Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Gryde

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  EVA TRIO kasserolle
  I dag 115,-
  EVA TRIO pastagryde
  I dag 165,-
  Kobber kasserolle
  I dag 250,-
  Stegegryde
  I dag 200,-
  Glaslåg 26 cm., Pyrex
  I dag 75,-
  Vintage fransk kobbergryde
  I går 100,-
  Alessi kedel
  I går 400,-
  Grydesæt med tilhørende indsats.
  I går 300,-
  Gryder/pander til Tapas
  I går 350,-
  Eva Trio 5l gryde
  I går 250,-
  Eva Trio 3,8l gryde
  I går 50,-
  Eva Trio grydelåg
  I går 100,-
  Eva Trio grydelåg
  I går 50,-
  MARMITTA Stegeso
  I går 400,-
  Kobber kasserolle med låg, mrk. Tagus
  I går 350,-
  Georg Jensen retro kobber kasserolle
  I går 450,-
  Retro kasserolle
  I går 100,-
  Kobbergryde.1,5 l sælges I går 125,-
  Fissler Stegegryde og pande.
  I går 500,-
  Retro kasserolle
  I går 135,-
  Retro, min store Look stegegryde
  I går 350,-
  Kobbergryde
  I går 250,-
  Ny gryde med dampindsats
  d. 23.10 80,-
  Suppegryde
  d. 23.10 150,-
  Nye gryder
  d. 23.10 1.200,-
  Catrineholm Lotus gryde
  d. 23.10 400,-
  Eva Trio pasta/grønsagsindsats
  d. 23.10 95,-
  Arabia Seppo mallat gryde
  d. 23.10 250,-
  Tv shop grydesæt
  d. 23.10 200,-
  Le Creuset stegeso
  d. 23.10 700,-
  Vok
  I går 75,-
  Høj pastagryde med indsats og låg
  d. 22.10 75,-
  Professional Series Kobber sautépande
  d. 22.10 175,-
  Professional Series kobbergryde 5,5 l
  d. 22.10 175,-
  Professionel Series kobberkasserolle
  d. 22.10 125,-
  Scanpan Titanium Grillpande 28 cm
  d. 22.10 150,-
  25L gryde med tappehane d. 22.10 300,-
  Blinis pande 26 cm
  d. 22.10 60,-
  Pyrex glaslåg 28 cm
  d. 22.10 65,-
  Glaslåg Pyrex 26 cm
  d. 22.10 50,-
  Scanpott titanium 7 l gryde - 26 cm
  d. 22.10 100,-
  10 liters stål suppegryde med låg
  d. 22.10 125,-
  Gryder og pandee d. 22.10 400,-
  Sort stegegryde
  d. 22.10 40,-
  Antik kobbergryde med låg
  d. 22.10 150,-
  Professionel kasserolle
  d. 22.10 550,-
  Nyt Grydesæt med låg rustfristål 6 Dele
  d. 22.10 279,-
  Kande retro og ovnfaste fade
  d. 22.10 50,-
  Kobber kasserolle Georg Jensen -Taverna
  d. 22.10 400,-
  Gryderet med varmelegeme
  d. 22.10 450,-
  Le Creuset gryde med låg - 24 cm
  Le Creuset gryde med låg - 24 cm, Gryde fra Le Creuset - 24 cm - 6 l Denne gryde er med de tre karakteristiske ringe i låget, der matcher Le Creusets ikoniske støbejernsgryder. Den er fremstillet i rustfrit stål med låg og er opbygget i tre lag, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Velegnet til alle former for madlavning Varmeresistent håndtag og drypfri hældekant Indvendige kapacitetsmarkeringer og tætsluttende låg Med denne gryde på hele 6 liter får du optimal brugervenlighed og et produkt, der er kan bruges på alle typer varmekilder. Livstidsgarantien vidner om Le Creusets passion for høj kvalitet med fokus på madglæde og lækre råvarer - i tråd med Coops madmanifest: Sammen om bedre mad . Unikt design og enestående egenskaber Alle produkter i 3-PLY stålserien er udstyret med varmeafvisende håndtag i ergonomisk korrekt design, hvilket gør det let at håndtere gryden/panden. I alle gryder er der indvendig kapacitetsmarkering, hvilket giver dig et godt overblik over indholdet og kan være med til at spare tid. Alle låg er udstyret med en indbygget ventil, som sikrer, at maden ikke koger over. Kanten er drypfri og designet til, at du uden besvær kan hælde væske fra gryden/panden uden at spilde. Det tætomsluttende låg bevarer madens smag og vitaminer bedst muligt. Alle produkter tåler desuden opvaskemaskine. Når kun det bedste er godt nok Le Creuset betegner deres 3-PLY rustfrit stålserie som familie af eksklusive pander, kasseroller, gryder og glaslåg, der kombinerer et solidt europæisk håndværk med det folkekære og genkendelige Le Creuset-design. Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt Den gennemtænkte valg af materialer overgår alle forventninger til kvalitets køkkengrej af stål. Kombinationen af en aluminiumskerne mellem to lag højteknologisk rustfrit stål er lynhurtig til at fordele varmen jævnt fra bund til kant, så din mad bliver tilberedt ensartet hele vejen rundt. 3-PLY har livstidsgaranti Produkter i Le Creusets 3-PLY-serie kan bruges til de fleste typer madlavning ved middel til høj varm. Du kan bruge din gryde på alle kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220 grader. Dertil yder Le Creuset livstidsgaranti på alt køkkengrej i 3-PLY-serien. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.10 1.499,-
  Le Creuset gryde med non-stick - 2,8 liter - 18 cm
  Le Creuset gryde med non-stick - 2,8 liter - 18 cm, Le Creuset gryde - 2,8 liter Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistente håndtag Gryden med glaslåg er ideel til kogning af grøntsager, supper, pasta- og risretter samt til stuvninger og andre mælkebaserede retter. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende gryden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler gryden også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.10 1.099,-
  Le Creuset kasserolle med belægning - 1,9 liter
  Le Creuset kasserolle med belægning - 1,9 liter, Le Creuset kasserolle - 1,9 liter Le Creuset har skabt serien Toughened Non-Stick, som er et absolut must-have i dit køkken. Serien er udviklet til nutidens madentusiaster, som ikke går på kompromis med smag og kvalitet, men hvor tiden i køkkenet kan være knap. Kan anvendes på alle varmekilder Tåler opvaskemaskine Varmeresistent håndtag Kasserollen med låg er velegnet til tilberedning af saucer og mindre retter indeholdende mælk og æg pga. den unikke non-stick-belægning. En serie af prisvindende pander og gryder Toughened Non-Stick er en serie af prisvindende pander og gryder, som kan karakteriseres ved en særdeles slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Den solide belægning gør ikke blot produkterne optimale til madlavning, men også særdeles nemme at rengøre. Gennemført kvalitet og design Toughened Non-Stick serien er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produktet styrke og holdbarhed. Herefter er de belagt med hærdet, innovativ non-stick både indvendigt og udvendigt. Belægningen er PFOA- og PFOS-fri. Varmeafvisende håndtag Toughened-serien har ergonomisk håndtag udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og særligt designet til at sikre dig et godt greb under madlavningen. Kan anvendes på alle varmekilder Toughened-serien leder og fordeler varme hurtigt og effektivt. Du kan anvende gryden på alle varmekilder inkl. induktion. Herudover tåler kasserollen også at komme i ovnen - dog med en max temperatur på 260° C. Efter brug tåler den rengøring i opvaskemaskine. Toughened har livstidsgaranti Le Creuset har udviklet så gode og holdbare produkter, at du får livstidsgaranti på både gryder og pander. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.10 949,-
  Fritel slow cooker - SC2290
  d. 22.10 699,-
  Le Creuset gryde med låg - 18 cm
  Le Creuset gryde med låg - 18 cm, Gryde fra Le Creuset - 18 cm - 2,8 l Denne gryde er med de tre karakteristiske ringe i låget, der matcher Le Creusets ikoniske støbejernsgryder. Den er fremstillet i rustfrit stål med låg og er opbygget i tre lag, hvilket skaber optimale betingelser for effektiv varmeledning. Velegnet til alle former for madlavning Varmeresistent håndtag og drypfri hældekant Indvendige kapacitetsmarkeringer og tætsluttende låg Med denne gryde på 2,8 liter får du optimal brugervenlighed og et produkt, der er kan bruges på alle typer varmekilder. Livstidsgarantien vidner om Le Creusets passion for høj kvalitet med fokus på madglæde og lækre råvarer - i tråd med Coops madmanifest: Sammen om bedre mad . Unikt design og enestående egenskaber Alle produkter i 3-PLY stålserien er udstyret med varmeafvisende håndtag i ergonomisk korrekt design, hvilket gør det let at håndtere gryden/panden. I alle gryder er der indvendig kapacitetsmarkering, hvilket giver dig et godt overblik over indholdet og kan være med til at spare tid. Alle låg er udstyret med en indbygget ventil, som sikrer, at maden ikke koger over. Kanten er drypfri og designet til, at du uden besvær kan hælde væske fra gryden/panden uden at spilde. Det tætomsluttende låg bevarer madens smag og vitaminer bedst muligt. Alle produkter tåler desuden opvaskemaskine. Når kun det bedste er godt nok Le Creuset betegner deres 3-PLY rustfrit stålserie som familie af eksklusive pander, kasseroller, gryder og glaslåg, der kombinerer et solidt europæisk håndværk med det folkekære og genkendelige Le Creuset-design. Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt Den gennemtænkte valg af materialer overgår alle forventninger til kvalitets køkkengrej af stål. Kombinationen af en aluminiumskerne mellem to lag højteknologisk rustfrit stål er lynhurtig til at fordele varmen jævnt fra bund til kant, så din mad bliver tilberedt ensartet hele vejen rundt. 3-PLY har livstidsgaranti Produkter i Le Creusets 3-PLY-serie kan bruges til de fleste typer madlavning ved middel til høj varm. Du kan bruge din gryde på alle kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220 grader. Dertil yder Le Creuset livstidsgaranti på alt køkkengrej i 3-PLY-serien. Om Le Creuset Siden 1925 har Le Creuset været leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Den runde støbejernsgryde Le Cocotte (det franske ord for gryde) var det første produkt på markedet og er idag verdenskendt for sit ikoniske design og overlegne funktionalitet. Respekten for det traditionsrige håndværk er gennemgribende i alt Le Creusets køkkenudstyr, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for gode resultater i køkkenet. Produktsortimentet anno 2016 består af produkter i mange kategorier på tværs af materialer, farver og designs.
  d. 22.10 1.249,-
  COMBEKK støbejernsgryde - 24 cm
  d. 22.10 1.299,-
  Easy Strainer si - Grøn
  d. 22.10 120,-
  Le Creuset glaslåg - 30 cm
  d. 22.10 350,-
  Tefal kasserolle - 1,5 liter
  d. 22.10 500,-
  Staub Cocotte støbejernsgryde - 3,2 liter - Sort
  Staub Cocotte støbejernsgryde - 3,2 liter - Sort, Oval Cocotte støbejernsgryde fra Staub Støbejern fra Staub er af høj kvalitet og lagrer varmen, fordeler den langsomt og sikrer ægte madlavningsglæde. Denne sorte gryde kan rumme 3,2 liter, vejer 5,0 kg og måler H 13,5 x L 24 x B 35 cm. Den er derfor perfekt servering af alverdens lækre gryderetter. Med to håndtag og grydelåg Autentisk sort støbejern Tidløst og moderne design Nedbørseffekten Undersiden af låget på Staub gryderne er beklædt med små knopper, der fortætter dampen fra maden og regner som dråber over retten. Det bevirker, at maden bliver ekstra saftig. Det bevarer ingrediensernes aromaer og næringsstoffer. Efter 55 minutters tilberedningstid kan man måle 10 % mere væde i en Staub cocotte end i sammenlignelige produkter. Derfor bliver det kaldt "nedbørseffekt". Om Staub Siden 1974 har franske Staub fremstillet køkkenudstyret i emaljeret støbejern og opnået stor anerkendelse hos professionelle kokke i hele verden. Grundlæggeren Francis Staub skabte den første gryde kaldet "La Cocotte" i 1974. Siden da har virksomheden haft én mission: At skabe produkter til perfektion. Siden juni 2008 har Staub været medlem af Zwilling-koncernen, der fremstiller knive og køkkentilbehør af høj kvalitet. Mesterkokkene sværger til Staub Kun det bedste er godt nok for internationale mesterkokke som Paul Bocuse (Frankrig), der har modtaget 3 Michelin stjerner hvert år i de sidste 50 år for hans gastronomiske kogekunst, Hiroyuki Hiramatsu (Japan) og Michael Käfer (Tyskland). De anvender alle Staub i deres restauranter. Hvorfor vælge støbejern fra Staub? Alt støbejern fremstilles i Frankrig ved at anvende en traditionel og autentisk håndværkskunst. Denne proces garanterer et sublimt resultat hvér gang. Staubs innovative "know-how" kommer især til udtryk i produkternes udseende med de intense farver. Støbejernsgryden kan bruges på alle komfurtyper inkl. induktion. Den egner sig også til at holde på kulde, hvis man fx vil benytte den til at blande sommerdrinks. Emaljebelægning af unik sammensætning Den høje kvalitet betyder, at produkterne er særligt modstandsdygtige overfor termochok og har de helt rigtige egenskaber til at stege, simre og karamelisere. Belægningen består af en matsort emalje, der forhindrer misfarvning over tid. Med tiden bliver de gode non-stick egenskaber endnu bedre, pga. den naturlige hinde, der dannes under madlavning. De naturlige non-stick egenskaber er blot én af grundene til, at Staub anbefales af nogle af verdens dygtigste kokke. Tåler høje temperature - skal opvarmes langsomt Derudover tåler emaljen meget høje temperature og er nem at rengøre. Ved brug skal produktet først opvarmes i 5 minutter ved svag varme, før du kan udnytte den fulde effekt af kogepladen. Det er især vigtigt, hvis du har induktion, da støbejernet kan krakelere hvis det opvarmes for hurtigt. Bemærk venligst, at kogeplader med boost-funktion, ikke må bruges sammen med produktet.
  d. 22.10 1.479,-