Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Tilbehør til opvarmning

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Wood's affugter - DS36F
  Wood's affugter - DS36F, Affugter fra Wood's Denne robuste affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 190 m², fx kælderen, loftrummet, vaskerummet, sommerhuset eller garagen. Den har samme gode egenskaber som DS28F, der er blevet tildelt 'Best i Test' af de svenske energimyndigheder - den er blot endnu stærkere. Kraftig og effektiv kompressor Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Praktisk affugter til store kældre og vaskerier Wood's DS36F er det perfekte valg for alle som ønsker ekstra effekt og hurtig tørring af vasketøjet. Den er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra større kældre, loftrum, vaskerum, garager eller sommerhuse. Den kraftige kompressor sørger for at affugte et rum hurtigere end nogen anden DS-model, og giver dig mulighed for at have et behageligt indeklima hele året rundt. Den har et meget lavt energiforbrug og er i stand til at affugte store og meget fugtige områder, fx vaskerier. DS36F er forsynet med hjul, som gør den nem at flytte, og den flade overside giver dig mulighed for at stable ting ovenpå, som f.eks. vasketøjskurven. Når vandtanken er fuld lyser der en alarmlampe og affugteren stopper. Hvis du vil være fri for at huske at tømme tanken kan du også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Der medfølger slangekobling. Effektiv mod støv og mug - og med udvidet garanti Der medfølger et SMF-luftfilter (anti-mug filter) til denne affugter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme når man opholder sig i rummet eller kælderen. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Hos Wood's kan du opnå en udvidet garanti på 6 år. Læs mere på Wood's hjemmeside .
  I dag 3.989,-
  Wood's affugter - MRD-20
  Wood's affugter - MRD-20, Affugter fra Wood's Denne kraftfulde og effektive affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 100 m², fx kælderen, tørrerummet, badeværelset, sommerhuset eller båden. Justering efter fugtighedsniveau Kan efterlades uden opsyn i kolde rum Lavt strømforbrug og støjniveau Praktisk affugter, fx til tøjtørring Wood's MRD-20 affugteren fjerner overflødig fugt og dårlig lugt, fx fra din kælder eller rummet som du bruger til at tørre dit vasketøj. Den kraftfulde maskine er lydsvag, så den ikke generer hvis den står i opholdsrum. Denne affugter er specielt velegnet til at tørre tøj, da udblæsningen sidder i toppen af maskinen. Du kan vælge en 'vaskeri-funktion', så luftudblæsningen føntørrer dit vasketøj. Det er hurtigt og nemt at tørre vasketøj med din affugter - hele året rundt. Den fugtige luft fjernes, og der kommer varm luft ud, som tørrer tøjet. Denne metode er desuden billigere end at tørre tøjet i en tørretumbler, og du undgår slidtage på tøjet. Kompakt affugter med smart justering På det brugervenlige display kan du nemt indtaste det ønskede fugtigshedsniveau - så vil kompressorens starte og stoppe ud fra dette. Affugteren forhindrer nedfrysning ved automatisk at slukke hvis temperaturen falder til +5?C, og den starter automatisk igen hvis temperaturen stiger. Dette gør, at den kan efterlades uden opsyn i kolde områder, og at den er meget effektiv mod mug. Affugterens lille størrelse og solide hjul gør den nem at flytte hen hvor behovet er. Den er således også god at tage med på ferie i sommerhuset eller på båden. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet.
  I dag 2.299,-
  Caso luftfugter - AirVital Pro
  I dag 1.199,-
  Wood's affugter - DS28F
  Wood's affugter - DS28F, Affugter fra Wood's - Bedst i test Denne robuste affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 140 m², fx kælderen, loftrummet, vaskerummet eller garagen. Wood's DS28F er blevet tildelt 'Best i Test' af de svenske energimyndigheder og er Sveriges mest solgte affugter. Meget driftsikker og energieffektiv Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Praktisk affugter til kældre og vaskerum Wood's DS28F er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre, loftrum, vaskerum, garager eller sommerhuse. Den affugter flest liter vand målt ud på fra strømforbrug pr. kWh og er meget billig i drift. Maskinen er en perfekt allround affugter, som kan affugte kælderen imens vasketøjet tørrer. Den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. Når vandtanken er fuld lyser der en alarmlampe og affugteren stopper. Hvis du vil være fri for at huske at tømme tanken kan du også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Der medfølger slangekobling. Effektiv mod støv og mug - og med udvidet garanti Der medfølger et SMF-luftfilter (anti-mug filter) til denne affugter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme når man opholder sig i rummet eller kælderen. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Hos Wood's kan du opnå en udvidet garanti på 6 år. Læs mere på Wood's hjemmeside .
  I dag 3.439,-
  Woods affugter - DS40FS
  Woods affugter - DS40FS, Kraftig affugter fra Wood's Denne kraftige affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 235 m², fx vaskerummet, kælderen eller sommerhuset. Wood's DS40FS er en kraftig affugter, som har en længere levetid. Effektiv og kraftig affugter Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Kraftig affugter til vaskerum og sommerhuse Wood's DS40FS er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre, vaskerum, garager og sommerhuse. Den affugter 40 liter vand i døgnet. Maskinen er så kraftig at den kan affugte kælderen imens vasketøjet tørrer, og den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. Affugteren stopper automatisk, når tanken er fuld. Du kan også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Wood's affugteren er effektiv mod skimmelsvamp og mug Der medfølger et luftfilter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme, når man opholder sig i kælderen eller vaskerummet. Maskinen er nem at rengøre, da den har automatisk afrimning og skimmelbeskyttelse. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme, end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 15.10 4.377,-
  Wood's affugter - MRD-17
  Wood's affugter - MRD-17, Affugter fra Wood's Denne kraftfulde og effektive affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 80 m², fx kælderen, tørrerummet, badeværelset, sommerhuset eller båden. Justering efter fugtighedsniveau Kan efterlades uden opsyn i kolde rum Lavt strømforbrug og støjniveau Praktisk affugter, fx til tøjtørring Wood's MRD-17 affugteren fjerner overflødig fugt og dårlig lugt, fx fra din kælder eller rummet som du bruger til at tørre dit vasketøj. Den kraftfulde maskine er lydsvag, så den ikke generer hvis den står i opholdsrum. Denne affugter er specielt velegnet til at tørre tøj, da udblæsningen sidder i toppen af maskinen. Du kan vælge en 'vaskeri-funktion', så luftudblæsningen føntørrer dit vasketøj. Det er hurtigt og nemt at tørre vasketøj med din affugter - hele året rundt. Den fugtige luft fjernes, og der kommer varm luft ud, som tørrer tøjet. Denne metode er desuden billigere end at tørre tøjet i en tørretumbler, og du undgår slidtage på tøjet. Kompakt affugter med smart justering På det brugervenlige display kan du nemt indtaste det ønskede fugtigshedsniveau - så vil kompressorens starte og stoppe ud fra dette. Affugteren forhindrer nedfrysning ved automatisk at slukke hvis temperaturen falder til +5?C, og den starter automatisk igen hvis temperaturen stiger. Dette gør, at den kan efterlades uden opsyn i kolde områder, og at den er meget effektiv mod mug. Affugterens lille størrelse og solide hjul gør den nem at flytte hen hvor behovet er. Den er således også god at tage med på ferie i sommerhuset eller på båden. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet.
  I dag 2.099,-
  OBH Nordica luftrenser - Pure Living
  d. 15.10 1.999,-
  Wood's affugter - MRD9
  d. 15.10 1.199,-
  20 Stk Danfoss Føler elementer Hvide.
  I dag 90,-
  Wood's affugter - DS15F
  Wood's affugter - DS15F, Affugter fra Wood's Denne kraftfulde affugter fra Wood's er velegnet til alle rum op til 100 m², fx kælderen, krybekælderen, loftrummet, vaskerummet eller garagen. Meget driftsikker og energieffektiv Automatisk stop ved fuld vandtank Inkl. luft- og partikelfilter Praktisk affugter til kældre og krybekældre Wood's DS15F er, grundet sin store luftgennemstrømningskapacitet specielt velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre eller krybekældre, men den fungerer også godt i mindre vaskerum, loftrum og garager. Affugteren cirkulerer luften selv i lave frihøjder, hvilket er optimalt til krybekældre, samtidig med at den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. DS15F affugter jævnt i hele rummet, før den automatisk slukker. Når vandtanken er fuld lyser der en alarmlampe og affugteren stopper. Hvis du vil være fri for at huske at tømme tanken kan du også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Der medfølger slangekobling. Effektiv mod støv og mug - og med udvidet garanti Der medfølger et SMF-luftfilter til denne affugter, som er meget effektivt mod små partikler som bl.a. skimmelsvampesporer, støv, mug mv. Herved mindskes risikoen for at udvikle allergier og sygdomme når man opholder sig i rummet eller kælderen. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation.
  d. 15.10 3.189,-
  Woods affugter - ED50F
  Woods affugter - ED50F, Kraftig affugter fra Wood's Testvinder - Villalivet.se - August 2015 ED50F affugteren fra Wood's er den mest energieffektive affugter. Den er velegnet til alle rum op til 230 m², fx vaskerummet, sommerhuset eller poolrummet. Energieffektiv affugter Automatisk stop ved fuld vandtank Affugtningskapacitet ned til +10º C Energieffektiv affugter til vaskerum og sommerhuse Wood's ED50F er velegnet til at fjerne overflødig fugt og dårlig lugt fra kældre, vaskerum, garager og sommerhuse. Den affugter 33,2 liter vand i døgnet. Maskinen er så kraftig at den kan affugte kælderen imens vasketøjet tørrer, og den renser luften effektivt med det medfølgende anti-mug filter. Desuden har maskinen en god varmepumpeeffekt, som er med til at tørre dit tøj. Automatisk slukning Affugteren slukker automatisk, når tanken er fuld. Du kan også tilkoble en almindelig haveslange, og lade vandet løbe ud i et afløb. Du kan få 6 års totalgaranti på denne affugter. Det eneste krav for at opnå denne udvidede totalgaranti er, at du registrerer din affugter og udskifter luftfiltret i maskinen en gang om året. Affugteren er forsynet med praktiske hjul, så den er nem at flytte rundt på. Om Wood's affugtere Wood's leverer markedets mest energieffektive affugtere. De har en varmepumpeeffekt, som gør, at der genereres mere varme, end der forbruges af strøm. Det er desuden muligt at tilslutte en vandslange til alle Wood's affugtere, så du kan få kontinuerlig vandomdirigering. Så behøver du ikke at tømme vandbeholderen, da vandet løbende bliver ført til et afløb i stedet. Wood's DS-modeller produceres i Canada efter ISO9001, hvilket garanterer højeste kvalitet og præstation. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 5.695,-
  Woods affugter - MRD14
  I dag 1.699,-
  20Stk Danfos Komplette Radiatorventiler.
  I dag 150,-
  Beurer mini luftbefugter med flaske - LB 12
  d. 15.10 399,-
  OBH Nordica filtersæt
  I dag 300,-
  Wood's SMF partikelfilter
  I dag 300,-
  Sommerhus SMS-styring af EL/Varmepumpe
  Sommerhus SMS-styring af EL/Varmepumpe, Frost-FRI SMS-varmestyring til sommerhus, NYHED indenfor SMS-varme- og temperatur-styring til bl.a EL-varme, Fjernvarme og Varmepumpe. Utrolig enkel betjening, derfor kan du spare RIGTIG mange penge på din strøm- og varmeregning, i dit sommerhus, hus, campingvogn osv. med dette SMS-tænd-sluk-ur! SMS-Tænd/Sluk uret fjernstyres ved alm. SMS beskeder. Den har termometer, så den kan selv tænde og slukke på de grader du har valgt, men kan også tænde/slukke manuelt og via SMS. Den er PERFEKT til sommerhuset, til at fjernbetjene lys og/eller varme, blot ved at sende en SMS. Tænd f.eks. for varmen nogle timer inden I ankommer – eller sæt den på automatik, så den f.eks. tænder ved 5 grader og slukker igen ved 8 grader. (Bestem selv). Der er uanede muligheder for komfort OG besparelse. Eksempler på anvendelsesmuligheder: 1. TÆND/Sluk for varmen i sommerhuset - eller hjemme i huset, når du er ude / på ferie / på vej hjem. 2. Kan stilles på termostatstyring så den tænder og slukker på de grader du ønsker. 3. Kan indstilles til bestemte ugedage og i givne tidsintervaller, som du ønsker. 4. ADVARSELS-SMS hvis strømmen afbrydes (f.eks. hvis HFI-relæet slår fra). 5. Tiden i tænd/sluk uret synkroniseres konstant via GSM. 6. Du kan sende en "tjek-SMS" og få oplyst aktuel temperatur og ON/OFF-status. 7. Du kan modtage SMS i tilfælde "hurtig temperatur ændring. 8. Svagt GSM-signal SMS-tænd-sluk uret har ca. 40 funktioner. Den har VIRKELIG mange muligheder - og DU har mange muligheder for at SPARE mange penge på varme og EL. DEN ER HELT NY. Jeg sælger den, fordi jeg købte en ekstra, da jeg købte de 2 jeg selv bruger i sommerhus og privaten. SMS-betjening er meget simpelt: SMS-beskeden 01 betyder tænd SMS-beskeden 02 betyder sluk Så SMS-uret er generelt enkelt at betjene. SÆLGES FOR UNDER ½ PRIS. (den er hurtig tjent hjem) Betaling: Via MobilePay eller SWIPP til mobilnr 25888871. Betaling via netbank er naturligvis også muligt. Jeg kan sende den med PostDanmark for KUN 45kr.
  I dag 695,-
  Filtkurv til brænde
  I dag 290,-
  Genveks
  I dag 1.500,-
  skiferplade
  I dag 1.200,-
  styring til HWAM brændeovn
  I dag 150,-
  Gl. kobberspand m/porcelænshåndtag
  I dag 650,-
  Varmtvandsbeholder
  I dag 500,-
  Røgrør + div
  I dag 1,-
  Siemens elradiatorer
  I dag 1.200,-
  Oliefyrsbrænder
  I dag 1.000,-
  Brændeovnsgitter
  I dag 200,-
  Ældgammel kobberspand med hank
  I dag 450,-
  Ladomat
  I dag 1.300,-
  Koks spand i zink
  I dag 150,-
  Kaliofere I dag 1.200,-
  14 l trykekspansionsbeholder I dag 200,-
  Metro vandvarmer
  I dag 500,-
  Askefangsfodstykke til brændeovn
  I dag 300,-
  vidaXL Vandvarmer elektrisk 50L
  I går 889,-
  Elradiator - Koala
  I dag 100,-
  Dobbelt varmt. galv. Morsø 9x9 renselem
  I dag 500,-
  Danfoss Termostat /fabriksny !
  I dag 500,-
  Ventilator
  I dag 500,-
  Træ på roden købes I går 123,-
  Ecofan til brændeovne
  I dag 999,-
  Vogn til brænde med skovl, ilddrager og kost
  I går 345,-
  Kalorifere riste
  I dag 100,-
  Pallebur
  I går 250,-
  Ældre kobberspand med porcelænshåndtag
  I går 400,-
  Home Work varmeblæser 1200W
  I går 150,-
  Ældre brændekurv i kobber
  I går 400,-
  Ventilator
  I går 1.500,-
  1225 l med Tankattest
  I går 1.800,-
  olie I går 3,-
  Kaloifær
  I går 500,-
  Røgrør 80 Mm.
  I går 250,-
  Askesuger 1200W
  I går 200,-
  Kornblæser
  I går 2.500,-
  Brændekurv
  I går 99,-
  Glasplade I går 250,-
  Askestøvsuger med 1200 watt motor, metalsugeslange
  d. 20.10 495,-
  1200 L Olietank velholdt
  I går 1.500,-
  Askestøvsuger med 1200 watt motor og metalsugeslan
  d. 20.10 349,-
  Askespand til Brændeovn
  I går 29,-