Galleri annoncer
Fiskejolle Kastrup Damjolle 18 fod

Fiskejolle Kastrup Damjolle 18 fod

9.000 kr.

LUFTKØLET DISELMOTOR SÅ INGEN KØLING MED SLATVAND ELLER FERSKVAND.. SUPER FIN Kastrup Damjolle med en 9 hk dukatti dieselmotor som Er luftkølet med elstart Nyt Ror Nyt batteri Ny motorkasse Motor Nyserviseret olie filter mv.. Ny bundmaling Nye pakninger omkring skruen og stangen. Ny rem og meget andet er lavet. Også skridsikker maling på dørken? Med åben fiskedam. Fin og god jolle til fritidsfiskeri mv.. Længde 18 fod. Bredde 185 cm. Stikker 45 cm. Fribord 50 - 75 cm. Vægt på jollen 500 kg. Husk dieselmotor er luftkølet :) Der er ingen trailer med jollen. Husk det tak. Er bundmaling og mangler en omgang rengøring Og vask ;) Ps. ( Vil ikke starte men køre fint rundt ) Nyt relæ - Ny starter - ? Men det må køber selv lave? Er ikke selv en el m/k PS. Badestigen er ikke med. Pris 9000 Kr. Fast pris. Bud slettes uden svar. ( Kun afhentning ) BYTTES MED BRÆNDE FRA LØVTRÆ BYTTES MED EN RANDERS JAGT BOBBEL MED UDSTYR OG PENGE MIN VEJ. BYTTES MED EN ALUJOLLE PÅ MIN 15 fod EVT. MED MOTOR ELLER TRAILER

Ørsted·i dag·

SPAR 18000kr i forhold til ny pris. Ca. Halv pris

SPAR 18000kr i forhold til ny pris. Ca. Halv pris

19.000 kr.

KUN JOLLEN DER SÆLGES. Nydam 470 sport / fisk kun 3 år gammel og sejlet meget lidt 5-10 gange. En fantastisk dejlig familie eller fiske jolle. 
Den er dejlig brede næsten 2 m. så den vipper ikke selv om man er 3 der står i samme side og så har den ringdæk som gør den stærkere og meget stabil samt fuldstændig flad dobbelbund og luft tanke som gør den fuldstændig synkfri. Den har løs bænk i midten når den er taget af er masser af plads til garn ruser tejner og andet fiskeudstyr, eller ved hygge med familien med en stor madras til solbad eller overnatning i det fri. Den har ingen skader eller reparationer så den er helt klar til brug. Udviklet i Danmark i samarbejde med erhvervs samt lystfisker så her er der tænkt på alt. Bruges af sejlklubber off. Instutioner samt tyske havnepoliti. 
 Den Sejler med langt ben Og er Godkendt til 50hk Tager op til 650 kg. Eller 6 voksne. Sejler 40 km/h med en 20 hk 2 takt motor.
Så mindre kan sagtens gøre det. Nypris 37000kr. Kan måske hjælpe med lev. Mod betaling.

Randers C·i dag·

Ny
Linder 460 Arkip - 50 HK Mercury/Udstyr

Linder 460 Arkip - 50 HK Mercury/Udstyr

149.900 kr.

Velholdt & yderst velfungerende til fisker - Linder Arkip brugt 2 sæsoner! Nu er fiskebåden landet! Er du tosset med fiskeri og sejlads på sø, hav og fjord - Typen der altid pakker en fiskestang eller to, og et par kolde drikkevarer. Så er det med at slå til nu! SPAR OVER 40.000 kr. IFT. EN NY MED SAMME UDSTYR! Båden er loadet med udstyr og klar til sit næste eventyr. Men en flot og dyr Garmin el-motor frontmonteret, er det hele en leg. Perfekt legetøj til dig som ønsker at udvide horisonten og evnerne i fiskeverdenen. Båden er bygget i saltvandsbestandig, hærdet aluminium, med fast styrepult, reel ræling, god fribordshøjde, og plan aluminiumsdørk, selvlæns ved hjælp af automatisk lænsepumpe. Linder aluminiumsbåde: Lette - Stærke - Vedligeholdelsesfri. En stærk og sødygtig aluminiumsbåd beregnet til kystnært farvand og højere fart. Linder 460 Arkip leveres inklusiv Mercury pre-rigging og Garmin 92sc GPS. Den har fantastisk stabile sejlegenskaber og planer med meget lidt motorkraft. Den kan med fordel monteres med en Mercury Avator elmotor der giver lydløs og grøn sejlads. Linder aluminiumsbåde: Lette - Stærke - Vedligeholdelsesfri og miljøvenlige. 33 knob med 50 HK... 33! Der er næsten ingenting denne båd ikke kan... Du sætter grænserne for dig selv, når du begiver dig på udflugt i denne flotte luksusjolle. Båden er ideel at sejle i bugte med, og sågar op på land grundet den hårdføre aluminium bund. Det er muligt at tilkøbe traileren for kun 10.000 kr.

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Ny
Pioner Multi III

Pioner Multi III

189.000 kr.

Det handler om at mestre udfordringerne til søs, derfor har Pioner fabrikken videre udviklet den nok så berømte Pioner Multi til en ny version Multi III. Den er betydeligere mere rummelig, kan udstyres med en bred styrekonsol eller 1- 2 smalle konsoller efter ønske, eller helt uden som jolle. Båden henvender sig både til professionel anvendelse, dykkere, lystfiskere, transport af mange ting som ej er muligt med en klassisk båd. Den sejler som en luftpudebåd i bølger og den er stabil at opholde sig ombord på. Unik fartøj. Tilbud er for båden med bred centerpult, hydraulik styring, vindskærm, vindskærmsbøjle, D-omdrejningstæller og Log, vandudskiller, motorlås, 12V batteri, ildslukker, sejlklar monteret med Yamaha F40FETL - Værsgo!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Cremo 550 SC

Cremo 550 SC

148.000 kr.

MOTORBÅDE TIL ALLE LEJLIGHEDER! Uanset om du er en erfaren bådejer eller førstegangskøber, så har Cremo båden til dig. De har modeller, der egner sig til både hav og sø, til fiskeri, friluftsliv eller vandsport. Det grundlæggende udstyrs niveau er højt, og vores komponenter kommer fra klasseledende leverandører. Endnu en grund til vi i årtier har forhandlet dette produkt, og vi er stolte af at de fleste modeller er konstrueret af den anderkendte konstruktør Pelle Petterson. Med hummer og havkat i sigte! Passionerede fiskere sætter pris på de robuste, smarte og større dimensioner. En nyhed er derfor Cremo 550 SC med masser af opbevaringsplads til både udstyr og den vellykkede fangst. Den byder på en stor plan dørk, generøst lastrum og en sikker sidestabilitet perfekt ved opsamling af garn. Kan suppleres med laminat på sæderne. Forkæl dig selv med ekstra komfort og en holdbar siddepude. Utrolig let planende konstruktion planer selv med 20hk og godkendt til maksimum 60hk. Båden må sejles uden kørekort med op til 40hk motor. Pris grundbåd uden motor: 93.500Kr. Tilbud sejlklar båd med Yamaha F30BETL 148.000Kr.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 465 SC (Crescent Trader)

CREMO 465 SC (Crescent Trader)

99.999 kr.

Fritidsfiskerens favoritbåd, den har en imponerende bæreevne er godkendt til op til 7 personer/525kg last af Norsk Veritas, sejlegenskaber i top, højt fribord og stabil manøvren gør den legendariske båd til noget i særklasse, og så kan den sejles med max motor (30hk) uden kørekort her i Danmark. Både fiskere og de første bådkøbere sætter pris på denne model takket være 465s gode sidestabilitet og skib, der er let at sejle. Her er den lille, men samtidig store båd. Cremo 465SC tilbyder høj sikkerhed, mange smarte løsninger og masser af plads til at gemme, hvad turen kræver. Gå ikke glip af muligheden for at supplere med laminat på bådens sæder! Forkæl dig selv med ekstra komfort, og få en slidstærk siddepude. Tilbud (gælder kun 2022 model og så længe lager haves) med Yamaha F25GETL EFI med el-start, power trim og fabriksny Variant 750 Ocean trailer. Se video her: https://cremoboats.se/wp-content/uploads/2021/02/cremo-465-web.mp4

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner Multi III Open

Pioner Multi III Open

98.000 kr.

Det handler om at mestre udfordringerne til søs, derfor har Pioner fabrikken videre udviklet den nok så berømte Pioner Multi til en ny version Multi III. Den er betydeligere mere rummelig, kan udstyres med en bred styrekonsol eller 2 konsoller efter ønske. Båden henvender sig til fritidsfiskeren, professionelle og almen anvendelse, dykkere, lystfiskere, transport af mange ting som ej er muligt med en klassisk båd. Den sejler som en luftpudebåd i bølger og stabil at opholde sig ombord på. Unik fartøj til fritidsfiskeren som kræver god plads ombord. NB! Bemærk de fleste fotos er vist med ekstraudstyr da vi p.t. ikke har fotos af helt åben jolle! Tilbud for åben jolle med Yamaha F30BEHDL (den med stort styrehåndtag, el-start og gascylinderlift)  Se video her

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 405 R

CREMO 405 R

29.990 kr.

Cremo 405R er den optimale sommerhus båd. En rummelig model med plads til så mange som fem personer, der nemt rummer grej og fiskeudstyr. Med det høje fribord og fokus på stabilitet vil bådturen være en sikker fornøjelse for hele familien. 405R er ekstremt let at håndtere - måske er det i denne båd, som børnene eller børnebørnene kan lære at håndtere en båd med? Modellen kan let suppleres med en styrekonsol  (Celest Uni-Pult) for endnu mere sikker sejlads ved højere hastigheder. Gå ikke glip af muligheden for at supplere med Marineflooring laminat på bådens sæder! Forkæl dig selv med ekstra komfort, og få en slidstærk siddepude. Sæt-tilbud med Yamaha F4BMHS! Se video her: https://cremoboats.se/wp-content/uploads/2021/02/cremo-405-web.mp4 Cremo Boats AB fremstiller sikre og komfortable motorbåde i glasfiber. Konstruktionerne er gennemtænkte og havstabile - du kan stole på dem i alle situationer! Lang historie og velprøvede modeller fra kendte designere betyder, at Cremos både har en høj videresalgsværdi.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 405 R

CREMO 405 R

24.500 kr.

Cremo 405R er den optimale sommerhus båd. En rummelig model med plads til så mange som fem personer, der nemt rummer grej og fiskeudstyr. Med det høje fribord og fokus på stabilitet vil bådturen være en sikker fornøjelse for hele familien. 405R er ekstremt let at håndtere - måske er det i denne båd, som børnene eller børnebørnene kan lære at håndtere en båd med? Gå ikke glip af muligheden for at supplere med Marineflooring laminat på bådens sæder! Forkæl dig selv med ekstra komfort, og få en slidstærk siddepude. Se video her: https://cremoboats.se/wp-content/uploads/2021/02/cremo-405-web.mp4 Cremo Boats AB fremstiller sikre og komfortable motorbåde i glasfiber. Konstruktionerne er gennemtænkte og havstabile - du kan stole på dem i alle situationer! Lang historie og velprøvede modeller fra kendte designere betyder, at Cremos både har en høj videresalgsværdi.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner Multi III

Pioner Multi III

185.000 kr.

Det handler om at mestre udfordringerne til søs, derfor har Pioner fabrikken videre udviklet den nok så berømte Pioner Multi til en ny version Multi III. Den er betydeligere mere rummelig, kan udstyres med en bred styrekonsol eller 2 konsoller efter ønske. Båden henvender sig til professionel anvendelse, dykkere, lystfiskere, transport af mange ting som ej er muligt med en standard båd. Den sejler som en luftpudebåd i bølger og stabil at opholde sig ombord på. Unik fartøj. Tilbud for sejlklar båd monteret med 2 stk. smal konsoller, hydraulikstyring, vandudskillerfilter, motorlås, D-omdrejningstæller & Log LAN, 12V marinebatteri, hoved afbryder, ildslukker.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Fjordjollen 530 Classic

Fjordjollen 530 Classic

149.990 kr.

Ønsker du en båd i stilfuldt design til små penge? Her er båden Fjordjollen 530 Classic er storebror til den kendte Fjordjollen 500 Classic. I 530 Classic får du motorbrønd til motoren der "gemmer" motoren væk og giver den et super smart look. Derudover er der ikke sparet på udstyret i denne båd! Tilbuds båden har komplet laminat-teak, stor badeplatform, motorbrønd, sort kaleche, sort skrog, 3 gode opbevaringsrum i stævnen, komplet hynder, mekanisk styring, luksus rat, ankerbrønd, gode pullerter og mange komfortable detaljer! En god og stabil cruiser til dig der ønsker hyggelig og komfortabel sejlads som blot skal nyde en rolig sejlads eller hygge ved bro eller havn. Du vil elske båden og de muligheder den  giver dig. Tilbudsprisen for båden er KUN 149.900.- m. Yamaha F9.9HES Vmax Sport 15hk 4-taktsmotor med el-start! Værsgo så er der dømt hygge/charme/romantik-sejlads for alle pengene! NU IGEN PÅ LAGER FOR HURTIG LEVERING! https://www.youtube.com/watch?v=hnR06R9L-8A

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 465 SC

CREMO 465 SC

115.000 kr.

Fritidsfiskerens favoritbåd, den har en imponerende bæreevne er godkendt til op til 7 personer/525kg last af Norsk Veritas, sejlegenskaber i top, højt fribord og stabil manøvren gør den legendariske båd til noget i særklasse, og så kan den sejles med max motor (30hk) uden kørekort her i Danmark. Både fiskere og de første bådkøbere sætter pris på denne model takket være 465s gode sidestabilitet og skib, der er let at sejle. Her er den lille, men samtidig store båd. Cremo 465SC tilbyder høj sikkerhed, mange smarte løsninger og masser af plads til at gemme, hvad turen kræver. Gå ikke glip af muligheden for at supplere med laminat på bådens sæder! Forkæl dig selv med ekstra komfort, og få en slidstærk siddepude. NB! Bemærk det nye vindspejl med stor rustfri bøjle! Pris med den nye EFI Yamaha F25GETL med el-start, power trim og fabriksny Variant 750 Ocean trailer! Se video her: https://cremoboats.se/wp-content/uploads/2021/02/cremo-465-web.mp4

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner Trio

Pioner Trio

42.000 kr.

Vandcykel/badeplatform en favoritbåd til ekstra sjov på vandet! En herlig lille familie bade/hygge/solbadnings-båd. 5 personer kan gå ombord (2 af dem kan trampe i pedalerne) tag en tur op langs kysten, evt. find et fredeligt sted for hygge og badning - madkurven kan jo også tages med, dette og meget andet kan du opleve med det herlige fartøj, og så uden at bruge en dråbe brændstof. Normal leverings tid: ca. 30 dg fra bestilling.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Komplet båd sæt - lige til at sætte i vandet

Komplet båd sæt - lige til at sætte i vandet

10.900 kr.

Annonce Komplet sejlklart bådsæt til sommerens fisketure eller udflugter. Uttern 3700 jolle er en Svensk produceret kvalitetsjolle med dobbelt skrog. Længde 3,7 m, bredde 1,47 m, vægt 92 kg. Båden er monteret med fiskestangsholdere og kopholdere i hårdttræ. Påhængsmotoren er en moderne Mariner, 4 hk, 4-takt med kort ben, bemærk det er den nyere model hvor gearskifte sidder foran(send mig dit tlf.nr. eller mail, så kan jeg sende dig en video af motoren igang). Ophalervognen er med helt nye hjul og spil. Til sættet medfølger der årer, åregafler, anker og ekstra fiskestangsholder. Nypris for båd ca. 19.000, motor ca. 8.500, ophalervogn ca. 2.500 dvs. i alt 30.000 kr. Dette komplette sæt kan du få for kun 10.900kr. Levering kan evt. tilbydes mod betaling. Telefon 21272673.

Vissenbjerg·man.·

Limbo 14

Limbo 14

6.300 kr.

Rigtig god jolle der forstærket til fiskeri med alu på ræling, og nylon skinder på køl så den kan holde til at blive trækket på land. De sorte rør kan tages af men sat på for at skåne ræling ved fiskeri med grejer. Jollen er til langbenet motor, og lavet plan i bunden som en GT. Alt Henv 51780974. Trailer på billede er ikke med i prisen. Trailer er Variant 750 kg indr som 500 kg og er fra Januar 2021 og kan evt købes sammen med jollen for 7000 kr. Sælges kun i ren handel.

Bedsted Thy·man.·

Ejvind Jolle 10 fods Glasfiber

Ejvind Jolle 10 fods Glasfiber

1.500 kr.

Gammel 10 Fods Ejvind Jolle lavet i Ranntsausminde på Ejvinds Værft , dengang man lavede joller af mange lag glasfiber. Derfor er Jollen utrolig stærk og derfor også tung. Jollen har ligget på land, med rælingen og agter enden nær jorden og den trænger derfor til lidt reperation. Køb den som den er og brug lidt tid på rengøring og maling og du har en god jolle resten af din levetid. Hvis den ikke bliver solgt så må jeg finde tiden til at lave den selv, skal bruges som slæbejolle til min sejlbåd. ingen SMS

Assens·27. apr.·

Få beskedNår der er nye resultater i Jolle

Lup med søgeord i
Nc 17 med forhøjet lønning

Nc 17 med forhøjet lønning

24.800 kr.

Velholdt, rummelig, synkefri og sikker båd med forhøjet kant. Bådens dimensioner: Længde: 5,25 m Bredde: 1,90 m Dybdegang: 15 cm Indvendig fribord: 70 cm Båden har fra ny, fået en omfattende bund behandling med Gelshield 200 i mod fiber pest-, 5 lag med samlet lagtykkelse på 260 my. 2 lag primer og to lag hardracing bundmaling. Så båden kan ligge i vandet året rundt uden bekymring. ( pånær den årlige bundsmørring ) På båden er der monteret alu luger med holder, og alu fortøjningspullert for mindre vedligehold. Der er monteret rustfrie beskyttelsens skinner på lønning, bund og stævn. Der er lavet anti skridsikring i båden indvendige bund, så man står ordentlig fast. Der er monteret henderson membranpumpe,Silvia kompas, og sikkerhed/badestige agter. Der medfølger også Anker, fortøjninger, øsekar. Båden sælges ny poleret og ny bundmalet. Båden er beregnet til en langbenet. Sejler ca 25 knop med 25 hk motor. Sælges uden trailer. Søgeord: Limbo Limbo 16 Limbo 17 Limbo 18 Limbo 19 Poca Ryds Linder Utteren Nordan Nydam Fjord jollen Fiskebåd Fiskejolle

Hvide Sande·24. apr.·

Jolle Jackpot 375 uden motor

Jolle Jackpot 375 uden motor

4.000 kr.

Dansk produceret jolle Jackpot 375 (Dansk Rotations Plastic) CE godkendt til 5 personer Slidstærk - støbt i polyethylen Længde 3,75 m. Bredde 1,8 m. Højt fribor - nem at sætte garn og ruser fra Den er rød men meget falmet. Nogle af billederne er af ældre dato. Uden motor, som blev stjålet fra sit vinterhi Forårsklar og skrabet for ruer Har ligget i Mellerup Færgehavn de sidste 3 sæsoner Anker og diverse fortøjningsgrej medfølger Den trænger til nye årer Sælges fordi jeg desværre ikke har så meget tid til at nyde den.

Mørke·22. apr.

Terhi 450

Terhi 450

42.995 kr.

Nyhed Terhi 450 - en stor letplanende jolle med god plads til 5 personer. Praktisk indretning med mange detaljer i den kendte Terhi-kvalitet. Dobbeltskroget og synkefri også efter en evt. skade, så sikkerheden er i top.. Terhi både er lavet som en sandwichkonstruktion af to ydre skrog af ABS-plast der er fyldt op med PU-skum. Denne konstruktion gør båden stiv og helt synkefri, uanset om båden får en skade eller den fyldes med vand. ABS plast er gennemfarvet og slagfast sammenlignet med glasfiber. Det kan repareres med Terhis tokomponente reparationsmasse. Specifikationer: Max. motor: 40 hk (BF40) Max. motorvægt: 105 kg CE-godkendt i kat.: C Passagerer: 5 Lasteevne: 440 kg Hastigheder: 20 kn. med BF30 Længde: 445 cm Bredde: 185 cm Vægt: 275 kg Pris: 42.995,00 inkl. moms Kontakt os for tilbud med motor og trailer - bestil gerne i god tid, inden du skal bruge jollen.

Nyborg·16. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

SEAEXPLORER 370 ALU

SEAEXPLORER 370 ALU

17.500 kr.

SEAEXPLORER 370 ALU-MARINE Let velsejlende alujolle, med mange anvendelse muligheder. Den lave vægt gør at jollen planer meget nemt, og gør den meget nem at håndtere. Jollen er godkendt CE godkendt til 10 hk, men planer allerede ved få hk, pga den lave vægt. Jollen er lavet i det stærke H36 Aluminium, Aluminium er dobbelt så stærk som glasfiber. Tekniske data: Længde: 3,70 m Bredde: 1,39 m Højde: 0,55 m Vægt: 51 kg Max. lastvægt: 429 kg Max. personer: 4 Max. motor str.: 10 hk Max. motor vægt: 69,1 kg Motor benlængde: S Aluminium tykkelse i bund: 1,2 mm Aluminium tykkelse i sider: 1,2 mm Godkendt i kat.: D Pris: 17.500,- inkl. moms (og uden motor) Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·15. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

SEAEXPLORER 310 ALU

SEAEXPLORER 310 ALU

14.500 kr.

SEAEXPLORER 310 ALU-MARINE Let velsejlende alujolle, med mange anvendelse muligheder. Den lave vægt gør at jollen planer meget nemt, og det gør at båden er meget nemt at håndtere. Jollen er godkendt CE godkendt til 4 hk. Jollen er lavet i det stærke H36 Aluminium. Aluminium er dobbelt så stærk som glasfiber. Tekniske data: Længde: 3,08 m Bredde: 1,34 m Højde: 0,55 m Vægt: 41 kg Max. lastvægt: 218 kg Max. personer: 2 Max. motor str.: 4 hk Max. motor vægt: 18,2 kg Motor benlængde: S Aluminium tykkelse i bund: 1,2 mm Aluminium tykkelse i sider: 1,2 mm Godkendt i kat.: D Pris: 14.500,- inkl. moms (og uden motor) Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·12. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

SEAEXPLORER 400UL ALU

SEAEXPLORER 400UL ALU

28.900 kr.

SEAEXPLORER 400UL ALU-MARINE Stærk og rummelig alu-jolle der kan bruges til alt fra fisketure, vandsjov og til hyggeture. Jollens rummelighed kontra den lave vægt, gør at den bliver utrolig brugbar i enhver situation. Jollen er bygget til at klare hård sø og godkendt i kategori C med op til 25 HK. Jollen kan laste 6 personer. Jollen er lavet i det stærke H36 Aluminium. En Aluminium som er dobbelt så stærk som glasfiber! Tekniske data: Længde: 3,99 m Bredde: 1,52 m Højde: 0,65 m Vægt: 88 kg Max. lastvægt: 597 kg Max. personer: 6 Max. motor str.: 25 hk Max. motor vægt: 102 kg Motor benlængde: L Aluminium tykkelse i bund: 1,6 mm Aluminium tykkelse i sider: 1,4 mm Godkendt i kat.: C Pris: 28.900,- inkl. moms (og uden motor) Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·10. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Bådsæt limbo 14’

Bådsæt limbo 14’

36.000 kr.

Limbo 14’ fra juli 2002 inkl. 25 hk 4-takt motor og trailer. Lige klar til at søsætte. Stabil og alsidig båd der fremtræder i meget god stand, og med en del smarte detaljer. Båden er lavet så den både kan bruges til fisketure og hyggeture med familien. Bimini top, bord og hyndesæt er fra 2023 Båden er godkendt til 5 personer. Der medfølger Linder alu åre, som er monteret på ydersiden af båden, 12l benzintank, batteri + batteriboks, 3 stk. stangholdere og et smart glasfiberlåg der dækker hele båden. Dette kan også sidde på under transport. Motoren er en 2009 Suzuki df25 V-twin 4-takt med el start, der også lader på batteriet. Er serviceret til sæsonen med nyt motorolie, gearolie og oliefilter. (Båden er på de fleste billeder vist med gammel 2-takt motor) Traileren er en Selandia fra 2006 med 750kg totalvægt. Ingen bremser der skal vedligeholdes. Kraftig varmgalvaniseret ramme. Den har gangbro for let betjening. Den kan tage både op til 16 fod. Skal synes ved ejerskifte. (Kortplotter/transducer medfølger ikke) Hvis ikke den bliver som samlet sæt, vil den blive delt op og solgt i løsdele (motor, båd, trailer) Dette syntes jeg er synd, da det hele er tilpasset hinanden.

Hjørring·9. apr.

SEAEXPLORER 410 ALU

SEAEXPLORER 410 ALU

19.500 kr.

NYHED - SEAEXPLORER 410 ALU-MARINE - Let velsejlende alujolle, med mange anvendelse muligheder. Den lave vægt gør at jollen planer meget nemt, og gør den meget nem at håndtere. Jollen er godkendt CE godkendt til 15 hk, men planer allerede ved få hk pga. den lave vægt. Jollen er lavet i det stærke H36 Aluminium, Aluminium er dobbelt så stærk som glasfiber. Tekniske data: Længde: 4,12 m Bredde: 1,40 m Højde: 0,55 m Vægt: 57 kg Max. lastvægt: 429 kg Max. personer: 4 Max. motor str.: 15 hk Max. motor vægt: 69,1 kg Motor benlængde: S Aluminium tykkelse i bund: 1,2 mm Aluminium tykkelse i sider: 1,2 mm Godkendt i kat.: D Jolle Pris: 19.500,- inkl. moms Undgå at kører forgæves - kontakt Henrik på 20820783 eller på mail og forhør om varen er på lager og book en tid for fremvisning.

Nyborg·9. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

14 fod glasfiber jolle

14 fod glasfiber jolle

8.000 kr.

14 fods fiskejolle i glasfiber sælges. Jollen har søgelænder samt vageholder/ stangholder. Båden har været brugt til fritidsfiskeri, og er meget søstærk. Der medfølger 750 kg nysynet bådtrailer med 4 stk 4 dobbelte sideruller for meget stor stabilitet. Traileren fik ny aksel i 2022. DER MEDFØLGER IKKE MOTOR. Det hele sælges samlet for 8000 kr, på grund af fiskeriophør. Der kan medkøbes Garmin plotter (er en GPS på vandet) for et mindre beløb. Ved interesse kontaktes ARNE på telefon 51904956 Hvis man regner bådtraileren til 6000 kr (og det er billigt) så er det godt nok en billig båd man får sig her !!!

Skamby·5. apr.

“NY PRIS”Lynæs Dam Jolle 21 fod med kabys

“NY PRIS”Lynæs Dam Jolle 21 fod med kabys

27.500 kr.

Dejlig bred Lynæsjolle i glasfiber. Tæt og trænger til maling. Er slebet ned og rengjort udvendigt. Kabine med 2 sovepladser og diverse småudstyr. Trænger til nye rudeglas, da de er helt matte. SAAB 1 cyl. Diesel med indvendig køling. Selvstart og generator monteret. Nyt batteri er nok tiltrængt. Har ikke været i vandet i forgangne sæson. Sælges pga. manglende tid 👎 Båden står herhjemme på stativ som selvfølgelig medfølger. Den vejer ca. 1.2 Tons og kan flyttes på almindelig lastbil. Den trænger til udskiftning af loftsplade og en ny wire til roret og så lidt maling for den ikke så sarte, men den kan også komme til at stå som en perle hvis man har tid.

Tølløse·28. maj. 2023

Bredgaard - Nysted 18 fod

Bredgaard - Nysted 18 fod

29.000 kr.

Bredgaard - Nysted jolle lavet af Egon Bredgaard i bådværft i Nysted. 18 fod med Saab 10 hk Dieselmotor som er saltvand kølet. Motor renoveret i vinteren 2021. Med el start. Rustfri 25 liter diseltank. Rustfrit søgelænder Rustfri Badestige Rustfri diseltank på 25 liter og den er Fyldt med dejlig dieselolie :-) Alu motor kasse Alu kasse til Div Alu trappe Alu og rustfrit ror Auto Lænsepumpe Manuel Lænsepumpe Og mange andre ting :) GPS og Ekkolod Men der er en defekt kabel Så reb før de virker ;) Sikker båd med højt søgelænder også Meget stabil samt søstærk :-) Super økonomi i en dieselmotor Længde 18 fod Bredde 185 cm Vægt 600 kg Stikke 45 cm Fin Bredgaard jolle til Hummerfiskeri Garnfiskeri Ålefiskeri også Lystfiskeri eller en Hygge tur med familie mv :-) Det er kun jollen samt dens motor Som er tilsalg. Husk det tak ? Pris 29000 Kr. Fast pris. Bud besvares ikke. Husk det. ( Kun afhentning )

Ørsted·13. mar. 2023