Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  Blender Silver Crest
  I dag 175,-
  Kenwood blender
  I dag 200,-
  Magic bullet - blender, juicer mm
  I dag 200,-
  Milk Shaker
  I dag 300,-
  COOK & Baker slow juicer
  I dag 1.500,-
  OBH Blender
  I dag 475,-
  BESTRON DYD318 Mini hakker 1 L 2000 W
  d. 21.10 259,-
  KitchenAid blender
  I går 600,-
  OBH blender
  d. 26.10 500,-
  KitchenAid blender
  d. 26.10 200,-
  Blender fra OBH Nordica.
  d. 25.10 200,-
  Kitchen Aid blender
  d. 25.10 850,-
  Stavblender >>> NY <<<<
  d. 25.10 150,-
  To stk stav blender af mærke Braun
  d. 24.10 40,-
  OBH Nordica blender Miami Peach Crush *N
  d. 24.10 300,-
  Stavblender
  d. 23.10 30,-
  Kitchen Aid blender
  d. 23.10 700,-
  Bamix stavblender - Plus Box - Hvid
  Bamix stavblender - Plus Box - Hvid, Bamix Plus Box stavblender Med Bamix Plus Box får du en kraftig Bamix 200 watt stavblender og en udstyrspakke, der letter den daglige madlavning betragteligt. Stavblenderen leveres med: - Multifunktionsblad, piskeskive, piskeskive med huller - Kød- og grøntsagskniv - Dry grinder - SliceSy - Bæger med låg - 0,6 l Og så får du selvfølgelig en praktisk vægholder til stavblenderen. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende den megen kraft og tempoet fra Bamix, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk på få sekunder. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, laksemousse, grovfibrede grøntsager og meget andet. Dry grinder Med i købet får du en dry grinder, en tørkværn. Dry grinderen hjælper dig med at hakke tørre ingredienser såsom nødder og chokolade. SliceSy Dette tilbehør fuldender din Bamix som foodprocessor. SliceSy river, snitter og hakker ekstremt effektivt. Med SliceSy kan du fx nemt lave skiveskårne kartofler eller rive grøntsager til en sund råkostsalat. SliceSy kommer med to snitteskiver og 3 riveskiver i forskellige størrelser. Bamix Plus Box forhandles kun på coop.dk. Bemærk venligst Har du købt dit Bamix produkt efter 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti udvidet til 5 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. "Experisense how to manual". For Bamix produkter købt før 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti ekstraordinært 3 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. manualen. Se her hvordan du opnår Bamix 5 års garanti .
  d. 23.10 1.899,-
  KitchenAid stavblender - Sort
  d. 22.10 1.599,-
  Bosch stavblender MSM88190
  d. 22.10 600,-
  Bosch stavblender med tilbehør - MSM64035
  d. 22.10 499,-
  Braun stavblender MQ520 PASTA HB
  d. 22.10 250,-
  Bamix stavblender - SwissLine Superbox XL Black 200W
  Bamix stavblender - SwissLine Superbox XL Black 200W, Bamix Superbox XL Bamix Superbox XL er din ultimative køkkenassistent. Med den kan du klare enhver opgave i køkkenet. Du får en kraftig Bamix Swissline 200 W Black stavblender med alt, hvad hjertet begærer i udstyr, bl.a.: Multifunktionsblad, piskeskive, piskeskive med huller Kød- og grøntsagskniv SliceSy Processor og pulverdisk Bægersæt 0,4 l + 0,6 l med tætsluttende låg 1,0 liter kande med låg Og så får du selvfølgelig en praktisk bordstander med plads til processor og tilbehør bagerst. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende den megen kraft og tempoet fra Bamix, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk på få sekunder. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, laksemousse, grovfibrede grøntsager og meget andet. SliceSy Dette tilbehør fuldender din Bamix som foodprocessor. SliceSy river, snitter og hakker ekstremt effektivt. Med SliceSy kan du nemt lave skiveskårne kartofler eller rive grøntsager til en sund råkostsalat. SliceSy kommer med to snitteskiver og 3 riveskiver i forskellige størrelser. Processor og pulverdisk Med i købet får du en Bamix processor og pulverdisc. Processoren hjælper dig med at hakke grøntsager, krydderier, frugter, nødder, ost osv. Og med pulverdiscen har du mulighed for at pulverisere dine tørrede krydderurter, så du kan kværne dine egne krydderier, bl.a. muskatnød, stjerneanis og hel kanel mv. Kande og bægersæt Både kande og bægersæt kan med fordel anvedes til såvel tilberedning som opbevaring. Begge dele er af en slagfast, varmebestandig, korrosionsfri kvalitet og optager ikke farve. Bemærk venligst Har du købt dit Bamix produkt efter 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti udvidet til 5 år, forudsat at du plejer og vedligeholder din Bamix iht. "Experisense how to manual". For Bamix produkter købt før 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti ekstraordinært 3 år, forudsat at du plejer og vedligeholder din Bamix iht. manualen. Se her hvordan du opnår Bamix 5 års garanti.
  d. 22.10 2.099,-
  Bosch stavblender
  d. 22.10 230,-
  Bosch stavblender
  d. 22.10 400,-
  Bamix stavblender - SwissLine XL - CH Red
  Bamix stavblender - SwissLine XL - CH Red, Swissline XL stavblender fra Bamix Her får du en rigtig kraftig stavblender, der stiller dig stærkere i køkkenet. Den er det perfekte redskab, når du vil blende eller piske. 200 watt motor 2 hastigheder Inkl. stor tilbehørspakke Husmoderens tryllestav Stavblenderen er efterhånden blevet et fast inventar i ethvert køkken. Den er let at anvende og klarer mange forskellige opgaver i køkkenet. Faktisk er stavblenderen gennem de sidste 50 år blevet kaldt for "Husmoderens tryllestav". Det siger ikke så lidt. Swissline stavblenderen har en 200 watt motor og 2 hastigheder. Den leveres inkl. bordstander, 1000 ml kande med låg, processor og 4 forskellige knivblade. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende stavblenderens kraft, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, grovfibrede grøntsager og meget andet. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk - perfekt til kaffen. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler let ulige ingredienser. Processor Processoren hjælper dig med at hakke grøntsager, krydderier, frugter, nødder, chocolade, ost osv. Hvis du vil forkæle dig selv med en af de bedste stavblendere på markedet, så er det en Bamix, du skal have. En stavblender fra Bamix er letanvendelig, stærk, lydsvag og rengøringsvenlig. Og dertil kommer, at designet er lækkert. Se hvordan du opnår Bamix 5 års garanti her.
  d. 22.10 1.299,-
  Braun stavblender Multiquick 300 Soup
  d. 22.10 300,-
  Bamix kød & grøntsagskniv
  d. 22.10 190,-
  Bosch stavblender MSM881X2
  d. 22.10 800,-
  Bamix processor inkl. pulverdisc
  d. 22.10 599,-
  Bamix stavblender - Gastro 200 - Limited Edition
  d. 22.10 1.149,-
  Kenwood kMix stavblender - HB850bk - Sort
  d. 22.10 500,-
  Braun stavblender - MQ535 Baby - Hvid/Grå
  d. 22.10 699,-
  Bamix stavblender - Cross Body Box
  Bamix stavblender - Cross Body Box, Bamix stavblender inkl. grøntsagspeeler Med Bamix Cross Body Box får du en kraftig Bamix 160 watt stavblender og en udstyrspakke, der letter den daglige madlavning betragteligt. Stavblenderen leveres med: - Multifunktionsblad, to piskeskiver og en kød- og grøntsagskniv - Processor inkl. pulverdisc - Bæger med låg - 0,6 l Og så får du selvfølgelig en praktisk vægholder til stavblenderen. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende den megen kraft og tempoet fra Bamix, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, grovfibrede grøntsager og meget andet. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk på få sekunder. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing og dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser. Processor inkl. pulverdisc Processoren hjælper dig med at hakke grøntsager, krydderier, frugter, nødder, ost osv. Og med pulverdiscen har du mulighed for at knuse dine tørrede krydderurter til pulver, så du kan lave dine egne krydderier. Inkl. Alligator 2in1 Peeler Derudover får du også den smarte grøntsagsskræller Alligator 2in1 Peeler, som kan bruges til at skrælle både bløde og hårde grøntsager. Den lille spids på siden af redskabet kan bruges til at fjerne mørke pletter på kartofler. Alligator 2in1 Peeler har en værdi af 149,00 kr. Den følger gratis med ved køb af denne Bamix pakke. Bamix er Swiss Made Bamix er 100% Swiss Made siden 1954, og som andre schweiziske brands kendetegnet ved et helt enestående højt præcisions- og kvalitetsniveau. Et niveau og et omdømme, som betyder, at Swiss Made over hele verden er et garantimærke i sig selv, der indebærer unikke gennemkontrollerede produkter af meget høj kvalitet. Se her, hvordan du opnår 5 års garanti på din Bamix stavblender .
  d. 22.10 1.200,-
  Braun stavblender Multiquick 745 Aperitif
  d. 22.10 1.199,-
  OBH Nordica stavblender
  d. 22.10 1.399,-
  Braun stavblender - Multiquick 7 MQ 775 Patisserie
  d. 22.10 899,-
  Bamix stavblender - Plus Box - Sort
  Bamix stavblender - Plus Box - Sort, Bamix Plus Box stavblender Med Bamix Plus Box får du en kraftig Bamix 200 watt stavblender og en udstyrspakke, der letter den daglige madlavning betragteligt. Stavblenderen leveres med: - Multifunktionsblad, piskeskive, piskeskive med huller - Kød- og grøntsagskniv - Dry grinder - SliceSy - Bæger med låg - 0,6 l Og så får du selvfølgelig en praktisk vægholder til stavblenderen. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende kraft og tempo fra Bamix, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk på få sekunder. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx hjemmelavet fiske- eller kødfars, laksemousse, grovfibrede grøntsager og meget andet. Dry grinder Med i købet får du en dry grinder, en tørkværn. Dry grinderen hjælper dig med at hakke tørre ingredienser såsom nødder og chokolade. SliceSy Dette tilbehør fuldender din Bamix som foodprocessor. SliceSy river, snitter og hakker ekstremt effektivt. Med SliceSy kan du fx nemt lave skiveskårne kartofler eller rive grøntsager til en sund råkostsalat. SliceSy kommer med to snitteskiver og 3 riveskiver i forskellige størrelser. Bamix Plus Box forhandles kun på coop.dk. Bemærk venligst Har du købt dit Bamix produkt efter 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti udvidet til 5 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. "Experisense how to manual". For Bamix produkter købt før 1. oktober 2013 er reklamationsret og garanti ekstraordinært 3 år, når du plejer og vedligeholder din Bamix iht. manualen. Se her hvordan du opnår Bamix 5 års garanti.
  d. 22.10 1.899,-
  Braun stavblender - MQ745 Cocktail - Hvid
  d. 22.10 899,-
  Braun stavblender - Multiquick 7 MQ 725 Omelette
  d. 22.10 749,-
  Bamix stavblender - SwissLine XL - Silver/black
  Bamix stavblender - SwissLine XL - Silver/black, Swissline XL stavblender fra Bamix Her får du en rigtig kraftig stavblender, der stiller dig stærkere i køkkenet. Den er det perfekte redskab, når du vil blende eller piske. 200 watt motor 2 hastigheder Inkl. stor tilbehørspakke Husmoderens tryllestav Stavblenderen er efterhånden blevet et fast inventar i ethvert køkken. Den er let at anvende og klarer mange forskellige opgaver i køkkenet. Faktisk er stavblenderen gennem de sidste 50 år blevet kaldt for "Husmoderens tryllestav". Det siger ikke så lidt. Swissline stavblenderen har en 200 watt motor og 2 hastigheder. Den leveres inkl. bordstander, 1000 ml kande med låg, processor og 4 forskellige knivblade. Multifunktionsblad Multifunktionsbladet laver det grove arbejde uden at være skarp. Det er udelukkende stavblenderens kraft, der gør arbejdet. Med multifunktionsbladet kan du fx knuse isterninger til drinks eller lave en cremet smoothie af frosne bær. Kød- og grøntsagskniv Dette er den skarpe kniv i sættet. Den er til alt, der skal skæres som fx. hjemmelavet fiske- eller kødfars, grovfibrede grøntsager og meget andet. To piskeskiver Piskeskiven er til alt, der skal være luftigt og let. Lav fx en lækker "flødeskum" af iskold skummetmælk - perfekt til kaffen. Eller tilføj luftighed til supper, sovse etc. Piskeskiven med huller kan bruges til at lave hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Den homogeniserer, emulgerer og samler let ulige ingredienser. Processor Processoren hjælper dig med at hakke grøntsager, krydderier, frugter, nødder, chocolade, ost osv. Hvis du vil forkæle dig selv med en af de bedste stavblendere på markedet, så er det en Bamix, du skal have. En stavblender fra Bamix er letanvendelig, stærk, lydsvag og rengøringsvenlig. Og dertil kommer, at designet er lækkert. Se hvordan du opnår Bamix 5 års garanti her.
  d. 22.10 1.299,-
  Philips Blender
  d. 21.10 300,-
  Blender m. glaskande
  d. 21.10 610,-
  Ny Blender Mix&Go + Suveræne Smoothies
  d. 19.10 150,-
  Stavblender
  d. 19.10 100,-
  Blender d. 19.10 100,-
  kenwod
  d. 19.10 500,-
  Blender mrk Moulinex
  d. 19.10 75,-
  Stavblender fra Braun
  d. 18.10 120,-
  Hamilton Beach usa blender
  d. 17.10 100,-
  Melissa stavblender
  d. 17.10 50,-
  Blender og foodprocessor
  d. 17.10 200,-
  Ny blender til Kenwood chef/ major
  d. 17.10 200,-
  Philips blender
  d. 17.10 100,-
  Blender dele
  d. 16.10 75,-
  Severin smoothie to go
  d. 16.10 150,-
  Nutribullet d. 16.10 300,-
  Wilfa BL1200 blender - helt ny
  d. 16.10 400,-
  Kenwood Chef
  d. 16.10 250,-
  Krups blender dele
  d. 15.10 100,-