Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Huse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Hus til salg på Helnæs I dag 550.000,-
  147kvm velholdt villa i Horsens I dag 1.695.000,-
  Landhus/Flexhus/Sommerhus I dag 480.000,-
  Stråtækt idylisk hus V vandet. I dag 400.000,-
  Udlejes
  Moderne 6 vær. Hus med have og carport. I dag 690.000,-
  Udlejes
  Rækkehus i Taulov I dag 637.500,-
  Udlejes
  Rækkehuse i 1-plan I dag 620.000,-
  Udlejes
  Dejligt rækkehus til leje I dag 785.300,-
  Udlejes
  Dejligt rækkehus til leje I dag 828.200,-
  Udlejes
  Pæne rækkehuse I dag 669.500,-
  Udlejes
  Hus til leje I dag 650.000,-
  Udlejes
  sommerhus I dag 550.000,-
  Udlejes
  Svendborgvej, Svindinge I dag 645.000,-
  Udlejes
  Nye moderne lejligheder
  Nye moderne lejligheder, 115 m², 0, Lækker beliggenhed i udkanten af Vejle. Boligerne er alle med stor syd eller sydvestvendt terrasse eller altan, hvorfra udsigten kan nydes. Af andre faciliteter kan nævnes elevator, affaldsskakt, cykelskur, legeplads samt parkering. Der findes 3 typer boliger: Type (MF) - 3 vær., på 90 m2. Type (TH) - 4 vær., på115 m2. Type (TV) - 4 vær., på115 m2. BEMÆRK : I blok 4,5,6 samt 9 er typerne TV og TH byttet om. Indretning, type MF: Entre med garderobe, værelse, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement samt mulighed for installation af vaskemaskine. Rummeligt soveværelse. Lys stue og køkken iåben forbindelse, hvorfra der er udgang til stor altan/terrasse i hele lejlighedens bredde. I forbindelse med køkkenet findes praktisk depotrum. Indretning, type TH: Entre med garderobe og lille depot, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement samt mulighed for installation af vaskemaskine. Køkken med spiseplads og adgang til rummelig altan/terrasse. 3 regulære værelser. Lys og rummelig opholdsstue med adgang til stor sydvest vendt altan/terrasse. Indretning, type TV: Entre med garderobe og adgang til lille depot, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement samt mulighed for installation af vaskemaskine. 3 regulære værelser - det ene med adgang til lækker altan/terrasse. Lys og rummelig opholdsstue medåben forbindelse til køkken med skabs-ø. Derudover stor sydvest vendt altan/terrasse. Energimærke B Lejemålet ligger påSt. Grundet Alléca. 5.5 km fra Vejle centrum. De 85 boliger påSt. Grundet Alléer opført som lejligheder. Indretning, type TV:  Dette 4 værelses lejemål er indretttet med entrémed garderobe og adgang til mindre depotrum. Badeværelse med bruseniche og skabsarrangement samt mulighed for installation af vaskemaskine. 3 regulære værelser - det ene med adgang til lækker altan/terrasse. Lys og rummelig opholdsstue medåben forbindelse til køkken med skabs-ø. Derudover stor sydvest vendt altan/terrasse.Gulvvarme påbadeværelset, samt indbyggede skabe i værelserne. Egen parkeringsplads samt fælles cykelskur.
  I dag 834.000,-
  Udlejes
  Andelshave til kortere fremleje I dag 500.000,-
  Udlejes
  Udlejning af villa - Hyggelig I dag 1.180.600,-
  Udlejes
  Dejlige, familievenlige række I dag 655.500,-
  Udlejes
  Spændende boliger i Vestbjerg
  Spændende boliger i Vestbjerg, 116 m², 0, Svalegangen ligger i Vestbjerg. Vestbjerg har omkring 2.700 indbyggere og hører til Aalborg Kommune. Vestbjerg byder påindkøbsmuligheder . Hvis man skal handle stort ind ligger Aalborg forholdsvis tæt på. Området Vestbjerg ligger 9 km nord for Aalborg - ca. 20 minutters bustransport og du står i Aalborg centrum (Vesterbro). Alle lejemål i stueplan har en lille have med flisebelagt terrasse. Redskabsskur medfølger til alle lejemål. Der er også parkeringsmuligheder samt en dejlig legeplads til børnene. I Vestbjerg finders der et væld af aktiviteter for alle aldre. Desuden har Vestbjerg en god og velfungerende folkeskole, Vestbjerg Skole. Skolen har klassetrin fra børnehaveklasse til niende klasse. Påskolen har ca. 400 elever deres daglige gang. Efter folkeskolen er der rig mulighed for videreuddannelse pået af Aalborgs mange uddannelsessteder. Fx Aalborg universit eller en af de kortere videregående uddannelser. Energimærke A2&B. Lejemålet ligger i Svalegangen i Vestbjerg. De 137 boliger i Vestbjerg er opført som lejligheder og rækkehuse. Dette 2 plans rækkehus er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til stue, værelse og badeværelse. Stuen ligger iåben forbindelse med køkkenet. Fra entrén er der en trappe op til 1. sal. På1. sal er der to værelser, soveværelse samt toilet. Alle værelser er med indbyggede skabe. Der er anlagt gulvvarme i entréog badeværelse. Til lejemålet hører ogsået redskabsrum.
  I dag 764.500,-
  Udlejes
  Spændende boliger i Seden Syd
  Spændende boliger i Seden Syd, 99 m², 0, Spændende boliger i det populære Seden Syd. Byggeriet består af 107 velindrettede boliger, opført i 6 forskellige typer. Dermed skulle der være rig mulighed for at finde netop den type bolig som passer til dig og din families behov. Bebyggelsen forbindes via grønne fælles-arealer og parkeringsområder. I alle boligerne er der installeret fibernet. Fibernet giver mulighed for op til 100/100 Mbit/s internet, telefoni og HD TV. Der medfølger en 1/1 Mbit/s internetforbindelse uden beregning.Øvrige produkter eller tilkøb købes direkte ved indholdsudbyder EnergiFyn/Waoo. Seden Syd ligger efteråbningen af ringvej 3 i bekvem afstand fra motorvejen. Der er kun 15 km. til charmerende Kerteminde og Odense City's faciliteter ligger kun ca. 7 km. væk. I nærområdet er der gode indkøbsmuligheder, da Netto ligger mindre end 1 km. fra bebyggelsen. Herudover ligger Super Brugsen, Rema 1000, Alta og flere småbutikker i Bullerup. Der er dejlig natur i området - både langs stierne ogådalen. Nærmeste skole er Seden Skole. De 6 typer boliger er: 4 vær. rækkehus i 1 plan på99/100 m2 5 vær. rækkehus i 1 plan på140 m2 2 vær. lejlighed i stueetage på46 m2 4 vær. lejlighed i 1. og 2. sal på92/93 m2 5 vær. rækkehus i 1½plan på115/119 m2 4 vær. rækkehus i 1½plan på89/90 m2 Til alle rækkehuse og lejligheder i stueetagen hører egen have/terrasse. Lejlighederne på1. og 2. sal har 2 store egne altaner. Alle boliger har eget redskabsrum. Det er tilladt at holde 2 stk. husdyr påmax 20 kg. Ingen muskel eller kamphunde, giftige eller farlige dyr. 4 værelses rækkehus i et plan. Lejemålet er beliggende i Bjerggårdsløkken/haven, Seden Syd, i Odense nordøstlige del. De 107 boliger er opført som lejligheder og rækkehuse. Dette 4 værelses rækkehus er indrettet med lille entre med indbyggede skabe, og adgang til badeværelse/bryggers og til køkken/stue. Der er fra stuen adgang til alle 3 værelser, og hvor der fra soveværelset igen er adgang til et badeværelse. Der er fra stuen udgang til terrasse og en lille have. Der er klinker med gulvvarme i entre og badeværelser, og der er klargjort til vaskemaskine påbadeværelse/bryggers og opvaskemaskine i køkken. Der medfølger redskabsskur til lejemålet.
  I dag 807.500,-
  Udlejes
  Rækkehus midt i Tommerup St. I dag 692.500,-
  Udlejes
  Heste ejendom nyere med ridehal 3,2 ha I dag 2.190.000,-
  Stor Villa med igangværende Salon d. 24.08 1.800.000,-
  Lækkert rækkehus i første række med suveræn udsigt til lille sø og direkte adgang til grønne arealer
  Lækkert rækkehus i første række med suveræn udsigt til lille sø og direkte adgang til grønne arealer
  Lækkert rækkehus i første række med suveræn udsigt til lille sø og direkte adgang til grønne arealer
  Lækkert rækkehus i første række med suveræn udsigt til lille sø og direkte adgang til grønne arealer
  Lækkert rækkehus i første række med suveræn udsigt til lille sø og direkte adgang til grønne arealer
  Lækkert rækkehus i første række med suveræn udsigt til lille sø og direkte adgang til grønne arealer, Lækkert rækkehus i første række med suveræn udsigt til lille sø og direkte adgang til grønne arealer. Huset er i 2 plan med en dejlig overkommelig have og en balkon i hele husets bredde, hvorfra man kan nyde den herlige udsigt. Huset fremstår velholdt og velindrettet. Bilen kan parkeres i carporten til huset, og ved hovedindgangen er der en terrasse med plads til grill, havebord og stole. Du træder ind i en lille entre, og derfra er der adgang til badeværelse med brusebad, et pænt stort værelse, lyst køkken, og stor ugenert stue med fantastisk lysindfald og udsigt til grønne træer og himmel. Her er plads til både spisebord og sofahjørne. Underetagen er p.t. indrettet med stort soveværelse med direkte adgang til haven, et arbejdsværelse, et badeværelse med karbad og et velfungerende bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der to disponible rum, hvoraf det ene fungerer som hyggerum med bar og dart, og det andet giver fine muligheder for opbevaring. Rækkehuset vinder endvidere ved at have et nyrenoveret tag, nyere lavenergiruder og to varmepumper, som sikrer et lavt energiforbrug. Bebyggelsen ligger i hyggelige Jonstrup, i gåafstand fra bus, institution og skole og som nabo til både skov og den gamle flyvestation med store rekreative områder. Og så kan du endda være i centrum af København på en halv time med offentlige transportmidler – enten fra Værløse eller Måløv station. Antal værelser : 4 Bolig : 125 m2 Grund : 187 m2 Bygge år : 1980 Antal plan : 1
  I dag 3.195.000,-
  5 I dag 950.000,-
  Med en af de bedste beliggenheder i Gl
  Med en af de bedste beliggenheder i Gl
  Med en af de bedste beliggenheder i Gl
  Med en af de bedste beliggenheder i Gl
  Med en af de bedste beliggenheder i Gl
  Med en af de bedste beliggenheder i Gl, Med en af de bedste beliggenheder i Gl. Rye, finder man dette skønne træhus. Ejendommen ligger på lukket vej med udsigt over flot naturområde. Her skifter farverne med årstiderne og der er et rigt dyreliv i området. Boligen er opført i 2005 i gode materialer og med en indretning helt i top. Husets hjerte er det store køkkenalrum med stue, hvor store vinduer giver et skønt lysindfald. Her er loft til kip og det store rum giver desuden adgang til resten af huset, stort set uden spildplads. I forbindelse med alrummet, finder man både en ekstra stue samt godt kontor Værelsesafdelingen byder på 3 gode børneværelser med hemse. Perfekt til soveplads eller hulebygning. Herudover soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse, samt ekstra badeværelse i husets anden ende. Begge badeværelser er holdt i ens materialer, med væghængte toiletter og flotte lyse klinker. Huset fremtræder overalt flot og velholdt. Lige til at flytte ind i. Der er installeret Genvex. Til huset hører desuden carport med godt redskabsrum. Udover skønne naturoplevelser, byder området på gode fællesarealer med bålplads og legeplads. I Gl. Rye finder man både børnehave, skole for de mindste klasser, indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv med mange muligheder. Her er en skøn natur der både byder på kano/kajaksejlads, mountainbike eller nogle gode gåture. Se meget mere på www.glrye.dk Fra Gl.Rye går der både rutebil og skolebus til Ry Skole. ------------------------------------------------------ Hos Robinhus viser sælgeren selv frem og kan kontaktes på tlf: 29 86 30 08. Bestil en fremvisning allerede i dag. Ejendomsmægleren kan kontaktes ved yderligere spørgsmål på tlf: 26 13 71 34 Antal værelser : 7 Bolig : 162 m2 Grund : 871 m2 Udbetaling : 150000 kr. Bygge år : 2005 Antal plan : 1
  I dag 2.995.000,-
  I dag 110.000,-
  Dejligt rækkehus beliggende i trygt og behageligt område med velfungerende grundejerforening
  Dejligt rækkehus beliggende i trygt og behageligt område med velfungerende grundejerforening
  Dejligt rækkehus beliggende i trygt og behageligt område med velfungerende grundejerforening
  Dejligt rækkehus beliggende i trygt og behageligt område med velfungerende grundejerforening
  Dejligt rækkehus beliggende i trygt og behageligt område med velfungerende grundejerforening
  Dejligt rækkehus beliggende i trygt og behageligt område med velfungerende grundejerforening, Dejligt rækkehus beliggende i trygt og behageligt område med velfungerende grundejerforening. Bebyggelsen er opført i 1986 i mursten og cementstenstag. Til lejligheden hører hyggelig gårdhave samt skøn lille have med terrasse. Billig fjernvarme. Kabeltv. Godt udhus samt stort loftsrum. Ejendommen indeholder: Entre med god skabsplads. Dejligt køkken fra 2008 med lyse elemeter og fin spiseplads. Skøn, lys stue med skibsplankegulv og udgang til hyggelig have med dejlig terrasse. 1. sal: Repos. Værelse med fin udsigt. Stort værelse (opr. 2) med walk in closet og udgang til altan. Pænt badeværelse med bruseniche. Nye gulve og indvendige døre på hele 1. salen og ingen skråvægge. Beliggenhed: God beliggenhed i Grønnegårds kvarteret med grønne og børnevenlige områder. Gode parkeringsforhold, store skønne arealer med gode legepladser og fodboldbaner. Stisystemerne bringer dig sikkert til S-tog, de mange shoppemuligheder i Waves, skoler, børneinstitutioner m.m. Skøn badestrand og det hyggelige havnemiljø ved Hundige Havn er blot få minutter væk. Kontaktoplysninger: Kontakt Brian Rørvig på tlf. 29 25 85 05/23 24 25 68 for flere detaljer og fremvisning. Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77. Antal værelser : 4 Bolig : 95 m2 Grund : 134 m2 Udbetaling : 105000 kr. Brutto : 10395 kr. Netto : 8405 kr. Bygge år : 1986 Antal plan : 2
  I dag 2.095.000,-
  I dag 150.000,-
  1.852 kvm. stor nyanlagt og solfyldt have og helt nyopført 86 kvm.(145 kvm.) Fiskerhus bygget af Huscompagniet. Huset er fredeligt beliggende i udkanten charmerende landsby til åben mark, 8 min. fra motorvej, 5 min. fra Faxe, cykelafstand til skov, strand og Feddet, ca. 10 min. til lystbådehavn i Fakse-Ladeplads eller Præstø, 20 min. til Næstved og ca. 30 min. til Storkøbenhavn. Huset stueplan/færdigindrettede areal er 86 kvm. ,som indeholder stor entre, stort dejligt bryggers med stålbordplade med vask, teknikskab med skydelåger, her er installeret Jordvarmeanlæg fra Vølund(varmeforbrug, kun kr. 225/måned!!), samt Nilan ventillationsanlæg for hele huset. Stort badeværelse og køkken med terassedør mod vest, alle hvidevarer medfølger, nye som hele huset er!! Dejlig stor og lys sydvendt stue, soveværelse med skabsvæg. Gulve er belagt med lyse klinker og i stue og soveværelse med lyst matlak aske-parket. Taget er ægte røde tegl og tagrender er udført i zink. Huset er ideelt for par eller enlig med eller uden børn, yngre som ældre, som ønsker minimale udgifter til varme mv. og som ønsker nyt hus, som stort set ikke kræver vedligeholdelse, dvs. lave udgifter og tid til sig selv og man kan nøjes med at hygge med haven!! Haven er anlagt med fliseterresser, fliser omkring hele huset, ca. 10 nye frugttræer, samt ikke mindst er der opsat nyt dyrehegn omkring hele den store grund med diverse spændende kaprifolie, valnød, syren, brombær, hassel, kirsebær, mv. Er familien større, så er 1.salen helt klar til indretning, der er fremført vand og varme til loftet, samt vinduer i de murede gavl-trekanter, så det kan indrettes med yderligere værelser af handymanden. Pga. den stor grund, kan der ligeledes laves en vinkel med ekstra værelser til huset - her er alle muligheder åbne! Ligesom den store syd- og vestvendte grund giver mulighed for alle drømme om eventuel køkkenhave, boltspil, hyggekroge, drivhus osv. En perle til en pris langt under opførelses-prisen - en unik mulighed for et helt nyt hus med energimærke A og en pletfri Tilstandsrapport!! Ring gerne allerede i dag 60600000 for besigtigelse - af dit/jeres nye hus!! Antal værelser : 2 Bolig : 145 m2 Grund : 1852 m2 Udbetaling : 75000 kr. Brutto : 7670 kr. Netto : 5992 kr. Bygge år : 2012 Antal plan : 1
  I dag 1.495.000,-
  Parcelhus i Tvede 8930 Randers nø. I dag 199.000,-
    I dag Købes
  Tømrermesterhus I dag 185.000,-
  Hus syd for Kværndrup I dag 375.000,-
  Landejendom I dag 495.000,-
  regulær rødstens villa I dag 275.000,-
  Villa i børnevenligt kvarter/natur. I dag 530.000,-
  Brædstrup I dag 575.000,-
    I dag 398.000,-
  Funkisvilla fra 1939 Sælges. I Haastrup I dag 299.000,-
  Landsted. I går 1.985.000,-
  landbolig med erherv og plads til 4 hest I dag 1.295.000,-
  Bondehus I går 360.000,-
  Hus udlejes i Øster Lindet Vejen kommune I dag 4.700,-
  Bolig / værksted/Hal I dag 2.300.000,-
  Brenderup. I dag 1.795.000,-
  Turup nær Assens I dag 4.000,-
  Udlejes
  hus i nordjylland I går Sælges
  villa på landet ny pris! åben hus d 27se I går 595.000,-
  Heste ejendom, Stormsgårdevej 42, 6372 I går 1.395.000,-
  Landejendom med 2,5 ha jord d. 29.08 6.500,-
  Udlejes
    I går 300.000,-
  Dejligt hus med panoramaudsigt .Ny Pris I går 995.000,-
  Lystejendom ca 1.5 tdl jord. Evt bytte I går 1.350.000,-
  billigt hus d. 29.08 100.000,-
  Nedlagt landbrugsejendom sælges I går 995.000,-
    I går 895.000,-
  Nu udbydes denne indflytningsklare 1 plans rødstensvilla på i alt 164 kvm
  Nu udbydes denne indflytningsklare 1 plans rødstensvilla på i alt 164 kvm
  Nu udbydes denne indflytningsklare 1 plans rødstensvilla på i alt 164 kvm
  Nu udbydes denne indflytningsklare 1 plans rødstensvilla på i alt 164 kvm
  Nu udbydes denne indflytningsklare 1 plans rødstensvilla på i alt 164 kvm
  Nu udbydes denne indflytningsklare 1 plans rødstensvilla på i alt 164 kvm, Nu udbydes denne indflytningsklare 1 plans rødstensvilla på i alt 164 kvm. (26 kvm er ikke godkendt til beboelse) Ejendommen er opført i 1985 i et plan og beliggende på strandsiden i Greve i kort afstand til den dejlige badestrand og det hyggelige miljø ved Strandparken. Ejendommen er helt nutidigt indrettet med store, funktionelle rum. Skøn, ugeneret have med stor terrasse samt integreret carport. Ejendommen indeholder: Funktionelt og rummeligt bryggers med naturgas. Dejligt køkken/alrum med udgang til terrasse. Skøn opholdsstue med store vinduespartier mod haven. Fra stuen er der ligeledes udgang til terrassen. Stort værelse. Badeværelse med væghængt toilet og gulvvarme. Entre. Værelse med skabe. Soveværelse med skabsvæg. Flot badeværelse. Herudover meget stort værelse samt grovkøkken på ialt 26 kvm. (ikke godkendt til beboelse) Beliggenhed: Meget velbeliggende på stille og børnevenlig villavej med kort afstand til stranden og det charmerende miljø i og omkring Hundige Lystbådehavn. Tæt på dagligdags indkøb, shoppingcenteret Waves, skoler, børnepasning, sportsfaciliteter og natur. Kontaktoplysninger: Kontakt Winnie og Anker Andersen på tlf. 4140 2312 for flere detaljer og fremvisning. Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77. Antal værelser : 5 Bolig : 138 m2 Grund : 774 m2 Udbetaling : 180000 kr. Brutto : 17804 kr. Netto : 14396 kr. Bygge år : 1985 Antal plan : 1
  I går 3.595.000,-
  Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive
  Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive
  Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive
  Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive
  Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive
  Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive, Hyggeligt hus beliggende i Ramsing tæt på indkøbsmulighed og gode busforbindelser til Skive. Huset er velindrettet med bl.a. stor vinkelstue samt tre værelser. Huset er en ældre ejendom med dertil hørende lavloftet charme. Indrettet med baggang med klinkegulv. Dejligt stort køkken/alrum, med malede elementer og god spiseplads. Fra alrummet er der udgang til hyggelig fliseterrasse. Rummelig vinkelstue med nyere brændeovn. Badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Et godt værelse i stueplan. 1. salen er indrettet med repos samt to værelser. Huset opvarmes med fjernvarme og brændeovn. Halvdelen af husets vinduer er skiftet til plastvinduer - den anden halvdel er ældre trævinduer. Ejendommens grund er velanlagt med hæk og stor græsplæne samt to fliseterrasser. Skøn beliggenhed med grund ud til åbne marker. Dejligt hus med mange muligheder til en yderst billig husleje. Mdl. ejerudgift under 1000,- ---------------------------------------------- Ejendommen sælges gennem RobinHus.dk konceptet, hvor vi som ejendomsmægler tager os af den papirmæssige samt administrative del (salgsopstilling, købsaftale, rådgivning m.v.) og sælger tager sig af fremvisningerne - kontakt sælger på telefon 61 27 29 13 for fremvisning eller oplysning om åbent hus tidspunkt. Antal værelser : 4 Bolig : 131 m2 Grund : 1078 m2 Udbetaling : 25000 kr. Brutto : 1711 kr. Netto : 1363 kr. Bygge år : 1897 Antal plan : 1
  I går 349.000,-
  spisebord-hus d. 29.08 895,-
  Hyggeligt d. 29.08 525.000,-