Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  I dag 1.200.000,-
  6v hus til leje i Espergærde på 225 m2
  I dag 21.500,-
  Eet plans mindre villa - egnet for ældre, enlige og den unge børnefamilie
  I dag 4.900,-
  Udlejes
  7 v. Rækkehus, Charlottenlund
  I dag 45.000,-
  Udlejes
  2v hus til leje i Skårup på 60 m2
  I dag 5.200,-
  Stort hus med dejlig have på Kegnæs
  I dag 6.998,-
  Udlejes
  Dejlig pæn villa med stor have og annex
  I dag 14.900,-
  Udlejes
  2 værelses bolig i 7860 Spøttrup
  I dag 4.254,-
  Udlejes
  Skøn villa i dejligt område
  I dag 36.000,-
  Udlejes
  Liebhaveri med søudsigt i 2. række til Knudsø
  I dag 14.000,-
  Udlejes
  Pæne rækkehuse
  I dag 6.045,-
  Udlejes
  Attraktivt beliggende rækkehus i den sydlige bydel tæt på skole
  I dag 1.345.000,-
  Nyt rækkehus i GUG
  I dag 11.700,-
  Udlejes
  3-værelses rækkevilla
  I dag 7.150,-
  Udlejes
  Herskabsvilla i Hellerup
  I dag 35.000,-
  Udlejes
  Nyere hus midt i Løkken by
  I dag 7.200,-
  Udlejes
  Hus med lukket have
  I dag 3.495.000,-
  Dejligt rækkehus
  d. 01.07 1.998.000,-
  Moderne rækkehus
  Moderne rækkehus, Rækkehus, 4 vær., 120 m², 122 m² (grundareal), Moderne rækkehus i to etager med stort, skønt køkken-alrum Hjortespring Have 6 er beliggende i et af Herlevs hyggeligste boligkvarterer tæt på Hjortespringbadet, Herlev Privatskole, Naturcenter Kildegården og Gammelgaard Kunst- og Kulturcenter. Her er emmer af fred og idyl, da området er omgivet af grønne områder - og alligevel er nærmeste indkøbsmulighed kun 500 meter fra hoveddøren. Nabolaget er børnevenligt, og der er anlagt legeplads for enden af boligblokken, hvor ungerne kan løbe krudtet af inden aftensmaden bliver serveret. Det flotte, sorte rækkehus er opført i 2012 i en byggestil, som giver associationer til vores svenske naboer. Boligen er fordelt på to plan og indeholder tre værelser, to badeværelser, køkken-alrum og stue. Desuden hører der en lille have og et skur til huset. Foran huset er der plads til at stille en lille bænk, et par cykler eller blomsterkrukker, alt efter hvad man ønsker. Stueetagen er tegnet i ét plan - kun opdelt af væggene til badeværelset og entréen. Etagen fremstår indbydende og indflytningsklar, og man kan let forestille sig de hyggelige stunder familien kan have omkring det store spisebord. Her er god plads til kreativ indretning og rummet inviterer til lækre møbler i skandinavisk stil. Fra stuen er der også udgang til den lille have, hvor en fin terrasse er anlagt og der er plads til både grill og havemøbler. Køkkenet har flotte, hvide skabe, glimtende mosaikker og en dejlig opvaskemaskine, som giver familien endnu bedre tid til samvær. På første sal ligger de tre hyggelige værelser (to med fransk altan) samt boligens andet badeværelse. Etagen har et fantastisk lys og det pæne trægulve giver indtryk af luksus og overskud. Badeværelset har klassiske, hvide fliser og gråt gulv, som er let at holde pænt - perfekt til den travle børnefamilie. Besøg Hjortespring Have 6 en dag, hvor solen skinner, så I kan tage et køligt dyp i Hjortespringbadet efter fremvisningen. Vi ses.
  d. 01.07 3.100.000,-
  nedlagt.landbrug, NEDSAT I går 998.000,-
  Hus i Lendum 9870  Sindal I dag Udlejes
  Skønt Koch enderækkehus i Odense N - 107
  I dag 1.595.000,-
  Dejlig etplansvilla
  Dejlig etplansvilla, Villa, 5 vær., 150 m², 1056 m² (grundareal), I Kelstruphave - i den skønne flække, Kelstrup, lidt uden for Haderslev - ligger denne dejlige etplansvilla. Huset er bygget i en L-form med den herligste have, som strækker sig i hele vinklen fra syd til nord. Omkring hele huset er der sirligt plantet grønne gevækster med blomster og buske, og masser af åbne plænearealer grænser op til de tætte hække. En dejlig udestue med glaspartier hele vejen rundt står i forlængelse af villaens sydvendte, flisebelagt terrasse og et stort drivhus gemmer sig også i husets baghave. Indenfor får I hele fire værelser; tre værelser mod øst ved siden af hinanden og et soveværelse mellem stuen og køkkenalrummet, hvor I også får indbygget skabsplads. Villaen byder på hele to badeværelser, hvoraf det ene står med separat bruseniche gjort i de fineste, små mosaikker og et skønt ovenvindue mod det fri. Det andet badeværelse har modsat mørke klinker langs væggene og mosaikker på gulvet, og giver dig både en bruseniche og badekar. Det store, dejlige køkken er gjort med lyse elementer, melerede bordpladser og stålbørstede greb og nyder et lækkert vue over haven. Køkkenet står i åben forlængelse af spisestuen og bag ved køkkenet ligger bryggerset med vaskeplads og god plads til f.eks. kummefryser og ekstra køleskab. Den lækre stue vender mod sydvest og praler af en dejlig brændeovn. Rummet munder ud i den skønneste udbygning med glaspartier fra gulv til loft, hvorfra I også har udgang til haven. De flotteste, mørke trægulve giver den skønne stue en fantastisk varme. Boligen er tæt placeret på Kelstrup Strand, skole og idrætshal, og Haderslev by er blot et kvarters kørsel derfra, hvor I har alle byens mange tilbud. Der er mulighed for at søge om ændring af status til Flexbolig hos Haderslev Kommune. Det dejligste hus for hele familien eller seniorer. Velkommen til Kelstruphave 102!
  I dag 898.000,-
  RKI behøver ikke Være nogen hindring
  RKI behøver ikke Være nogen hindring, Landejendom, 3 vær., 90 m², 15000 m² (grundareal), garage, KALVEHAVE VIEMOSEGADE 27: Nedlagt Landejendom med 15000m2 jord lige bag ejendommen DØDSBO det hele trænger til en kærlig hånd SÅ SÆLGES SOM HÅNDVÆRKER TILBUD LANGT NEDSAT I PRIS NU KUN 398,000 MED KUN 25.000 I UDB der er mindre stuehus+ staldbygninger under 1 time til kbh tæt på vandet adressen er Kalvehave ring for mere info 60880970 NØRRE BALLE HESTEHAVEVEJ 12: MEGET STOR NEDLAGT LANDEJENDOM BOLIG CA 300m2 + staldbygninger ca 5000m2 jord mulighed for at tilleje jord af nabo. Ejendommen trænger til en kærlig hånd men prisen er sat langt ned nu kun kr.598.000 med kun kr.25,000 i udbetaling for mere info ring 60880970 DANNEMARE:Bygaden 24 STÆRKT NEDSAT I PRIS stort hus og meget stor grund lige sat istand hele herligheden kan nu købes for kun kr.298.000 med kun kr 25,000 i udb kan også lejes for kr.5500 pr md + 3 md indskud LIGE VED VANDET SOMMERHUS GEDSER VESTERLED 16: Dejligt mindre sommerhus få meter til vandet ligger ved gedser ferie park på lukket grund med hyggelig lille lystbådehavn-cafeer legeplads sidste lille sommerhus område før gedser færgerne denne ejendom skal væk hurtigt pga ejer flytter til udlandet så er nu nedsat til kun kr.298,000 med kun 20,000 i udbetalingfor mere info ring 60880970 HORBELEV:Erikdalsvej 21 mindre llandhus i pæn stand med lidt udhuse åen løber i baghaven er nu nedsat til kun kr.298.000 med kun kr.25000 i udb PÅ VEJ: NØRRE ALSLEV STUBBEKØBINGVEJ: Stor grund ca 2000m2 mindre rødstenvilla med 1 sal delvis moderniseret stor lukket dobbelt carport garage bygning pris kr.495.000 med 30.000 i udb EJENDOMME TIL TOTAL RENOVERING Nyker Bornholm:Nyker hovedgade kr.150,000 ejendommen kan af gør det selv folk sættes i stand for små penge Søllested almindevej 12 kr.150,000 ejendommen er lige blevet kloakeret og sepereret dette er betalt så ingen ekstra udgifter BILLEDERNE ER AF NYKER HOVEDGADE OG SOMMERHUSET I GEDSER DET RØDE HUS ER LANDEJENDOMMEN I NØRRE BALLE OG DET TILGROEDE ER ERIKDALSVEJ
  I dag 5.000,-
  Udlejes
  Billedskøn trævilla
  Billedskøn trævilla, Villa, 4 vær., 173 m², 0 m² (kælder), 0 m² (loft), 1000 m² (grundareal), Velkommen til denne unikke og formfuldendte liebhavervilla der på bedste vis smelter sammen med den omkringliggende natur. Kør ad den fredelige og lukkede Bomosevej, der er omgivet af buske og træer, til du kommer til nummer 47. Her venter denne smukke villa fra 2006, der er bygget i eksklusivt træmateriale og derfor går godt i spænd med omgivelserne i naturskønne Ubberød i Hørsholm. Parker bilen i indkørslen, og kom med indenfor, hvor en fantastisk og detaljespækket indretning venter dig. Det er nemlig ikke kun udefra, de flotte trækonstruktioner er synlige. Nej, de er gennemgående for hele boligen og bidrager med et rustikt og nordisk look. Hjemmets åbne køkken-alrum er både lyst og bastant med de kraftige træbjælker langs vægge og lofter. Et rum med kontraster, der forener den hyggelige hyttestemning med topmoderne elementer - bedst demonstreret ved den knitrende brændeovn og de lækre køkkenhvidevarer fra Gaggenau. Huset rummer både et dejligt brusebadeværelse og et enestående karbadeværelse med indbygget fullsize Duravit-badekar. Begge badeværelser har toiletter med skjult vandtilslutning, så illusionen om et svævende toilet bliver fuldendt. Endelig rummer huset to gode værelser samt en lys og åben hems på 1. salen med vue ud mod have og skov. Villaen ligger et øjeblik fra Gammelmose - et smukt grønt areal med pletvise vandhuller og spredt vegetation. Ja, faktisk får man bopæl i et sublimt nærområde omkranset af skovbryn, søer, haver og grønne enge. Det hele ligger i kort køreafstand fra boligen, og det samme gør Hørsholm midtby beliggende 3,5 km nord for villaen. Samtidig har man bare 8 minutters kørsel til kysten og strandvejen, hvor man kan bade og spise is i sommerhalvåret, ligesom der er super nem forbindelse til motorvejen, så man kan suse til København på små 20 minutter. Gennemført idyl med mange kvaliteter!
  I dag 4.995.000,-
  Hyggelig ejendom i Marstrup
  I dag 520.000,-
  Super solidt hus centralt beliggende
  I dag 325.000,-
  Moderne villa
  Moderne villa, Villa, 5 vær., 163 m², 940 m² (grundareal), Her venter en aldeles præsentabel og topmoderne villa, der har plads til hele familien. En drøm af en bolig, der bl.a. byder på fire værelser, to stuer, spabadeværelse og smukke udendørsarealer. Velkommen til en æstetisk villa fra 1963, der med sin hvide facade og trædetaljer forener modernitet og varme på bedste vis. Rundt om ejendommen snor den grønne plæne sig i små kringelkroge. En nydelig have med en lille dam og indbydende terrasseområder, hvor I kan spise og sole på lune dage. Boligen er opført i to plan. I stueetagen har I adgang til hele to store stuer. Den ene har indbyggede pærer i loftet, der skaber en fantastisk illusion om en stjernehimmel. Via de franske dobbeltdøre er der adgang til den anden stue, hvorfra der er udgang til terrasser i hver ende af rummet. Begge stuer råder over et stort areal, hvilket giver utallige indretningsmuligheder. Brug eksempelvis den ene som fælles sofa- og spiseafdeling, mens den anden kan fungere som lounge eller hobbyrum efter interesse. Køkkenet er lyst og stilrent. Glæd jer over hårde hvidevarer af høj kvalitet samt moderne skabsløsninger. I får fornøjelsen af et stort, lækkert spabadeværelse, der både har separat bruseniche og forkælende spabad. På boligens 1. sal får I hinanden til naboer. Her gemmer hjemmets fire værelser sig nemlig. Fælles for dem er de lyse rum, der alle har charmerende skråvægsdetaljer. Villaen ligger i et trygt, børnevenligt område tæt på skoler og institutioner. Der er 5 minutters gang til Tårnby Torv, hvorfra I kan tage bus og tog ind mod byen. På torvet finder I også dagligvarebutikker. I modsatte retning ligger Ørestad St., hvorfra der er adgang til metro. Her kan I også gå på opdagelse i landets største shoppingcenter, Fields, der har masser af butikker samt en ny, stor biograf. En skøn bolig for hele familien. Absolut et besøg værd!
  I dag 3.498.000,-
  Villa på stille vej
  I dag 3.199.000,-
  Rummelig villa
  I dag 2.499.000,-
  NEDSAT- pantebrev/bytte andet af værdi
  I dag 190.000,-
  Forsikringssag = 60.000 kr til nyt tag.
  I dag 948.000,-
  Haderslev Sdr. Vilstrup sælges/udlejes
  I dag 699.000,-
  Randers - Dalbyover
  I dag 350.000,-
  Godt F Hus i kolding
  I går 1.575.000,-
  Rummelig 2 etager
  Rummelig 2 etager, Rækkehus, 4 vær., 80 m², 257 m² (grundareal), Dejligt og rummeligt, toetagers rækkehus med sydvendt have og hele 160 samlede m2 I Helsingørs nordvestlige kant ligger dette 160 m2 store rækkehus på Lærkevej 12. Den attraktive beliggenhed giver jer de smukke, grønne omgivelser ved Helsingør Golfklub og det vidtstrakte skovbryn, som grænser op til. Det rolige kvarter danner også ideelle rammer for børnefamilien, hvor de små trygt kan løbe og lege ad den lukkede vej. Her er I tæt på både erhvervs- og ungdomsskole med idrætsparken lige i nærheden og busforbindelse blot nede på den tværliggende vej. Også folkeskolen er i kort cykelafstand fra hjemmet, ligesom stranden, den gamle bydel, stationen og gågaden med alskens butiksliv og indkøb kan nås på en cykeltur. Rækkehuset står med to etager, der fordeler sig på et stueplan og en anvendelig kælderetage med mange gode rum samt fyr- og vaskerum og et gæstetoilet. Her er masser af plads til at indrette med værelser, hobbyrum eller fællesstue lige efter jeres ønsker og behov. Bare sæt fantasien fri. Fortil giver ejendommen jer en flisebelagt terrasse med plads til cafebord og -stole og skur til møbler og redskaber. Imens ligger den skønne baghave klar med både grønne plænearealer, skur forenden samt endnu en solbeskinnet terrasse i forlængelse af den sydvendte udestue - alt sammen omkranset af hæk. Kom indenfor i stueetagen, hvor I får to værelser, der lægger sig om det store, åbne stuealrum, hvor I har rig mulighed for at skabe både sofasektion og spisestue. Fra stuen kan I træde ud i den lyse udestue, hvis store glaspartier giver både varme og solskin ind i rummet. Køkkenet står i åben forlængelse af den oplagte spisestue i en L-vinkel med træfarvede elementer. Det lyse badeværelse placerer sig over for værelserne med separat bruseniche og god opbevaringsplads. Dette hjem er lige til familien med børn, som får både have og mange gode m2 at boltre sig på. Vi glæder os til at give jer en fremvisning.
  I dag 2.199.000,-
  Nedlagt pæn og velholdt ejendom
  I dag 695.000,-
  Attraktiv hus/lejlighed
  I dag 3.000,-
  Udlejes
  Hyggeligt stråtægt hus med have i Vive
  d. 23.06 3.750,-
  Udlejes
  Ejendom på landet
  d. 23.06 2.400.000,-
  Villa i Harlev.Top beliggenhed
  d. 09.06 8.900,-
  Udlejes
  6 v. Villa, Kolding
  d. 09.06 17.500,-
  Udlejes
  2 værelses bolig i 7860 Spøttrup
  d. 09.06 3.905,-
  Udlejes
  Skønt beliggende bolig
  d. 23.06 10.000,-
  Udlejes
  Gå ikke glip af skøn bolig I dag 8.533,-
  Udlejes
  Nyistandsat murermester villa i Mølholm I dag 12.500,-
  Udlejes
  Stort hus på landet udlejes I dag 12.200,-
  Udlejes
  3 vær. rækkehus i Tinglev I dag 4.980,-
  Udlejes
  Lækker villa i gamle Espergærde
  I dag 13.500,-
  Udlejes
  Drømmehus i Hornbæk I dag 19.500,-
  Udlejes
  Lækkert Rækkehus i Buskelund I dag 8.900,-
  Udlejes
  Nyopførte lejeboliger 95m2 I dag 7.980,-
  Udlejes
  Ejendom Ikast
  d. 23.06 1.400.000,-
  Velindrettet etplansvilla I dag 17.000,-
  Udlejes
  Lækkert lille hus I dag 7.800,-
  Udlejes
  Skøn Villa på 164 M2, i børnevenligt område, udlejes I dag 14.500,-
  Udlejes
  5v hus til leje i Grenaa på 150 m2
  I går 6.800,-
  5 værelses bolig i 7870 Roslev
  d. 09.06 3.377,-
  Udlejes
  2 værelses bolig i 7860 Spøttrup
  d. 09.06 3.905,-
  Udlejes
  Nybygget enderækkehus
  d. 09.06 9.500,-
  Udlejes