• 498.377 annoncer
  • 52.826 nye annoncer
  • 1.383.002 medlemmer
  • 5.245 online

Kategorier

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
MØLLEHØJ kan købes I dag 995.000,-
  I dag Sælges
Flot Hus på Landet m.1,8 ha jord/græs I dag 6.200,-
Udlejes
Danmarks Billigste Villa, ÅR 1998 !!!! I dag 495.000,-
Nedlagt landbrug nær Sjørring & Snedsted I dag 2.995.000,-
FLOT villa I dag 1.500.000,-
Hus i Kokspang v/ Esbjerg I dag 1.050.000,-
Skønt beliggende ideel anpartslejlighed sælge
Skønt beliggende ideel anpartslejlighed sælge
Skønt beliggende ideel anpartslejlighed sælge
Skønt beliggende ideel anpartslejlighed sælge
Skønt beliggende ideel anpartslejlighed sælge
Skønt beliggende ideel anpartslejlighed sælge, Dejlig lejlighed med egen have, i et af Odenses bedste kvarterer, sælges. Lejligheden er beliggende i stueetagen og indeholder fordelingsgang med adgang til køkken, badeværelse og alle tre rum. Der er franske døre mellem stuerne og fra soveværelset er der udgang til en lille udestue, hvorfra der er udgang til haven. I den ene stue er der bygget en pejs, som man kan få meget glæde af i de kolde måneder. Der er pæne trægulve i alle rum. I køkkenet er der plads til spisebord, og køleskab og glaskomfur medfølger. Den skønne have har 2 æbletræer og en bålplads, og kræver ikke meget vedligeholdelse. Til lejligheden hører et tørt kælderrum på ca. 20 kvm, fælles vaskekælder med egen vaskemaskine, samt garage på 16 kvm. Beliggenheden er helt perfekt, hvis man ønsker at bo centralt, men alligevel et roligt sted. Der er ca. 5 minutter til centrum, 10 min. til SDU og få min. til flere skoler fx Munkebjergskolen. Ligeleder er der kun et par minutter til flere indkøbsmuligheder, såsom Superbrugsen Netto og Fakta samt flere restauranter og små butikker. Lejligheden er det, der hedder en ideel anpartslejlighed og er en mellemting mellem en andelslejlighed og en ejerlejlighed. Mdl. boligydelse er 1300,- (cirkapris) og dækker udgifter til fælleskontoen. Derudover er der det beløb, der skal betale til banken/kreditforeningen (altså afdrag på de 1,6). Ønsker du mere information eller en fremvisning, er du meget velkommen til at kontakte mig.
I dag 1.600.000,-
fantastisk charmerende hus i perfekt beliggen
fantastisk charmerende hus i perfekt beliggen
fantastisk charmerende hus i perfekt beliggen
I dag 1.998.000,-
38 I dag 2.195.000,-
  I dag 10.000,- /md.
Nyrenoveret nær Damhussøen I dag 14.000,- /md.
  I dag 10.000,- /md.
Dejligt hus ved skæringstrand I dag 10.000,- /md.
Åderupvej I dag 9.200,- /md.
Nyt dobbelthus - 4 værelser I dag 9.200,- /md.
  I dag 10.500,- /md.
Charmerende patricia villa i Asferg, nær e45 Purhusafkørslen I dag 5.500,- /md.
  I dag 4.700,- /md.
  I dag 12.900,- /md.
  I dag 16.000,- /md.
Ny istandsat I dag 4.800,- /md.
Unik Villa af høj kvalitet I dag 16.500,- /md.
Velindrettet villa på attraktiv adresse i Overlund I dag 11.000,- /md.
  I dag 7.200,- /md.
Stor nyere familievilla
Stor nyere familievilla
Stor nyere familievilla
Stor nyere familievilla
Stor nyere familievilla
Stor nyere familievilla, Hus/villa, 181 m², Buskelundhøjen, 8600 Silkeborg. Boligtype: Hus/villa Kvadratmeter: 181 m² Husleje: kr. 13.800,00 (ekskl. forbrug) Møbleret: Nej Depositum: kr. 41.400,00 Forudbetalt leje: kr. 0,00 A/C forbrug: kr. 0,00 Overtagelsesdato: 01-07-2014 Lejeperiode: 2 år + For enden af blind villavej i et attraktivt familie-kvarter i Hvinningdal, finder man denne nyere rummelige villa på i alt 181 kvadratmeter. Hertil yderligere 18 kvadratmeter tilbygning og dobbelt garage på 36 kvadratmeter. Villaen, som er fra 2005, er beliggende på en grund på 1484 kvadratmeter primært bestående af græsarealer og terrasser samt indkørsel. Der er fra boligen en smuk udsigt over frie arealer. Der er indgang via entré med indbyggede skabe og pænt mørkt klinkegulv. Herfra adgang til det ene af husets i alt 5 værelser, dette med lyst gulvtæppe, samt via fransk dør til køkken/alrummet, som igen ligger i forlængelse af stor stue, afskærmet af dobbelt fransk dør. Både stue og køkken/alrum er lyse rum med flotte egetræsgulve og store glaspartier med udgang til 2 store terrasser og haven med fri udsigt over område og grønne arealer. Selve køkkenet er opført i mørke elementer med pæn massiv træbordplade og alt i hårde hvidevarer, herunder bl.a. amerikansk køle-/fryseskab. Køkkenet er uformet og afskærmes fra det resterende rum af muret bardisk. Der er i køkken/alrummet endvidere meget god plads til en stor spiseafdeling. Fra fællesarealerne i køkken og stue opdeles huset i 2 afdelinger – en forældreafdeling med godt stort soveværelse og pænt brusebadeværelse samt en børneafdeling bestående af mindre fordelingsgang med klinkegulv, brusebadeværelse samt 2 værelser, hhv. med gulvtæppe og trægulv. Dertil et bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter (vaske-/tørresøjle) og endnu et værelse med indbyggede skabe, hvortil der er adgang fra køkkenet. Alle husets trægulve er i egetræ, ligesom klinkegulvene er opført i samme pæne mørke klinker. Der er gulvvarme overalt i huset. Hvinningdal er et attraktivt kvarter i det nordvestlige Silkeborg. Indenfor kort afstand, og med stisystemer til det meste, findes 4 børnehaver, 2 skoler og stort idrætsanlæg. Der er kort til indfaldsveje og til den kommende motorvej. Kvarteret, og vejen villaen ligger på, er af nyere herkomst med pæne velholdte boliger og stille veje, hvor der udelukkende kommer trafik, der har et ærinde i området. Huset er ledigt pr. 1. juli 2014 og udlejes for 3 år.
I dag 13.800,- /md.
Familievilla i godt kvarter
Familievilla i godt kvarter
Familievilla i godt kvarter
Familievilla i godt kvarter
Familievilla i godt kvarter
Familievilla i godt kvarter, Hus/villa, 216 m², Kirsebærhaven, 8660 Skanderborg. Boligtype: Hus/villa Kvadratmeter: 216 m² Husleje: kr. 14.500,00 (ekskl. forbrug) Møbleret: Nej Depositum: kr. 43.500,00 Forudbetalt leje: kr. 0,00 A/C forbrug: kr. 0,00 Overtagelsesdato: 01-08-2014 Lejeperiode: 2 år + Beliggende i bunden af en lukket vej, i et pænt og roligt kvarter i Skanderborg, finder man denne meget velholdte villa fra år 1999. Her er stisystemer til både skoler (herunder også gymnasiale uddannelser), daginstitutioner og idrætsfaciliteter, som alle kan findes indenfor meget kort afstand, ligesom der findes flere dagligvarebutikker i tæt nærhed af boligen. Villaen består af mindre entré med indgang til det ene af husets i alt 4 børneværelser, alle med lyse gulvtæpper og indbyggede skabe. Fra entréen ligeledes indgang til en stue, som ligger i sammenhæng med stort spisekøkken, dog pænt afgrænset med en muret bue mellem, og som i dag fungerer som spisestue. Her er et pænt lyst klinkegulv og stort glasparti mod terrasse og have, hvortil der også er udgang. Franske døre adskiller spisestue fra tv-/opholdsstue, ligesom gulvbelægningen her er ændret til et pænt velholdt trægulv. Stuen har loft til kip og store glaspartier i gavlen for et skønt lysindfald. Selve køkkenet er stort og rummeligt. Her er både god bord- og skabsplads. Elementerne er, som det resterende hus, pæne og velholde og der findes her alt i hårde hvidevarer, herunder bl.a. amerikansk køle-/fryseskab. Derudover hører der til køkkenet et viktorialierum. I forbindelse med køkkenet er der udgang til et stort lækker og lyst bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, vask og endnu engang god skabsplads. Fra bryggerset er der udgang til husets store dobbelte murede carport. Fællesarealerne med stuer og køkken deler husets værelsesafdelinger i en forældre- og børneafdeling. Børneafdelingen består af mindre fordelingsgang/opholdsrum, 3 gode værelser med skabe og et pænt brusebadeværelse. I denne afdeling er der lyst tæppe på alle gulvene. Forældreafdelingen består af et gennemgangsværelse, som i dag benyttes til kontor, et stort lyst soveværelse i sammenhæng med garderobe-område/walk through og et lækkert stort badeværelse med pæne elementer, der passer til det resterende i huset, og indbygget brus. Villaen er beliggende på en grund på 1645 kvm. Grunden er velholdt med pæne terrasser rund om huset og flere græsplæner både i for- og baghave. Huset ligger højt på grunden, hvor bøgehæk omkranser terrassen og en granittrappe fører ned på selve plænen. Huset er ledigt pr. 1. august 2014 og kan lejes til 30. april 2017.
I dag 14.500,- /md.
Moderniseret patriciavilla
Moderniseret patriciavilla
Moderniseret patriciavilla
Moderniseret patriciavilla
Moderniseret patriciavilla
Moderniseret patriciavilla, Hus/villa, 277 m², Haslehøjvej, 8210 Århus V. Boligtype: Hus/villa Kvadratmeter: 277 m² Husleje: kr. 19.500,00 (ekskl. forbrug) Møbleret: Nej Depositum: kr. 58.500,00 Forudbetalt leje: kr. 0,00 A/C forbrug: kr. 0,00 Overtagelsesdato: 15-06-2014 Lejeperiode: 2 år + I hjertet af Hasle finder man den smukke og meget velholdte patriciavilla “Haslehøj” – en ejendom i særklasse. Villaen, som er opført i år 1915, er gennemgående renoveret både ude og inde. Dette er sket med stor respekt for det oprindelige, så villaen i dag fremstår lys og moderne men samtidig med tydelige strejf af det oprindelige og herskablige. Man bydes velkommen i en flot hall med en klassisk smuk malet trappe mod 1. salen og sildeparket på gulvet, hvilket er gennemgående i hele stueetagen. Herfra er der adgang til 3 stuer en suite, adskilt af klassiske dobbeltdøre, alle med bl.a. brede træpaneler og smukke klassiske sprossede vinduer med forsatsvinduer, som ligeledes er gennemgående i huset. Den ene stue er med brændeovn. Fra både hall og stue er der derudover adgang til stor lækkert køkken/alrum med lyse elementer, alt i hårde hvidevarer og masser af skabs- og bordplads. Her er ligeledes god plads til spiseafdeling og udgang til både terrasse og aflukket have. Fra køkkenet adgang til mindre baggang med nedgang til istandsat kælder. Her finder man et stort lækkert og lyst bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Igen med god skabs- og bordplads. Ligeledes et godt disponibelt værelse og glasskydedøre til et mindre rum velegnet til vinkælder. Via den smukke trappe fra hall´en kommer man til en lang lys fordelingsgang, der leder til hele 4 store gode værelser. Alle værelser er med smukke trægulve. Derudover et mindre værelse meget velegnet til garderobe/walk in, samt et pænt lyst og rummeligt badeværelse. Dette har i den afskærmede badeafdeling både har dobbelt-brus og karbad. Her er det lækre detaljer og moderne stil der præger indretningen, bl.a. store brusehoveder og flotte vandfalds-armaturer. Til villaen hører derudover et anneks, som ligeledes er istandsat og matcher huset på bedste vis. Dette vil være særdeles velegent som kontormiljø, au pair-afsnit eller lignende. Grunden, som villaen ligger på, er 1718 kvadratmeter stor og består af flot flisebelagt indkørsel og gangsti omkring huset, som munder ud i stor privat terrasse. Stor flot græsplæne pænt afskærmet fra vejen af træer og buske, køkkenhave og drivhus. Der er her tale om en unik ejendom i bedste kvalitet og stil, centralt beliggende tæt indkøb, skole og daginstitutioner og med kort afstand til Aarhus midtby. Ledig fra d. 15. juni 2014. Udlejes for min. 1 år.
I dag 19.500,- /md.
  I dag 8.975,- /md.
Villa med 1 sal i Flemløse I dag 4.995,- /md.
  I dag 5.910,- /md.
Lækkert hus udlejes I dag 6.750,- /md.
6 vær. hus/villa på Langebjerg I dag 14.000,- /md.
  I dag 21.500,- /md.
  I dag 15.500,- /md.
Spændende boliger i Vestbjerg
Spændende boliger i Vestbjerg
Spændende boliger i Vestbjerg
Spændende boliger i Vestbjerg
Spændende boliger i Vestbjerg
Spændende boliger i Vestbjerg, Hus/villa, 116 m², Svalegangen, 9380 Vestbjerg. Boligtype: Hus/villa Kvadratmeter: 116 m² Husleje: kr. 7.475,00 (ekskl. forbrug) Møbleret: Nej Depositum: kr. 22.425,00 Forudbetalt leje: kr. 0,00 A/C forbrug: kr. -1,00 Overtagelsesdato: 01-08-2014 Lejeperiode: Ubegrænset Svalegangen ligger i Vestbjerg. Vestbjerg har omkring 2.700 indbyggere og hører til Aalborg Kommune. Vestbjerg byder påindkøbsmuligheder til de nødvendige ting i Fakta og Dagligdagen. Hvis man skal handle stort ind ligger Aalborg forholdsvis tæt på. Området Vestbjerg ligger 9 km nord for Aalborg - ca. 20 minutters bustransport og du står i Aalborg centrum (Vesterbro). Alle lejemål har redskabsskur og en dejlig lille have med flisebelagt terrasse. Der er også parkeringsmuligheder samt en dejlig legeplads til børnene. I Vestbjerg finders der et væld af aktiviteter for alle aldre. Desuden har Vestbjerg en god og velfungerende folkeskole, Vestbjerg Skole. Skolen har klassetrin fra børnehaveklasse til niende klasse. Påskolen har ca. 400 elever deres daglige gang. Efter folkeskolen er der rig mulighed for videreuddannelse pået af Aalborgs mange uddannelsessteder. Fx Aalborg universit eller en af de kortere videregående uddannelser. Energimærke A2&B. Lejemålet ligger i Svalegangen i Vestbjerg. De 137 boliger i Vestbjerg er opført som lejligheder og rækkehuse. Dette 5 værelses lejemål er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til stue, værelse og badeværelse. Stuen ligger iåben forbindelse med køkkenet. Fra entrén er der en trappe op til 1. sal. På1. sal er der to værelser, soveværelse samt toilet. Alle værelser er med indbyggede skabe. Der er anlagt gulvvarme i entréog badeværelse. Til lejemålet hører ogsået redskabsrum.
I dag 7.475,- /md.
Naturrigt liebhaveri
Naturrigt liebhaveri
Naturrigt liebhaveri
Naturrigt liebhaveri
Naturrigt liebhaveri
Naturrigt liebhaveri, Hus/villa, 195 m², Alkærlundvej, 7330 Brande. Boligtype: Hus/villa Kvadratmeter: 195 m² Husleje: kr. 14.900,00 (ekskl. forbrug) Møbleret: Nej Depositum: kr. 44.700,00 Forudbetalt leje: kr. 0,00 A/C forbrug: kr. 0,00 Overtagelsesdato: Snarest Lejeperiode: 2 år + Lige udenfor Brande, midt i skov og skøn natur, finder man denne nybyggede unikke liebhaver-villa. Villaen er opført med fokus på stil og renhed, lækre detaljer og god kvalitet, hvilket er gennemgående for hele indtrykket både ude og inde. Der er et flot samspil mellem materialevalg i boligen og den unikke naturoplevelse, der findes lige udenfor døren. Naturen føres smukt ind i ejendommen på flere planer. Der er fra landevejen indkørsel til ejendommen via ny stabil grusvej, som leder gennem skoven. Her kommer man til en stor lysning, hvor huset pænt ligger med placeret med græs og smukke granitopsatser omkring. Helhedsindtrykket er ensartet med villaen beklædt med naturskifer-plader og flotte zink-løsninger, som omkranses af mørke fliser med flere terrasser samt opsatser med granitskærver og led-lamper. Der er indgang gennem stor entré og bryggers i ét med store mørke klinker på gulvet, god skabsplads og vaskefaciliteter. Allerede i dette rum møder man indvendigt den smukke udsigt over skovarealerne gennem glasdøren mod køkken/alrummet. Entréen har derudover adgang til 2 gode værelser med skabsvæg og smukke bambus-gulve, samt til husets ene bruse-badeværelse med hvidt vaskearrangement, mørke natursten omkring det væghængte toilet og mørke klinker på gulvet. Centralt placeret finder man det store køkken/alrum med panoramaudsigt over naturen med både plæne og skov. Her kan man til tider nyde synet af rådyr m.v., der kommer tæt forbi huset. Panoramavæggen kan skydes fra flere steder, så man har en direkte udgang fra køkken og stue til den store terrasse og naturen i øvrigt. Køkken/alrummet udgør både køkken og spiseafdeling samt stue. Opdelingen synliggøres af det mørke klinkegulv i køkken-afdelingen og det samme smukke bambus-gulv, som findes i værelserne. Loftet er ført til kip med opsat troltex for en god akustik. Selve køkkenet er i hvid højglans med fritstående vaske-/kogeø med smuk massiv bordplade, der føres helt til gulvet. Køkkenet har induktions-komfur, integreret opvaskemaskine og – køleskab i fuld højde samt indbygget ovn, kaffemaskine og emhætte i rustfrit stål. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse med skabsvæg og bambus-gulv tillige med husets forældreafdeling, som består af et pænt soveværelse med bambus-gulv og udgang til terrasserne fra 2 døre. Værelset skilles fra husets andet brusebadeværelse af flot glasvæg, delvist med frostet glas, som igen skilles med glasdør fra en stor rumligt walk-in-afdeling. Badeværelset har stor bruseafdeling med dobbeltbrus, hvidt vaskearrangement samt mørke natursten bag det væghængte toilet tillige med samme mørke klinker, som er gennemgående for husets øvrige klinkegulve. En god detalje for optimal lys-udnyttelse i badeværelset er en lystunnel med fjernstyret veluxvindue. Udvendigt har huset meget store fliseterrasser, herunder en overdækket terrasse som er klargjort til udekøkken samt udendørs brus. Der hører til husets et godt teknikrum med adgang til loftet over stuen med plads til opbevaring. Derudover stor flot dobbelt garage med med elporte og stort hobbyrum. Lejeprisen er excl. forbrug. Der betales kr. 3.000,00 til forbrug.
I dag 14.900,- /md.
Villa I dag 8.000,- /md.
  I dag 2.500,- /md.
Funkis design bolig I dag 20.000,- /md.
Gurrehus slot mulighed for bolig og erhverv I dag 120.000,- /md.
Villa central i Bogense I dag 6.500,- /md.
  I dag 7.000,- /md.
Rækkehus, centralt beliggende I dag 7.500,- /md.
Skøn Landejendom med mulighed for hestehold
Skøn Landejendom med mulighed for hestehold
Skøn Landejendom med mulighed for hestehold
Skøn Landejendom med mulighed for hestehold
Skøn Landejendom med mulighed for hestehold
I dag 7.000,- /md.
Nyrenoveret hus i Herning Centrum I dag 13.000,- /md.
Stort rækkehus med for/baghave+terrasser I dag 20.000,- /md.
Nybygget dobbelthus i Strib
Nybygget dobbelthus i Strib
Nybygget dobbelthus i Strib
Nybygget dobbelthus i Strib
Nybygget dobbelthus i Strib
Nybygget dobbelthus i Strib, Hus/villa, 120 m², Platanhaven, 5500 Middelfart. Boligtype: Hus/villa Kvadratmeter: 120 m² Husleje: kr. 8.295,00 (ekskl. forbrug) Møbleret: Nej Depositum: kr. 24.885,00 Forudbetalt leje: kr. 16.590,00 A/C forbrug: kr. -1,00 Overtagelsesdato: 01-06-2014 Lejeperiode: Ubegrænset De rummelige boliger er i to etager, med 4 vær. og 120 kvm. Fra entreen kommer du ind i en stor stue og alrum i forbindelse med et lækkert HTH køkken, fyldt med de bedste Siemens hvidevarer. Fra stuen er der adgang til egen flise belagt terrasse, overalt er der masser af lysindfald fra Velfac-vinduerne. Lige inden for døren er der et kombineret bryggers og gæstetoilet På førstesalen er der fra repos adgang til to dejlige lyse børneværelser, stort soveværelse med fransk altan og indbyggede skabe. Stort badeværelse i flot, klassisk stil og med masser af skabsplads. Der er smukke parketgulve, gipslofter og filt på væggene. I Platanhaven får du en fremtidssikret lavenergibolig i god kvalitet, gennemført ned til mindste detalje. Der er også tænkt på opbevaring, alle husene har depotrum under trappen, loftrum med gangbro og store isolerede redskabsrum på 7,5 kvm. Materialer i høj kvalitet Den høje standard omfatter gulvvarme i stueplan og badeværelse på 1. sal, asketræsgulve med hvid matlak, klinker i entré, bryggers/gæstetoilet og badeværelse, Velfac vinduer, gipslofter, filt på væggene i hele huset. Siemens hvidevarer: (integreret opvaskemaskine, indbyningsovn, keramiske kogeplader, stort køle/fryseskab med stålfront og mange skuffesektioner med softluk. Alt i lyse farver og alu kant / sokkel. Stort badeværelse med masser af skabsplads, og skuffesektioner med soft luk, stor brusekabine og spejl med indbygget spot. Alt i lyse farver og mørke fliser.
I dag 8.295,- /md.
Villa med poolområde I dag 6.000,- /md.
Villa med poolområde I dag 6.000,- /md.
  I dag 5.731,- /md.
  I dag 3.500,- /md.
Rævebjerghus i Mørkøv I dag 5.110,- /md.
Altonagården ulejes. I dag 8.500,- /md.
Byhus i Hobro´s centrum med anneks/værksted. I dag 6.400,- /md.
Flot Villa i bedste kvalitet udlejes. Svendborg's bedste beliggenhed. I dag 9.900,- /md.
Prøvestenshuset I dag 4.549,- /md.
Rækkehus i centrum af Odder I dag 6.303,- /md.
  I dag 7.000,- /md.
Skøn bolig på landet I dag 6.800,- /md.