen. Båden er altid vasket og skyllet igennem - efter sejlturen. Filtre, olie og anoder er skiftet hvert år. Motor har fået ny tandrem i 2022/ved 265 timer. Vi har fået installeret Raymarine Axiom 9RV navigation, og RealVision hæktransducer med NMEA2000 - så motordata kan aflæses på kortplotter. Vægt er 750kg. Intern brændstoftank på 125ltr. 2 batterier (start+forbrug). Godkendt til 6 pers. Redningsveste, campingblus, gryder, fortøjninger osv. medfølger. 1300kg Brenderup Bådtrailer medfølger, som er synet juni 2020. Vi har fået smag for sejlads - og har derfor købt noget større - og skal derfor af med hende her. Båden befinder sig ved Bogense, Nordfyn. Har du spørgsmål - så bare skyd løs.

Bogense·i dag·

Fjordjollen 470 Fisk med trailer og motor

Fjordjollen 470 Fisk med trailer og motor

66.995 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Sættet består af: - Fjordjollen 470 FISK - Yamaha F9,9 (Håndholdt, langt ben) - Variant Ocean 750 trailer - Montering og opstart I alt: 66.995,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/GfOQ3we-0LI   FINANSIERING TILBYDES.    

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 390 Fisk med trailer og motor

Fjordjollen 390 Fisk med trailer og motor

38.900 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Fjordjolle 390 er perfekt at håndtere, da den kun vejer 100 kg. Den er stadig dobbeltskroget og dermed super stærk konstrueret. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Sætpris indeholder: - Fjordjollen 390 FISK - Yamaha F6 (Håndholdt, langbenet) - Variant Ocean 451 trailer - Montering og opstart I alt: 38.900 ,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/6NE8yMIw0m8   FINANSIERING TILBYDES.    

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

30.995 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Sættet består af: Fjordjollen 430 FISK Yamaha F4 kort ben Montering og opstart Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
CREMO 550 HT Classic

CREMO 550 HT Classic

239.000 kr.

CREMO 550HT Classic By Crescent - båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Super tilbud med fabriksny Yamaha F60FETL!

Svendborg·i dag·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 550 HT Classic

CREMO 550 HT Classic

227.900 kr.

CREMO 550HT Classic By Crescent - båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Båden planer så let at den nemt trækker vandski med 30hk. Der kræves ikke kørekort før over 45hk  til denne båd. Super tilbud med fabriksny Yamaha F50HETL.

Svendborg·i dag·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Fjordjollen 390 FISK

Fjordjollen 390 FISK

17.395 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Fjordjolle 390 er perfekt at håndtere, da den kun vejer 100 kg. Den er stadig dobbeltskroget og dermed super stærk konstrueret. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/6NE8yMIw0m8   FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 470 Sport

Fjordjollen 470 Sport

116.310 kr.

Nyhed! Luksus sports-jolle med komfort! Fjordjollen læner sig lidt op af den legendariske Crescent 465 som er en konstruktion der giver båden en  plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 3 aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. Midtertoften kan let fjernes eller flyttes hvis der er brug for ekstra arbejdsplads. Fjordjollen 470 Sport er til  hygge-vandsport eller lystfiskeri. Båden målretter sig også som hyggebåd på kanaler, søer eller langs de Danske kyster med motor fra 15hk til max 40hk efter ønske. Med op til 30hk må den sejles uden kørekort. Pris standard rå båd uden ekstraudstyr fra kr. 61.900Kr. Pris for denne luksus båd inkluderer: Yamaha F30BETL monteret, 12V batteri, motorlås, D-omdrejningstæller og trollingspeed kontrol, søgelænder, hvid skrog - og sejlklar – værsgo!

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent Allure 21

Crescent Allure 21

185.000 kr.

Solid - Rummelig - Tryg og hyggelig båd! Allure 21 er en deplacement båd med påhængsmotor installeret under agterdæk, dette giver en usædvanlig lydsvag og økonomisk sejlads. Båden har en spændende indretning med styrepult og træ rat, rustfri gribelister og dørk i trælaminat og kraftig tov fenderliste. En rigtig sund- og kanalbåd til indre Danske farvande for picnicture med familie og venner, eller super anvendelig som udlejnings-båd med turistsejlads for øje. Båden fremtræder meget velholdt og vi leverer den sejlklar med ny serviceret motor og yder 2 års garanti. SE VIDEO HER: https://www.youtube.com/watch?v=OyrgspIiNn0

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent Hanø

Crescent Hanø

94.500 kr.

Søstærk båd som er let at håndtere både til lands på trailer, elle rundt i de danske farvande med den lydsvage 4-taktsmotor som drivkraft. Nem at søsætte fra bådrampe. Båden henvender sig i særdeleshed til sportsfiskeri som trolling med sit stabile brede klinkbyggede skrog og selvlænsende dørk, men den er også fortrinlig til vandsports aktiviteter eller picnic ture med familie og venner. Lille læ givende for kabine, komfortable stole og hynder giver en god fornemmelse af komfort og tryghed. Spar 20.000kr.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent 535 Classic

Crescent 535 Classic

169.000 kr.

Båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. I stævnen er der ankerbrønd, under hardtop er der hynde som kan ligges i midten for fuld dobbeltkøje, agter i cockpit er der liggeplads til yderligere en person. Denne båd er en en-ejers båd og har været passet efter fore skrifterne, en meget fin båd med fantastisk 4-takts motor lige til at overtage og i sejlklar stand og der indgår en næsten ny Brenderup 181000B trailer årgang 2022 med til prisen. NB! Båden må sejles uden kørekort.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent Allure 21 HT

Crescent Allure 21 HT

255.000 kr.

Allure 21 er en deplacement båd med påhængsmotor installeret under agterdæk, dette giver en usædvanlig lydsvag og økonomisk sejlads. Båden har en spændende indretning med styrepult og træ rat, rustfri gribelister og dørk i trælaminat og kraftig tov fenderliste. En rigtig sund- og kanalbåd til indre Danske farvande for picnicture med familie og venner, eller super anvendelig som udlejnings-båd med turistsejlads for øje. NB! Fotos kan vise båden med ekstraudstyr som ikke indgår i prisen. SE VIDEO HER: https://www.youtube.com/watch?v=OyrgspIiNn0

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Både

Lup med søgeord i
CREMO 465 SC (Crescent Trader)

CREMO 465 SC (Crescent Trader)

99.999 kr.

Fritidsfiskerens favoritbåd, den har en imponerende bæreevne er godkendt til op til 7 personer/525kg last af Norsk Veritas, sejlegenskaber i top, højt fribord og stabil manøvren gør den legendariske båd til noget i særklasse, og så kan den sejles med max motor (30hk) uden kørekort her i Danmark. Både fiskere og de første bådkøbere sætter pris på denne model takket være 465s gode sidestabilitet og skib, der er let at sejle. Her er den lille, men samtidig store båd. Cremo 465SC tilbyder høj sikkerhed, mange smarte løsninger og masser af plads til at gemme, hvad turen kræver. Gå ikke glip af muligheden for at supplere med laminat på bådens sæder! Forkæl dig selv med ekstra komfort, og få en slidstærk siddepude. Tilbud (gælder kun 2022 model og så længe lager haves) med Yamaha F25GETL EFI med el-start, power trim og fabriksny Variant 750 Ocean trailer. Se video her: https://cremoboats.se/wp-content/uploads/2021/02/cremo-465-web.mp4

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent Allure 21 HT

Crescent Allure 21 HT

185.000 kr.

Eksklusiv hygge- og turbåd! Allure 21 er en deplacement båd med påhængsmotor installeret under agterdæk, dette giver en usædvanlig lydsvag og økonomisk sejlads. Båden har en spændende indretning med styrepult og træ rat, rustfri gribelister og dørk i trælaminat og kraftig tov fenderliste. En rigtig sund- og kanalbåd til indre Danske farvande for picnicture med familie og venner, eller super anvendelig som udlejnings-båd med turistsejlads for øje. Båden sælges med ny serviceret motor og ny bundbehandling klar til brug. NB! De sidste 6 billeder er fra arkiv. SE VIDEO HER: https://www.youtube.com/watch?v=OyrgspIiNn0

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent 465

Crescent 465

44.000 kr.

En ægte skandinavisk klassikker! Bundsolid og stabil klassisk klinkbygget glasfiberjolle med ringdæk, godkendt af Norsk Veritas for helt op til 7 personer (655kg), helt utroligt af et fartøj på ca. 15 fod. Dybt cockpit for stor tryghed ombord og den er utrolig letflydende på vandet. Båden sejler over 20 knob med den fine EFI 25 hk Yamaha 4-takts motor og må sejles uden kørekort. Vi sælger båden med ny serviceret motor og yder 12 mdr. reklamationsret på hele sættet. Se video her: https://cremoboats.se/wp-content/uploads/2021/02/cremo-465-web.mp4

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
HR 400STD Jolle

HR 400STD Jolle

16.430 kr.

Hr 400 er en rigtig fin allround båd. Bådens konstruktion gør den yderst stabil og samtidig let at håndtere. Båden er tør at sejle i, selv i ru sø. Der er rum, der kan låses af i båden. Der medfølger årer til båden. HR er Svensk bygget, og er kendt for deres kvalitet til fornuftige penge! Længde: 4.00 Brede: 1,54 Vægt: 120 kg. Der findes flere Joller i modelprogrammet fra HR Boat. HR 330 9.328,- HR 392 13.356,- HR 400 16.430,- HR 430 17.596,- HR 445 20.246,- Se mere på saildirect.dk / hrboat.com Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, damjolle

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 500 Classic

Fjordjollen 500 Classic

69.900 kr.

Til den kræsne køber der ønsker en jolle med gode sejlegenskaber! Samt en luksuriøs jolle! Prisen er uden motor Udstyr: Styrepult, luksus rat, selvlænsende dæk, 5 stk. stuverum, hynder i mørkeblå vinyl, solseng med vinyl hynder, tov fenderliste, badestige, rustfri søgelænder, pullerter, u-bøjler, næse øje Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Crescent 465 jolle med 15 hk Yamaha

Crescent 465 jolle med 15 hk Yamaha

34.900 kr.

Yderst fin Crescent 465 Jolle med 15 hk Yamaha sælges. Båden er støbt i år 2007, men står stadig i enormt velholdt! Godkendt til 7 personer / 525 kg! Båden har en super indretning, med mange gode opbevaringsrum, som kan låses af. Toften i midten, kan vippes op så man nemt kan bevæge sig rundt i båden. Båden er bundmalet, så den kan ligge fast i vandet. Derudover, er der mange gode gribehåndtag i båden. Motoren er den kraftige 15 hk, med 362 cc. (Samme motorblok som en 20 hk). Den er langbenet med manuel start, som gir en lav vægt på kun: 53 kg. Trailen kan tilkøbes for 9.800 kr. inkl. nummerplade. Det er en sprit ny Variant Ocean 750. Kan ses hos Saildirect i Kolding. Ring for yderligere information / fremvisning. NY PRIS! FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·lør.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 430 FISK

Fjordjollen 430 FISK

22.595 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
FjordJollen 390 Fisk inkl. motor&trailer

FjordJollen 390 Fisk inkl. motor&trailer

36.900 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Fjordjolle 390 er perfekt at håndtere, da den kun vejer 100 kg. Den er stadig dobbeltskroget og dermed super stærk konstrueret. Mulighed for ekstraudstyr: Strypult inkl. ramme/plexglas Targabøjle Hynder Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Længde 3.95m Bredde 1.48m Vægt 100 kg. Max. 10 hk. Godkendt til 3 pers. CE godkendt. Sættet består af: Fjordjollen 390 FISK Yamaha F6 (Håndholdt, langbenet) Variant Ocean 451 trailer Montering og opstart I alt: 36.900 ,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 470 FISK

Fjordjollen 470 FISK

34.395 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 500 Classic

Fjordjollen 500 Classic

71.995 kr.

Til den kræsne køber der ønsker en jolle med gode sejlegenskaber! Samt en luksuriøs jolle! Perfekt til hyggeture på fjorden, søer mm. Med en kaleche til båden kan hele besætningen sidde i læ og nyde sejladsen. Udstyret med: - Styrepult - luksus rat - Selvlænsende dæk - 5 stk. stuverum - Hynder i mørkeblå vinyl - Solseng med vinyl hynder - Tov fenderliste - Badestige - Rustfri søgelænder - Pullerter Max motor 50 hk Motortype Påhængsmotor Benlængde: Lang Personer: 6 CE kategori C Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 550 FISK

Fjordjollen 550 FISK

46.295 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 1 pers. Udstyret med: - 4 stk. rustfrie gelænder - Selvelænsende dørk - Trækøje i front - Årer med åregafler - Sort Fenderliste mm. Ønsker du også at tilkøbe: Styrepult, Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Max hk: 50 Godkendt til 6 pers Benlængde: Lang CE godkendt. Fribordshøjde: 63 cm. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 490 Sport

Fjordjollen 490 Sport

69.095 kr.

Stor luksuriøs styrepultsjolle fra Fjordjollen. Denne lækre manøvredygtige og solide båd har styrepult med vindskærm, god rummeligt cockpit med godt gangareal. Udstyret med: - Styrepult med vindspejl - Selvlænsende dæk - Søgelænder - Badestige - Stuverum - Luksus rat - 4 stk. pullert i rustfri stål - Træk øje i rustfri stål - 2 stk rustfri u-bøjler i agter Max motor: 50 hk. Benlængde: Lang CE kategori: C Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 470 FISK

Fjordjollen 470 FISK

34.395 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/GfOQ3we-0LI   FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·tor.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Jollesæt med trailer og tilbehør

Jollesæt med trailer og tilbehør

24.000 kr.

Styrepultsbåd med overbygning, klar til sejlads, lige bundmalet, medfølger reservehjul, diverse redningsveste, skive/ring til at spænde efter, "ørevarmer" til at spule motor osv. 25hk Yamaha med 20 l benzintank og ekstra skue, nye tændrør, ny gearolie, ny benzinslange med håndpumpe og kobling, ny benzinpumpe, ny lameller i vandpumpe. Trailer skal ikke synes, synet 7/2023 og gratis vægtafgift, ny næsehjul, nye hjullejer, nye dæk og fælge, nye stik, lygter og reflekser. Sælges med nummerplade og registreringsattest. Evt bytte med sejlbåd eller flerskrogsbåd med mindre kahyt, sænkekøl og vogn i ca samme prisklasse eller mindre økonomisk benzinbil med træk.

Karby·15. apr.

Crecent 635 HT med 100 hk Honda motor - Trailerbåd

Crecent 635 HT med 100 hk Honda motor - Trailerbåd

120.000 kr.

Crecent 635 HT -- 21 fod eller 6.35 m. * 2,35 BYTTES med mc -BMW 1200 GS eller RT af nyere dato 100 hk Honda påhængsmotor årg. 2022 -købt/monteret/serviceret Middelfart Marinesercice) stadig 1 års garanti (nypris m styring m.m. 95K ) da service er overholdt ialt 3 års garanti, ekstra skrue medfølger. Har fået lavet service marts 2024(kvittering haves) ca. 35 motortimer --- meget økonomisk båd der sejler langt på liter. Meget solid båd bygget med tyk glasfiberskrog - ligger godt i vandet, også ved lidt søgang. går 24-27 knob alt efter vind og last - uden problemer 6 personer har 5 sovepladser - 3 i front og 2 bagerst. Badeplatform med stige agter, der medfølger også badestige som kan bruges til fronten, sættes på ved brug. Er gennemgribende renoveret i 2022 bl.a.: nyt ledningsnet. gas installation renoveret. med gaskøleskab. komfur. ovn Ny polstret hynder i vandafvisende materiale, gardiner m.m. Garmin plotter 723 med NEMA tilslutning. Ekkolod, temperatur måler vandet Garmin søkort 2023 Motor 100 hk Honda fra 2022 kørt ca. 35 timer, med hydraulisk styring. 90 l. rustfri benzintank, brædstof filter. Købt og monteret af Middelfart Marineservice Nye vandpumper til ferskvand og saltvand. nye slanger. 2*100 ah. marinebatterier med solcelle anlæg på taget. Camping toilet monteret i en bænkene. har billeder af hele renoveringen, samt kvitteringerne på alt. så næsten alt ikke mindre end 2 år gammelt. Hvis det aftales, kan der medfølge redningsvest- tov/fortøjring - fender - Service og meget andet. Så du får en komplet båd. Står på trailer i lukket hal, når den ikke bliver brugt, er trods dette bundmalet for pænere helhed. Der kan til-købes Nysynet 1500 kg Branderup trailer 15.000 kr.. ellers kan den leveres i jeres ønsket havn.

Fredericia·9. apr.·

Fremhævet
SeaExplorer 465

SeaExplorer 465

34.900 kr.

SeaExplorer 465, 15 fods dobbeltskroget glasfiber jolle med gode opbevaringsrum og rustfri søgelænder. Jolle med et ekstra højt fribord på hele 70cm indvendigt, samt aflåselig ankerbrønd. Jollen minder meget om Crescent 465. Jollen er CE godkendt til 30 HK og 5 pers. / 550 kg. Vægt 270 kg, bredde 1,72 m Go' kvalitet til små penge, der med garanti er et selvsyn værd! PRIS 34.900,- inkl. moms Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·7. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

SeaExplorer 465S

SeaExplorer 465S

39.900 kr.

SeaExplorer 465S, 15 fods styrepultjolle. Dobbeltskroget glasfiber jolle med gode opbevaringsrum og rustfri søgelænder. Jollen har et ekstra højt fribord på hele 70cm indvendigt, samt aflåselig ankerbrønd. Jollen minder meget om Crescent 465. Der medfølger sort std. rat, nav og styrekabel. CE godkendt til 30 HK og 5 pers. / 550 kg. Vægt 270 kg, bredde 1,72 m. Hyndesæt fås som ekstra udstyr Go' kvalitet til små penge, der med garanti er et selvsyn værd! BÅDPRIS 39.900,- inkl. moms Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·7. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

NY SeaExplorer 465S med 20hk og bådtrailer

NY SeaExplorer 465S med 20hk og bådtrailer

79.995 kr.

Ny SeaExplorer 465S monteret med 20hk Honda og Variant Ocean bådtrailer SeaExplorer 465S er en 15 fods styrepultjolle. Dobbeltskroget glasfiber jolle med gode opbevaringsrum og rustfri søgelænder. Jollen har et ekstra højt fribord på hele 70cm indvendigt, samt aflåselig ankerbrønd. Der medfølger sort std. rat, nav og styrekabel, samt batteri med hovedafbryder. Jollen er CE godkendt til 30 HK og 5 pers. / 550 kg. Jollevægt 270 kg, bredde 1,72 m. Hyndesæt fås som ekstra udstyr. Jollen minder meget om Crescent 465. Motoren hedder BF20LRU og er med el-start Traileren er en Variant Ocean 750 som 500kg TILBUD: SeaExplorer 465S monteret med Honda BF20LRU og Variant Ocean bådtrailer, Tilbudspris kun 79.995,- Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·7. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Crescent, model, Dorado 6,1m  Ny Motor

Crescent, model, Dorado 6,1m Ny Motor

145.000 kr.

Styrepultsbåd fra Crescent, model, Dorado 6,1m Dejlig multibåd hvor du kan være aktiv på vandet, fiske slappe af og mulighed for overnatning.Båden er perfekt indrettet til leg på vandet, dykning og fiskeri, da der er rigtig meget åbent plads i stævnen til at kunne ligge badering, våddragter, dykkerudstyr. I stævnen er der også flere polstrede siddepladser, hvis du bare vil slikke sol,Under siddepladserne er der 3 lettilgængelige stuverum med mulighed for aflåsning. Lækkert med kalechen som giver mulighed for at lukke af sådan at alle sidder i læ, men også når kalechen er slået ned har tvillingevindspejlene en stor effekt. Kalechen dækker hele cockpittet,så der kan man sidde eller ligge i læ i tilfælde at et regnskyl. I cockpittet er der to drejestole, samt en sofa. Sofa kan lægges ned, så der bliver mulighed for soveplads (1,5 mands seng). Bag sofa er der ”garage” til kalechen, så du har ingen kalechestænger eller andet, der fylder i cockpittet. Til cockpittet medfølger et bord, som let monteres og gemmes af vejen, når det ikke bruges. Under dørken er der et langt opbevaringsrum til fiskestænger, vandski, køleboks mm, aflæggerplads i begge sidder, samt aflåst ”handskerum”. Der er lagt vedligeholdelsesfri teak i cockpittet Der er højt fribord og søgelænder hele vejen rundt, hvormed sikkerheden er i top både under sejlads, ved fiskeri og ombordstigning. Båden kan sejle på blot 35 cm vand Båden er lige blevet bundmalet med 3x primer 1x sealer 3x miljøvenlig bundmaling (lovkrav fra 2024). Crescent Dorado på de 6,1m er en virkelig velsejlende allround båd og med den Nye 100hk Honda motor, får du en støjsvag motor med god brændstof økonomi, planer let og 5 års garanti. Motoren har kørt 15 timer og er købt 25/5-2023 Brenderup 1300 Kg trailer m. el-spil synet 25/5-2023 Båd er fra 2001og står rigtig flot. Crescent er kendt for at lave kvalitetsbåde. Bådens udstyr: Garmin ,m transducer, badestige medfølger), Kaleche/Sprayhood, hynder til agter, fendere, tov og anker.

Ans By·4. apr.·

Crescent 495 HT

Crescent 495 HT

45.000 kr.

Vores elskede crescent 495 HT skal sælges, da større båd ønskes. Båden er købt okt. 2020 og total istandsat over vinteren. Af nye ting kan nævnes: - malet overalt - nyt el monteret - nyt batteri - motor renoveret, bl.a. nye empeller, tændrør, filter, gearolie, anoder - ny 30 liters tank - nye brændstofsslanger og koblinger - alt træ udskiftet - nyt mini køleskab - ny kaffemaskine - stangholder monteret til trolling - nyt kompas - nyt instrument bord - ny klapbare førerstol - nye hylder monteret - ny forrude med lister - samtlige skruer er skiftet til rustfrie skruer - nye gardiner - nye lanterner - nyt cockpit belysning - ny styrepult - ny badestige Anker, fender, reb og redningsvest samt ildslukker medfølger. Ny lowrance hook fishfinder/dybdemåler medfølger. Båden er 100% sejlklar - lige klar til brug. Man får vitterlig meget fornøjelse for pengene. En sødygtig og stabil båd. Prisnedslag ved hurtig handel.

Kirke Såby·23. mar.·

Crescent 498

Crescent 498

53.500 kr.

Total renoveret. find evt over 200 billeder pa? ba?dgalleri af projektet ? garmin dv52 plotter og ekkolod, garmin striker 7sv ekkolod garmin gt52hw transducer, 42 L indbygget plastiktank og ma?ler, tryklog, mange rustfrie elpolerede stangholdere, rustfri elpoleret targabøjle. Skridsikker dørk indregistreret brænderup trailer med hel formsyet vinterpresenning. 40Hk Yamaha står som ny, med ny impeller kit, gearolie og trimrelæ. Nylakeret motorhjelm med originale staferinger. Anker med kæde og tov, pøse, 20 L 2 takts olie og en masse jeg sikkert har glemt. Giv evt et seriøst bud. Båden ligger i vandet på sin havneplads og kan selvfølgelig afprøves ved fremmøde.

Hirtshals·14. sep. 2023

Crescent 465 med 30HK Mercury Seapro

Crescent 465 med 30HK Mercury Seapro

49.995 kr.

Styrepultbåd, Crescent, 16 fod, 6 pers., 30 hk , Mercury 30HK Mercury Sea Pro, den type anvendes af professionelle fiskere og er med el-start. Båd og motor er i god stand. Motor serviceret sidste år og har ikke været i vandet siden. Kortplotter Garmin 521S med ekkolod, samt fishfinder Navman Fish440 findes om bord. Garnhaleren NorthLift - NH300 trækker med 90Kg og kan hive garn fra store dybder. Automatisk lænsepumpe samt garn-sætte stativ forefindes også. Derudover er der indregistreret trailer. Denne meget populære jolle fra Crescent er kendt for sine gode sejlegenskaber samt stabilitet. Perfekt til fiskeri og hyggeture på vandet, og med 30 heste kan den sagtens bruges til vandsport.

Ringkøbing·19. aug. 2023·

cresent 19 fods uden motor

cresent 19 fods uden motor

19.000 kr.

så starter foråret igen, derfor osse bådsæssonen :). hvis du har lyst og tid..er dette den rigtige tilbud sælger min motor med trim yamaha 60 hk, 2 takter, 2004, med under 250 timer kørt og min cresent båd. Motoren sidder på båden, men kan sælges enkelthvis, hvis du kan afmontere den. Pris 29000 for motoren. Pris på båden + hænger: forhandlingspris 20.000 kr Prisen på båden incl hænger er til forhandling, da det drejer sig om en projektbåd. båpden er tæt, har alle sæder, skal bare slibes/lakeres så den er pæn igen Men prisen på motoren er næsten fast, vil sige at jeg næsten ikke går ned med prisen, Derfor er båden (ikke motor) et håndværker tilbud, så byd :)

Gråsten·18. maj. 2023·

Side:
af 2