Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Køkkenmaskine

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Ballerup Mastermixer med meget tilbehør
  I dag 800,-
  køkkenmaskine I dag 50,-
  Ballerup Køkkenmaskine
  I dag 500,-
  Cook&Baker elektrisk bordgrill
  I dag 235,-
  Ballerup mastermixer
  I dag 825,-
  Mini hakker
  I dag 75,-
  Ballerup mastermixer
  I dag 825,-
  Pålægsmaskine som ny
  I dag 300,-
  Melissa sous vide tilbereder
  I dag 549,-
  Tilbehør til Tefal Snack Collection
  I dag 120,-
  Kenwood
  I går 500,-
  Mandolinjern nyt i Æske Premium Dot Cook
  I går 60,-
  Køkkenmaskine Bosch MUM600146
  I går 450,-
  Braun multimax 600 foodprocesser
  I går 150,-
  Bosch køkkenmaskine 900W, MUM54720
  I går 900,-
  Kenwood køkkenmaskine.
  I går 500,-
  Brødmaskine
  I går 150,-
  Sifonflaske
  I går 50,-
  Cloer crépes maker
  I går 270,-
  OBH sous vide tilbereder - Pro Cooker 7947
  I går 3.999,-
  OBH Nordica sous vide tilbereder - Gourmet Cooker
  I går 2.299,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Pistacie
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Pistacie, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  I går 3.999,-
  Køkkenmaskine nu langt under halv pris
  d. 03.12 499,-
  Electrolux Assistent
  d. 03.12 1.550,-
  Køkkenmaskine m. tilbehør
  d. 03.12 400,-
  Røremaskine
  d. 03.12 500,-
  Mini ovn evt. Til camping
  d. 03.12 325,-
  Gefu grøntsagsskærer
  d. 03.12 200,-
  Tefal Fresh Express Max
  d. 03.12 350,-
  Tasso køkkenmaskine
  d. 03.12 350,-
  Wilfa krumkagejern - Model CC-1
  d. 03.12 499,-
  Tilbehør til Tefal Snack Collection
  d. 03.12 120,-
  Tilbehør til Tefal Snack Collection
  d. 03.12 120,-
  Tilbehør til Tefal Snack Collection
  d. 03.12 120,-
  C3 æbleskivebager
  d. 03.12 300,-
  Royal kagepladesæt - passer bl.a. til Royal 1200 & 1800 køkkenmaskine
  d. 03.12 100,-
  Electrolux køkkenmaskine - Assistent - Rød
  Electrolux køkkenmaskine - Assistent - Rød, Electrolux køkkenmaskine Drømmer du om en hjælper i køkkenet - så er den her nu. Køkkenmaskinen fra Electrolux gør livet i køkkenet nemmere og sjovere. Stor LED-oplyst skål Kraftfuld motor 10 hastigheder Kraftfuld og pålidelig Køkkenmaskinen er fremstillet i holdbart metal, som sikrer, at den er stærk nok til at følge dig de næste mange år og med en motor på 1000W til at klare alt det hårde arbejde som æltning, piskning, mosning og meget mere, så går der ikke længe, før maskinen bliver uundværlig. Køkkenmaskinen er også udstyret med integreret LED-belysning, som lyser skålen op under tilberedningen. 10 hastigheder med integreret belysning Du kan vælge mellem 10 hastigheder, hvilket gør det nemt for dig at finde den rigtige hastighed til de mange opgaver, som den kan hjælpe dig med. Der er lys integreret, hvilket gør betjeningen nemmere, selv i lav belysning. 2 skåle i rustfrit stål Med til maskinen får du 2 skåle i rustfrit stål. Så kan du ælte dejen i den ene skål og forberede fyld i den anden. Skålene er af høj kvalitet og sikrer, at du altid har god plads, når du tilbereder mad. Lækre detaljer Køkkenmaskinen har skridsikre fødder, så den står stabilt, når den er i brug. Standardtilbehøret som dejkrog og piskeris kan gå i opvaskemaskinen, og der følger beskyttelseslåg med påfyldningsåbning til begge skåle. Masser af tilbehør Der findes masser af tilbehør til denne køkkenmaskine. Her medfølger beskyttelsesskærm, dejkrog, piskeris og E-spade.
  d. 03.12 2.399,-
  Ankarsrum Assistent køkkenmaskine - AKM 6220JS - Jubilee Silver
  Ankarsrum Assistent køkkenmaskine - AKM 6220JS - Jubilee Silver, Køkkenmaskine fra Ankarsrum Testvinder, WiseGuide - Oktober 2014 Ankarsrum AKM 6220JS blev kåret som Sveriges bedste køkkenmaskine i 2014 (WiseGuide, Sverige). Det er en klassisk røremaskine med et elegant og unikt design, som er kraftfuld og nem at betjene. 75 års jubilæumsmodel ? Limited edition Unikt design ? rotererende røreskål Dobbelt piskeris og mørdejsælter Maskinen giver en følelse af prima kvalitet og går og står stabilt under brug. Designet er lidt anderledes, end eksisterende røremaskiner på markedet, da det er selve skålen, der roterer. Maskinen har 5 års garanti, variabel hastighedskontrol og timer, og et unikt gear design placeret direkte under skålen, hvilket gør den kraftig og robust. Ældre tilbehørsdele passer også til den nye maskine og vice versa. Ankarsrum er i stand til at ælte op til hele fem kilo dej ad gangen, hvilket svarer til 1,5 liter flydende dej. Dertil har den trinløs hastighedsregulereing og overbelastningsbeskyttelse. Historien bag Ankarsum Original Electrolux introducerede Assistent køkkenmaskinen tilbage i 1940?erne. Anden Verdenskrig betød, at flere svenskere selv måtte bage, sylte og konservere. Derfor blev maskinen vældigt populær. I 1969 blev produktionen flyttet til byen Ankarsrum, hvor alle dele produceres lokalt. Samtidigt skiftede produktet navn til Ankarsrum Original. Grundtanken bag køkkenmaskinen er stadig den oprindelige. Ankarsrum er en robust, driftsikker og brugervenlig maskine, der egner sig til professionel og privat brug. Testvinder hos WiseGuide 2014 Svenske WiseGuide foretog i 2014 en test af otte køkkenmaskiner. Her blev Ankarsrum AKM 6220 kåret som testvinder. Den modtog fem ud af fem point og blev bl.a. rost for sin store skål, effektivitet og tilbehør. Den blev beskrevet således: ?En maskine, der giver en følelse af høj kvalitet. Den har den største skål i testen, står stabilt og arbejder hurtigt. Et anderledes udseende i forhold til de andre, fordi det er selve skålen som roterer. Dobbeltpiskeriset laver flødeskum hurtigst i testen. Dejen æltes fint, hvilket foregår ved et lavt støjniveau?. Tilbehør der medfølger: - 7 liters rustfri skål - Låg til skål - Dejrulle - Dejkrog - Kantskaber - Dejspartel - Dobbelt piskeris - 3,5 liters plastskål - Mørdejsælter
  d. 03.12 3.699,-
  Electrolux køkkenmaskine med kødhakker - Assistent - Creme
  Electrolux køkkenmaskine med kødhakker - Assistent - Creme, Electrolux køkkenmaskine med kødhakker Drømmer du om en hjælper i køkkenet - så er den her nu. Køkkenmaskinen fra Electrolux gør livet i køkkenet nemmere og sjovere. Stor LED-oplyst skål Kraftfuld motor 10 hastigheder Kraftfuld og pålidelig Køkkenmaskinen er fremstillet i holdbart metal, som sikrer, at den er stærk nok til at følge dig de næste mange år og med en motor på 1000W til at klare alt det hårde arbejde som æltning, piskning, mosning og meget mere, så går der ikke længe, før maskinen bliver uundværlig. Køkkenmaskinen er også udstyret med integreret LED-belysning, som lyser skålen op under tilberedningen. 10 hastigheder med integreret belysning Du kan vælge mellem 10 hastigheder, hvilket gør det nemt for dig at finde den rigtige hastighed til de mange opgaver, som den kan hjælpe dig med. Der er lys integreret, hvilket gør betjeningen nemmere, selv i lav belysning. 2 skåle i rustfrit stål Med til maskinen får du 2 skåle i rustfrit stål. Så kan du ælte dejen i den ene skål og forberede fyld i den anden. Skålene er af høj kvalitet og sikrer, at du altid har god plads, når du tilbereder mad. Lækre detaljer Køkkenmaskinen har skridsikre fødder, så den står stabilt, når den er i brug. Standardtilbehøret som dejkrog og piskeris kan gå i opvaskemaskinen, og der følger beskyttelseslåg med påfyldningsåbning til begge skåle. Masser af tilbehør Der findes masser af tilbehør til denne køkkenmaskine. Her medfølger beskyttelsesskærm, dejkrog, piskeris og E-spade. Herudover får du helt eksklusivt en kødhakker, der passer i stikket på forsiden af køkkenmaskinen og er nem og hurtig at montere. Kødhakkeren er ideel, når du skal lave kødboller, burgerbøffer eller pølsefyld. Den har 2 hulskiver - en grov på 6,2 mm og en fin på 4,3 mm.
  d. 03.12 3.499,-
  Cloer belgisk vaffeljern
  d. 03.12 699,-
  Soehnle køkkenvægt
  d. 03.12 300,-
  Cloer vaffeljern - Sort
  d. 03.12 400,-
  Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine - Sølv
  d. 03.12 7.699,-
  OBH Nordica råkostjern
  d. 03.12 400,-
  Bjørn Teddy kødhakker - Rustfrit stål
  d. 03.12 2.899,-
  Soehnle køkkenvægt
  d. 03.12 400,-
  Soehnle køkkenvægt
  d. 03.12 300,-
  Wilfa køkkenmaskinetilbehør
  d. 03.12 100,-
  Electrolux køkkenmaskine med kødhakker - Assistent - Rød
  Electrolux køkkenmaskine med kødhakker - Assistent - Rød, Electrolux køkkenmaskine med kødhakker Drømmer du om en hjælper i køkkenet - så er den her nu. Køkkenmaskinen fra Electrolux gør livet i køkkenet nemmere og sjovere. Stor LED-oplyst skål Kraftfuld motor 10 hastigheder Kraftfuld og pålidelig Køkkenmaskinen er fremstillet i holdbart metal, som sikrer, at den er stærk nok til at følge dig de næste mange år og med en motor på 1000W til at klare alt det hårde arbejde som æltning, piskning, mosning og meget mere, så går der ikke længe, før maskinen bliver uundværlig. Køkkenmaskinen er også udstyret med integreret LED-belysning, som lyser skålen op under tilberedningen. 10 hastigheder med integreret belysning Du kan vælge mellem 10 hastigheder, hvilket gør det nemt for dig at finde den rigtige hastighed til de mange opgaver, som den kan hjælpe dig med. Der er lys integreret, hvilket gør betjeningen nemmere, selv i lav belysning. 2 skåle i rustfrit stål Med til maskinen får du 2 skåle i rustfrit stål. Så kan du ælte dejen i den ene skål og forberede fyld i den anden. Skålene er af høj kvalitet og sikrer, at du altid har god plads, når du tilbereder mad. Lækre detaljer Køkkenmaskinen har skridsikre fødder, så den står stabilt, når den er i brug. Standardtilbehøret som dejkrog og piskeris kan gå i opvaskemaskinen, og der følger beskyttelseslåg med påfyldningsåbning til begge skåle. Masser af tilbehør Der findes masser af tilbehør til denne køkkenmaskine. Her medfølger beskyttelsesskærm, dejkrog, piskeris og E-spade. Herudover får du helt eksklusivt en kødhakker, der passer i stikket på forsiden af køkkenmaskinen og er nem og hurtig at montere. Kødhakkeren er ideel, når du skal lave kødboller, burgerbøffer eller pølsefyld. Den har 2 hulskiver - en grov på 6,2 mm og en fin på 4,3 mm.
  d. 03.12 3.499,-
  Kenwood køkkenmaskine - KM335 inklusiv blender og kødhakker
  Kenwood køkkenmaskine - KM335 inklusiv blender og kødhakker, Kendt kvalitet fra Kenwood Er du til Kenwoods kendte kvalitet, så er denne køkkenmaskine den næste investering til dit køkken. Optimal blandefunktion Elektronisk hastighedskontrol med pulsfunktion 800 watt motor Total blandefunktion Kenwood har udviklet en innovativ blandefunktion, der sikrer dig de bedste resultater i køkkenet. I stedet for at følge en gentaget, cirkulær bevægelse, som bruges af de fleste køkkenmaskiner, så kombinerer Kenwoods blandefunktion grundigt alle ingredienser i skålen, inklusiv det, som normalt sidder fast på siderne og i bunden. Det giver dig en total blanding og bedre resultater, uanset om du pisker æg eller ælter dej. Automatisk elektronisk hastighedskontrol og 'pop-up' funktion Den automatiske elektronisk hastighedskontrol med puls fastholder hastighed og kraft uanset belastning. Når maskinen er færdig med at blande ingredienser, eller hvis du får brug for et nyt værktøj, vil det enkle "pop-up"-hoved sørge for, at du nemt og hurtigt kan skifte værktøj eller fjerne skålen. To hastighedsudtag Køkkenmaskinen har både et højt og lavt hastighedsudtag. Du kan med fordel bruge det langsomme hastighedsudtag til udskæringer, når du skal bruge kødhakkeren eller frugtpresseren. Herimod er oplagt at bruge det høje hastighedsudtag, når du skal have blenderen, den kompakte hakker, saftcentrifugen eller citruspresseren i brug. Klassisk Kenwood-design Denne Kenwood køkkenmaskine er udført i et solidt, stilrent og brugervenligt design. Maskinen er en god hjælper i køkkenet, uanset om det er madlavning eller bagning. Med til denne køkkenmaskine får du: - 4,6L rustfristål skål +ekstra plastikskål 4,6L - Blender 1,5 liter - K-spade, piskeris og dejkrog - Kødhakker - Stænklåg - 3 kraftudtag
  d. 03.12 3.299,-
  Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine - Hvid
  d. 03.12 7.699,-
  Royal 1800 køkkenmaskine - Matsort
  d. 03.12 1.349,-
  Burton sous vide tilbereder
  Burton sous vide tilbereder, Burton sous vide Burton sous vide er omhyggeligt designet til at passe godt ind i dit køkken. De rene linjer og moderne design gør den til en elegant tilføjelse til ethvert køkken. Det er dog den smagsfulde og kulinariske mad, den producerer, som gør den til et must-have i køkkenet. Masser af plads og nem at indstille Der er plads til 13 liter i denne sous vide, og dermed er der god plads til flere bøffer eller en hel steg. Tid og temperatur indstilles på displayet foran på maskinen. Du kan følge temperaturen på displayet, så du hele tiden ved, hvor langt sous viden er i processen med at nå den ønskede/indstillede temperatur, samt hvornår den indstillede tid udløber. Gør som de professionelle - bare derhjemme Sous vide tilberedningen er helt enkel, idet fødevaren tilberedes over en længere periode ved en lav temperatur. Fødevaren tilberedes i egen saft og marinade/krydderier og især kød bliver dermed mørt og lækkert. Der medfølger et stativ, som kødet kan ligge i, mens det tilberedes. Når maden er færdig kan stativet placeres, så vandet kan løbe fra. Herudover får du en manual, en pumpe samt 5 poser i 2 forskellige størrelser, som vælges afhængigt af den mad, der skal tilberedes. Så gør som de professionelle og få et perfekt resultat hver gang du laver mad til dine gæster. Den er utrolig præcis med temperaturen, og bunden fungerer som varmeenhed, og det er derfor ikke nødvendigt at bruge pumpe, og maskinen vil være lydløs under brug.
  d. 03.12 3.499,-
  Clatronic kødhakker i rustfrit stål
  d. 03.12 499,-
  Beurer køkkenvægt - KS36 - Sort
  d. 03.12 400,-
  Bosch køkkenmaskine inkl. ekstra røreskål
  d. 03.12 2.799,-
  OBH Nordica køkkenmaskinetilbehør
  d. 03.12 999,-
  Clatronic crepes pande
  d. 03.12 300,-
  Soehnle køkkenvægt - Genio - Hvid
  d. 03.12 250,-
  Princess dehydrator
  d. 03.12 599,-