Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Barbermaskine

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Braun barbermaskine - Series 1 190cb
  d. 15.10 349,-
  Braun barbermaskine - Series 3 - 3050CC
  I dag 649,-
  Philips barbermaskine - Series 9000 - S9031/12
  Philips barbermaskine - Series 9000 - S9031/12, Philips barbermaskine Hvis du vil have den mest avancerede og innovative teknologi inden for barbering, så er en Philips barbermaskine i serie 9000 det helt rigtige valg for dig! Philips barbermaskiner i serie 9000 er perfektion i hver eneste bevægelse. V-formede præcisionsblade Barberhovederne bevæger sig i 8 retninger Våd og tør barbering Fanger alle hår uanset retning og længde Philips patenterede barberbladssystem V-Track er udviklet til at fange alle hårstrå, uanset hvordan de vokser. Det enkelte hårstrå løftes en smule op, inden det skæres af. Det giver en mere tæt og glat barbering. Barberhovederne er fleksible og bevæger sig i 8 retninger. Det gør, at de tilpasser sig ansigtets kurver og konturer. Du får et glattere resultat med færre strøg og med minimal irritation af huden. Præcis barbering under bruseren Det intuitive display med en række forskellige indstillingsmuligheder gør, at du kan skræddersy din barbering til den ønskede intensitet og følsomhed. Philips barbermaskinen er udviklet, så den tåler vand. Det betyder, at du nu kan klare barberingen under bruseren. Genopladningssystemet har to indstillinger. Du kan enten oplade maskinen i en time og få en brugstid på 50 min. Du kan også vælge lynopladningen, der giver brugstid til én barbering her og nu. Sidstnævnte indstilling er meget anvendelig, hvis du har glemt at sætte barbermaskinen til opladning aftenen før. Medfølger: - SmartClick-præcisionstrimmer til overskæg og bakkenbarter - Etui 100 % tilfreds eller pengene tilbage Er du mod forventning ikke tilfreds med produktet, kan du inden for 60 dage efter købsdatoen benytte dig af Philips' tilfredshedsgaranti. Læs mere om, hvordan du gør brug af tilfredshedsgarantien på Philips' hjemmeside .
  I dag 1.799,-
  Braun barbermaskine - Series 3 3020s
  I dag 999,-
  Panasonic barbermaskine - Milano - Wet & Dry - ES-LT31
  Panasonic barbermaskine - Milano - Wet & Dry - ES-LT31, Glat barbering med Milano barbermaskine fra Panasonic Panasonic Milano barbermaskine ES-LT31 er en meget eksklusiv og stabil shaver med 3-trins skær med bevægeligt shaverhoved, der bøjer i flere retninger og sikrer en meget tæt og behagelig barbering. Med mulighed for vådbarbering, som mænd med sart hud kan have gavn af. Kraftig motor Våd og tør barbering 3-trins skær Barbermaskine med allergivenlige skær Panasonic ES-LT31 er udstyret med blade af hærdet rustfrit stål, som er allergivenlige skær, der forbliver skarpe i lang tid. Mænd med sart hud kan tilmed have gavn af vådbarbering, som denne shaver også kan tilbyde. Tag den med i brusebadet og brug lidt gel eller barberskum mens du foretager din tætte barbering. Kraftfuld motor sikrer effektiv barbering Den kraftfulde motor med lineær drift med hele 13.000 svingninger pr. minut sikrer en hurtig og effektiv barbering. Det maskuline design, det buede folieskær og 30° nano-polerede vinkler sikrer dig en tæt og glat barbering, der giver en god følelse hver dag. Du kan nemt følge ladningsstatus i LED-displayet. 100% vandtæt shaver med rejselås Barbermaskinen er 100% vandtæt, så du uden problemer kan skylle den under rindende vand eller tage den med i bad, når skægget skal fjernes. Brug rejselås-funktionen, når du vil låse on/off knappen ved eksempelvis rejse, når barbermaskinen er pakket ned. Pak shaveren ind i den medfølgende taske, når du er på tur.
  I dag 1.100,-
  Remington barbermaskine - PF7400
  d. 15.10 399,-
  Braun barbermaskine CoolTec 4S
  I dag 899,-
  Braun barbermaskine - Series 3 3050CC
  I dag 699,-
  Philips barbermaskine - Series 9000 - S9521/31
  Philips barbermaskine - Series 9000 - S9521/31, Philips barbermaskine Hvis du vil have den mest avancerede og innovative teknologi inden for barbering, så er en Philips barbermaskine i serie 9000 det helt rigtige valg for dig! V-formede præcisionsblad SmartClick-skægtrimmer SmartClean Plus Innovativ teknologi Shaver 9000 er Philips hidtil mest avancerede barbermaskine. Den innovative teknologi registrerer ansigtets konturer og giver en enestående dækning over hele ansigtet. Det patenterede barberbladssystem V-Track fanger og løfter hvert enkelt hårstrå op i den optimale position for at give så tæt en barbering som muligt. Systemet fanger også liggende hårstrå og hårstrå med forskellig længde og groretning. 30% tættere barbering Barbermaskinen giver en 30 % tættere barbering - sammenlignet med sine forgængere. Barberhovederne er fleksible og bevæger sig i 8 retninger. Det gør, at de følger ansigtets kurver og konturer perfekt. Du får et glattere resultat med færre strøg og med minimal irritation af huden. Barbering med muligheder Med AquaTec Wet&Dry kan du selv vælge, hvordan du vil barbere dig: - En hurtig, men behagelig tørbarbering - En skånsom vådbarbering med barbergel eller barberskum - Eller du kan bruge den under bruseren. Barbermaskinen kan arbejde 50 min. uden ledning og tager ca. 1 time at oplade. Du kan også få en 3 minutters hurtig opladning, hvis du er på farten. Nemt at skifte tilbehørsdelene og rengøre maskinen Klik skægtrimmeren fast med SmartClick-funktionen, og trim dit skæg i den stil, du ønsker. Vælg mellem fem forskellige længdeindstillinger for at få alt fra perfekte skægstubbe til et kort, velplejet skæg. De afrundede kanter på kammene forhindrer, at huden bliver irriteret. Bevar din barbermaskine som ny. SmartClean Plus-rengøringssystemet rengør, smører, tørrer og oplader barbermaskinen med et enkelt tryk på en knap, så den fungerer optimalt dag efter dag. Medfølger: - Præcisionstrimmer - skægtrimmer - rengøringsstation - rengøringspatron - etui 100 % tilfreds eller pengene tilbage Er du mod forventning ikke tilfreds med produktet, kan du inden for 60 dage efter købsdatoen benytte dig af Philips' tilfredshedsgaranti. Læs mere om, hvordan du gør brug af tilfredshedsgarantien på Philips' hjemmeside .
  I dag 2.999,-
  Braun barbermaskine - Series 1 130
  I dag 339,-
  Philips skægtrimmer - BT7201/15
  I dag 499,-
  Panasonic barbermaskine - ES-RF31
  Panasonic barbermaskine - ES-RF31, Barbermaskine med lang batteritid fra Panasonic Testvinder, Forbrugerrådet Tænk - November 2013 Panasonic ES-RF31 er, udover at være elegant udformet, også spækket med smarte funktioner. De rustfri og vinklede stål-blade minimerer allergisk ubehag og sikrer en tæt barbering. Shaveren har endvidere en lang batteritid på ca. 65 min. 100% vandtæt Lang batteritid på ca. 65 min. Vinklede blade for tæt barbering Effektiv og glat barbering Bladene er vinklet 30 grader, som er den optimale vinkel til effektivt at trimme hår i ansigtet. Shaverhovedet svinger frem og tilbage og vil følge dit ansigts konturer over hage, kinder og hals. Barbermaskinen er endvidere udstyret med en pop-up trimmer. Tør- eller vådbarbering Med denne barbermaskine kan du selv vælge, om du ønsker at barbere dig foran spejlet eller i brusebadet. ES-RF31 er 100% vandtæt, hvorfor du uden problemer kan foretage din barbering i badet og nemt vaske maskinen under rindende vand. Allergivenlige skæreblade Skærehovedet er forsynet med en multi-fit bøjle i hypoallergen, rustfrit stål og nano-slebne indvendige skæreblade. De fire indbyggede blade er supertynde og bevæger sig uafhængigt af de andre. De er slebet så hårene ikke sætter sig fast. Bladene er lavet af rustfrit stål for at minimere allergisk ubehag. Lang batteritid Barbermaskinens batteri har ekstra lang holdbarhed - i op til hele 65 min. Når den løber tør for batteri, kan du nemt genoplade den. LCD lysindikatoren viser maskinens batteristatus. Du kan nemt låse on/off knappen, hvilket er smart når shaveren er pakket ned på rejse eller lignende.
  d. 15.10 899,-
  Braun rensepatron - Refill CCR4 Cartridge
  I dag 260,-
  Philips barbermaskine - S5150/26
  I dag 1.199,-
  Braun barbermaskine 5050CC
  d. 15.10 1.299,-
  Philips Barbermaskine - S5400/06
  d. 15.10 699,-
  Philips barbermaskine - RQ1145/17
  d. 15.10 799,-
  Panasonic barbermaskine - S-RT67
  I dag 769,-
  Remington barbermaskine AQ7
  d. 15.10 799,-
  Braun barbermaskine - Series 5 5020s
  I dag 1.299,-
  Philips PowerTouch barbermaskine (ny)
  Philips PowerTouch barbermaskine (ny), Ny/ubrugt Philips PT927CC barbermaskine med rengøringsstation. Barbermaskinen er i uåbnet emballage og der er kvittering på købet - maskinen er købt direkte hos Philips. Sælges da var tænkt som en gave, men desværre gik den idé i vasken og nu er der en barbermaskine for meget i husholdningen. Maskinen havde en nypris på 1.600kr. Beskrivelse af maskinen sakset fra nettet: --------------------------------------------- PowerTouch Pro giver en kraftfuld start på dagen. Nu med flere minutter pr. opladning, helt vaskbare hoveder og TripleTrack-skær - der giver dig en hurtig barbering. Med PowerTouch Pro går din morgenrutine som en leg. TripleTrack-skær dækker 50 % eller mere af hudens overflade ad gangen. DualPrecision-skærm barberer lange hår og korte stubbe. Vippefunktion, Flex & Float. Patenterede Super Lift&Cut-skær løfter hårene for en tættere barbering. Perfekt til at trimme bakkenbarter og overskæg. Jet Clean-systemet renser, smører og oplader shaveren. Skylles nemt ren. 60+ barberingsminutter, 1 timers opladning. Kan bruges med ledning og trådløs. LED-display. --------------------------------------------- Se mere om maskinen her: http://www.philips-shop.dk/store/catalog/ansigt-shavere/serien-af-shavere/powertouch-tripletrack-skaer-og-vipbare-hoveder/productdetail/PT927_22_DK_SHOPPUB/DK/da Maskinen kan afhentes i Odense C eller sendes som pakke uden omdeling for 50kr. Se også mine øvrige annoncer, hvor der er meget andet til salg.
  I dag 999,-
  Hår / skægtrimmer
  I dag 175,-
  Hårtrimmer (Melissa AO3-5013)
  d. 20.10 125,-
  Hårtrimmer (Philips QC5360).
  d. 20.10 200,-
  Genopladelige shavere
  d. 18.10 100,-
  Barbermaskine Goncon
  d. 18.10 200,-
  Barbermaskine
  d. 18.10 200,-
  Ubrugt Philips Serie 9000 sælges billigt
  d. 18.10 1.800,-
  braun barbermaskine
  d. 18.10 300,-
  Phillips trimmer
  d. 18.10 350,-
  Phillips Skægtrimmer
  d. 17.10 350,-
  Ladyshaver
  d. 17.10 100,-
  Remington barbermaskine
  d. 17.10 300,-
  Trimmer ny
  d. 16.10 150,-
  Braun rengøringspatron Clean & Renew
  d. 16.10 150,-
  Shaver ny
  d. 15.10 275,-
  Gammel barbermaskine
  d. 15.10 325,-
  Rensemaskine til Braun barbermaskine
  d. 15.10 50,-
  Braun barbermaskine - Series 3 3050CC
  d. 15.10 699,-
  Barbercreme
  d. 13.10 85,-
  WILKINSON Lady Protector barberblade
  d. 13.10 1,-
  Frisør kniv
  d. 12.10 100,-
  blade til bla. skraber razor
  d. 12.10 30,-
  Hjem Laser Hair Removal
  d. 12.10 500,-
  Gillette barberblade Mach3 Turbo - 4 pak
  d. 12.10 80,-
  Gillette ProGlide
  d. 12.10 99,-
  Ny Flexi Front shaver m. 3 blade
  d. 10.10 25,-
  Phillips Rq1050 arcitec som ny
  d. 10.10 200,-
  Gillette Mach 3 barberblade
  d. 10.10 200,-
  Elegant rejseskraber
  d. 09.10 50,-
  barbermaskine d. 09.10 300,-
  Ragekniv Sheffield
  d. 09.10 400,-
  Shavemac 177 23mm silvertip barberkost
  d. 08.10 600,-
  Barbermaskine
  d. 07.10 150,-
  Barberskrabere
  d. 05.10 90,-
  Ægte retro Philips Philishave
  d. 04.10 150,-
  Barberskraber og Shaving Gel
  d. 03.10 100,-
  Dovo Shavette
  d. 03.10 150,-
  Helt nyt barbermaskine og shaver
  d. 01.10 150,-
  Philips H Q 7 Skær til barbermaskine SE
  d. 01.10 250,-