Galleri annoncer
SPAR 18000kr i forhold til ny pris. Ca. Halv pris

SPAR 18000kr i forhold til ny pris. Ca. Halv pris

19.000 kr.

KUN JOLLEN DER SÆLGES. Nydam 470 sport / fisk kun 3 år gammel og sejlet meget lidt 5-10 gange. En fantastisk dejlig familie eller fiske jolle. 
Den er dejlig brede næsten 2 m. så den vipper ikke selv om man er 3 der står i samme side og så har den ringdæk som gør den stærkere og meget stabil samt fuldstændig flad dobbelbund og luft tanke som gør den fuldstændig synkfri. Den har løs bænk i midten når den er taget af er masser af plads til garn ruser tejner og andet fiskeudstyr, eller ved hygge med familien med en stor madras til solbad eller overnatning i det fri. Den har ingen skader eller reparationer så den er helt klar til brug. Udviklet i Danmark i samarbejde med erhvervs samt lystfisker så her er der tænkt på alt. Bruges af sejlklubber off. Instutioner samt tyske havnepoliti. 
 Den Sejler med langt ben Og er Godkendt til 50hk Tager op til 650 kg. Eller 6 voksne. Sejler 40 km/h med en 20 hk 2 takt motor.
Så mindre kan sagtens gøre det. Nypris 37000kr. Kan måske hjælpe med lev. Mod betaling.

Randers C·i dag·

Ny
Ejvind Jolle 10 fods Glasfiber

Ejvind Jolle 10 fods Glasfiber

1.500 kr.

Gammel 10 Fods Ejvind Jolle lavet i Ranntsausminde på Ejvinds Værft , dengang man lavede joller af mange lag glasfiber. Derfor er Jollen utrolig stærk og derfor også tung. Jollen har ligget på land, med rælingen og agter enden nær jorden og den trænger derfor til lidt reperation. Køb den som den er og brug lidt tid på rengøring og maling og du har en god jolle resten af din levetid. Hvis den ikke bliver solgt så må jeg finde tiden til at lave den selv, skal bruges som slæbejolle til min sejlbåd. ingen SMS

Assens·27. apr.·

Bådsæt limbo 14’

Bådsæt limbo 14’

36.000 kr.

Limbo 14’ fra juli 2002 inkl. 25 hk 4-takt motor og trailer. Lige klar til at søsætte. Stabil og alsidig båd der fremtræder i meget god stand, og med en del smarte detaljer. Båden er lavet så den både kan bruges til fisketure og hyggeture med familien. Bimini top, bord og hyndesæt er fra 2023 Båden er godkendt til 5 personer. Der medfølger Linder alu åre, som er monteret på ydersiden af båden, 12l benzintank, batteri + batteriboks, 3 stk. stangholdere og et smart glasfiberlåg der dækker hele båden. Dette kan også sidde på under transport. Motoren er en 2009 Suzuki df25 V-twin 4-takt med el start, der også lader på batteriet. Er serviceret til sæsonen med nyt motorolie, gearolie og oliefilter. (Båden er på de fleste billeder vist med gammel 2-takt motor) Traileren er en Selandia fra 2006 med 750kg totalvægt. Ingen bremser der skal vedligeholdes. Kraftig varmgalvaniseret ramme. Den har gangbro for let betjening. Den kan tage både op til 16 fod. Skal synes ved ejerskifte. (Kortplotter/transducer medfølger ikke) Hvis ikke den bliver som samlet sæt, vil den blive delt op og solgt i løsdele (motor, båd, trailer) Dette syntes jeg er synd, da det hele er tilpasset hinanden.

Hjørring·9. apr.

motor jolle

motor jolle

9.800 kr.

Jolle med påhængsmotor til salg på grund af min alder. 9.800kr. Fabrikat : NORDAN 14 = 14 fod ( længde 4,25 m ? bredde 1,65 m - dybgang 0,3 m .) Deplacementsjolle af kraftig glasfiber ( GFP ) ? ikke speedbåd. Velegnet til fiskeri. Bundprop i agterspejl for let åbning, når jollen står på vogn. Selvregulerende ballasttank ( vand ) på 200 l sikrer høj stabilitet. Materiale: Kraftig glasfiber. Farve : udvendig orange / indvendig hvid. Mastebeslag på fortoften er eftermonteret ? Jollen kan ikke krydse for sejl, - den er jo til motor. Tilbehør / udrustning : 3 årer ? 1 pagaj - 2 åregafler ? 2 fendere ? 2 bådshager ? sejl til Optimistjolle på mast ? 2 ankre ? rorpind til motor ? lænsepumpe - benzintank stål (original ) ? benzintank plast ( Biltema) ? reservedunk plast ? ny armeret presenning 3x5m ? ferskvandstønde. Motor : 2 cyl. 2-takt Evinrude 6 HK påhængsmotor, model B2735. 2 med instruktionsbog på dansk. Står i stativ af træ. Motoren blev altid renset i ferskvand efter brug. Blev ved oplægningen kontrolleret hos fa. Ketner i Aalborg. Nyt strømudtag ( 12V ) følger med. Bruges til fx lanterne eller arbejdslys . Tanke og gummislanger samt impeller i kølepumpen bør kontrolleres før brug selvom de har været opbevaret mørkt og køligt. Tønde til ferskvandsrensning af kølesystem medfølger sammen med buk i træ til motor. Diverse håndværktøj til motor og jollens drift samt søkort over Aggersund . Andet : Jollen kræver ingen førerpapirer. Der er INGEN redningsveste. Jollen står på en gammel strandvogn ( IKKE trailer), den er dog ikke længere anvendelig, men kan følge med. Har været på land siden 2007, har hele tiden været overdækket. Yderlig oplysninger kan fåes på nr 30992300

Løgstør·5. jan. 2023

Jolle med trailer og 25 hk. moter

Jolle med trailer og 25 hk. moter

15.999 kr.

14 fods jolle med trailer og 25hk. motor. Fin fenderliste og motorplade, ca. 2 år gammel Traileren er årgang 1994 med papir og plader Den ene hjullejer skal skiftes (koster ca 100 kr) 25hk Marinea motor har fået ny gear olie og giver en god kølvands stråle, denne er fra start 90?er. En god og stabil jolle, er brugt til fiskeri ved Lillebælt. Yamaha ståltank, lås til trailer samt årre medfølger. Der er også et stativ til motoren. Desuden er der også et pr redningsveste. Alt i alt en god begynder jolle. Sælges da tiden og interreseret ikke er der mere. Skriv for mere info. Der kan sendes en video af motoren som er tændt, jollen og motor kan selvfølgelig ses og startes. Jollen befinder sig i Varde Nord.

Varde·28. dec. 2022

Jolle 15 fod 18 hk

Jolle 15 fod 18 hk

11.000 kr.

Hejsa derude jeg sælger min elskede jolle som jeg har haft meget glæde af det seneste år. Jollen har her i vinters fået ny bundmaling og udvendig maling, Malingen inde i er to år gammel. Jollen har en 18 hestes tohatsu på som bare er en Trofast motor den starter hver gang i første eller anden hug , ikke vær bange for motoren er lidt gammel den går som en drøm og har aldrig Svigtet den kan både trække for 20 hestes og 25 hestes joller. den går de 40 kilometer i timen Der medfølger flag, 25 liters tank , Tovværk Og redningsvest Og selvfølgelig anker Der er ikke trailer med Og der skal heller ikke speedbådkørekort til Endelig spørge hvis i vil se videoer. Åben for bud? helst skriv en besked på 42150619 eller ring

Kerteminde·7. dec. 2022