Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Alarm/overvågning

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  2 STK Netværkskamera, GV-MDR220
  I dag 750,-
  Messoa NCR875PRO
  I dag 2.500,-
  Holdemagnet 500 Kg
  I dag 1.600,-
  Flowvagt til ventilation / udsugning
  I dag 2.000,-
  Abus video anlæg m/2 udv kamera
  I dag 1.250,-
  Nyt IP kamera byttes
  I dag 1.000,-
  Sirene til alarm
  I dag 200,-
  Georg Jensen I dag 300,-
  Videoovervågning
  I dag 1.000,-
  Nyt Alarm anlæg Afhentning pris
  I dag 398,-
  2 stk ip cam
  I dag 500,-
  ISmartAlarm - Alarms
  I dag 1.499,-
  Mini GPS Tracker
  I dag 748,-
  Trådløs GSM Alarm,
  I går 1.000,-
  Jacob Jensen optisk røgalarm. Helt ny
  I går 400,-
  Videoovervågning H264 4,8,16 Kanaler
  I går 1.400,-
  Tågekanon, SmokeCloak EASY, 150 m³ på 30
  d. 24.10 3.000,-
  Hold tyven ude med SafeRoller.
  I går Sælges
  Bevægelsesdetektor
  I går 75,-
  Smart iTracker
  I går 45,-
  Iphone Bluetooth receiver
  I går 300,-
  20 stk. Tyverialarm-skilte
  d. 23.10 25,-
  Komplet Alarm Røgkanon
  d. 23.10 2.000,-
  D link stikkontakt + pir sensor
  d. 23.10 500,-
  NYT SikkertHjem Villapakken
  d. 23.10 1.300,-
  Post In d. 23.10 150,-
  Post In d. 23.10 150,-
  Alarm villapakke med ekstraudstyr
  d. 23.10 2.200,-
  GPA-danmark.dk - overvågning & IP/CCTV.
  d. 23.10 399,-
  Obh ringetryk d. 23.10 1,-
  Købes
  tvverisikring d. 23.10 1.200,-
  Bevægelsessensor lampe
  d. 23.10 130,-
  SMS-styring af EL & Varme! SPAR penge.
  SMS-styring af EL & Varme! SPAR penge., Frost-FRI SMS-varmestyring til sommerhus, NYHED indenfor SMS-varme- og temperatur-styring til bl.a EL-varme, Fjernvarme og Varmepumpe. Utrolig enkel betjening, derfor kan du spare RIGTIG mange penge på din strøm- og varmeregning, i dit sommerhus, hus, campingvogn osv. med dette SMS-tænd-sluk-ur! SMS-Tænd/Sluk uret fjernstyres ved alm. SMS beskeder. Den har termometer, så den kan selv tænde og slukke på de grader du har valgt, men kan også tænde/slukke manuelt og via SMS. Den er PERFEKT til sommerhuset, til at fjernbetjene lys og/eller varme, blot ved at sende en SMS. Tænd f.eks. for varmen nogle timer inden I ankommer – eller sæt den på automatik, så den f.eks. tænder ved 5 grader og slukker igen ved 8 grader. (Bestem selv). Der er uanede muligheder for komfort OG besparelse. Eksempler på anvendelsesmuligheder: 1. TÆND/Sluk for varmen i sommerhuset - eller hjemme i huset, når du er ude / på ferie / på vej hjem. 2. Kan stilles på termostatstyring så den tænder og slukker på de grader du ønsker. 3. Kan indstilles til bestemte ugedage og i givne tidsintervaller, som du ønsker. 4. ADVARSELS-SMS hvis strømmen afbrydes (f.eks. hvis HFI-relæet slår fra). 5. Tiden i tænd/sluk uret synkroniseres konstant via GSM. 6. Du kan sende en "tjek-SMS" og få oplyst aktuel temperatur og ON/OFF-status. 7. Du kan modtage SMS i tilfælde "hurtig temperatur ændring. 8. Svagt GSM-signal SMS-tænd-sluk uret har ca. 40 funktioner. Den har VIRKELIG mange muligheder - og DU har mange muligheder for at SPARE mange penge på varme og EL. DEN ER HELT NY. Jeg sælger den, fordi jeg købte en ekstra, da jeg købte de 2 jeg selv bruger i sommerhus og privaten. SMS-betjening er meget simpelt: SMS-beskeden 01 betyder tænd SMS-beskeden 02 betyder sluk Så SMS-uret er generelt enkelt at betjene. SÆLGES FOR UNDER ½ PRIS. (den er hurtig tjent hjem) Betaling: Via MobilePay eller SWIPP til mobilnr 25888871. Betaling via netbank er naturligvis også muligt. Jeg kan sende den med PostDanmark for KUN 45kr.
  d. 22.10 695,-
  Find-dit-kæledyr-via-SMS m/ GPS-halsbånd
  d. 22.10 575,-
  Overvågningssæt
  Overvågningssæt, Her får du et nyt komplet videoovervågning med 4 Stk. IP kameraer med POE kabel (Power over internet) hvor kameraerne får strøm via netværkskabel. Dette system er MEGET billigere end lignede systemer, men stadig et godt kvalitets video overvågningssystem. Der er 2 års garanti på udstyret dog mod porto betaling. Der er ingen abonnement på dette system eller andre ydelser. Her får du dit eget private system. Glem alt om trådløst overvågning som kan jammes og gamle RCA stik eller BNC stik hvor billedkvaliteten bliver forringet. Kabelføring med netværkskabel er det som skal til for at opnå god billedkvalitet. Her får du et pålideligt og meget bruger venligt videoovervågningssæt til udendørs / indendørs overvågning med 4 x vind og vejrtætte kamera. Se billeder fra min egen have i super billede kvalitet i HD. Kamerane er udstyret med infrarød nattesyn med 24 ir lys som gør at den oplyser til 20 meter væk om natten. . Kabler med strømføring (Kun et kabel nødvendigt pr. kamera) 4 kanal 2x15 meter og 2x25 meter netværkskabel som er velegnet til både loft og vægmontering både inde og ude. Mulighed for adgang gennem Iphone / Ipad / Android / pc til systemet når du på farten ved at downloade app eller logge på via hjemmeside. App kan aktiveres på sådan en måde at den sender billede ved bevægelse på din grund på bestemte tider som du kan angive i systemet. E mail alarmering, optagelse ved bevægelse og mange andre muligheder Den kan optage i 30 dage og smart funktion hvor den kan optage i 400 dage. Dette sæt sælges dog uden harddisk, denne skal købes seperat. Hvis der behov for hjælp til montering klares det også for en god pris omkring Aalborg og omegn. Send mig en SMS eller ring ved yderligere spørgsmål.
  d. 22.10 2.250,-
  Kamerasæt overvågning
  Kamerasæt overvågning, Her får du et nyt komplet videoovervågning med 4 Stk. IP kameraer med POE kabel (Power over internet) hvor kameraerne får strøm via netværkskabel. Dette system er MEGET billigere end lignede systemer, men stadig et godt kvalitets video overvågningssystem. Der er 2 års garanti på udstyret dog mod porto betaling. Der er ingen abonnement på dette system eller andre ydelser. Her får du dit eget private system. Glem alt om trådløst overvågning som kan jammes og gamle RCA stik eller BNC stik hvor billedkvaliteten bliver forringet. Kabelføring med netværkskabel er det som skal til for at opnå god billedkvalitet. Her får du et pålideligt og meget bruger venligt videoovervågningssæt til udendørs / indendørs overvågning med 4 x vind og vejrtætte kamera. Se billeder fra min egen have i super billede kvalitet i HD. Kamerane er udstyret med infrarød nattesyn med 24 ir lys som gør at den oplyser til 20 meter væk om natten. . Kabler med strømføring (Kun et kabel nødvendigt pr. kamera) 4 kanal 2x15 meter og 2x25 meter netværkskabel som er velegnet til både loft og vægmontering både inde og ude. Mulighed for adgang gennem Iphone / Ipad / Android / pc til systemet når du på farten ved at downloade app eller logge på via hjemmeside. App kan aktiveres på sådan en måde at den sender billede ved bevægelse på din grund på bestemte tider som du kan angive i systemet. E mail alarmering, optagelse ved bevægelse og mange andre muligheder Den kan optage i 30 dage og smart funktion hvor den kan optage i 400 dage. Dette sæt sælges dog uden harddisk, denne skal købes seperat. Hvis der behov for hjælp til montering klares det også for en god pris omkring Aalborg og omegn. Send mig en SMS eller ring ved yderligere spørgsmål.
  d. 22.10 2.250,-
  9 STK KAMERAER - DØRKLOKKER 12 melodier
  d. 22.10 70,-
  GPS fra kun 448
  d. 22.10 448,-
  Milesight IP kamera
  d. 22.10 1.698,-
  STARLIGHT H.265 Dome
  d. 22.10 1.598,-
  Diims G104 Tracker
  Diims G104 Tracker, Diims kort Fortalt Diims er en batteridrevet, elektronisk enhed, som hjælper dig til at genfinde de ejendele, hvorpå den monteres. Den er billig, effektiv og ikke mindst ekstremt let at bruge, du skal aldrig bekymre dig om at aktivere Diims - den er ALTID tændt. Sådan fungerer Diims Et landsdækkende netværk af køretøjer (f.eks. Post Danmarks postbiler), bygninger og andre stationære enheder omkring det danske gade- og vejnet vil via radiobølger automatisk registrere og kortlægge Diims enhedens sidst registrerede position på vores hjemmeside www.diims.dk. Du får nøjagtig dato og klokkeslæt samt markering på kort og adresseangivelse af Diims' sidst sete position med 0-200 meters nøjagtighed. Diims er således IKKE et realtids sporingssystem, hvor man permanent kan følge enheden online. Men skulle du være så uheldig at miste din ejendel, vil Diims informere dig om de sidste kendte positioner omkring det danske gade- og vejnet, og dermed øge sandsynligheden ganske markant for at genfinde din ejendel. Diims bliver registreret inden for timer, dage eller uger, når din ejendel med den påmonterede Diims enhed er inden for rækkevidde (rækkevidden er 10-200 meter) af netværket. Eksempel: en stjålet cykel med påmonteret Diims, som bevæger sig i gadebilledet, bliver registreret ofte, hvorimod en bådmotor først vil blive registreret, hvis den befinder sig inden for netværkets rækkevidde, f.eks. når den befinder sig på land i forbindelse med opbevaring eller transport efter et tyveri. Hvor Anskaffer jeg en Diims? Du køber og abonnerer på Diims. Hvert år betaler du et beskedent beløb for at få adgang til at bruge Diims genfindingsteknologi. Med dit Diims abonnement får du et gratis login til både WEB og smart phone APP, hvor du nemt kan følge netop din(e) Diims(er).
  d. 22.10 399,-
  SikkertHjem sirene med flash
  d. 22.10 350,-
  SikkertHjem fjernbetjening
  d. 22.10 160,-
  SafeHome Wi-fi Repeater
  SafeHome Wi-fi Repeater, SafeHome Wi-fi Repeater Wi-fi Repeateren fra SafeHome udvider området for den trådløse wi-fi dækning, så du kan få signal til dine wi-fi enheder. Det giver mulighed for at oprette forbindelse til internettet med fx IP-kamera, computer, tablet, smartphone, TV, højtalere, printer, spillekonsol osv., selvom enhederne er på grænsen eller udenfor det eksisterende wi-fi område. 15-20 meters ekstra rækkevidde Wi-fi Repeateren installeres indendørs og vil udvide dækningen både indendørs og udendørs med op til 15-20 meter fra enheden alt afhængig af materiale i vægge, lofter, gulve mv. Nem tilslutning Tilslutning kan gøres uden brug af computer. Tryk på WPS på din router og på Wi-fi Repeateren, så sker tilslutningen helt automatisk. Har din router ikke WPS, er det også nemt at tilslutte Wi-fi Repeateren ved at følge guiden i brugermanualen. Wi-fi Repeateren kan også tilsluttes ved hjælp af kabel. Enheder uden wi-fi kan tilsluttes internettet via LAN porten på repeateren og derved blive trådløse. Enheden supporterer både Wireless Repeater mode og standard AP mode. Pakken indeholder: - Wi-fi Repeater - RJ45 ethernet kable - Manual (UK, DK, NO, SE og FI) Systemkrav og specifikationer: - WLAN Access point/client IEEE 802.11n, g ,b - 110-230 V socket (EU) - The WLAN client must at least support the WPA encryption standard - WLAN acces point and the WLAN client with automatic IP address assignment (DHCP) - The networking name (SSID) of the WLAN access point must be visible - Data Transfer Rate: Up to 300 Mbps - Support 2.4 Ghz WLAN networks - Maximum WLAN security with WPA2, WPA and WEP(128/64)
  d. 22.10 300,-
  SikkertHjem overvågningskamera - HD WIFI
  SikkertHjem overvågningskamera - HD WIFI, SikkertHjem overvågningskamera 4 ud af 5 stjerner, altomdata.dk - August 2015 Med overvågningskameraet fra SikkertHjem kan du følge med, uanset hvor du er. Du får livestream, foto og videooptagelser direkte på din iPhone eller Android smartphone i superklar 720p HD kvalitet. Livstream til din smartphone Nem at opsætte og installere Gemmer optagelserne hvert 20. min Opsætning af WiFi-kameraet er let som en leg. Ved hjælp af den gratis app er du i gang på mindre end 5 minutter. Videoovervågning - Sådan virker det Overvågningskameraet fra SikkertHjem giver dig mulighed for at følge med i, hvad der sker i og omkring hjemmet, kontoret eller sommerhuset, uanset hvor du befinder dig. Via din smartphone kan du tilgå kameraet og følge med i realtid. Ser du noget, som skal dokumenteres, kan du nemt optage det, du ser. Konstant videooptagelse Indsæt et microSD-hukommelseskort i kameraet og få konstant optagelse. Kameraet vil optage alt, som sker omkring det og gemme optagelserne hver 20. minut. Mængden af gemte optagelser afhænger af valgt billedopløsning og pladsen på det indsatte hukommelseskort. Ekstra værdi med et SikkertHjem alarmsystem Benytter du overvågningskameraet med et SikkertHjem alarmsystem, får du besked, når alarmen går, og mulighed for at følge med i og dokumentere indbrudstyvens mindste bevægelser. Højopløselige HD fotos og videooptagelser hjælper både politi og forsikringsselskab til en langt bedre sagsbehandling. Nem installation Tilslut strømforsyningen, download den gratis app og følg opsætningsguiden. Du er i gang på under 5 minutter.
  d. 22.10 999,-
  GP sensorlampe - Safeguard RF3 - Sort
  d. 22.10 449,-
  Amaryllo trådløst 360° IP kamera - iCam PLUS HD 360
  Amaryllo trådløst 360° IP kamera - iCam PLUS HD 360, Trådløst overvågningskamera fra Amaryllo Amaryllo iCam HD 360 trådløst IP kamera er et kompakt IP kamera, du kan bruge som almindeligt overvågningskamera eller som babyalarm. Du kan streame højkvalitets video og lyd til din computer eller mobiltelefon - uden at overbelaste grafikkort eller bruge for stor båndbredde. Indbygget WiFi-antenne Gratis Android eller iOS mobil app Mulighed for fjernkontrol IP overvågningskamera med bevægelsesdetektion Amaryllo iCam HD 360 kan udover muligheden for planlagt optagelse også indstilles til bevægelsesdetektion, der betyder at optagelsen starter, så snart der registreres bevægelse i rummet. Du kan også indstille overvågningskameraet til at starte optagelse, når mikrofonen registrerer lyd. Med flere følelsesniveauer kan du selv vælge, hvilken en indstilling der passer til dine behov. Gratis app giver dig besked Det trådløse iCam fungerer sammen med den gratis Amaryllo Android eller iOS app, der kan give dig meddelelser, når detektionsfunktion bliver aktiveret. Så du kan altid få besked, hvis overvågningskameraet aktiveres. Brug app'en til at aktivere 2-vejs audio eller kontrollér panorering og tiltfunktion mv. Overvågning med WiFi og Amaryllo Cloud Den indbyggede WiFi-antenne på overvågningskameraet tilsluttes nemt til din router, så du kan få adgang til din overvågning fra alle steder i verden med en internetforbindelse. iCam PLUS HD 360 leveres med en præinstalleret Skype-profil, der kan give dig fjernadgang til kameraet ved hjælp af Skypes netværk og sikkerhedsprotokoller. Amaryllo tilbyder gratis 24-timers video og cloud storage Knyt den gratis app til en Google Drev-konto, så du automatisk kan uploade og gemme filer. App'en synkroniserer med Google Drev, så du ikke behøver at åbne Google Drev separat for at få adgang til din gemte video. Du kan også vælge at gemme filer internt på et MicroSD kort. Kryptering og privatlivsbeskyttelse Overvågningskameraet anvender 256-bit kryptering, så Amaryllo garanterer din sikkerhed. Gå nemt offline med et enkelt tryk på en knap: ?Privat tilstand?. Har du brug for det, kan du bruge to-vejs audio-muligheden og tale til dem derhjemme fra overalt i verden. Amaryllo iCam PLUS HD 360 specifikationer - Otte IR lysdioder der giver nattesyn i mørke og har en rækkevidde på op til 5 meter - 1/4 " farve CMOS billedsensor - 1,0 MP, 2,1 mm, f / 2.2-objektiv med en 100° betragtningsvinkel - 8 x 850nm bølgelængde IR lysdioder med max rækkevidde på 16 - ± 140° panorering, ± 25° tiltning - Indbygget mikrofon (kan dæmpes) og højttaler - Indbygget PIR sensor til motion-detektion - Skal tilsluttes en strømforsyning på 230V Optagelse: - Op til 1280 x 720 opløsning ved 30 fps - H.264 video-kompression til effektiv udnyttelse af båndbreddet - Planlagt optagelse: Indstil dag/tid for optagelsestart/stop for at maksimere hukommelsen Brug med detektion og lydoptagelse: - Bevægelsesdetektion: Optagelse starter, når der registreres bevægelse - Audio detektion: Optagelse starter, når lyde registreres ved mikrofonen (tre følsomhedsniveauer) - Amaryllo app'en synkroniserer automatisk med Amaryllo Cloud - Kan gemme filer lokalt til indbygget MicroSD / HD-kort slot, understøtter klasse 6 eller nyere kort med op til 32 GB - Op til 5 dages optagelser ved VGA-opløsning Fjernkontrol: - Tilsluttes lokalt netværk via WiFi, understøtter WPS tilslutning - Se og kontrollér kameraet via Skype på en computer eller mobil enhed med gratis Amaryllo app installeret - App til rådighed for Android 4.0 og iOS 5.0 eller nyere - Enkel opsætning ved at scanne QR-koden med Amaryllo mobil app - Anvender Skypes kryptering for sikkerhed, med mindre end 0,5 sekund forsinkelse tid - Pan/tilt kontrol - Vælge at modtage snapshot og tekst advarselsmeddelelser - Push notifikationer til rådighed for Amaryllo og Skype mobil/tablet apps Mål: 80 x 80 x 80 mm Vægt: 220 g
  d. 22.10 1.099,-
  SikkertHjem nøglebrik
  d. 22.10 49,-
  SikkertHjem alarmsystem - S5
  SikkertHjem alarmsystem - S5, Komplet alarmsystem til dit hjem S5 er den mest fleksible model i SikkertHjems alarmserie og indeholder en række smarte funktioner. Herunder indbygget nøglebriklæser, for kodefri betjening og sms-besked når børnene kommer hjem, stilrent touch-tastatur for nem betjening og mulighed for navngivelse af helt op til 9 zoner. Som alle modeller i SikkertHjems alarmserie, så bygger S5 alarmen på nabohjælp-konceptet, hvilket betyder at skulle uheldet være ude, så alarmeres du og 4 selvvalgte personer straks. På denne måde behøver du ikke vente på at en vagt skal ankomme til stedet, men dit helt eget nabohjælp-netværk kan hurtigt undersøge sagen og eventuelt alarmere rette myndigheder. Villapakken indeholder: 1 x S5-Touch alarmpanel med nøglebriklæser 2 x Fjernbetjeninger 2 x Nøglebrikker 2 x Trådløse åbningskontakter 2 x Trådløse bevægelsesdetektorer (dyre-immun op til 25 kg) 1 x Strømforsyning til alarmpanel 3 x Præventive dobbeltsidede vinduesmærkater 1 x Vejledning 1 x Monteringskit Meget mere end en tyverialarm Et S5 alarmsystem er meget mere end en tyverialarm. Det er et komplet alarmsystem, som kan alarmere ved en række hændelser, f.eks. brand og oversvømmelse, samt give besked når børnene eller rengøringshjælpen kommer og går. Intet abonnement og gebyrer SikkertHjems S5 alarmsystem er et såkaldt GSM alarmsystem, hvilket betyder at det kommunikerer på det mobile telenetværk, præcis som din mobiltelefon. Alt systemet skal bruge for at fungere, er et simkort, f.eks. et taletidskort eller et SikkertHjem SMS-kort. Hos os er der derfor ingen løbende abonnementer eller gebyrer. Nem & hurtig installation Når du modtager din alarmpakke, så er alle detektorer, fjernbetjeninger, osv. allerede indkodet i alarmpanelet og derved klar til brug fra første øjeblik. Har du valgt at udbygge dit alarmsystem med ekstra tilbehør, så indkodes dette også både nemt og hurtigt. Alt tilbehør forbindes til alarmsystemet trådløst via automatisk indlæring. Stilrent design Alle S5 alarmsystemets enheder er udført i et stilrent, moderne og diskret design, så du let kan installere alarmsystemet i din bolig, uden at gå på kompromis med din boligindretning. Du kan indtaste op til 5 alarm-modtagere i systemet. Dig selv som ejer, samt op til 4 andre selvvalgte modtagere. Ydermere kan du fra modtager til modtager vælge om alarmeringen skal foregå via SMS eller via et telefonopkald * . Ved opkalds-alarmering vil modtageren blive ringet op på sin fastnet- eller mobiltelefon og besvares opkaldet, vil modtageren kunne lytte til hvad som sker i boligen igennem alarmpanelets mikrofon. - Modtageren har nu mulighed for at afmelde alarmen eller sende alarmeringen videre til næste modtager. *Opkalds-alarmering kræver et simkort med opkaldsfunktionen aktiveret. SikkertHjem SMS-kort understøtter ikke denne funktion. Alarmsikring både når du er ude og hjemme Med S5 alarmsystemet er det muligt at alarmsikre boligen, både når du er ude, men også når du er hjemme, f.eks. om natten. Du bestemmer selv, hvilke dele af boligen som alarmsikres, når du slår alarmen i ?Hjemmetilstand?. Mange fleksible betjeningsmuligheder Betjen alarmsystemet på den måde som passer dig bedst. Du kan betjene G3 alarmen via vores gratis app til iPhone® og Android? smartphones, SMS, fjernbetjeninger, nøglebrikker eller et eksternt trådløst tastatur. Alarmsystemet kan håndtere ikke mindre end 50 trådløse detektorer og enheder, 50 nøglebrikker og 10 fjernbetjeninger. Hertil kommer et ubegrænset antal indendørs- og udendørs sirener. Systemet kan udvides med en lang række forskellige detektorer og enheder, herunder røgalarmer, vibrationsdetektorer, oversvømmelsesdetektorer og mange flere.
  d. 22.10 1.499,-
  Amaryllo styrbart 360° overvågningskamera - iCamPRO FHD - Sort
  Amaryllo styrbart 360° overvågningskamera - iCamPRO FHD - Sort, Trådløst 360° Amaryllo iCamPRO FDH overvågningskamera Testvinder, Alt om Data - Juli 2016 iCamPRO er et kompakt IP-kamera, der fungerer som din "intelligente sikkerhedsrobot", hvis der skulle komme ubudne gæster. Kameraet kan dreje 360° og tilte 30°, så du får de fleste vinkler dækket. Styr nemt kameraet via den gratis Amaryllo app. Overvågningskamera med indbygget WiFi-antenne FHD 1920 x 1080 opløsning To-vejs audio Overvågningskamera med WiFi iCamPRO er udstyret med en WiFi-antenne, der ved tilkobling til din router, giver dig adgang til kameraet hvor som helst fra med internetforbindelse. Kameraet bruger en 1/2,7" CMOS billedsensor til at optage og vise video i op til 1920 x 1080 opløsning. Du kan streame højkvalitets video og lyd til din computer eller mobil uden at bruge stor båndbredde eller overbelaste grafikkortet. Kontrollér kameraet via Skype Du kan både se og kontrollere kameraet via Skype på en computer eller mobilenhed med den gratis Amaryllo app installeret. Brug af detektion og lydoptagelse: - Bevægelsesdetektion: Optagelse starter, når der registreres bevægelse - Audio detektion: Optagelse starter, når lyde registreres ved mikrofonen (tre følsomhedsniveauer) - Amaryllo app'en synkroniserer automatisk med Google Drev for at gemme og se filer - Kan gemme filer lokalt til indbygget MicroSD 8GB, og med SD-kort med op til 32 GB - Op til 5 dages optagelser ved VGA-opløsning Registrerer bevægelse De tre bevægelsessensorer i iCamPRO registrerer bevægelse og drejer sig mod bevægelsen og begynder at spore. Er det nat kan kameraet optage via skjulte IR LED'er. Optagelserne er krystalklare i FHD kvalitet. Kryptering og privatlivsbeskyttelse Overvågningskameraet anvender 256-bit kryptering, så Amaryllo garanterer din sikkerhed. Gå nemt offline med et enkelt tryk på en knap "Privat tilstand". Har du brug for det kan du bruge to-vejs audio muligheden og tale til dem derhjemme fra overalt i verden. Gratis Amaryllo app Download den gratis Amaryllo app til Android eller iOS mobilen og få push-meddelelser, snapshot meddelelser og tekst meddelelser, hvis der skulle ske noget med hjælp af audio- og bevægelsesdetektion. Du kan justere indstillinger for optagelser, aktivere to-vejs audio og kontrollere panorering via app'en. Nem montering Du kan montere iCamPRO på loft og væg med de medfølgende loft- og vægbeslag. Du har også mulighed for at stille kameraet på en hylde. Du skal tilslutte kameraet til en strømforsyning på 230V. Kameraet kan bruges til overvågning af hjemmet, firmaet, dit sommerhus eller måske kælderen. Et godt supplement til et alarmsystem. Amaryllo iCamPRO FHD kamera specifikationer: - Op til 1280 x 720 px HD kvalitet - Billedsensor: 1/2,7" CMOS - 256-bit kryptering - 360 grader auto tracking - Night-Vision tracking - Indbygget mikrofon og alarm - Indbrudsadvarsel med snapshot eller tekstbesked - Gratis 24-Timers video og 3-dages advarsels Cloud opbevaring - Audio og bevægelsesdetektion med Multi-Motion sensorer - 2-vejs audio - Hånd-bevægelse styret 360 graders panorering og digital zoom - Video komprimering: H.264, MJPEG - Opløsning: FHD, HD, VGA, QVGA - Frame Rate: 1920 x 1080 op til 30 fps - Mega Pixel: 2.0 MP - Indbygget 8 GB lagring og MicroSD kort på op til 32MB kan isættes kamera - Mål: 90 x 100 x 100 mm - Vægt: 250 g - OS krav til app: iOS 7,0 og op / Android 4.1 og op - Enkel opsætning ved at scanne QR-koden med Amaryllo mobil app - Nem 1 minuts setup
  d. 22.10 1.595,-
  Valtronics overvågningskamera - VT-717
  d. 22.10 449,-
  GP sensorlampe - Safeguard RF2 - Grå
  d. 22.10 350,-
  SafeHome overvågningskamera - Indoor
  d. 22.10 500,-
  Amaryllo styrbart 180° overvågningskamera - iSensor HD - Hvid
  Amaryllo styrbart 180° overvågningskamera - iSensor HD - Hvid, Verdens mindste overvågningskamera fra Amaryllo Hold nemt øje med dine kæledyr eller genstande med det meget diskrete Amaryllo iSensor HD overvågningskamera. Med indbygget alarm og 180 graders panorering, kan du vinkle kameraet så du ser de ting du ønsker. Styr nemt dit overvågningskamera direkte fra din mobil eller tablet via den gratis Amaryllo app. Gratis app til nem fjernkontrol 180 graders panorering Nem 1-minuts setup Kompakt overvågningskamera med bevægelses- og lydsensor Amaryllo iSensor HD er utroligt kompakt og kan nemt monteres på vægge, lofter eller blot stå på et bord eller et skab. Det skal blot tilsluttes en strømforsyning på 230V. Det kompakte HD kamera har indbyggede bevægelses- og lydsensorer, der sender dig en sms besked, når en sensor udløses. Gratis Amaryllo app giver dig besked iSensor fungerer sammen med den gratis Amaryllo Android eller iOS app, der kan give dig meddelelser, hvis detektionsfunktion bliver aktiveret. Så du kan altid få besked, hvis overvågningskameraet aktiveres. Kryptering og privatlivsbeskyttelse Overvågningskameraet anvender 256-bit kryptering, så Amaryllo garanterer din sikkerhed. Gå nemt offline med et enkelt tryk på en knap ?Privat tilstand?. Har du brug for det, kan du bruge to-vejs audio-muligheden og tale til dem derhjemme fra overalt i verden. Amaryllo tilbyder 15 GB gratis cloud plads Knyt den gratis app til en Google Drev-konto, så du automatisk kan uploade og gemme filer. App'en synkroniserer med Google Drev, så du ikke behøver at åbne Google Drev separat for at få adgang til din gemte video. Nem installation og høj kvalitet Du kan montere iSensor på væggen med det medfølgende beslag. Du har også mulighed for at stille kameraet på en hylde, og kan, hvis du ønsker det, montere flere sensorer i dit hjem, sommerhuset eller på kontoret. Et godt supplement til dit alarmsystem. iSensor tilbyder ægte HD kvalitet, så du vil opleve nogle skarpe billedoptagelser af dine genstande, dine kære eller dine kæledyr. Ønsker du privatlivsbeskyttelse trykker du blot på en enkelt knap og du er offline. Amaryllo iSensor HD kamera specifikationer - Op til 1280 x 720 px HD kvalitet . 256-bit kryptering - Audio og bevægelsesdetektion - 2-vejs audio - Indbygget mikrofon og alarm - Hånd-bevægelse styret 180 graders panorering og digital zoom - Nem 1 minuts setup - Indbrudsadvarsel med både lys og beeper - Natoptagelse via lys fra LED - Gratis 24-timers video og 3-dages advarsels Cloud opbevaring - Fri 15 GB cloud plads - Billedsensor: 1/6.5" CMOS - Video komprimering: H.264, MJPEG - Video Streaming: Skype - Opløsning: HD, VGA, QVGA, QQVGA - Frame Rate: 1280 x 720 op til 30 fps - Mega Pixel: 1.0 MP - Indbygget 4 GB lagring og MicroSD kort på op til 32 MB kan isættes kameria - Mål og vægt: 36 x 121 mm og 72g - OS krav til app: iOS 7,0 eller nyere / Android 4.1 eller nyere - Enkel opsætning ved at scanne QR-koden med Amaryllo mobil app
  d. 22.10 895,-
  SikkertHjem trådløst tastatur
  d. 22.10 300,-
  Spion/Små kamera fra
  d. 22.10 148,-
  SikkertHjem trådløs åbningskontakt
  SikkertHjem trådløs åbningskontakt, Trådløs 2-vejs åbningskontakt med SMS-service fra SikkertHjem Nem installation - gør det selv Den trådløse SikkertHjem magnetkontakt bliver aktiveret når enhedens to dele bliver trukket fra hinanden, når en dør eller et vindue bliver åbnet. Perfekt skal-sikring som monteres på døre og vinduer Du monterer åbningskontakten på vinduer og døre i din bolig, hvilket gør den perfekt til skal-sikring af din bolig. Det giver dig mulighed for at alarmsikre din bolig mens du er hjemme - eksempelvis om natten. Når batteriet skal skiftes, sender enheden dig en SMS-besked med information om at det er tid til at skifte batteri. På denne måde undgår du selv at skulle teste med mellemrum. Placering af kontakter i boligen Du placerer magnetkontakten på din dør eller dit vindue med et lille mellemrum mellem detektorens to dele. Kontaktens hoveddel monterer du på selve karmen, mens magnetstriben monteres på din dør eller dit vindue. Dette gør at detektorens to dele bliver trukket fra hinanden når den pågælden dør eller det pågældende vindue åbnes. Tekniske data: Strømforsyning: 1 x AA batteri Batterilevetid: op til 18 måneder Sendeafstand: op til 80 m. udendørs / 20 meter indendørs Sendefrekvens: 433 MHz (+/- 75 KHz) Arbejdstemperatur: -10°C ~ +55°C Fugtighed: op til 80% relativ fugtighed Dimensioner hoveddel: H 71 x B 34 x D 17,5 mm. Dimensioner magnetdel: H 51 x B 12 x D 13,5 mm. Sabotagesikring: Ja Se vores øvrige udvalg af sikkerhed i hjemmet .
  d. 22.10 179,-
  SafeHome startsæt - Trådløst alarmanlæg
  SafeHome startsæt - Trådløst alarmanlæg, Komplet alarm startsæt fra SafeHome Kom tyvene i forkøbet med dette smarte trådløse alarmanlæg. Anlægget indeholder: Kontrolpanel 1 rumføler 1 dør-/vindueskontakt 1 fjernbetjening 4 alarmskilte Alle enheder er trådløse Du kan betjene anlægget manuelt med en 4-cifret kode eller via fjernbetjeningen, som har indbygget 120 dB sirene, samt indbygget overfaldsfunktion i både på panel og fjernbetjening. Hvis du ønsker at udbygge dit alarmanlæg , er dette også muligt med flere slags følere, ekstra sirener, flere fjernbetjeninger, flere alarmskilte og auto-opkaldsmodul medmere. Da anlægget har en Plug and Play funktion, og ikke kræver programmering i forbindelse med opsætning, er det let at installere selv. Endvidere er der ikke noget dyrt månedligt abonnement, og anlægget kan udbygges efter behov. Betjeningspanelet er trådløst og har tastatur, LCD skærm i 3 forskellige farver (afhængig om alarmen er slået fra, slået til eller i alarm mode), indbygget 120 dB sirene og overfaldsfunktion. I SafeHome model WS500S-V2 panelet kan man indstille ind- og udgangstiden fra 10-60 sek. Anlægget har mute funktion, så man har mulighed for at slå nedtællingslyden fra. Sirenetiden kan også instilles. Som en ekstra sikkerhed er der sabotagesikring på anlægget, der gør, at alarmen aktiveres ved nedtagning. Fjernbetjeningerne pares indiduelt med panelet. Op til 100 meter trådløs kommunikation mellem enhederne. Alarmenheder kan opdeles i 8 zoner. Der er også mulighed for registrering af pre-alarm (relevant til bl.a. kamera funktion) Ekstern strømforsyning medfølger Backup batteri på 9V Alkaline (medfølger ikke) 1 stk. 4-knaps fjernbetjening til tilkobling og frakobling samt overfaldsfunktion med individuel parrings funktion. (Batteri medfølger) 1. stk. trådløse dør-/vindues føler (magnetiske), som monteres med tape eller skruer. Benytter: 2 x 1,5V AAA Alkaline (medfølger ikke) 1 stk. trådløs bevægelsesføler, op til 6 m/120o, med drejearm og lav batteri indikator. Benytter: 9V batteri (medfølger ikke) Komplet med quick start guide, manual, skruer, tape, plugs samt 4 alarmskilte Se vores øvrige udvalg af sikkerhed i hjemmet .
  d. 22.10 499,-
  Valtronics overvågningskamera - VT-718
  d. 22.10 599,-
  Amaryllo styrbart 360° overvågningskamera - iCamPRO FHD - Hvid
  Amaryllo styrbart 360° overvågningskamera - iCamPRO FHD - Hvid, Trådløst 360° Amaryllo iCamPRO FDH overvågningskamera Testvinder, Alt om Data - Juli 2016 iCamPRO er et kompakt IP-kamera, der fungerer som din "intelligente sikkerhedsrobot", hvis der skulle komme ubudne gæster. Kameraet kan dreje 360° og tilte 30°, så du får de fleste vinkler dækket. Styr nemt kameraet via den gratis Amaryllo app. Overvågningskamera med indbygget WiFi-antenne FHD 1920 x 1080 opløsning To-vejs audio Overvågningskamera med WiFi iCamPRO er udstyret med en WiFi-antenne, der ved tilkobling til din router, giver dig adgang til kameraet hvor som helst fra med internetforbindelse. Kameraet bruger en 1/2,7" CMOS billedsensor til at optage og vise video i op til 1920 x 1080 opløsning. Du kan streame højkvalitets video og lyd til din computer eller mobil uden at bruge stor båndbredde eller overbelaste grafikkortet. Kontrollér kameraet via Skype Du kan både se og kontrollere kameraet via Skype på en computer eller mobilenhed med den gratis Amaryllo app installeret. Brug af detektion og lydoptagelse: - Bevægelsesdetektion: Optagelse starter, når der registreres bevægelse - Audio detektion: Optagelse starter, når lyde registreres ved mikrofonen (tre følsomhedsniveauer) - Amaryllo app'en synkroniserer automatisk med Google Drev for at gemme og se filer - Kan gemme filer lokalt til indbygget MicroSD 8GB, og med SD-kort med op til 32 GB - Op til 5 dages optagelser ved VGA-opløsning Registrerer bevægelse De tre bevægelsessensorer i iCamPRO registrerer bevægelse og drejer sig mod bevægelsen og begynder at spore. Er det nat kan kameraet optage via skjulte IR LED'er. Optagelserne er krystalklare i FHD kvalitet. Kryptering og privatlivsbeskyttelse Overvågningskameraet anvender 256-bit kryptering, så Amaryllo garanterer din sikkerhed. Gå nemt offline med et enkelt tryk på en knap "Privat tilstand". Har du brug for det kan du bruge to-vejs audio muligheden og tale til dem derhjemme fra overalt i verden. Gratis Amaryllo app Download den gratis Amaryllo app til Android eller iOS mobilen og få push-meddelelser, snapshot meddelelser og tekst meddelelser, hvis der skulle ske noget med hjælp af audio- og bevægelsesdetektion. Du kan justere indstillinger for optagelser, aktivere to-vejs audio og kontrollere panorering via app'en. Nem montering Du kan montere iCamPRO på loft og væg med de medfølgende loft- og vægbeslag. Du har også mulighed for at stille kameraet på en hylde. Kameraet skal tilsluttes en strømforsyning på 230V. Kameraet kan bruges til overvågning af hjemmet, firmaet, dit sommerhus eller måske kælderen. Et godt supplement til et alarmsystem. Amaryllo iCamPRO FHD kamera specifikationer: - Op til 1280 x 720 px HD kvalitet - Billedsensor: 1/2,7" CMOS - 256-bit kryptering - 360 grader auto tracking - Night-Vision tracking - Indbygget mikrofon og alarm - Indbrudsadvarsel med snapshot eller tekstbesked - Gratis 24-Timers video og 3-dages advarsels Cloud opbevaring - Audio og bevægelsesdetektion med Multi-Motion sensorer - 2-vejs audio - Hånd-bevægelse styret 360 graders panorering og digital zoom - Video komprimering: H.264, MJPEG - Opløsning: FHD, HD, VGA, QVGA - Frame Rate: 1920 x 1080 op til 30 fps - Mega Pixel: 2.0 MP - Indbygget 8 GB lagring og MicroSD kort på op til 32MB kan isættes kamera - Mål: 90 x 100 x 100 mm - Vægt: 250 g - OS krav til app: iOS 7,0 og op / Android 4.1 og op - Enkel opsætning ved at scanne QR-koden med Amaryllo mobil app - Nem 1 minuts setup
  d. 22.10 1.595,-