Integrer et lille vinkøleskab i dit køkken

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel er sponsoreret af Wineandbarrels
Uanset om du er dedikeret vin connaisseur, eller bare elsker at nyde et glas vin med maden engang imellem, så kan du få glæde af et lille vinkøleskab. Fordelen ved et lille vinkøleskab er, at det giver dig mulighed for at justere temperaturen, så den passer perfekt til din vinsamling derhjemme. For nej, det er ikke alt vin, som trives i dit køleskab eller ved stuetemperatur.  


Derfor spiller temperaturen en rolle 

Der er rigtig mange ting, som drastisk kan ændre smagen på inholdet. Vinflasker har for eksempel ikke godt af, at blive rykket rundt på, de skal helst ligge ned i en bestemt vinkel, og så skal de have den helt rigtige temperatur.  

Temperaturen på vinen kan ændre dramatisk på smagen. De søde runde noter i en merlot kan pludselig smage skarpe eller bitre, hvis vinen er blevet opbevaret for koldt, og en chardonnay kan blive næsten for sukkersød, hvis den serveres lunken.  


Få en bedre vinoplevelse 

At have et lille vinkøleskab derhjemme kan gøre underværker for din vinoplevelse. 

Kan man ikke bare bruge sit normale køleskab til at opbevare flasker? Både ja og nej. Dit køleskab skal normalt have en temperatur på 2-6 grader celcius. Det er den optimale temperatur til at holde mejeriprodukter og kød frisk over længere tid. Hvis køleskabet indstilles til mere end 6 grader, så bliver dine madvarer hurtig spoleret.  

De fleste flasker hvidvin kan sagtens trives i et normalt køleskab, men det skal dine rødvine helst ikke. Stuetemperatur er derimod for varm til de fleste flasker af rødvine, som trives bedst i kælderkolde miljøer. Med et lille vinkøleskab kan du selv indstille temperaturen, så den passer perfekt til din vin. Hos Wineandbarrels kan du anskaffe dig et lille vinkøleskab med to zoner, hvor du for eksempel kan indstille én hylde til 7 grader og den anden til 16 grader, så du kan opbevare både rød- og hvidvin i samme køleskab.  


Integrer et lille vinkøleskab i dit køkken 

Med et integreret vinkøleskab har du altid dine yndlingsvine lige ved hånden. Wineandbarrels integrerede vinkøleskabe er en smagfuld og moderne løsning til dit køkken, som kan passe ind under dine andre køkkenmoduler i standardstørrelse.  

Køb et lille vinkøleskab fra Wineandbarrels med plads til alle dine yndlingsflasker. Wineandbarrels flotte integrerede vinkøleskab fås med flotte bøgetræshylder, smuk hvid LED- lys, UV-beskyttet glasdør og info-display, så du altid kan tjekke temperaturen på dine vine.  
Denne artikel er sponsoreret af Wineandbarrels

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.