Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

45 kr.

Jamie Oliver – Det er mere bar´mad. Paperback. 288 sider. God men brugt. Jeg har rigtig mange annoncer med forskellige kogebøger. Se foto med dem alle samlet. Der er oprettet annoncer på dem enkeltvis med flere detaljer og foto fra bøgerne. Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange andre annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne med GLS/DAO mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1505

Søndersø·i går·

Ny
Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

45 kr.

Jamie Oliver – Det er bar´ mad. Paperback. 247 sider. God men brugt. Jeg har rigtig mange annoncer med forskellige kogebøger. Se foto med dem alle samlet. Der er oprettet annoncer på dem enkeltvis med flere detaljer og foto fra bøgerne. Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange andre annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne med GLS/DAO mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1504

Søndersø·i går·

Ny
Mad og gæster - Gordon Ramsay

Mad og gæster - Gordon Ramsay

125 kr.

Kogebog - opskrifter Mad og gæster – Gordan Ramsay. Hardback. 269 sider. Fremstår som ny. Jeg har rigtig mange annoncer med forskellige kogebøger. Se foto med dem alle samlet. Der er oprettet annoncer på dem enkeltvis med flere detaljer og foto fra bøgerne. Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange andre annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne med GLS/DAO mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1502

Søndersø·i går·

Ny
Bitz dit køkken Christian Bitz

Bitz dit køkken Christian Bitz

75 kr.

Hardback. Har kun kigget i bogen, så fremstår som helt ny. Christian Bitz er ude på at gøre dit liv både sundere og mere velsmagende med denne bog. Bitz bygger sin bog på 5 enkle principper, der går ud på at spise rigtig mad, opfatte kød som tilbehør - ikke hovedbestanddel, bruge danske råvarer, bruge sukker som krydderi og holde det helt enkelt. I samarbejde med køkken Claus Holm har han udviklet en lang række lækre opskrifter, der både er sunde, simple og lækre. "Bitz dit køkken" giver dig inspiration og nye metoder til at leve sundt.

Otterup·5. apr.

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

125 kr.

Hardback Bogen er som ny, da jeg har købt 2 eksemplar (havde glemt at jeg allerede havde den). Derfor den billige pris. I Det er bar' mad bruger Jamie sit "væk med alle dikkedarer og gå så i gang"-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ´kulinarisk jargon´ og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Otterup·5. apr.

Umoderne mad – Camilla Plum

Umoderne mad – Camilla Plum

30 kr.

Politiken bøger – 2004 – fast bind – 290 sider – pæn stand Mange, mange lækre opskrifter på f.eks. boller i karry, rungstedkage, citronfromage, svineskank med surkål, wienerschnitzel, spidskålsdolmer, stroganoff, kanelsnegle, kalvekoteletter, lam i dild, pariserbøffer, sprøde brisler, stegt flæsk med persillesauce, marmorkage, mandelrand, vildsvin i øl, ribslagkage, peberrodssauce, slåensnaps, tytkmælk, landbrød, Mornay, ølandsbrød, løgmarmelade, kryddersnapse, bankekød, høns i asparges, kyllingesteg med skilt sauce, sprængt gås, kartoffelpandekager med stegt flæsk, pommes frites, diverse omeletter, hønsesalat, Irish stew, sukkersaltet laks, torskerogn med sauce hollandaise, hornfisk i lage, fiskefrikadeller med persille, fransk løgsuppe, hvidkålssuppe med baconknas, porre-kartoffelsuppe, salade lyonnais…… Illustreret med mange fine helsidesfotos af mange retter Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. mar.

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

RIGTIGE MÆND: Herrego’mad – sundere livretter

30 kr.

Lindhardt & Ringhof – 2015 – 160 sider – fast bind – fin stand Søren: ”Hvis nogen siger, at de ikke kan lave mad, så er de fulde af løgn. Alle kan i det mindste følge en opskrift. Eller også tør de ikke. – og man er altså en knallert, hvis man ikke tør gå i køkkenet”. Indhold: En køkkenrevolution! – rigtige mænd laver sund mad Kogekunst for rigtige mænd Smuglergrønt og andre kneb Trænerens simple grundregler Ind i køkkenkampen Morgenmad – omeletter og andet kræs Frokost – Hvad tager man med i skurvognen? Smuglergrønt – mere grønt i maden Tilbehør – salater, dip og sovs Herrego’e livretter – nu lidt sundere Desserter – nemt og godt til kaffen Register Tak Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·14. feb.·

Få beskedNår der er nye resultater i Kendt fra TV

Lup med søgeord i
Anne Larsens Køkken

Anne Larsens Køkken

50 kr.

Anne Larsens køkken præsenterer lettilgængelig, hjemmelavet mad i øjenhøjde med plads til både klassisk og nyt: Hjemmelavet mysli og raffinerede brunchforslag, brøndkarsesuppe og jordskokgratin, hummer og skipperlabskovs, boller i selleri og moules frites, salater, cremer og diverse dressinger, tranebærsemifreddo og pandekager med jordbær - samt et helt kapitel viet til det italienske køkken som er resultatet af et yderst frugtbart studieophold i den italienske hovedstad. Bogen er gennemillustreret med appetitvækkende fotos og indeholder godt 200 opskrifter fra madskribentens eget køkken, dvs. mad, som Anne selv holder af at spise. Opskrifterne er krydret med ofte humoristiske anekdoter fra Annes liv - et liv med rejser og gæster, mad, råvarer og opskrifter. Anne Larsens køkken er grundkogebogen til alle, der elsker god, gedigen mad - uden kringlede omveje, uden unødige kalorier - og uden dikkedarer. Redigering: Mia Rudolf Fotograf: Louise Gert Illustrationer: Louise Gert ISBN 13: 9788770553179 Forlag: People´s Press Indbinding: Hæftet Udgave: 1, Oplag: 1, Trykt i: 2008 Mål: H: 205mm B: 171mm D: 35mm V: 1150g Sider: 430 ill. i farver Sprog: Dansk

Hørsholm·30. jan. 2023·

Blomsterbergs jul, Mette J. Blomsterberg

Blomsterbergs jul, Mette J. Blomsterberg

80 kr.

Grundlæggende er der nogle ting, som man ikke skal pille ved ? som opskriften på juleanden, vaniljekransene og den hjemmebagte leverpostej. Her får man de gode opskrifter, som Mette har fået med hjemmefra, og som bare fungerer. Men selvfølgelig er der også med tiden og alderen kommet nye, superlækre ting til hendes julerepertoire som fx mandel-tranebærkonfekt og ingefærkransekager. Med denne bog giver Mette sit personlige bud på, hvordan man får en hyggelig jul. I alt 90 juleopskrifter på mad til frokost og aften samt selvfølgelig alt det søde ind imellem. hardback, 2012, lidt hyldespor, kan sendes m DAO for 41 kr oveni til nærmeste udleveringssted

Hinnerup·13. dec. 2022·

JAMIE OLIVER " Det er bare glade dage".

JAMIE OLIVER " Det er bare glade dage".

Sælges

Engang plejede jeg at have fantastiske drømme om nøgne kvinder, hvor alt kunne ske". Jeg vil gerne vide, hvor de er blevet af. For alt, hvad jeg har drømt om i de sidste fucking otte år, er mad, mad, mad. Berømmelse gør dig ikke dum og arrogant. Hvis du forvandler dig til et dumt svin, er det din egen skyld. Jamie Oliver; Politikken/ Alt for damerne. Udgivet 2002/ PP Forlag. Bogen er hardback og på 307 sider med spændende opskrifter og flotte fotos.

Ringe·10. dec. 2022

Jamie Oliver

Jamie Oliver

80 kr.

Jamie Oliver begyndte allerede som 8-årig at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. Efter skolen uddannede han sig som kok og fik job på Neal Street Restaurant og senere på den kendte restaurant The River Café i London. Det var her, et tv-hold fra BBC opdagede den unge hurtigthakkende og hurtigtsnakkende knægt. Det førte til programmet Det er bar’ mad, og siden har han lavet masser af madprogrammer og kogebøger, som er gået sin sejrsgang over hele verden . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

Christiansfeld·9. dec. 2022

Anne Larsens KØKKEN.

Anne Larsens KØKKEN.

Sælges

Bogen er vejen til det sunde og velsmagende køkken. det er grundkogebogen til alle, der elsker god, gedigen mad uden kringlende omveje, uden unødige kalorier og uden dikkedarer. Der er fokus på sundhed og gode råvarer, og bogen indeholder let tilgængelige, hjemmelavede opskrifter i øjenhøjde med plads til både klassisk og nyt. Med sig i køkkenet har Anne Larsen sin ældste datter Louise, der har taget billederne. Anne Larsen og Louise Gert har tidligere kørt parløb på tv og stiller nu i bogens lidt over 200 opskrifter skarpt på renhed og sundhed i maden. Bogen er på 430 sider. BYD,

Ringe·6. dec. 2022

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

50 kr.

Indbundet, 250 sider Jamie Oliver er Storbritanniens mest talentfulde, spændende og uhøjtidelige kok. Han er karismatisk og erfaren, og mad er hans store lidenskab. Jamie begyndte at lave mad i sine forældres pub, da han var otte. Han er udlært som kok på Westminster College, har arbejdet i Frankrig og Italien og har senere arbejdet med flere af de største navne inden for britisk kogekunst: Antonio Carluccio, Ruthie Rogers og Rose Gray fra The River Café. Dette er hans første bog. I Det er bar' mad bruger Jamie sit ''væk med alle dikkedarer og gå så i gang''-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ''kulinarisk jargon'' og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Hørsholm·4. dec. 2022·